Party hela veckan...

Kom precis hem i från Göteborg. IFK vann med 2-0 över Örebro. Go match o stäming. Blev ett par öl o drinkar på pullmans.

Snart kommer Kalle hir ska ta lite o dricka innan det e dax att sova!

I bland får man reda på saker man inte vill veta men som man vet att man kommer få reda på en dag i alla fall.. Skit samma nu kom Kalle så nu blir det dricka.,..

God Morgon...

Usch vad jag e seg när det e semester då!
I dag ställde (!) jag klockan på 12 för jag hade en del att göra. men jag låg o snoozade om i 1 timma o 15 min. Så med andra ord va klockan 13:15 innan jag fick tagit steget ur sängen.

Nui sitter jag o väntar på att lillebror ska komma hem så vi kan åka fram o köpa tågbiljetterna.

Nu kom han hem, skräms gör han med! Ja ja nu e jag vaken i alla fall :-)...






Sängen...

Snart e det dax att leta upp sängen. Känner mig lite små trött. 
Kom precis hem i från Laleh. Har varit hos henne o slappat o kollat tv:en. 

I morgon måste jag tvätta, hinna med banken o köpa tågbiljetter till Göteborg. O allt detta innan klockan 16. Shit dit blir att gå upp tidigt i morgon ;-). Måste i alla fall ställa klockan!
För sen i morgon åker jag med lillebror, hans tjej o Gabriel ner till Göteborg för att titta på IFK o Örebro. Blir säkert någon öl på pullmans om jag får bestämma. Vilket jag kommer o göra på denna punkten ;-). Hoppas på bra väder i alla fall!

Kolla runt lite här nu innan det e dax att sova...

Rastlös...

Nu börjar det krypa i kroppen. Suget efter att göra något roligt börjar bli stort just nu! Dom dagarna jag har varit ledig nu har det alltid hänt något men i dag e det rätt segt faktiskt.

Liksom nu i dag när det verkligen i helt okej väder och vad gör jag då?? Jo sitter inne o tittar på en film! Som jag dessutom har sett förut. Skärpning Jossan!!

Nä jag e hungrig nu också! Undra om lillebror vill äta nåt med mig?? Får gå o fråga honom detta...

Ciao...

Fint väder...

I dag e det kanon väder, fan vad gött att sommaren äntligen kommer och så när jag har semester också!!

Festen i Alingsås va grym. Det va lätt 40 personer hos Claes! Roligt att festa med lite andra personer också. Sen som vanligt fick jag en knäpp. Jag o en annan tjej åkte till Gbg och festade vidare där. Va la hemma hos henne vid halv 5 på morgonen. men det va jätte roligt verkligen!

I går när jag kom hem i från Göteborg åkte jag raka vägen upp till Laleh. Åt lite mat med henne på rasta. Sen åkte jag hem snabbt för att hämta mera öl. Anders o Mathilda kom o hämtade mig. Då åkte vi hem till dom för o dricka lite öl o prata skit! Trevligt värre :-)... Fan det e nästan mera stressigt o ha semester än vad det e att jobba! Enda skillnaden är att nu man får sova på morgonen o bara ta dagen som den kommer.

I morse va jag sur som fan när mamma ringde. Strax efter att jag skällt på henne ringde Katrin o väckte mig. Så nu vägrar mamma o prata med mig, ha ha.. Sikken suris hon är ;-)...

Nu håller jag på o klipper mina föräldrars gräsmatta. Fan vad det e tråkigt.. Sen får vi se vad som händer resten av dagen! Det e ju sol o fint så nåt ska jag nog komma på!

Nu ringer Katrin....

Trött o seg...

Jag vill inte riktigt vakna i dag. Somnade en stund på soffan förut igen som det liksom inte räcker med att ha sovit drygt 12 timmar i natt.
Fått plockat lite här hemma. Har även gjort mina räkningar. Det går allt i hop sig denna månaden också.

Hungrig e jag också. Hittade ingen frukost hemma. Allt va typ gamalt som låg i kylskåpet. Till o med mitt smör hade passerat bäst förre datum. Skönt att mamma o pappa snart kommer hem :-P...

Nä ska nog duscha nu sen kanske man ska bege sig ut på mat jakt. Börjar tröttna på att vara hemma nu. Inte alls kul. Men i kväll ska jag ju till Alingsås. Blir nog att jag sover hos Helena.

Fixa lite till...

God Morgon...

Började min ledighet med en "liten" sovmorgon. Tyckte jag var värd det. Just nu vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Vet att jag ska ut i kväll i Alingsås med Helena i alla fall!

Nä lite frukost nu!

Shopping...

Efter jobbet åkte jag o hämtade Katrin. Vi åkte till Borås för att handla lite kläder. Jag fick köpt mig ett par jeans o 2 tröjor. Fanns massa mera som jag ville ha men tyckte att det kanske va bäst att åka hem o göra mina räkningar så jag vet mer exkat vad jag har o röra mig med i penga väg.

I kväll har jag suttit ute hos Laleh o druckit lite öl o firat att jag har semester nu!!! Kom hem vid 24-tiden. Funderade då om jag skulle sova eller åka hem till min lillebror. Det blev att jag cyklade ner dit. Men det va ju rätt onödigt. Öppnade en öl o satte mig i soffan. Tog väl ungefär 20 min innan jag somnade.

I morgon ska jag verkligen sova ut. Sen blir det ev fest i Alingsås på kvällen. Får se hur det blir. Jag vill gärna komma hem på kvällen. Men det kommer jag nog inte göra om jag åker dit. Men samtidigt vore det grymt kul o festa med Helena, det var ju eveigheter sen sist ju! Får se i morgon när jag vaknar vad jag känner för.

Nu ska jag dricka upp det sista på min öl som jag öppnade för drygt 1 timma o 30 min sedan :-P... Inte mycket kolsyra kvar i den kan jag meddela...

Förlåt...

Vill börja blogg inlägget med att be Katrin om ursäkt för mitt slarv. Det ska aldrig mera upprepas. Å du Katrin, ta bort ditt lösenord på din blogg så vi som inte e hackers kan gå in o läsa din blogg :-P...

Ja vad ska man säga om gårdagen??
Kom i från jobbet kl 14. Åkte direkt hem till Laleh. Blev bjuden på en god lunch. Satt o prata med henne ett bra tag. När jag åkte hem plockade jag upp Maria på vägen. Snabbt in i duschen för mina älskade vänner bestämmde att jag skulle ha förfest hemma hos mig innan vi skulle åka till Borås.
I Borås tappade mina kära vänner bort mig. Eller jag dom vet inte riktigt, lite luddigt på den punkten :-P... Men jag gick o satte mig vid bilen å tänkte att dom kommer väl när det e dax att åka hem. Å det gjorde dom ju :-)...
Blev ett stopp på Max för lite mat innan det va dax att åka hem till sängen. Somnade gott i bilen, tack för din axel Robban :-P...

I dag va det anningen segt att gå upp men som det rutinerade man är så klarade jag av det galant!

I dag e det sista dagen innan semestern, wohooo!!!!
 
Måste nog festa lite i kväll o fira detta! Nån som vill fira med mig??? Hör av er...

Nu ska jag nog jobba vidare lite... Men bara lite, det e ju trots allt bara lite drygt 5 timmar kvar!


Jobbat, sovit o tvättat...

Underhållande dag?? Knappast... Seg e rätt ordet...
2 dagar kvar nu innan det e dax å ha semster. Just nu e det faktiskt med blandade känslor. Ska det va sånt här väder kan man lika gärna jobba ju. Men samtidigt ska det bli skönt o få vara ledig. Känns välbehövligt just nu..

När jag kom hem kom Maria o hämtade mig. Åt lunch på McDonalds. När jag kom hem därifårn la jag mig på soffan o somande. Vaknade vid 19:30 tiden. Fattar inte att jag kunde vara så trött. Satt ju hos Laleh i går kväll men va ändå hemma rätt så tidigt o la mig då! Det hjälper fan inte vilken tid man lägger sig, jag e trött i alla fall.

När jag hade vaknat gick jag o meddelade styrelsen att jag skulle sälja min lägenhet. Hoppas allt går enligt planerna. Men det ska det göra..

Sen kom Rebecca o hennes kille upp o lämnade lite gott till mig. Dom hade varit i Tyskland så ni kan någ räkna ut va det var ;-)...

Annars i kväll har jag typ bara sutit vid datorn o msn... Bara slappat...

Nä om man skulle sova igen kanske! E rätt trött än faktiskt.... Det e ju en morgon dag i morgon med :-(...

I bland...

Undrar man bara hur det e möjligt att allt händer på en o samma gång... Skumt det är.. Men det e väl bara att gilla läget antar jag. Finns inte så mycket val...

Trött som fan i dag. När jag väl somnade i natt så har jag säkert varit vaken 1 gång i timman. Jobbar till 13 i dag. Vet inte vad som händer i eftermiddag/kväll. Hoppas på nåt i alla fall. Segt att bara dra runt hemma.

Måste ta tag i en massa grejer men jag okar inte, vill bara göra massa roliga saker. Naiv, ja kanske! Men va fan det e jag! Orkar inte alla måsten hela tiden. dom står mig snart upp i halsen...

Lite kaffe nu innan det e dax o jobba på lite till...

Hemma igen...

Efter 2 dagar nere hos mamma o pappa i husvagnen! Vart helt okej, dock väldigt mycket regn. Efter 2 nätter på luftmadrass e man ganska mör i kroppen.
Så det ska bli skönt o få sova i sin säng i natt. I morgon är det jobb igen. Bara 4 dagar kvar nu sen e det semester! Ska bli så skönt o slippa alla måsten o bara få vara o göra lite som man vill. Vill man åka så gör man det o vill man ligga på soffan en hel dag så gör man det...

Kanske dax att sova ska ju trots allt upp o jobba i morgon.

Kom precis hem har varit hos Laleh o pratat lite med henne..

Sängen kanske??




Falkenberg...

Åker strax ner till Falkenberg. Ska bara bränna klart en skiva först.

Jobbet i dag va helt okej, dagen gick hur snabbt som helst.

Går kvällen hos Katrin var skit rolig. Sjöng singstar o spelade buzz. Jag rockade som fan på singstar ;-). Buzz förlorade jag men Katrin fuskade ju... Anna domenarde i buzz. Skönt att det inte va Katrin som gjorde det, ha ha...

Näpp om man skulle packa ner det sista o sen åka. Kommer hem måndag kväll, skönt o komma bort ett tag!

Ha det!

Dålig...

Det har blivit lite si o så med bloggandet nu! Det har varit för mycket runt om kring nu.

I går var det Borås. Trevligt som fan. Va bara gött segt o gå upp i morse. Det har blivit lite för lite sömn det sista. Va ju fylle chaffis på onsdag natt så då var jag hemma 2:45. Så tänkte jag i går när jag kommer hem ska jag sova så jag orkar med Borås. Men just under den perioden jag skulle sova så verkade det som om alla hade något dom ville säga till mig. Så jag gav upp det där. Men jag orkade Borås ändå :-P...

1 timma övertid i dag blev det på jobbet också, ett jävla larm som inte fungerade. Lite smått jobbigt när man e trött o bara vill hem!

I kväll blir det middag hemma hos Katrin o Singstar!!!

Emelie, lovade ju dig i onsdags natt att jag skulle skriva på bloggen att dom har fint kebab kött på järnvägsgrillen i Alingsås. Så nu har jag gjort det ;-)....

Väntar o väntar...

Nu skiter jag snart i att sitta här o vänta på att mamma o pappa ska komma hem. Men det hade ju varit trevligt om man kunde få träffa dom 5 min i alla fall... Men i och för sig åker jag ner till dom på lördag.
Måste komma i från Vårgårda lite grann, det e segt här hemma!

Onsdag...

Dagen har varit helt okej, jobbat mellan 9:30-16:30.

I går kväll var jag hemma hos Laleh, va hemma lite sent kl va nog 1:30 innan jag låg i sängen. Så det var änna lite segt i morse.

I kväll ska jag hem till Katrin. Anna, Emelie o Katrin ska ut till hotellet i kväll. Men jag kan inte följa med för jag jobbar ju i morgon :-(.. Men jag har lovat att köra o hämta dom. Kommer nog bli rätt segt att gå upp i morgon med det ger sig alltid.

I morgon ska jag träffa Johanna ska bli skit kul, det var så länge sen vi träffades.

Nu väntar jag på att mamma o pappa ska komma hem. Så jag hinner träffa dom lite innan dom åker ner till Falkenberg igen.

Lite kaffe nu!

Förresten, jag fick lägenheten.. Känns grymt bra!


Seg dag...

Fan vad det va roligt med singstar i går! Blev även en del öl. Så i morse kännde jag att jag hade ett huvud i alla fall :-p... Så i dag har jag mest slöat bort hela dagen.
E just nu hemma o träffar mamma o pappa för dom e hemma en liten sväng.

I kväll ska jag till Laleh. Har ju sovmorgon i morgon.

Annars e läget bra...

Dessa föräldrar...

Hur gör man för att uppfostra dom egentligen?

Det var dom som hade skickat brickan med bullens pilsnerkorv motivet på... Sjuk humor ha ha...
Skyllde på min arb-kompis Annelie först, för det e en sån grej hon skulle kunna hitta på, ha ha... Men så var alltså inte fallet denna gången, ha ha

Nä göra sig klar för singstar nu...

Ledig i morgon...

Ska bli så skönt... Om det e lika fint väder som i dag ska jag, Helena o Andreas ut med deras båt i morgon. Äntligen kanske man kan få lite färg på sig :-)...

Jobbet i dag har varit helt okej. Varmt, men nu ska jag fan inte klaga ;-)...

I kväll ska jag hem till Robban.. Då ska det sjungas Singstar :-).. Så jävla roligt ju!

Vem e det som har skickat in så jag har fått en bricka med bullens pilsnerkorv motivet på ???

Lägenheten...

Vart o sett på lägenheten nu! Den var hur fin som helst så det blir en flytt ganska så snart!
Känns bra fast konstigt ändå.. Liksom flytta i från min lgh som jag har bott i så länge. Men det blir nog bra när jag kommer på plats :-)...

Nu e det bara 2 veckor kvar till semestern! Känns skönt, är riktigt trött nu. Känner verkligen att jag måste vila nu!

Trött o seg o ont...

Åkte ju till Laleh en sävng i går kväll var väl hemma runt halv 1. Trodde jag skulle ha svårt för att somna eftersom jag sov så länge på eftermiddagen i går. Men nej då, somnade som ett barn så fort jag la mig i sängen.

Jobbet i dag va helt okej, inga problem. Jävla ont i blindtarmen i dag bara. Men det ger la sig som alla andra ggr som jag haft det. Kommer inte åka till något sjukhus i alla fall. För där gör dom ju inget vettigt åt det i alla fall... För det har jag ju vart med om 2 ggr förut när jag haft detta. Så nu skiter jag i att åka in när jag får det. Envishet kommer men långt på...

Ska o titta på lägenheten kl 18. Det ska bli kul sen ska jag hem o bara ta det lungt o titta på tv:en o inte göra något.


Vaknat...

Fan har precis vaknat efter min eftermiddags "lur"... Den varade i nästan 5 timmar. Nu kommer jag ju ha väldigt svårt att somna i natt...
Om knappt 30 min kommer Laleh hem. Då ska jag åka bort till henne. Kan ju inte sitta hemma exakt hela lördag kvällen. 

Har ont i magen också :-((.. Samma skit som kommer o går... Hoppas bara att det inte blir riktigt lika hemskt som sist, då kunde jag ju inte ens sova... Men jag har ju verkligen sovit nu i eftermiddag!

Titta lite tv nu..

 

7:43

Det var klockan i morse när jag mötte den första joggaren. Va fan ge er, det är ju lördag ligg hemma o sov!! Jag blir otroligt irreterad på att se såna på morgonen när jag e trött o jobbar... Spring gärna, men låt mig slippa se er på lördag morgon.. Skärpning tack!!!

Jobbet i dag har rullat på utan problem, en helt okej dag.

I dag vet jag inte riktigt vad som händer o sker. Först nu måste jag nog äta lite för jag e hungrig men jag vet inte vad jag vill ha. Sen kanske det blir en film o lite vila i soffan. Det blev rätt sent i går i alla fall. Stannade till hos Ester o där va även Laleh. Jag körde hem Laleh sen blev vi ståendes o pratade ute i säkert över 1 timma. Så klockan va nog 1 innan jag somnade.

Ska titta på lägenheten förhoppningsvis i morgon eftermiddag :-))...

Nu ska jag gå loss på frysen o kylskåpet o se vad som finns i mat väg...

Lägenhet?

Hoppas det blir så nu då...!!
Ska ev kolla på den nästa vecka.

Undra om man strax ska åka hem o sova. Fan e hungrig också och fryser också...

Aja tåls att tänka på....

Fredag...

Ja ja o vad spelar det för roll när man ska jobba hela helgen då!

Dagen i dag har varit bra... Legat lite efter i jobbet bara, men det tog jag igen efter ett tag! När jag kom hem tittade jag på film o somande gott på soffan...

Nu e jag hemma o sällskapar Daneille. Eller ja, vi sitter vid varsin dator o pratar med varandra över msn :-P... Sitter väl typ 5 m i från varandra, ha ha ha! Data nörd, ja jag vet....

Annars läget okej...

God Morgon...

Usch vad jag har sovit för länge i dag då. Jag har varit vaken men hur kul e det att gå upp o inte ha något att göra o ute regnar det bara. Så då e min åsikt att man lika gärna kan sova bort dagen.

Ska strax hoppa in i duschen för Laleh kommer om 1 timme. Då åker vi till Borås. Men regnar det här så lär det ju regna i Borås också för den staden e ju känd för sitt regn :-p...

Men först får det nog bli en cigg o kaffe... Tur att jag följer vad läkaren säger. Röker o dricker kaffe nästan mera efter att jag träffade läkaren på sahlgrenska. Ja ja, det e la 5-åringen i Jossan som kommer fram o ska trotsa.

Annars e väl läget rätt okej...

Förena Herrljunga med Vårgårda...

Det e vad vi har gjort i kväll... Mathilda, Maria, Veronika, Robban, Mikael har varit här och druckit lite öl o pratat skit. Laleh tittade även upp en sväng.
Trevligt värre...
På måndag blir det ny fest med dom, då blir det singstar allan... :-P...

I morgon e jag ledig, ska bli underbart att komma i från jobbet en hel dag denna veckan, jippi...
Chefen faxade till oss i dag ang att jobba nätter lite i bland. Jag ringde faktiskt chefen o sa att jag ville göra det. Tydligen blir det lite strö nätter här o där. Kan va intressant att testa detta. Katrin tog dock en disskution med mig om detta, om det nu verkligen va så smart. Jag vet att det kanske inte e så smart att ta massa "extra", men jag har ju liksom inget viktigare för mig. Men jag vet att det inte e så smart, för förra veckan kräktes jag ju 2 ggr för att jag va så slut. Men förra månaden jobbade jag ju extremt mycket också.

Allt har faktiskt inte kännts så hopplöst i dag... Men det kanske e för att jag vet att jag får sova i morgon. Men det känns i alla fall som om jag står stil o trampar. Det händer ju inget utöver det vanliga o det e det jag saknar som fan...

Shit va jag skriver massa skit just nu... Hmm, dricka upp ölen o sova låter som en bra idé...

Tack alla för en trevlig kväll :-P...

Lungt...

Gud, vilken lugn kväll det har varit.. Precis vad jag behövde. Men ändå känns allt hopplöst än. En ändrig måste ske, men hur??

Nu e jag rastlös också, inte bra när man strax ska sova..

Ja ja får la lägga mig i sängen o vänta på John Blund eller va fan han heter... Skum gubbe den där...

Det håller i sig...

Är fortfarande på världens jävla piss humör. Inte någon lust med något alls... Ska nog gå o bli apatisk eller nåt...

Jobbat i dag till 15:00... Efter jobbet åkte jag o kollade över mamma o pappas post och även blommorna. Lika bra att göra det på direkten efter jobbet. Vill ju inte stötta i hop med lillebror. Sen åkte jag hem till Laleh. Satt ute o surade på kapp. Drack kaffe o rökte ett par cigg för mycket...

Vart framme o pantat alla jävla brukar sen ett X antal månader tillbaka. Fick även handlat lite också.

I kväll ska jag bara vara hemma o inte göra något. Känner inte för att umgås med någon, vill bara vara själv just nu...


I bland...

Undrar jag hur du fungerar uppe i huvudet... Så jävla omogen...
Ställer upp hela tiden, men va e tacken för det??? Men nu e det slut på det serru...

Allt jag har att säga: lillebror, lillebror väx upp nån jävla gång... Kan ju för helvete nån gång kunna ta en disskution med dig utan du ska få ett totalt fri spel...

Nu ska jag lägga mig, men frågan e om jag kommer kunna sova för jag e så jävla irreterad... Troligen inte...

Har go lust att bara dra i väg o skita i allt... Både jobb o allt runt omkring...  
Allt e så jävla kasst just nu, orka...

Film o pizza...

Har det blivit under eftermiddagen i hop med Danielle. Vi har legat på varsin soffa o soviit, kollat film o ätit pizza. Har ju verkligen varit sånt väder för det i dag. Usch vad jag hatar när det ska regna hela tiden. Glad att jag inte har semester än, det hinner kanske bli bra väder innan jag går.

Jobbet i dag va kasst blir så jävla förbannad när folk inte gör vad som ska göra och som dom tar betalt för att göra. Så det blev 30 min övertid på mig...
 
Ska strax dra mig hemåt... I morgon väntar jobbet igen.... *suck*


Grattis Mathilda o Anders till eran förlovning ♥

Hemsk...

Ja, jag vet jag e det... Men jag kan inte rå för det.....

Jag tycker om det i alla fall...

Me like....

Bruten haka...

Fan har slagit i hakan i dag igen... Den e svullen o har 3 röda sträck i sig.. Fan om det e ett blåmärke i morogn.... Då kommer jag inte gå ut i morgon,,,,,

Kvällen har varit rätt okej... Roligare kunde man haft o tråkigare kunde man haft...

Jag e onykter nu, Men va fan orka....

Dunka mig gul o blå.....

För fest...

Ska strax i väg på för fest till Madde o Marcus, är just nu hos Katrin o väntar på att hon ska bli klar.
Shopping i dag på morgon. Överraskade Katrin med ett glatt morgon humör. Va nästan så jag blev rädd för mig själv. Fick köpt mig ett par jeans o ett linne, nöjd med det...

I kväll blir det slotts fest i gräfsnäs. Hoppas på en rolig kväll....

Öl nu... ;-)

Sliten...

Vilken kväll det va i går... Men kul som fan var det i alla fall...
Just nu e det lungt som fan, orkar inte göra många knop!
I kväll ska jag o fira min kusins sambo som fyller år. Sen vet jag inte vad som händer ska höra av mig till ett par kompisar det e allt jag vet. Blir säkert lite fest.

Om man skulle åka hem o sova lite, e hemma hos mamma o pappa just nu...
Tåls att fundera på...


Borås...

Då e det snart dax att åka mot Borås då...
Jag har precis typ vaknat o duschat. Så nu satte jag mig här med en kall öl o inväntar på att dom ringer o ska komma o hämta mig...

Mamma ringde förut o frågade om hon fick vara i min lägenhet en tag i kväll för pappa ska ha sina kompisar hemma på grill i kväll! Undra om man kan ställa fram dammsugaren till mamma så att hon kan städa lite?? Så slipper jag ju det bekymmret, ha ha..
Nu tror jag inte att min öma moder gör detta... Kanske värt ett försök i alla fall??!!



Ont...

Har ont i ögonen o i magen i dag :-/....
Trött o allmänt på dåligt humör, blir så trött när folk går efter en på jobbet o tjatar hål i huvudet. Hur svårt kan det va o förstå att jag inte e intresserad o inte bryr mig det minsta av vad som kommer ur din mun? Låt mig va, snälla...
A ja nu e jag själv i alla fall, skönt... Har fått uppdaterat lite grejer här på jobbet. Nu e det bara en dryg halv timma tills jag får åka hem sen väntar en go 3-ledighet :-)...

När jag kommer hem blir det till att åka till bolaget. Sen ska jag hem o sova för att sedan åka till Borås i kväll...

Nu ska jag se om det finns något annat "roligt" o göra på jobbet...

Saknar...

Total självdiceplin (eller hur fan man stavar till det).
Det blev inget städande i dag heller. Varför kan det inte vara kul och städa?
Fick i alla fall byt lakan i sängen. Alltid något. Man måste vara glad åt det lilla ;-)...

I dag upptäckte jag att mina favorit jeans e trasiga *sorg*... 

Ska vänta på att tvättmaskinen blir klar sen ska jag åka till Helena en sväng.

Hmm, äta kanske....

Ännu en dag...

Då var ännu en dag avklarad på jobbet då. Bara 1 dag kvar sen e jag ledig i 3 underbara dagar!
Dagen på jobbet har varit helt okej, en del trams ;-)....
Dagen började dock med en försovning i från min sida. Glömde ställa om klockan, så jag vaknade 7:10. Men med lite stress så satt jag i bilen 5 min senare. Jag kom precis i tid. 

Ränkade ut min månads rapport i dag. Har gjort totalt 34.5 timmar extra i juni månad. Det blir en fin lön nästa månad. Undra va man ska göra då? Tåls att tänka på... 

Nä nu har jag fan tänkt att städa upp lite här hemma, så får det bli...

Kommit hem...

Då var man hemma i från Alingsås då.
Köpte inget förutom lite mat o annat som va slut här hemma.

Sitter o funderar om jag ska orka ta tag i något mera i dag. Svaret blir nog nej. Men måste nog fylla i min månadsrapport till jobbet. Har inte fått gjort den än. Eller va fan skit samma, gör det i morgon på jobbet i stället.

Har i alla fall fått mailat paxon om lägenhet i dag. Hoppas fortfarande på en flytt snart. Men med min tur så lär la det dröja. Men hoppas kan man ju i alla fall få göra.

Undra om det e något bra på tv:en i kväll? Får kolla upp detta...




Knäckt...

Fan jag som skulle ha en go hemma kväll i går. Det sket sig rätt brutalt. Åkte till herrljunga till min kära kusin. Sjöng karioke o umgicks. Robban, Mikael o Anders va med också. Va hemma lite sent bara. Klockan va la typ 1 eller nåt.
Riktigt trött i morse när klockan ringde. 
Å givetvis när man e trött så strular det på nästan alla min besök i dag. 

Fattar inte vad det e med mig, kan inte äta längre. I går på hela dagen fick jag tvingat i mig en smörgås. Å nu sitter jag med en smörgås ockås men kan inte få ner nåt. Detta e inte likt mig... Det ger la sig med tiden... 

Ska strax åka med mamma o pappa in till stan...

I kväll ska jag fan vara hemma o ta det lungt. Eller ja, det var ju tanken med gårdagen också och se hur det blev då. Men någon gång kanske man får rätt...

Livets stora fråga...

Fan sitter o funderar på livets stora fråga just nu!
Ska jag dammsuga eller ska jag inte dammsuga?? Shit, fan att vardagen ska ställa till med såna stora bekymmer!!!
Har funderat på denna frågan i flera veckor nu men finner inget svar.... Snälla HJÄLP MIG....!!!

Har i alla fall fått tvättat en maskin tvätt, startat diskmaskinen o slängt all gammal mat som fanns i kylskåpet. Usch vissa grejer va fan hemska, ett under att dom inte gått ut själva....

Nä, ska fundera ett tag till....

Lunch?

Borde egentligen äta min lunch nu med tanke på att jag inte har ätit än i dag. Men jag e inte hungrig, eller jo det e la jag ehh jag vet inte... Fan inte ens det kan jag bestämma mig för...

Fortfarande trött efter helgen. Sov konstigt i natt, drömde att jag bodde in nån gammal stuga i skogen. hel sjuk dröm. När jag vaknade låg jag på fel håll i sängen. Vet att jag vände mig om i sängen av någon konstig andledning men jag kommer inte i håg vad det var för andledning. Har så mycket skit för mig när jag sover.... I bland skulle jag vilja filma mig själv för att se vad jag egentligen gör, men det kanske e lika bra att låta bli det. Vissa saker vill man ju inte veta....

Slutar jobba kl 15 i dag. Har egentligen massa att göra när jag kommer hem, men just nu känner jag bara för att lägga mig o sova ett tag. Får se vad det blir...

För övrigt vill jag ha semester nu. E trött på jobbet, det e så himla rörigt hela tiden...

Ringde för övrigt till vårgårda bostäder i dag o tackade nej till rått boet... Frågade om dom hade något annat men det hade dom inte. A ja det e la bara att börja om...

Trevligt...

Har varit hos Katrin o ätit o tittat på film. Filmen va hur kass som helst. Katrin sa att det såg ut som om jag skulle spy när jag satt o tittade på den. Det va i alla fall den nya filmen med Leonardo Dicaprio. Vet inte vad det heter, la det inte på minnet heller för den delen...

Nu sitter jag hemma hos mamma o pappa...
Ska snart hem till sängen.. E rätt trött o seg. Min röst e anningen hes efter gårdagens singstar =)...

Jobb i morgon...


Min helg...

Här är min helg...

Fredag: Va ju o tittade på den där lägenheten, fy fan vilket jävla rått bo. Där kommer jag verkligen inte att bosätta mig. Efter jag hade tittat på den åkt jag hem gjorde i ordning mig för att åka till Maria.
Förfesten hos henne va helt galen. Spelade ett kort spel bland annat. Å det urartade väl en anning, ha ha... Allt kommer verkligen inte att nämnas här i bloggen. Finns ju kanske föräldrar som läser detta ;-)...
Sen gick vi till nyfiket och drack lite mera öl o satt o prata med en massa folk. Trevligt! Efterfest hos Maria. Även den blev annigen knas. Kommer inte heller att nämna allt här.
Tråkig e jag kanske men nu e det så. Jävla bilder det finns på min mobil. Å saken e ju inte bättre när jag o Maria ingick i någon pakt så nu får vi inte byta bakgrunds bilder på våra mobiler. Så man blir ju påmind hela tiden om denna kvällen.. Kul som fan va det i alla fall.....

Lördag: Vaknar upp redigt jävla bakis. Å börjar summera gårdagen... Ångesten kommer sakta men säkert... Terese o Maria kommer o hämtar mig. Åker och köper en pizza. Kunde fan inte ens äta den. Jag o Maria bestämmer hos för att vila 30 min. Men vi somnar som 2 grisar i hennes säng o vaknar upp 2 timmar senare.
Sen blir det grill med Sebastian o Danielle på mamma o pappas altan. Jag o Maria kom fram till att vi ska nog inte grilla. Kycklingen blev helt svart o potatisgratängen va inte klar. Det enda som typ gick o äta va vitlöks brödet.
Maria som e redigt bakis än väljer att köra. Jag, Danielle o Sebastian dricker lite öl.
Sen åkte vi o träffade Robban o co i Herrljunga. Vi sjöng singstar, fan vad det va roligt. Vill ha...!!!!

Söndag: I dag känns det i kroppen att man har festat i 2 dagar. Finns nog inte än ända milimeter på kroppen som inte gör ont. I dag blir det lugna gatan för Jossan. Jag ska hem till Katrin kl 18 o äta middag. Hon ska bjuda mig som tack för jag hade hennes hundar över midsommar. Har egentligen en del att göra hemma innan med orka i dag liksom.
Blir nog lite vila nu skulle jag tro...

Det var min helg det... Kul som fan...!!!


Hemma...

Det kommer en uppdatering i morgon om hur min helg har varit...

Nu ska jag sova känns som om det e tid för det.....

RSS 2.0