Badat

Då har jag badat ute för första gången i Sverige detta året då. Va med Helena och Alvin vid Anten. Helt okej temperatur i vattnet. Nu snackar vi ju inte Turkiet men ändå, helt okej som sagt...
Annars satt vi mest och prata skit och fikade. Kul och träffas igen de va ju ett tag sedan.

När jag kom hem så kom det ganska snabbt ett sms från Katrin som fråga om inte jag skulle med på en promenad. Tänkte att varför inte, dock fick hon lova att jag skulle slippa att halv springa efter henne och det höll hon faktisk.
Så det blev en promenad på 90 min ungefär. Känns faktiskt i kroppen att den inte e van vid att röra på sig, hmm...

Nu e jag i alla fall hemma och har ätit korv med bröd. Snart blir det duschen och sen sängen. I morgon e det jobb igen till 16:30.


Tisdag

Och lika varmt e det idag, fan så skönt. Dock fattar jag inte varför mina ryck kommer när de e så varmt ute. Men nu e bilen fin inuti i alla fall :-). Det behövdes verkligen.
Annars e jag nere och sällskapar hunden i dag också. Just nu vet jag dock inte vart han är, han ligger väl någonstans där det e svalt kan jag tänka mig.

Ska snart åka till Helena. Blir väl lite bad skulle jag tro. Ska bara tanka och tvätta bilen på statoil först.
Sen i kväll blir det hem till sims 3. Har ju inte spelat nåt än i dag, suger lite i sims tarmen :-P...

Måndag

Ledig dag i dag då, skönt med måndag liksom ;-)....
Inte gjort allt för mycket. Vart nere och sällskapt hunden medans mamma och pappa har jobbat. Sen har jag suttit större delen av dagen framför datorn och spelat The sims 3. Timmarna bara rusar i väg ju. Bra att man tar tillvara på det finna vädret liksom...

Har förresten fått tillbaka min mobil nu. Äntligen en riktig mobil igen :-)..
Annars läget lungt.

Done

Då va räkningarna gjorda för denna gången då. Kunde va värre och kunde va bättre. De e ju så när man jobbar i vården och e så beroende av ob tilläggen och nu va det en hel del ob borta för mig pga semester.
Surt bara att de kommer en sån "dålig" lön lagom till semestern och även räkningar som bara kommer i bland ska komma just nu. Allt ska liksom tajma så bra.
Dock kom jag på en grej när jag kollade över alla räkningar och inser att min boxer räkning inte har kommit. Sprang runt och letade lite efter den när jag sen kom på att jag band ju mig till dom i yttligare ett tag och blev då bjuden på det i 3 månader eller vad de nu va. 
Men men, jag klarar mig alltid så inte hänger vi läpp för detta :-).

Nu väntar jag mest på att Marie ska ringa och hjälpa mig att installera sims 3. Sen blir det spela av :-).
Får väl roa mig med yatzy eller nåt så länge ;-)...  

Söndag

Då e snart denna helgens arbete över för denna gången då, slutar kl 15 i dag. Har faktiskt fått gjort riktigt mycket på jobbet i dag.

De e varmt som stryk i dag med, jag svettas som en gris. Jag vill åka och bada men de lär ju inte va någon som e på de och själv vill jag ju inte åka (man kan ju faktiskt drukna).
I stället blir det hem och äta sill och ägg, det va ju ett tag sedan nu. Sen kom jag på nu att jag inte har gjort mina räkningar. Dax och göra det nu kan jag tro.

Nu ska jag ta och tömma mitt smith kort. Har en känsla av att det e läääänge sedan som jag gjorde de.
Nu e det bara 4 arb pass kvar tills det är semester :-)....

Trött

Satte mig i soffan nu efter jobbet och blev jätte trött. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen fixa några mackor innan det e dax för sängen.
Jobbet i kväll har vart helt okej. Skönt med extra pengarna. Va ju inte så sugen innan jag började men nu e de jäkligt gött när man e hemme igen.

Nä duschen nu då...

Lördag

Vart en helt okej dag på jobbet i dag, jobbat 7-14.
När jag kom hem la jag mig och sov en stund och snart e det dax att åka tillbaka till jobbet för att jobba extra mellan 18-21.

Blir nog en tidig kväll i säng i dag så man orkar jobba im med. Sen väntar 2 dagar ledigt.

Fredag

Då va det fredag IGEN då. Spelar dock inte så stor roll för mig, för jag ska ju jobba hela helgen + att jag har tagit ett extra pass i morgon kväll mellan 18-21. Behöver verkligen alla extra pengar som jag få just nu. Sommaren e ju på ingång och då brukar det ju gå en hel del pengar om man heter Josefine.

Just nu e jag hemma hos mamma och pappa och passar hunden medans dom jobbar. Funderar på att duscha honom lite. Mamma tycker ju de e bra när jag gör de. För hon säger att det är så tråkigt när han bir ledsen på henne. Då sa jag nåt i stil med men han blir ju ledsen på  mig med. Då sa hon att det gör ju inget för du bor ju inte här. Hon e knäpp hon :P..

Annars blir de lungt läge i dag. ska väl fixa mina räkningar sen. Sånt som måste göras och det lär ju bli hemskt. Men det e bara att betala och se glad ut..

Så där ja..

Då va kvällens arb-pass avklarat. Har vart ett väldigt svängande på denna kvällen, från ena stunden att ha mycket och göra för att sen lugna ner sig och för att sen har mycket att göra igen. A ja, bra har de gått, dock gör mina fötter förbannat ont. Trots sköna och SNYGGA skor ;-)..

Nu ska jag göra lite korv med bröd och lägga mig i sängen (ja, jag äter i sängen) och se nån film. I morgon blir det upp i hyffsad tid då jag lovade mammi att umgås med hunden i morgon medans dom jobbar.
Hoppas på fint väder i morgon också så jag kan förbättra på brännan :-)...

Nä korv och bröd va de ja...
Natti...

Torsdag

I natt har jag drömt massa saker.
Gick i alla fall upp runt 11-tiden. Sen kom Alex hit och vi gick fram och handlade lite korv och korvbröd. När vi hade gjort de satt Maria, Wilma, Kiina och Tuva och väntade på oss.
Så då blev det grill ute i solen. Vart en jätte härligt förmiddag. 

Om 1 timma e det dax att åka till jobbet och jobba ett kvälls pass. Känns sådär för jag känner mig trött. Men i morgon e det ledigt och sovmorgon igen.

Nu vet jag...

... när det e dax och städa.
De e när man inser att all smutsig disk som står i diskhon inte får plats på bänken när den e färdig diskad och när man står där i full gång med disken och strumpan sitter fast i nåt klet på golvet. Då e det dax och börja städa.

Fick lilla rycket att även dammsuga under sängen. Då fastnade jag ju i nåt med sladden och rev ner min sänglampa i glas. Behöver jag säga att det låg glasbitar lite överallt i mängder??
De gjorde de i alla fall.....

Nu e i alla fall golven klara. Får la se om jag tar resten snart eller om jag fortsätter i morgon.
Fast i morgon kommer Alex vid 11:30. Senare kommer även hans mor och hans lillasyster hit. Sen e de ju dax att börja jobba 16:30.
Får fundera vidare på upplägget....

Wednesday

Jobbat idag då, till 14. Vart rätt så lungt i dag faktiskt. Kan ju bero på att man inte kunde logga in i datorn förens den sista timman på jobbet. Så de har blivit lite slapp i soffan idag. 

När jag kom hem åkte jag och handlade lite, sillen va ju slut hemma och även äggen. Så de har de blivit även i dag till lunch. Jag e så enformig så de finns inte...

Blev jätte trött sen och satt mest apatisk i soffan. Som tur va ringde telefonen annars hade la jag suttit så än. Men nu har jag faktiskt börjat städa lite smått. Måste faktiskt få gjort de nu. 
Ska bli skönt när Marie kommer igen så man får hjälp med sånt igen hehe ;-)... 

Nä städning va de nu.
Lite kaffe också kanske? 

Tisdag

Då va de tisdag då, höhö.. (Vet inte varför jag skrev höhö, blev bara så, sorry)..
Jobbat idag till 14. Faktiskt vart en hel del och göra även i dag. Ser ut som att de e en uppgång ute på vårat område med jobb.

När jag kom hem slängde jag mig i soffan och har legat där större delen av kvällen och tittat på sjukhuset. Tack you god för gratis web tv :-)...

Annars händer inte mycket. Väntar mest på att The Sims 3 ska komma. Som jag har "beställt" från internet. Tydligen så ska ju det spelet uppta massa tid ;-). Ska bli intressant och se om även jag fastnar för de lika hårt som vissa andra har gjort ;-)...

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sen knåpa ihop mina mackor till jobbet i morgon.
Sen blir la de sängen vad det lider....


8 arb pass kvar sen e det semester :-)...


Måndag

Då va denna veckan igång sparkad då.
Vart rätt mycket och göra på jobbet idag. Suttit en hel del vid datorn och jobbat men inte fan e man klar för de. Där kan man spendera många timmar.
Slutade i alla fall 16 idag.

Nu har jag precis ätit, blev smörgås med sill och ägg. Fan så gott de är. Ehh ja, Jossan 85 år. Häromveckan va de kalvsylta och nu pippi på sill. I´am old..

Nu ska jag lägga mig på soffan och slappa lite...

Kvällen

Mitt humör har blivit bra mycket bättre under kvällen. Inte alls roligt och känna sig allmänt sur när de egentligen inte finns nåt och vara sur över.

Nu e jag hungrig. Dock vet jag inte på vad. Men de lutar åt rostade mackor med rå falukorv på. 
Ska bara duscha först... 


Orka...

... med den här dagen då. Jag e på allmänt dåligt humör och ingen pallar med mig och förresten så gör jag det knappt själv heller...
Snart e de kväll i alla fall så man får lägga sig och sova och hoppas man vaknar upp på rätt sida i morgon.
Men de e la som vanligt jag får aldrig ha dåliga dagar. Alla andra får men inte jag. Jag ska alltid va på bra humör.

Snart kommer Sebban och Danielle hit och ska boka tågbiljetter.

Har i alla fall fått slängt massa kartonger som så fint har stått i ett hörn här hemma. Även vattnat hemma hos mamma och pappa...


Söndag

Sista lediga dagen för denna gången då, och de gör mig faktiskt inte. Ska bli skönt å få vardag igen.

Midsommars afton jobbade jag ju kvällen. Gick helt okej. Dock var det ett segt pass.
Efter jobbet mötte jag upp Therese och vi gick till Eken på fest. Eller fest å fest, vi va 7 st som satt och pratade över några öl och hade trevligt.

I går åkte jag, Therese och Petra till Lysekil. Va någon crusing där och hur mycket folk som helst. Va hemma runt 2 tiden i natt.

Nu hade jag tänkt ta tag i mitt hem. Dock vet jag inte vilken ända jag ska börja i. Men de ger la sig med tiden..

Midsommar

Usch jag mår fan inget bra i dag. Antar att lilla mintu kvällen med lillebror satte STORA spår i mig..

Har i alla fall sovit bort hela dagen. Men nu e det dax att dra sig mot jobbet.
Efter jobbet blir det hem snabbt och byta om och gå ner till Liz och Anders sen får vi se vart vi hamnar. E ju inte så sugen på alkohol än i alla fall...

Midsommar helgen e hård..
Thats life...

Torsdag

Fick änna tänka efter där vilken dag de e. Dagarna bara springer i väg och de e jag jävligt glad för. Drygt 2 veckor kvar till semestern och massa annat som är bra för mig :-)... Så spring i väg sekundrar, minutrar, timmar, dagar och veckor...
Längtar: Falkenberg, semester, grillkvällar, bad och sol (förhoppningsvis). Massa mys, me like the summer ♥...

I dag har jag jobbat 1 timma över min ordinarie arb-tid. Vart en hel del och göra på jobbet, eftersom jag och Annelie har vart själva på området större delen av dagen. Men det har vart en bra dag iaf :-)...

Efter jobbet, åkte jag, lillebror och Danielle till Alingsås. Dom skulle till djuraffären och sen åkte vi till bolaget. På bolaget fladdrade 100 lapparna i väg. Faaan så dyrt de ska va med alkohol.
Nu e jag hemma sen en stund tillbaka och ska snart ringa och väcka Therese sen får vi se vad som händer. Blir säkert ett eller två glas vin. Börjar ju inte jobba förens kl 16:30 i morgon och då fåååår man ta ett glas vin eller två...

Ha en bra kväll.

Onsdag

Jobbat i dag till 16. Vart en helt okej dag på jobbet som vanligt. Tjötigt möte på eftermiddagen bara. Men tårtan va ju god i alla fall ;-)...

När jag kom hem fixade jag lite mat, en konserv med bullens pilsnerkorv åkte ner i magen. Gott som tusan e de med pilsnerkorv :-)...

Nä om man skulle laga en matlåda till i morgon. Kom på att jag inte har nåt smör hemma och inte har jag kommit ihåg att handla det heller. Så de får bli makisar och falukorv i morgon.

Annars har de inte hänt nåt alls..


Lite...

Har fått grejat lite här hemma, nu ser de inte förjävligt ut utan "bara" jävligt...
Får la fortsätta i morgon. Men Marie du får gärna komma och hjälpa till. Jag kan spara de tills du kommer ;-). Inga problem vettu..

Har ätit bullens pilsnerkorv i bröd i kväll, de va ju inte fel.

Nu blir det alldeles strax sängen för min del.
Natti ♥...

Tisdag

Och första arb-dagen denna veckan då. Har vart en helt okej dag på jobbet slutade redan kl 14 i dag...

Stannade till i affären efter jobbet. Va ju tvungen att ha lite mat till i dag. E rätt så hungrig men när jag kom hem tappade jag suget till precis allt.
Vet inte riktigt vad som hänt med mig...
De ser verkligen ut som faaan runt omkring mig och jag orkar inte ta tag i mat, disk eller städning...

A ja, får la se om en stund om man kan locka fram någon som helst motivation... Just nu lyser den med sin frånvaro i alla fall...

Måndag

Gick upp strax efter 10 i dag.
Har äntligen fått tummen ur och lämnat in min mobil på lagning. Skulle ha gjort det för 4 månaders egentligen. Men what to say, Jossan e seg helt enkelt...

Sen åkte jag till Lidköping för att hälsa på Laleh. Först va vi på spiken och åt lunch, deras rökta fisk e ju grymt god. Efter det kom vi på att vi båda va hungriga igen (vi har nog mask i magen båda 2) så då slank de ner varsin bit av Lalehs mammas smörgåstårta.
Sen efter att ha suttit ute i solen ett tag så åkte vi i väg och spelade minigolf, och JAG VANN!!!!
Som straff för att Laleh förlorade så fick hon bjuda på glass, hehe...

Nu e jag hemma igen. Känner mig seg så de blir nog rätt så tidigt ner i sängen i kväll. För i morgon väntar jobbet igen.

Väntan

Här har jag suttit länge nu och väntar på att telefonen skulle ringa och att de va någon som skulle bjuda mig på mat. Men nejdå, ingen har ringt så nu gav jag upp och gick och lagade mat..
Det serverades överkokta makaroner och brännda mamma scans köttbullar som dessutom va frusna i mitten...
Kom på när jag stog där att de va första gången jag använde min spis sen jag kom hem i från Turkiet.
A ja jag har aldrig hävdat att jag e grym i köket och använder min spis så mycket...

Händer inget här i dag, bara sitter och slappar i soffan.... Rätt gött de med och äntligen har de ju slutat åska också. Åskade ju som faaan i flera timmar ju till och med så gick strömmen ett tag...
Hua, tycker inte om de men nu e de ju över i alla fall....

Söndag

Då va de sista dagen på denna helgen då.
Så för er som har ett "normalt" jobb e det dax och gå upp i morgon hahahahaha..
Själv e jag ledig i morgon också.

Gårkvällen hos Katrin va trevlig, god mat och trevligt sällskap.

Vaknade faktiskt rätt tidigt i morse. Drömmde massa sjuka grejer och vaknade av att jag drog världens jävla snark, jag som aldrig snarkar ;-). Sen kunde inte jag somna om.

I dag ska jag nog bara vara hemma. Om ingen e snäll och ringer och bjuder mig på mat för då skulle jag kunna överväga och lämna min borg.

Åskar och regnar gör det som fan också och jag hoppas att det slutar väldigt snart. För jag tycker inte om det, fjant som man e....
Nä om man skulle fylla på kaffe muggen?

Lördag

Då va de lördag då. Jäkligt gött med en sovmorgon i dag, det behövdes.

I kväll blir det in till Alingsås för att fira Katrins 25-års dag. Dom ska ut till öltältet med det skippas av mig. Känner inte för de och sen pallar nog inte plånboken ett besök där.
Så jag åker hem.

Nu ska jag alldeles snart ta tag i min lägenhet. Sen skulle nog Danielle komma hit och låna några kläder.
Just de satte ju på kaffe...

Kalvsylta...

Is the shit....!!!

Faaan, så gott på mackan ju :-)
Nä nu ska jag knalla i väg till lillebror och dricka några öl med honom ...


Fredag

Bloggade visst inte igår.
Jobbade hur som helst till 14 sen åkte jag in till Alingsås och mötte upp Maria. Vi fick köpt en present till Katrin och sen hann vi även med en fika.

I dag va det ledigt som stog på programmet. Dock va det uppstigning kl 9 för min del. Ett tandläkar besök stog på schemat. 450:- fattigare men allt såg bra ut så det tackar vi ju för.

Efter det lilla besöket åkte jag hem till mammi. Åkte med henne till kyrkogården. Dock va de så jävla kallt, blåsigt och regnigt så jag satte mig i bilen igen och pratade i tele :-).
Efter det åkte vi till tånga med min mosters 2 hundar. Efter det va man pisse våt och jätte frusen.
Sen körde jag fram mamma till tåget för hon och pappa ska vara i Falkenberg under helgen.

Nu e jag hemma och ligger nerbäddad i sängen och har inga som helst planer på att lämna min lägenhet idag.
Kanske borde ta och städa lite senare?

Onsdag

I dag har jag jobbat 7:30-16:30. Vart en hel del och göra i dag på jobbet och jag har vart helt sjukt jävla trött och är det fortfarande.

När jag kom hem har jag bara legat i sängen faktiskt. Men nu har jag pallat mig upp och fått duchat och ätit.
Ska faktiskt snart vandra tillbaka till sängen för att sova för natten. Sista arb-dagen för denna veckan i morgon. Sen väntar 4 dagar ledigt.

Hemma

Då va dubbel passet avklarat för denna gången då. Jag e hur seg som helst så snart blir det sängen så man pallar 7:30-16:30 passet i morgon.
Shit vad gött det hade vart och få sova ut i morgon.

Har som sagt inte så mycket och blogga om eftersom jag endast har vart ledig 2 ½ timma på hela dagen.
Så jag säger god natt nu...

Tisdag

Har faktiskt sovit gott i natt. Vaknade dock vid halv 5 av att jag låg på nåt. De va min mobil som agerade kudde. Somnade tydligen i går när jag pratade med Marie i telefonen. Gick i alla fall upp och svepte i mig massa cola.
Sen somnade jag gott om.

Jobbet idag har vart helt okej, fast att man får psyk bryt på vissa. Men de e la så. Blir så jäkla trött ibland bara.
Nu har jag i alla fall ätit lite och snart e de dax att gå tillbaka till jobbet. Har ju delat pass i dag.

Nä nu ska jag fixa några mackor och ha med till jobbet.

Marie

Tyckte du va värd ett eget blogg inlägg med tanke på din kommentar på mitt förra inlägg...

När du kommer ner igen så kommer det BARA serveras sylta och du kommer ÄLSKA det. Du kan få makisar till om du vill, eller ris eller potatis. De får du välja själv. Men sylta i massor blir det =)...

See ya soon :-)....

Måndag

Då va det måndag igen och jag e ju ledig. Känns lite skumt och vara ledig igen liksom. Men rättså skönt ändå :-)..

Så vad har man gjort i dag då?
Vaknade 11:30. Gick och vek ihop den torra tvätten och startade en ny maskin. Jobbigt med tröjor/byxor som inte kan köras ihop med allt annat.
Sen åkte jag hem till Carin, fikade och va ute på en promenad. Trevligt, va ju ett bra tag sedan som vi sågs.
Sen har jag fått tankat bilen och handlat, fick ett sånt jäkla sug efter kalv sylta i affären. Så det fick åka med en burk sån också. De har jag aldrig kännt nåt sug efter, vet inte vad som har hänt med mig.

Nu har jag vart hemma och håller på och tvättar, IGEN!!! Ser ju inget slut på skiten. Kommer få köra 3 maskiner till innan jag e i kapp mig. Tack gud för att jag har en egen tvätt maskin annars hade jag väl vart färdig vid jul med all tvätt. Nä härdan efter få de bli bättre ordning på mig.

Nu ska jag hänga upp tvätten och starta en ny, sen blir det lite sylta...

Börjar...

... bli ordning i kaoset här hemma nu.
Maskin nr 3 e snart klar. Hade behövt köra 2 till med det finns inte plats och hänga allt ju.
Har även fått plockat lite här hemma också. Fattar det inte, har ju knappt vart hemma på 3 veckor men ändå ser det ut som de gör.
Får fortsätta i morgon eller nåt. Va "tvungen" att titta lite på en film och sen duscha.

Känner mig lite små seg. Blir nog soff läge nu och fortsätta titta på filmen sen blir det nog hyffsat tidigt ner i sängen.


Söndag

Yttligare ett arb-pass till ända och nu e det ledigt en dag.

Direkt efter jobbet åkte jag och röstade. Man måste ju sköta sin medborgar plikt ;-). Speciellt om man har en pappa som e politiker och vill slippa föreläsningar på ett par timmar ;-)...

Nu måste jag fan ta tag i min tvätt.


Fotbollen

Fotbollen gick ju fan åt helvete...
Skit samma, maten och sällskapet va trevligt i alla fall..

Nu har lilla mammsen kört hem mig för en stund sedan, Sebban och Danielle drog på fest. Men en annan får ju vara skötsam när klockan ringer 6 i morgon bitti.

Tror faktiskt snart det blir sängen och en film. Känner mig lite små seg om sanningen ska fram.

The special day va i går förresten haha. Inte lätt att ha kolla på allt ;-)...

Hungrig

Shit vad jag e hungrig nu.
Tur att det snart e dax och åka. Dock lär de ju ta ett tag för pappsen och laga maten, de brukar de nämligen göra. Jag lovar att han skulle kunna göra så snabb makaroner och falukorv tar 3 timmar att laga.
Men gott blir de i alla fall....
Som tur e hitade jag en öppnad chips påse som jag gick lös på nu. Dock aningen mjuka för de e väl nån påse som jag och Marie köpte när hon va här. Men gott och mättar i alla fall, de e ju huvudsaken...

Today is a special day ♥...

Lördagen

Helgens första arb-pass e över. Va kul och vara tillbaka även i dag.
Nu e jag hemma och hade tänkt börja tvätta men inser att jag inte hinner det.
För om 1 timma ungefär ska jag vara klar för grillning hemma hos mamma och pappa. Även Sebban och Danielle kommer.
A ja, tvätten lär ju ligga kvar. Dock börjar det bli svårt och hitta rena kläder och ha på sig.

Blir väl att titta på fotbollen sen ihop med dom. Annars blir det en lugn kväll en eller två öl blir det väl till matchen i alla fall men sen e det hem till sängen för i morgon e de ju ett nytt arb-pass.

Vad gör ni i kväll då?

Då så..

Då va första passet på jobbet avklarat. Känns lite som man aldrig har vart därifrån. Dock va det faktiskt kul och jobba :-).. Hoppas det håller i sig i 4 veckor så kommer de gå fort tills nästa semester.

Nu ska jag ta och varva ner lite innan det e dax för sängen.
I morgon börjar jag jobba klockan 7.

See ya..

Fredag

Slog upp mina små blå när klockan va 8:20. Dock låg jag kvar och drog mig i en timma ungefär. Måste ju riktigt njuta nu när man har en mjuk säng och sova i.

Gick bort till Therese och vi åkte ner till Liz för att äta frukost och fira att Therese hade fyllt år.

Nu sitter jag mest och väntar på att det ska bli jobb dax, 1 timma kvar och jag har ÅNGEST...
Men jag jobbar bara 4 veckor till sen e det ledigt i 2 veckor. Man måste ju se det positiva.

Om man skulle fortsätta ta tag i resväskan kanske?

Hemma

Då va man hemma efter 2 veckor i Turkiet då.
Har haft det kanon, dock började rastlösheten ta över en aning i min kropp efter 1½ vecka. Dagarna har tillbringats vid antingen poolen eller havet. En dag va vi ute på en båttur.
Massa god mat har det också varit. Även turkiskt bad hann vi med första dagen. De e la i stora drag vad vi har gjort.

Va hemma i Vårgårda runt 4-tiden i natt så man e aningen trött i dag om sanningen ska fram. Blev inte så mycket sova.
För jag va med Therese, Anna-Lena och Britta framme och åt frukost. Sen har jag suttit hos mormor och morfar en stund.
Nu e jag nere hos mamma och pappa och väntar på att dom ska komma hem.
Sen blir det hem till lägenheten. Kanske tar tag i resväskan eller om den får vänta tills i morgon.

I morgon börjar även jobbet igen. Dock jobbar jag kväll så jag behöver inte chocka kroppen med den tidig morgon.

RSS 2.0