Ett litet röj...

... blev de i alla fall!

Nu ska jag faktiskt snart hoppa ner i sängen å se på lite film! Börjar iofs inte förens 9:30 i morgon. Men varför sitta uppe länge bara för man har lite sovmorgon. Bättre å ta till vara på timmarna å vara pigg!
Morgon dagens planering består väl mest av jobb. Jobbar fram till 16:30. På kvällen e de modevisning i kulturen. Morfar ska göra entre på catwalken å de måste ju ses =)..

Nu ska jag bara kolla lite bloggar sen blir de bingen här!

Shopping

Jag hade faktiskt inte tänkt handla nåt i Borås i dag. Hade mer eller mindre bara tänkt följa med Maria när hon skulle byta ett halsband!
Men när Maria ringer å säger att hon e på väg för att hämta upp mig. Så säger hon bara ta med dig de stora kortet för nu ska de handlas...
A ja tänkte jag...

Så jag kom hem med, 2 par skor, 2 topar, 1 kofta, 1 linne, 1 tunika och 1 par baggy jeans + lite annat! A ja inget onödigt utan jag behöver de faktiskt mer eller mindre i alla fall!
En bra dag med Maria å Wilma i alla fall...

På vägen hem blev det ett stopp hemma hos pappa som ville se Wilma!
Nu ska jag strax göra ett röj här hemma. Men nu har ju fingret börjat blöda för tionde gången idag så jag får la försöka få stopp på de först innan jag gör något annat!

080930

Då va man hemma igen efter ett mycket kort arb-pass. Jobbade endast till 12. Vart en lugn och bra dag på jobbet. Bortsätt från vissa vaser, men inget kalas utan kras!

Nu ska jag slänga i mig lite mat sen ska jag åka med Maria till Borås!
Later

Aj då

Skulle vara lite effektiv. Tänkte diska lite medans korven kokade upp och när de va reklam på tv:en. Då skar jag mig rejät på ost hyveln. Så nu har det blött i genom dubbla kompress plåster och det pulserar i fingret. A ja, de går la över.

Zappade mellan idol och färjan. Färjan va rätt underhållande faktiskt. Uppför man sig så när man e på kryssning?
Jag har i alla fall inte blottat mig när jag vart på kryssning. Men visst har de vart blötta kvällar!

Nä nu ska jag gå å byta plåster...

Inte så smart

Somnade till ganska så rejält å vaknade efter ungefär 3 timmars sömn på soffan. Verkligen inte så smart, men nu e de gjort.

Nu blir det i alla fall en slapp hemma kväll i soffan. Ska väl snart fixa lite "mat", korv och bröd blir det! Förvånade?

Love you to Maria ♥. Kan verkligen inte fatta att vi har kännt varandra så länge, 20 år! Usch känner mig gammal när jag tänker på de, he he... Du e ju min lilla fru ;-). Som byter gardiner och ger mig små matlådor i mellan åt ;-).

Nu ska jag titta på idol!

080929

Alex ringde å väckte mig strax innan 9:30. Sen kom han hit ganska så snart. Vi åt frukost ihop, sen va tanken att vi skulle gå ut. Men båda 2 fastnade i lite spel på datorn å där satt vi!
Sen kom Maria å lilla Wilma. Mys bebisen. Strax efter kom Kiina å Erik å skulle hämta Alex. Dom satt kvar en stund och pratade med oss.

Sen gick jag, Maria å Wilma ut och gick en stund. Blev även en lunch ute.
Men nu e jag hemma igen. Funderar på att lägga mig en stund på soffan å titta på lite film! I dag tror jag inte de blir nåt pluggande. Man måste ju få vara lite ledig också. Kanske blir det lite i kväll få se vad jag vill å vad jag orkar helt enkelt! Jag e inte van vid att gå upp så här tidigt när jag är ledig så jag e lite små seg.

Kvällen

Fick satt mig å skrivit lite på medicin. Gick fruktansvärt trögt i dag, antar att de e för att jag e så trött. Å nu är snart klockan 1 å jag sover inte. Rimmar väldigt dåligt, trött men e fortfarande vaken....

I alla fall, åkte in till Alingsås å hämtade hem lillebror och Danielle. Sen blev jag sittandes hemma hos mamma å pappa. Deras kompisar va kvar där än så jag satte mig där. Övertrött som jag är så satte jag i gång och tramsade. Alltid lika kul å driva med/om folk!

Nu kom jag i alla fall precis hem. Så nu ska jag hoppa ner i sängen. I morgon bitti kommer Alex hit. Å då vill man ju vara lite pigg så man kan busa med honom!
Så god natt på er....

080928

Kvällen i går va trevlig. Robban kom å sällskapade mig när jag passade hundarna. Vi köpte en pizza å satt å tjötade skit till halv 1 på natten! Fick i alla fall skrivit på medicin kursen i nästan 5 timmar i går! Det går ju inte bakåt i alla fall!

I morse va jag sjukt trött när klockan ringde. Jobbade mellan 7-14. Eller a nästan till 14 i alla fall, gick 20 min tidigare pga Wilmas dop.
Dopet gick bra, kanske inte min grej å sjunga psalmer ;-). Jag går endast till kyrkan när det är: Dop, begravning, bröllop och konfirmation! Jag delar helt enkelt inte deras tro.

I alla fall, efter dopet blev det smörgåstårta å vanlig tårta hemma hos Maria å Stefan! Jätte trevligt.
Nä nu ska jag sätta mig å skriva lite medicin innan jag åker ner till mina föräldrar....
Later

080927

Jobbat i dag mellan 7-14, skulle egentligen jobbat till 15, men fick ingen lunch rast så jag gick hem 1 timma tidigare!
Men de har vart en helt okej dag på jobbet i alla fall!

Nu e jag hemma hos mina föräldrar. Är hundvakt för alla e i väg på sitt denna helgen! Mormor å morfar har Magnum egentligen men dom skulle också i väg nu i eftermiddag! Så då fick jag rycka in som hundvakt!

Nu ska jag kolla lite bloggar sen ska jag sätta mig vid min dator och fortsätta skriva på medicin kursen!

Em/kvällen

Mötte upp Katrin hemma hos henne, sen gick vi in till stan och gjorde våra ärenden där! Så dop present till Wilma och första betalningen på resan e fixade.

Sen blev det mat på Stures. Vi hade sån jävla tur att de va happy hour där så vi fick maten för halva priset. Dom hade helt klart godkäns mat där. Jag åt en Sture burgare, helt okej!
Sen blev det bio. Vi såg Patrik 1,5. Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen. Sevärd med seg bitvis. Gå å se den själva så får ni själva avgöra...
Katrin bjöd på allt detta eftersom de va min födelsedags present i från henne! Tack så mycket för en jätte trevlig kväll.

Nu blir det stax sängen för min del. E sjukt trött efter att ha sovit ca 4 timmar på drygt ett dygn. Det e hårt å jobba dag pass å natt pass. Men helt klart värt pengarna just nu!
Nu säger jag god natt!

Alingsås nästa

Fick suttit och skrivit i 2½ timme, sen blev jag jätte trött. La mig och sov i ca 3 timmar. Nu har jag gjort mina räkningar, så nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag åka in till Alingsås...

Skriver ett blogg inlägg när jag kommer hem någon gång senare i kväll!

080926

Natten på jobbet har varit helt okej. Inga större problem. Efter jobbet åkte jag hem till mamma å pappa och hämtade hem min dator.
Nu ska jag strax sätta i gång och plugga igen, struntar helt enkelt i att sova, känner att jag har förmycket å göra i dag. Lägger jag mig och sover nu kommer jag inte få pluggat nåt i dag! Å då känner jag mig jätte stressad.

Dagens to- do- lista:

- Plugga
- Göra mina räkningar
- In till Alingsås och betala första delen på Turkiet resan
- Köpa dop present till Wilma
- Bio och middag med Katrin

Nu va kaffet klart så nu ska jag hämta de och sen börja plugga!

Välkommet

Fick min löne spec med posten i dag! Fick värsta chocken när jag öppnade de och det visade sig att jag fått ut drygt 4000 mer än vad jag hade räknat med.
Då visar det sig att jag fått för lite lön. Jag har fått lön efter 85,4% men de har visat sig att jag egentligen jobbar 89,4%, Så jag fick rektroaktiv lön för ca 7 månader. Snacka om välkommet dom pengarna kommer.

Nu har jag i alla fall satt igång med renskrivningen av medicin kursen! Känns väldigt bra.
Nu ska jag vara lite social mot familjen och mot deras kompisar som precis har kommit. Om 1 timma är det dax att åka ut och jobba!

Otroligt

Kollade min studie sida nu, för de första fick jag försöka med ett  X antal adresser innan jag kom rätt sen fick jag testa hur många olika inloggnings varianter för att komma in!
De märks att jag inte har vart där på ett tag. Men till slut kom jag in i alla fall. Hade massa mail i från läraren, men som tur var va dom inte enbart till mig!
Jag tror hon att hon tror att jag har lagt ner mina studier. Förut fick jag alltid mail med förfrågningar om hur de gick o.s.v. Men nu har jag inte hört nåt på evigheter.
Tänk vilken chock hon kommer få när jag skickar in min kurs sen....

Nu har jag i alla fall duschat! Ska alldeles strax dra i väg. Å sen sätta mig nere hos mina föräldrar och börja renskriva. Min dator kommer vara min ständiga följeslagare nu ett tag!

Skriver ett blogg inlägg sen innan jag börjar jobba!


080925

Vaknade vid 10 tiden, men hade en jäkla huvudvärk då så jag stängde av klockan och somnade om! Skulle i alla fall inte få gjort nåt med mina studier med den huvudvärken!
Vaknade ett par timmar senare å mådde lite bättre...

Så nu har jag kollat över alla deluppgifter å är mer eller mindre klar. Nu ska ALLT renskrivas i datorn å de kommer ta sin lilla tid!
Men de måste ju göras. Ska påbörja de i kväll om jag hinner. Så mycket annat som ska göras också! Men lite ska jag väl hinna med... Så typiskt att allt ska komma nu!

Om 1 timma ska jag gå och hämta pengar hos Therese så jag kan betala första delen på våran resa i morgon!

Mysig dag

Jag och Kiina åkte ju till Lidköping i dag. Ringde Rebecca när vi var på väg och frågade henne om inte hon va sugen på att ta en lunch, å de va hon. Sen hängde hon med oss runt på stan!
Sen kom Laleh hem i från skolan då blev de yttligare en fika på stan innan vi gick hem till hennes lägenhet.
Det har vart en lyckad dag i dag!

Nu har jag babblat bort 2 timmar i telefon med Katrin. Jag kan säga så här, vi e fan inte kloka med våra ideer och våra egen gjorda citat! Men kul har vi....

Nu ska jag läsa lite bloggar sen blir se sängen och lite svenska hjärtan. I morgon ska jag verkligen försöka komma upp i tid så jag får pluggat lite. Känner att jag har försummat det en anning nu dom sista dagarna!

080924

I morse vaknade jag igen 6:30 å fick värsta paniken för jag trodde jag hade försovit mig, men så va ju inte fallet. Men i morgon får jag sova hur länge jag vill!
Jobbat till kl 12 i dag. Vart lungt i dag, har ju haft teammöte halva min arb-tid.

Nu har jag precis ätit pan pizza (sjukt trött på de men måste ju äta upp dom). Snart kommer Kiina, vi ska åka till Lidköping och fira Lalehs födelsedag. 
När jag kommer hem därifrån ska jag inte göra nåt alls, vad jag vet nu i alla fall!

Nu ska jag hoppa ur arb-tröjan å göra mig klar!

Kvällen

Efter att jag hade skrivit mitt senaste blogg inlägg blev det ett svenska hjärtan avsnitt, fick låna ännu mera avsnitt av vårdtagaren i dag för jag hade redan kollat klart på dom jag fick förra veckan! Så nu har jag 3 nya skivor och plöja i genom!

Sen i kväll skulle jag, mamma och mormor åka till Alingsås och titta på mamma mia på bio! Men när vi kommer dit fungerar inte låset på mina föräldrars bil. Å hur smart e det och ställa en olåst bil inne i stan en kväll då? Inte särsklit, så jag erbjöd mig att hoppa över filmen.

Så jag ringde Maria och frågade om jag inte kunde komma bort till henne och kolla idol i stället, känndes ju lite onödigt att åka hela vägen tillbaka till Vårgårda.
Så jag, Maria och lilla Wilma har tittat på idol, och nu känner jag i magen att de åkte ner alldeles för mycket chips och godis! Efter idol myste jag lite med Wilma innan de va dax och åka tillbaka till stan!
Funderar på att flytta hem till dom! De e alltid så jäkla mysigt hemma hos dom, vet inte vad de e men jag trivs jätte bra i deras hus!
Vad säger du om det frugan ;-)....???
Anyway, love you honey ♥, kan inte fatta att vi har vart kompisar i 20 år. Man känner ju sig liiiite gammal när man tänker på de!

Nu ska jag kolla fejjan, mailen och lite bloggar innan de e time för sängen!


080923

Jobbet har vart som vanligt okej, jobbat mellan 7:30-13. Har haft å göra större delen av dagen.

Efter jobbet åkte jag in till Alingsås och mötte Maria för en lunch på stan! Super mysigt, she is the greatest  ♥.....

Vad förvirrad man blir av att köra bil på E20 just nu! Ena stunden e de 90 sen är det 80 sen kommer de en sträcka med 70 för att sedan bli 90 igen. Så håller de på... Å så alla fartkameror på de också! Men så länge man undviker böter så e la de bra. 


Nu ska jag kolla lite bloggar (som vanligt).... 


Inte så smart

Somnade förut på soffan sov väl ca 2 timmar, inte så smart. Hade de inte vart för att jag skulle lämna guitar hero till lillebror så hade jag nog gått å lagt mig för natten!

Men ska i alla fall snart gå å lägga mig.
I morgon e de jobb till 13, sen lunch med Maria och sen på kvällen blir de bio!
Nä säger god natt här nu!

Konstigt

Jag tycker de e väldigt konstigt att  jobbet fungerar så bra som de gör. Sannslöst hur vissa saker skötts. Som tur e så märker inte våran lilla grupp av de så där jätte mycket!

Nu e jag i alla fall hemma, har plockat lite å dammsugit av de värsta. Nu väntar jag på att golven ska torka sen ska jag spela GH för hela slanten!

Blir nog rätt så lungt resten av dagen!

080922

Sitter å bloggar på jobbet just nu! Har precis ätit 2 pan pizzor nu. Börjar verkligen tröttna på dom nu men dom måste ju ätas upp!
E faktiskt inte så farligt trött i dag. Fastnade i en dokumentär som gick i natt, den va la slut runt 2:30. Somnade vid 4-tiden och vaknade klockan 6 av massa konstiga drömmar. Men dom va rätt roliga. Konstigt hur man kan få till det egentligen!

Slutar här kl 13. Då ska jag åka in till stan och möta Maria för lite lunch! Mitt bank konto e skumt som fan också! 2 ggr denna månaden har jag ringt min telefonbank för å kolla saldot. Å varje gång har det funnits mera pengar där en vad jag har räknat med! Men jag gnäller inte för de! Tvärtom....

Nä nu e lunchen slut så nu e de väl dax att ta tag i jobbet igen!


080921

Dax för ett inlägg då!
Startade upp dagen men en promenad med Carin! Vi va väl ute å gick i 1 timma ungefär.
Efter de har jag tvättat och tittat klart på svenska hjärtan! En otroligt lugn dag.

Nu e jag hemma hos mamma å pappa. Vi har precis ätit pizza. Å nu sitter dom å spelar bingo vilket inte intresserar mig så jag tänkte slå ihjäl lite tid här vi datorn!

Sängen

Ja de e la den som väntar här näst för min del!
Kom precis hem i från släkt kalaset.... Allt har rett ut sig till de bästa. Men de slog mig en tanke i dag, att jag e verkligen olik min familj på en hel del punkter.
Men jag har så svårt för att acceptera vissa saker, å de e saker som man inte ska acceptera heller för den delen! Men man kanske gör de när man älskar någon? Vad vet jag om de...

Kalaset va trevligt i alla fall!
Sen blev de en tur till Alingsås med Mathilda å moster.
Efter de blev jag sittandes hemma hos mina föräldrar å pratade med dom!

Nä god natt nu!

080920

De får bli ett litet snabbt inlägg här...

Kvällen i går va jätte trevlig, innan vissa kom å förstörde allt. Som vanligt med andra ord. Fattar inte varför jag e snäll hela tiden å aldrig lär mig. Men nu ska de fan inte upprepas någon mera gång!
I dag har jag inte gjort mycket, ska snart hem till mina föräldrara på kalas. Ska fira min å pappas födelsedag!
Har väl ingen större lust med å umgås med familjen i dag! Men de e ju kul å träffa släkten i alla fall...

Så nu ska jag hoppa in i duschen å åka dit.


Kommunikation

När jag kom hem häromdagen till mina föräldrar så hänge det såna här lappar uppe lite överallt i huset!
Tydligen så dom kommunicerar hemma....







Lägger upp en bild på Magnum också! Han har verkligen blivit gammal nu! Blir ju 12 år snart.
Nä nu har jag sölat bort ännu mera tid på inget vettigt. De e jag expert på....





Fyser

Sitter här och fryser. Hoppas inte jag börjar bli sjuk bara, hade ju grym huvudvärk när jag vaknade i morse, men som tur e den borta. Men nu har jag börjat nysa i stället...
Får se hur de utvecklar sig, brukar ju inte bli nåt av de...

Ledig helg nu då!! Hur skönt e inte de efter å ha jobbat 3 helger i rad. 2 av dom va ju iofs bara lördags jobb, men ändå! Nu e jag helt ledig..
I kväll kommer lite kompisar hit å bara umgås över lite öl å vin! Mysigt.

Har fått slängt lite skräp och kört hem 4 stolar till mamma å pappa som jag hade lånat av dom!
Nu sitter jag mest å ugglar, funderar på att öppna mina medicin böcker innan kompisarna kommer! Får nog bli så, hinner ju göra lite i alla fall!

Later eller i morgon får se hur kvällen utvecklar sig....


Hemskt

Fasen så hemskt de e å vakna med en sprängande huvudvärk. Varför gör man de egentligen??
Jag har ju sovit 6 timmar lite drygt.
Å givetvis har jag inga huvudvärks tabletter hemma heller! Så typiskt mig.

Nu ska jag snart sätta lite fart, Mathilda och kanske några mera kommer hit i kväll! Ska umgås över lite "saft"..

080919

Då var jag hemma efter en lugn natt på jobbet.
Känner mig anningen trött. så jag ska hoppa in i duschen och bädda rent i sängen och sen lägga mig och sova ett par timmar.

Glömde visst att bädda med nya lakan i går... Hmm, a ja, jag har bara mig själv att skylla!
Bloggar mera när jag har vaknat! Jag mår bra i alla fall =)

Seg kväll

Seg kväll de e i dag då! Bara sitter å väntar på att få gjort min arb-natt så jag kommer hem igen och har ledig helg!

Nu har jag fått tvättat en maskin tvätt, ätit och sitter just nu med en mugg kaffe och har på idol på tv:en.
Funderar på om jag ska åka ner till mina föräldrar å ge pappa en kram eftersom han fyller år! Dock blev jag lite irreterad i går på honom, eftersom han sa att innan lördagens kalas så vill han att jag har klippt mitt hår...
Bryr jag mig om hur ni ser ut eller??

Men som sagt det blir motsatt effekt jag tänker inte klippa mig för att någon säger de till mig! Jag funderar på att ha mössa på mig på kalset. Så slipper dom ju se de i alla fall....

Nä men en kram e la han värd i alla fall, men bara för att han fyller år ;-)...
Hörs i morgon mina vänner när jag kommer hem i från jobbet!

En dröm till

HAHAHA... Kom på en dröm till jag drömmde nu, men den va rolig. Garvade högt för mig själv när jag kom på den jag ser ju alla bilder framför mig. Som sagt, jag drömmer alldeles för mycket och för ofta. Både konstiga och otäcka saker! Någon som vet vad det beror på?? Hade vart kul å veta. Man kanske kan googla fram nåt, ska testa de...

"Drömmde att vi va på en camping. Bodde i nåt man knappt kunde kalla för husvagn. Men i alla fall... Vid sidan av våran bodde Björn Gustavsson. Han gick runt i en rosa skjorta och en röd slips. Å så hade han inga byxor utan bara kalsonger. Å det regnade jätte mycket varje dag. Jag köpte blått och världens torraste potatismos av honom varje kväll! För de va typ hans extra knäck eller nåt sånt"

Mardröm

Somnade till en stund på soffa nu. Hade världesn hemskaste mardröm om Magnum.
Drömmen va i korta drag såhär...

" Jag sitter och tittar på någon film med lite kompisar. Folk som jag inte alls umgås med i verkliga livet. I alla fall gnäller hunden inifrån sovrummet. Jag börjar skirka åt honom att han ska vara tyst.
Men han tystnar inte så jag går till slut in. Då "hänger" han på sängkanten, förmodligen ramlat ner. Då ser jag att han brutit fram tassen, å han skriker när jag tar i honom. Jag får värsta paniken å ska ringa mamma, å innan jag får slagit hennes nummer rätt e det en massa turer. Å under hela drömmen så gråter jag, har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv och den paniken jag kännde va hemsk! För i drömmen trodde jag att vi behövde avliva honom för detta! Nu sitter jag här och har en otäck känsla i kroppen. Får nog åka svängen förbi där innan jag åker till jobbet"

080918

Då va man hemma efter uttligare en arb-dag! I dag har jag verkligen i fråga satt vad fan de e för jobba man har egentligen. A ja, såna dagar ska man väl också ha. Men på de stora hela har det vart en bra dag!
Vaknade dock i morse av ett ryck halv 7 och trodde jag hade försovit mig. Blev så irreterad för jag vakande så, så jag va tvungen å ligga å snooza i 30 min! Men i tid va jag i alla fall å väl det!

Nu ska jag fixa mig nåt och äta, sen blir det soffan för att ladda om batterierna till nattens jobb!
Later

Bilder

Tänkte bara visa er 4 st bilder från Alanya.

   

   


Sitter nästa här och glömmer att jag faktiskt ska åka till Teneriffa om lite drygt 3 veckor. Längtar såklart jätte mycket dit. Utlandsresor e nog nåt av det bästa jag vet. Känner mig lyckligt lottad som kommer att få ha gjort 3 st utlandsresor på ungefär 1 år och 3 månader!

Turkiet

Nu har jag å Therese bokat 2 veckor i Turkiet i maj. Bor på ett jätte fint hotell i Alanya och har all inclusive. Där ska vi rocka runt ;-)....

Efter de åkte vi hem till Anna-Lena och fick kaffe. Satt där å pratade en stund. Sen åkte jag hem till mamma å pappa. Trodde ingen va hemma här men de visade sig efter 1 timma ungefär att Sebastian och Danielle låg uppe och sov!
Tittat lite på idol och nu har jag ätit. Min dag i korta drag.

Nu ska jag kolla runt på alla bloggar som jag missat under mig dag!

080917

Som vanligt trött när klockan ringde. Kom inte alls till ro i går, blev 1½ avsnitt av svenska hjärtan och dom avsnitten är ju på 1 timme!
A ja, jag va i tid till jobbet i alla fall. Om jag får säga det själv så har jag varit riktigt duktig på att komma i tid denna veckan. Har vart där 10 min innan jag har böjat, annars brukar det alltid nästan va på minuten! Har ju i och för sig bara jobbat 2 dagar denna veckan men ändå!
Dagen på jobbet har varit bra, lite fram å tillbaka till Vårgårda bara, men de va mitt egna fel! Huvudet va inte alls med i morse så jag glömde hämta en matväska så jag fick åka efter den!

Nu ringer nog snart Therese. Vi ska åka in till Alingsås och boka våran resa till i Maj.
Later...

Jag lever

Än så länge har jag överlevt dagens studier. Måste bara säga att jag beundrar alla som pluggar på högskola o.s.v. Jag hade aldrig fixat de. Fast det kanske e annat å plugga om man inte har ett jobb å tänka på också. Vad vet jag, jag kanske bara inbillar mig att de e mera "synd" om mig.

Nu har jag i alla fall ätit, slö tittat på idol och duschat. Ska faktiskt snart ta med mig datorn till sängen och titta på lite mera svenska hjärtan!





Så här ser jag ut efter 3 timmars hårt pluggande. Inte ens arb-tröjan har jag fått av mig i dag!

Om ni undrar...

... varför ni inte har sett några blogg inlägg, sett mig på msn, fått sms, svarat i telefonen, ringt  eller har träffat på mig på ett tag!
Så har jag förmodligen dött någonstans mellan skelettets uppbyggnad och musklernas funktion...

Detta tar verkligen snart knäcken på mig, min hand e blå efter bläcket och min arm gör ont....
Välksommen till studie livet Jossan...


Dåligt samvete

Okej, nu har jag slöat bort ungefär 2 timmar på soffan. Det dåliga samvetet för att jag inte satt i gång och pluggat plågar mig fruktansvärt just nu! Känner sån stress hela tiden av att veta att något hänger över mig. Trodde inte att det skulle va såhär när jag satte i gång. Tänkte liksom men vadå, de här fixar jag lätt. Men nej det gör jag inte.
Men fan att jag ska ge upp, det finns inte. Medicin kursen har jag som mål att den e inlämnad innan jag åker till Teneriffa. Knappt 1 månad kvar, det ska gå, det måste gå.....

Nu tänker ni väl, varför plugagde du inte dom 3 timmarna när du kom hem då?
Svar: Jag e förbannat trött när jag kommer hem i från jobbet. Jag behöver stunden när jag kommer hem, äta och koppla bort jobbet.
Thats it....

Nu ska jag i alla fall plugga...


080916

Då va man hemma efter en kort arb-dag. Jobbade endast till 13 i dag.
Va  som vanligt fruktansvärt trött i morse när klockan ringde, även fast jag har sovit mycket.

Nu ska jag i alla fall kolla över dom dagliga bloggarna, mailen och facebook. Sen ska jag lägga mig på soffan och titta på svenska hjärtan. Vet att jag följde den serien när den gick på tv:en. Så kom jag å en vårdtagare att börja prata om den serien i dag. Då visade de sig att hon hade serien, så jag fick låna den.

Later

Kunskaper i köket

Min pappa känner nog inte sin dotter tror jag!
En konversation på msn gick precis såhär:

Jag: Mitt stek smör va för gamalt, men de gör väl inget?
Pappa: Nej bara de inte är härsket (? va de nu är ?)
Jag: De såg normalt ut i alla fall.
Tystnad
Pappa: Annars kan man ju ha olja.
Jag: Till vadå?
Pappa: Matlagning förstås.
Jag: De fungerar la med smör?
Pappa: Ja eller olja man kan ha vilket som
Jag: Ehh onödigt å ha båda hemma
Pappa: Ja om man inte lagar mycket mat men oljan håller längre.
Jag: Men jag lagar inte mycket mat.
Pappa: Ok
Å där byter pappa samtalsämne. Han har nog insett att jag e ett hopplöst fall när de kommer till matlagning!

Jag har ont i magen. Undra om de e de gamla smöret? Hade jag inte sett att de hade gått ut hade jag säkert inte haft ont i magen! Men som sagt de va ju inte härsket haha....
Varje dag lär man sig nåt nytt. Viktiga saker och mindre viktiga saker!

Pluggat

Fick skrivit en sjukdom i alla fall, urinvägsinfektion blev de. I morgon har jag tänkt att skriva om njursvikt, sen e den deluppgiften klar. Men ser ju fan inte ljuset på medicin kursen. Har kommit lite till att i fråga sätta mig själv varför jag gör detta egentligen!
Jag kommer ju aldrig våga jobba som uska på ett sjukhus för jag anser inte kunskapen e tillräcklig för de, trots att vi läser samma som dom gör på gymnasiet. A ja, lite högre lön blir la de förhoppnigsvis i alla fall!
Men e de värt det??

Nu har jag ätit också, e sjukt mätt. Dock såg jag att mitt stek smör hade gått ut för drygt 1 månad sedan. De bevisar ju hur mycket mat jag egentligen lagar här hemma.
Men mat till jobbet i morgon blir de också.

Nu blir de blogg läsning tills de e dax för sängen. Å även lite spel på facebook...

Fikat

Nu har Kiina och Alex åkt hem. Fikat och pratat e vad vi har gjort. Trevligt i alla fall.

Jag känner mig trött och seg. Hur de nu kan komma sig. Men antar att jag har slappnat av nu när jag har vart lite mera ledig än 1 dag. Men i morgon e de jobb igen, jobbar inte så mycket i veckan. Bara 3 dag pass och 1 natt pass. Sen e de första lediga helgen sen 3 vecor tillbaka.
Men nu ska vi leva i nuet som mormor säger.

Vet inte vad jag ska hitta på nu i kväll. Blir nog bara hemma och tar de lungt. Känns som om de allternativet drar mest just nu.
Nä fan nu vet jag vad jag ska göra.. Plugga lite, fick lust till de nu... Lika bra å sätta i gång nu med en gång innan lusten försvinner igen!

Halksockar

Det vore och föredra för mig. Vet inte hur många ggr per dag jag håller på och sätta mig på rumpan här hemma. Har även hänt att jag har gjort de, å de e verkligen smärta.

Sen har jag även lyckats med nåt som jag aldrig lyckas med sådär jätte ofta. Att titta först i frysen innan jag handlar. Å jag hade faktiskt redan glass hemma. Lyckas nästan alltid handla hem saker som redan finns här hemma.

Måste nog åka och fylla på mitt pan pizza förråd också. Om jag inte minns helt fel tog jag dom sista på jobbet förra veckan!

Nu kommer snart Alex och Kiina.

080915

Kom ju inte riktigt upp som jag skulle, men de e skönt å ligga å dra sig lite också! De får man.....
Men nu har jag i alla fall plockat här hemma så nu ser de rätt skapligt ut. Ska snart hoppa in i duschen och sen palla mig i väg till affären!

Ska nog äta nåt först! Kanske ska ta mig en macka. Har ju ätit korv med bröd till frukost nu ett par dagar!
Later

Segt

A kvällen e anningen seg, skulle kunna lägga mig å kolla en film men har ingen bra hemma på DVD. För jag vill inte kolla en VHS film för jag pallar inte av att sova i soffan i natt. Varför finns de inte datorer som man kan se VHS film på? Jag hade köpt en i alla fall....

Ledig i morgon då! Känns skönt, ska försöka komma upp i tid i morgon. Ska plugga lite, plocka lite här hemma. Sen ska jag träffa min gud son Alex och hans mor på eftermiddagen. Sen blir de nog en kaffe med Therese. Måste prata ihop oss lite om resan som vi ev ska boka nu i veckan! Känns lite skumt å planera å ev boka nästa resa innan man har kommit hem i från den man ska på om 4 veckor...  Men bättre å boka nu så e de lättare å spara ihop till den.

Läste ett mail i dag som jag fått. Där stod de bland annat såhär:
Ta aldrig för seriöst på livet, ingen överlever i alla fall...

Tycker de e rätt så sant. Men samtidigt måste man ju vara lite seriös för att "lyckas" å komma dit man vill. Man kan ju inte leka runt jämt. Lite ansvar får man ju faktiskt ha när man e 25 år.

Nu spelas Leona Lewis - Bleeding love på NRJ. Hm, för mycket minnen till den låten för att jag ska tycka om den. Gjorde de förut men nu när den spelas dyker de bara upp massa bilder i huvudet på mig. Nåt som kunde vara bra men som inte alls e de. Eller a, de e ju inte dåligt dåligt.. Men de finns inte längre. Lika bra det kanske. Ingen ide å fundera vidare på de...

Gud, vad jag svamlar i kväll då!
Kanske dax å lägga sig i stället??

Sant?

De kanske e som alla säger! Att jag ser förjävlig ut i håret. Såg bilderna på Mathildas blogg från i går. A ja, få la göra nåt åt de innan jag åker till Teneriffa.
Som förövrigt bara e 4 veckor kvar tills vi åker! Jag längtar verkligen till att få komma härifrån nu. E trött på vardagen å vad allt de innebär just nu...

Har i alla fall kommit hem från familjen nu! Fick mat sen åkte jag, va alldeles för hög ljudnivå där nere för att jag ska orka med de i dag.
Trivs bättre här just nu....

Ska läsa lite bloggar nu...


Ta sig i kragen?

Pratade precis med mammsen! Dom skulle äta varma mackor å jag fick också kommer och äta. Så nu va de lilla problemet löst.
Måste bara ta mig själv i kragen och resa mig upp hur min soffa som jag har parkerat i hela dagen. Måste erkänna att jag har lite dåligt samvete för hur denna dagen har slösats bort. Fattar inte riktigt hur jag fungerar. Tycker ju att de e rätt så kul och plugga men att verkligen göra de e en helt annan sak. 

Nu ska jag hoppa ur "pyjamasen" och åka ner till familjen.

I need some love...  

080914

Gårdags kvällen hemma hos Mathilda och Anders va jätte trevlig. Även Robban, Kenny och Mikael kom dit.
Lite senare på kvällen åkte öl spelet fram. E inget större fan av de, eftersom jag vet hur de gick sist. Men denna gången gick de bättre för mig!
Mathilda vann...  Detta e nog de enda spelet som jag tycker om att förlora i....
Men i alla fall, tack för en trevlig kväll!

I dag vaknade jag någonstans runt 12-tiden av sms. Gick upp och la mig i och för sig på soffan, men vaken va jag! Så i dag har de vart en riktig slappar söndag! Skulle ha behövt plugga, hade en jävla motivation till de tidigare, men nu e den som bort blåst! Men på nåt sätt tycker jag att jag e värd och bara få va just nu! Å njuta av att vara ledig mer än 1 dag i rad.
Mitt hem ser sunkigast ut i hela världen också! Äsch, får ta tag i både plugg och hem i morgon! 

Förresten, hade en så go dröm i natt, de va inte hemsk men konstig men samtidigt lovely (inte en sex dröm). Har funderat väldigt mycket på den i dag! 

Hoppas mamma å pappa vill bjuda på lite kvälls mat i dag!  

080913

De va segt och gå upp i morse, som vanligt med andra ord, fattar inte när man ska lära sig de! I och för sig så tror jag aldrig att jag kommer lära mig de!
Jobbat mellan 7-13 i dag. Skulle ha jobbat till 15 men tog 2 timmars komp. Orka sitta där inne på kontoret och inte ha något att göra!

När jag kom hem, fixakde jag lite korv med bröd. Ikea har en förbannat god winerkorv ;-)...
Sen somnade jag gott på soffan!

I kväll ska jag åka till Mathilda och Anders....

Ikea

La mig på soffan sen i morse och somnade ganska så snabbt faktiskt. Vaknade av att min mob ringde 11:30. De va tre som ringde å sa att jag hade blivit V.I.P kund hos dom! Fick erbjudande om gratis internet i 6 månader. Så synd att jag e bunden till telia då! Fick inget annat heller... De konstigaste va att jag va förbannat trevlig när hon ringde och väckte mig. Ni som känner mig vet ju att jag e en riktig sur fis när jag blir väckt på morgonen!

A ja, i alla fall in i duschen å sen hämta Laleh på stationen 12:15. Drog ner till Gbg och knallade runt på ikea i 4 timmar. Laleh fick köpt en massa grejer, för mig blev de 2 paket winerkorvar för 40:-. Ville egentligen haft en liten bänk som min micro kunde stått på, så jag kunde köpa mig ett normalt diskställ. Men jag ska nog hitta vad jag söker, så småningom!

Sen blev de kaffe hos en vän till Lalehs familj. Sen när jag skulle stanna till på statoil jobbade ju Kiina så jag blev sittandes där ett tag och pratade med henne!

Men nu e jag i alla fall hemma, ska väl ganska så snart lägga mig och sova. Känner mig grymt trött. I morgon e de jobb 7.15.
Först blir de dock lite bowling på facebook, har ju inte spelat de på hela dagen ju!

080912

God morgon!
Natten på jobbet har vart jätte lugn. Hade faktsikt trevligt med dom i går kväll. Blev firad med bakelse och fick även en blomma av dom. Allt för att jag har fyllt 25. Man känner ju sig uppskattad. Å han stod och sjöng, pinsamt haha...

Känner mig inte allt för fräsch nu eftersom man ligger i sina kläder där. Men ska gå och ta av mig de nu, sen ska jag lägga mig och sova en stund innan de e dax och åka till stationen å möta Laleh!
Skönt att de inte e så ljust när man kommer hem nu på morgonen efter jobbet, de e lite lättare och komma till ro då!

Kom på en annan grej, i dag e de 7 år sedan som jag skrev upp till mitt körkort!
Later


Tiden går fort

Tycker inte de va länge sedan jag slutade jobbet, men de e 9 timmar sedan! Å nu e de alldeles strax dax och åka i väg igen.
Tiden går alltid väldigt snabbt på torsdags kvällarna, nu e de bara jobb på lördag dag också sen e jag ledig 2 dagar! Å nu va det sista gången som jag jobbar dessa 3 lördagar i rad, så jäkla skönt så nu annar inte...

I morgon ska jag träffa Laleh. Hon kommer hit så åker vi ner till ikea. Jag har väl egentligen ingen ekonomi till de, men de ska bli kul och komma i väg lite...

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe å sen åka!
Ha en bra kväll!

Sovit

Somnade till en stund på soffan! Va ju inte helt tokigt men nu känner jag mig rätt så seg, men jag ska la snart vakna till igen...
E lite små sugen på nåt, fick inte komma mätt till mitt natt pass sa dom jag e hos. Dom ska fira min födelsdag, lite gulligt måste jag erkänna.... Tycker bara de e så pinsamt när dom står och sjunger för en, liksom va fan tittar man då??
Men en kaffe å lite smörgås får de faktiskt bli...

Ska titta klart på sjukhuset nu sen börjar ju idol...

080911

I dag va jag jätte trött när klockan ringde, kunde inte komma till ro i natt och somna. Men jag försov mig inte i alla fall, å de e ju alltid något!
Jobbat 7:30 -13. Vart som vanligt en bra dag på jobbet. De har rullat på utan några beskymmer.
I dag kommer jag att skippa zone 2 passet på gymmet. Johanna kännde sig krasslig, å jag e allmänt trött och inte alls sugen på att gå och träna själv. Så de får va helt enkelt... Lat, ja jag vet...

Funderar på att ta mig något och äta och sen kanske försöka sova någon timme, så jag orkar med och jobba i natt!

Är det någon mera än jag som har problem med att logga in på sin msn??
Va så i går och även nu håller de på och jävlas...


080910

Det har vart dåligt med uppdatering i dag!
Har jobbat 7:30-16:30. Dock lyckades jag ju med nåt som liknade en försovning! Annelie ringde i alla fall strax efter 7:30 och frågade om jag sov gott! Rörde ihop de som fan med mina klockar tror jag, eftersom jag egentligen skulle börja 9:30A ja, skit samma mina vårdtagare led inte av de i alla fall!
Å vad de har vart med vårdtagarena i dag de vet i fan, men roliga har dom vart i alla fall! Vart en del knas, så de har blivit många skratt i hop med dom i dag! Observera att jag har skrattat med dom och inte åt dom!

Annars har jag bara vart hemma, legat på soffan å små slumrat lite. Å nu håller jag på och tvättar lite! Fanns ju inga rena kläder ju! Så just nu sitter jag i par för små byxor, känns ju sådär om sanningen ska fram. Men jag ska ju inte ut så de kvittar de ju liksom!

Nu ska jag kolla vidare på idol, garvar i bland så jag håller på och dör! Sikket folk de finns, hahahaha

Mysigt

Har haft en mysig kväll med några av mina närmsta vänner som va här och firade att jag fyllt år!
Jag bjöd på färska frallor, med lite gott pålägg sen blev de glass tårta, inte alls dumt...

De va en tant som ringde till mig och gratulerade mig. Hon sa att hon hette Rut och skulle gratulera Birgit. Trodde de va någogn kompis som drev med mig. Men väl uppfostrad som man är så tackade jag ju för gratulationen, å eftersom jag inte uppfattade hennes namn först så frågade jag vem de va efter att jag tackat så mycket för gratulationen! Då kom hon på att hon måste ha ringt fel och jag fattade att de inte va någon kompis. Sa till henne att de va ett väldigt sammanträffande eftersom jag fyllde år igår liksom!
A ja, vi fick oss ett gott skratt i alla fall!

Jag känner mig rätt så trött, just nu! Så jag ska inte sitta uppe allt för länge kväll, men en stund till blir la de! I morgon skulle jag börja jobba 9:30 men går in 2 timmar tidigare för att täcka upp för en sjuk kollega! Kan behöva 2 timmars övertid!

Nu blir de lite bowling på facebook! Än så länge leder jag över mina kompisar på 194 poäng. Robban sitter säkert och spelar ihjäl sig nu för att ta mitt rekord, stackarn! Även Mathilda och Anders sitter säkert också och försöker slå mig...

Hungrig!

Kom precis på nu när magen kurrade att jag inte har ätit nåt än i dag! Har haft tankarna på annat och gjort andra saker! Så jag har inte "hunnit"... Får väl stoppa i mig en macka eller två...

Nu börjar de likna något här hemma i alla fall! Å handlat har jag också fått gjort. De e verkligen nåt som jag hatar. De e dyrt och man får springa och leta efter saker, och när man kommer hem inser man att man har glömt hälften. Så då får man åka tillbaka. Brukar skriva upp på en lista. Men om man glömmer den också?
Men i dag lyckades jag faktiskt fokusera helt å hållet. Å allt kom med hem (tror jag)....
 
Nu e de bara lite plock kvar annars e de mesta klart. Om 2 timmar andländer mina kompisar!
En smörgås kanske?

080909

Kom faktiskt nästan upp i dag när jag skulle! Bara 1 timma och 15 min senare än vad jag hade täntk! Så de va inte alls illa för att vara mig! Antar att de har med åldern och göra ;-). Tonårs fasonerna kanske har vuxit i från även mig nu??
Kan ju hoppas på de....

I alla fall, nu har jag diskat monster högen med disk! Fattar inte hur de kan bli så myclet disk när man inte lagar någon mat! Trodde jag var klar, så vände jag huvudet så hittade jag en tallrik där, gick en runda i lgh och samlade på mig ännu liter mera disk! A ja, nu e ALLT diskat i alla fall!
Sen har jag fått plockat bort allt som ligger framme som inte ska ligga där. Så nu e de dammsugning som gäller och städning av toaletten.
Sen ska jag åka och handla och hämta mina beställda frallor!

Sen ska jag nog vara redo för att ta emot mina kompisar!
Later


Åska

Började åska här förut. Knappt åskat på hela sommaren så kommer de nu! Åkte i alla fall hem till mamma å pappa, å där e jag nu också! Tycker inte om å vara hemma själv när de åskar!

Fick en jätte fin present av familjen + Danielle (eller a, hon tillhör ju familjen nu). Blev verkligen jätte glad =)...

Danielle har gett mig hand massage i dag med! Så skönt verkligen! Hon hade de i läxa, så de e klart man ställer upp.. Å de va inte sista gången som hon fick göra de på mig =)...

Blir väl kvar här ett tag till skulle jag tro! Mysigt med lite sällskap, iofs sitter jag ju här men man kan ju prata med någon om man nu skulle vilja de...

Vilket väder

Somnade till på soffan förut och väcktes av världens regn väder. De till och med åskade lite. Sitter och hoppas på att de ska sluta så jag kan åka ner till mamma å papa en sväng! Iofs tar jag ju bilen så jag fattar inte varför jag sitter å väntar på bra väder liksom....
I dag har jag inte fått gjort något alls! Ska ta de i morgon, ska se till och komma upp i tid i morgon så ska de inte vara några problem att hinna de.
Nu har jag fått i mig lite rost mackor med kalv korv, mitt nya beroende..

Nu ska jag kila ner till mammsen å pappsen!

080908

Då har man tagit steget i från närmare 20 till 30 nu då! Känns helt okej, liksom vad ska man göra åt de.. Bara å gilla läget ju..
I dag blev jag firad på jobbet av mina arb-kompisar. Fick en jätte fin ljuslykta av dom! Sen hade dom även satt in mig i tidningen ha ha...


 



Denna bilden fanns i AT på mig i dag ha ha....

Dagen på jobbet har vart rätt så lugn, dock lika kallt i dag, endast 15 grader varmt! Så vi har suttit med jackorna på oss inne även i dag. Å mina fårskinns tofflor som fick följa med till jobbet i går kom till användning även i dag! Lunchen intogs ute på altanen för där va de varmare, inte så råt som de e inne! Kom inte i från jobbet förens 1 timma efter jag hade slutat! Pga att telefonen ringde å innan jag hade avslutat de jag skulle göra så kom det ett nytt samtal! A ja, såna dagar kan man med få!

Nu funderar jag på att ta de lite lungt ett tag, innan jag tar tag i dagens to- do- lista! Eller om jag helt enkelt tar de i morgon! Får se sen....







 


Beroende?

Har ägnat åtskildiga (?) minutrar på facebook å dess spel som e där. Å då e de bowling jag pratar om.. Beroende helt enkelt!

E hemma hos mamma å pappa nu, har fått mat här... De ju någon hemma som har slarvat med att handla hem mat.
Jaha då va de 2 timmar kvar som 24-åring nu då!
Mamma ska som vanligt sitta å bli lite sentimental å prata om hur de va när hon skulle födda mig! A ja, nu slipper jag höra de på ett år igen!

Ska strax åka hemåt, känner mig lite trött om sanningen ska fram!
I morgon e de ju jobb igen...

5 snabba

Hittade detta på blogg.se Tänkte att det kunde vara en kul grej å svara på! Så jag utmannar alla ni som läser min blogg å svara på detta =)...

1. Var befann du dig helst under sommaren 2008?
I min säng, för jag va trött efter att ha jobbat som en idiot under hela juli...

2. Ditt bästa sommarminne från sommaren?
Falkenberg när de va fint väder, bad å sol vid havet där va ju inte helt fel. Dom 2 dagarna som jag va där... Mer hann jag inte med.

3. Vilket är det första ordet du tänker på när du hör "sommaren 2008"?
Jobbet

4. Vilket var somarens snyggaste plagg?
Mina arbets tröjor

5. Vem umgicks du mest med under sommaren?
Mina arb-kompisar och Laleh

Som ni säkert redan fattat så har jag jobbat hela sommare... Hoppas ni har hunnit med å göra mera roliga saker än vad jag har gjort!
Svarar ni på detta så skriv gärna en kommentar till mig så jag kan läsa era svar!
Me love listor...


080907

Kvällen hos Maria va hur mysig som helst! Satt i soffan och kollade tv:en och pratade om allt och inget! Umgicks och bara va! Precis en sån kväll behövde jag!
Sov över där... Har för engångs skull på väldigt länge sovit gott en natt och inte drömt något otäckt alls! Så skönt verkligen....

Jobbat i dag, 7-15. Vart som vanligt lungt ute hos oss....  Dock e de ap kallt på kontoret, i dag va de ca 15 grader varmt inne! Så i morgon ska jag ringa chefen och se till att vi får lite värme.. Det kan ju inte va menningen att vi ska behöva ha underställ på oss när vi jobbar???

I dag e de även sista dagen som 24-åring!
Vet inte vad jag ska ta mig för just nu... Får se... Åker nog hem till mamma å pappa sen när dom kommer hem!

Skönt

Nu har jag precis vaknat, tvingade mig verkligen till och sova 1 timma.... Ska alldeles strax hoppa in i duschen för att sen åka bort till Maria!

Blev erbjuden och sova hos henne i natt! Tror faktiskt att jag gör de!

I bland funderar jag på att lägga ner min blogg! Funderar lite på varför egentligen jag skriver här! Detta e inte hela mig som läggs ut här i alla fall! Å de kommer aldrig att ske heller...

Så vad tycker ni, ska jag ha kvar bloggen eller inte??

080906

Jobbat i dag mellan 7-14. Vart en helt okej dag, har suttit lite med mitt schema lite grann bara för att få bort den extra lördagen ute i våran grupp! Onödigt å jobba den liksom! Gott med det ob:et men jobbar heldre en vardag å skippar ob:et för att få en till hel helg och vara ledig!

Vet inte alls hur jag känner mig i dag! Känner mig nog rätt tom, efter alla funderingar som har tryckt dom sista veckorna! Hade jag bara vetat, så hade jag handlat på ett helt annorlunda sätt. Visst jag hade kunnat ha handlat på säkert tusen anorlunda sätt själv... Men nu gjorde jag inte de, jag gjorde de jag trodde va rätt. Vilket visade sig vara åt helvete fel. Men jag kan inte få de ogjort, inte en enda grej! Vill absolute inte kalla de för missförstånd, de e bara så att det finns inget som e rätt och fel! De finns 2 par ögon med å se på allt! And thats it....
Vet inte mer vad jag ska säga.... 

Ska åka hem till Maria i kväll i alla fall, blir en lugn kväll.. 

Ont i huvudet

Har en fruktansvärd huvudvärk just nu å haft hela eftermiddagen! Har tagit tabl men de hjälper ju fan inget, å nu har jag inga kvar!
Skit samma, varför inte plågas mera?

A ja, åkte hem till Katrin en sväng... Spelade massa guitar hero så dom har massa låtar tills i morgon! Fick tvinga mig sj å åka hem.... Fastnar så himla lätt i de där!

Nu ska jag strax försöka mig på å sova, klockan ringer ju 6 i morogn bitti! Hur nu de ska gå? Allt som började gå bra igen, så sparkas benen undan ännu en gång å man faller...

Så mycket...

Man ger så mycket till allt å alla hela tiden! Men vad får man egentligen tillbaka??
Skulle kunna sitta här å skriva ett långt blogg inlägg, men de orkar värken jag eller ni att läsa! Det har aldrig slagt er tanken varför jag inte har hört av mig???
Knappast.....

Men visst ring Jossan när ni har problem hon ställer ju alltid upp...  Med bostad, bil eller barnpassning!
E så satans trött på att hela tiden va snäll, men nu e de fan slut på de! Jag orkar helt enkelt inte "jaga"  så kallade kompisar längre... Med åren så lär man sig vilka som stannar...
Å de e just ni, som har en plats i mitt hjärta å kommer alltid att stanna kvar!

Känner en sån jäkla stor besvikelse så de finns inte just nu! Många tårar har fällts i dag och säkert inte dom sista heller.... 
Tänk lite längre än näsan räcker på er så kanske ni kan förstå mig någon gång också! Jag slutar inte höra av mig till er för att jag tycker de e skoj! Utan för att jag har fått nog helt enkelt...

Hade jag vart ledig i helgen hade jag åkt härifrån... Orkar inte ta så mycket mera längre!

Säkert ett sjukt rörigt inlägg, men skrev det för min skull, för att få ur mig lite!


Rastlös

Det börjar krypa i kroppen på mig nu! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på... E hungrig men jag orkar inte laga nåt för jag e trött. Tänkte sova lite, men kan inte somna för jag har överdoserat kaffe i dag...

Mina tankar e på helt andra håll... Å jag vill vara där! Men de går inte, tyvärr... Så mycket frågor och funderingar, måste få svar på dom för att får ro i kroppen igen!
Men hur?
Bara du kan ge mig svaren.... Stäng mig inte ute nu, snälla??!!

I need you....

Pensionärernas fritidsgård?

Alltså ica... Rullatorer åt vilket håll man än vänder på huvudet!
Skulle hjälpa mamma å panta lite burkar, de står en gubbe brevid mig de ser jag ju! Medans jag väntar på att kvittot ska skrivas ut så passar jag på å släna påsen! Då har ju gubben redan börjat stoppa i sina burkar! Liksom, Hey gubben du e pensionär du behöver inte ha så bråttom, eller måste du hem å passa hemtjänsten eller vad???
Men gubben va snäll han bjöd på dom 2 burkarna han redan hade stoppat i! Förmodligen hade han bra pension....

Skulle ju dra fram med min boxer också! Tänkte att jag får kolla läget en gång till innan jag drar! Vill ju liksom inte hamna i samma sitts som jag gjorde sist, att den fungerar perfekt när jag kommer dit.
Men de va samma som innan, ingen signal. Så jag börjar koppla ur den, då ser jag att scart kabeln inte sitter där den ska! Så jag kopplar in de som de ska va. Å vipps fungerar den igen.. Då e ju min lilla fråga vem fan som har kopplat om den när jag har legat å sovit...
Vet att Robban kollade med sin boxer igår, men de måste ju ha vart så redan innan... Skumt e de, men jag e glad för den fungerar som den ska nu!

Nu börjar jag känna mig trött, funderar på att lägga mig lite på soffan å kolla lite på tv:en. Det tar på krafterna även för en snart 25-åring att hänga på pensionärernas fritidsgård!


080905

Då va man hemma igen då, natten på jobbet har varit super lugn! Börjar bli bortskämd med detta nu...
Jag känner mig i alla fall jätte pigg.... Sitter å pratar med en arb.kompis på msn...

Konversationen går typ såhär:
Hon: Undra vad jag ska göra på jobbet i dag?
Jag: Jag vill också jobba i dag *ledsen gubbe*
Hon: Du är sjuk!
Jag: Ja men sitta här och glo liksom. De är ju inga online på msn.
Hon: Nej dom sover väl eller jobbar
Jag: A förmodligen, undra om mamma e vaken och vill bjuda på frukost??
Behöver jag tillägga att jag e en rastlös varelse?

Mamma ska i alla fall låna min bil i dag på förmiddagen. Tänkte åka ner till henne om ca 1 timma. Så kan hon bjuda sin dotter på lite frukost! Kom på att jag inte har något bröd eller pålägg hemma. Måste handla lite i dag ser de ut som! Så jag kan ju åka till affären när den öppnar och knö lite med pensionärerna...
Måste även till audio video å fixa med min boxer, palla å leva utan tv hela helgen!

Jag har ingen träningsvärk i dag heller... Tycker jag e väldigt konstigt. Bara ont i mina nyckelben, hur fan man nu kan få de efter å kört ett spinning pass liksom... Har väl "hängt" på styret eller nåt...

Nu ska jag ta mig lite kaffe och läsa i genom lite bloggar å se vad jag har missat under kvällen i går!
En annan liten parantes nu spelar dom Kate Ryan - Ella ella för andra gången på nrj sen jag kom hem, å jag har inte vart hemma 1 timma än! A ja, låten e helt okej så inte mig emot.....

Fixar frasse

Robban har vart här och kollar på min boxer nu! Förmodligen e de fel på själva boxern... För hans fungerar här, skönt att de inte e mitt kort eller atenn uttag som e fel!
Så i morgon får jag dra fram till audio video å prata lite med dom!

Zone 2 passet gick bra... Orkade köra igenom hela passet! Jag kanske har bättre kondition än vad jag trodde??
Eller så e de min envishet som hjälper mig mycket...

Nu ska jag göra mig klar för att åka till jobbet!

Träning

Nu ska jag alldeles strax göra mig klar för att gå bort till gymet och köra igenom ett zone 2 pass....  Kommer försmodligen va helt död sen, eftersom jag inte har tränat på drygt 1½ år.
Har lite planer på att köra ett gym pass med vikter och sen ett spinning pass i veckan!
Vad tror ni om de?

Måste fan börja röra på mig igen, mår ju fan dåligt av å bara sitta still såhär...

Sen efter gymet kommer Robban hem hit, å ska kolla om han kan försöka förstå sig på min boxer. Annars hoppas jag snart att de där pappret med reparatörerna kommer. Tror aldrig jag har saknat min tv såhär mycket som jag gör nu....

Later

Jag erkänner

Precis nyss lätt jag en som ringer och vill ställa frågor om olika reklam grejer underhålla mig! Hade så sjukt tråkigt så ringer telefonen liksom! Så vad gör man?
Så klart hon fick ställa lite frågor så har man räddat dom 10 min! Trevligt och prata med någon, hon gratulerade till och med mig i förskott... Skumt de e och sitta å tramsa med någon som man inte alls känner eller som man inte har något ansikte på!

Dock va nog hennes linje helt värdelös för de bröts eller så va jag ett jobbigt offer, som mest satt å skrattade åt allt hon sa typ, så hon valde att lägga på luren, inte vet jag! Men de va en trevlig stund denna torsdags eftermiddag i alla fall från min sida....

Ett exempel på en fråga jag fick:
Hon: Om du skulle köpa en bil i dag vilken skulle de vart då?
Jag: (utan betänketid)  En Ferri med värsta motorn är given i såna fall...
Hon: Ehh...Jaha... Får jag fråga vad du jobbar med?
Jag: Jag jobbar som vårdbiträde i Hemtjänsten, har en tjänst på 85,4%.
Hon: Jaha......tystnad....Ska vi ta nästa fråga nu då??
Sen bröts de.....

Å innan dessa frågor började fick jag förklara lite hur många invånare de va här o.s.v... Så hon fattade nog ganska snabbt att de brukar inte rulla Ferraris med grymma motorer på våra gator här!

Nu ska jag ha mera kaffe....





080904

Jag undrar när tonårs fasonerna försvinner ur kroppen egentligen??
Som mig tex, jag kan gå å lägga mig i rätt så hyffsad tid! Men jag kan bara inte gå upp... Jag kan inte vakna kl 9-10 på morgonen å känna mig utvilad å så gå upp å få gjort en massa saker. I stället ligger jag å snoozar på min mobil i flera timmar, ungefär fram till klockan 15 då går jag upp för jag har dåligt samvete... 
Så nu sitter jag här, ny vaken, ont i huvudet och surar för att jag inte tar till vara på mina lediga dagar!

Nu ska jag kolla om min boxer fungerar igen... Sen blir de "frukost"... 

Idol

Ja, då va de igång sparkat igen då!
Hade först inte tänkt å se de, eftersom min boxer e som den e, å för att jag inte orkade ta mig ut. Men efter lite om å men ringde jag Therese och gick bort till henne för att se de!
Lika intressant som vanligt med folk som gör bort sig i tv:en!

Fattar inte vad de e med mig i dag! Känner mig inte mätt, även fast jag äter å äter... Trött som attan e jag med, så jag ska faktiskt snart gå och sova! Skönt å kunna gå upp i morgon när jag vill! Jag tänker verkligen inte ställa någon klocka!

Ska läsa igenom ett par bloggar sen får de faktiskt bli sängen!

Förbannad

Boxern fungerar inte än!
Nu har jag till och med vart framme och köpt ny atenn kabel, men inte fan hjälpte de, och inte heller dom där koderna eller va fan de va hon skulle skicka till mitt kort!
Nu skulle dom skicka hem nåt jävla paper på massa tekniker, så skulle jag ringa den närmaste! Å så skulle dom komma å kolla över de!
Va fan liksom!!

Blir så förbannat trött på sånt här!
Jag skiter fan i å plugga i dag med! Har helt tappat lusten!

Stammis hos boxer?

Tror snart att jag kan tittulera mig som stamkund hos boxer! Alltd e de nåt krångel med min boxer känns de som! Eller nej nu överdriver jag väl, men de har faktiskt vart fel på den 2 ggr nu dom senaste 2 månaderna! Å de e för mycket anser jag! Sånt där ska bara fungera...
Nu när jag satte på tv:en så stog de att den söker efter signal, höll på så jätte länge men hittade de typ inte... Så hade jag någonstans i bak huvudet hört att man skulle bli tvungen att göra en ominstallation! Så skulle jag göra de men den hittar ju ingen som helst signal, 0% på allt.... 
Så jag ringde upp deras kundservice så hon skulle skicka några koder eller va fasen hon sa till mitt kort, å de kunde ta upp till 1 timma innan de va klart.. Hoppas de fungerar sen, annars får jag väl ringa igen... Så drygt å sitta med sånt här bara...

Å förresten låter dom så över kåta på den kundservicen, de e inte första gången jag får prata med någon som låter som att den skulle få orgasm vilken sekund som helst!
Men trevliga e dom i alla fall!

080903

Somnade faktiskt rätt fort i går ändå trots all sömn på eftermiddagen!
Gick i alla fall upp 7:20... Åkte in till Alingsås för att lämna blod. Fick typ utbrott på bilarna som va tvugna å köra i 50 km/h när de va 70 km/h.
Mitt hb värde blir i alla fall bara bättre å bättre för varje gång. Först gången som jag lämnade låg de på 119 å de e verkligen på gränsfall för att få lämna blod. Men i dag låg de på 131 efter tappning. Men hon sa till mig att det verkligen va viktigt för mig att jag äter mina järntabletter nu i 10 dagar! 

Jobbat i dag mellan 9:30-14. Vart en helt okej dag, suttit i möte 1½ timma. 
Passade på att ta upp med dom andra att jag tycker vi kan skippa den där extra lördagen ute i våran grupp! För jag tycker de e sjukt onödigt å jobba den just nu när vi har mindre å göra! Sen kan de ju va gött å va ledig en helg till på sex veckor och inte som de är för mig nu att jag är ledig endats två hela helger på sex veckor! 
Så vi ska försöka vara klara tills 1 oktober med det nya schemat! 

Nu ska jag försöka plugga lite!  

Typiskt

Sitter här i godan ro, med datorn i knät och fötterna på bordet! En vanlig syn hemma hos mig på kvällen! Dock denna kvällen stog det ett glas med cola i på bordet, de va jag ju natruligtvis tvungen och sparka ut...
Det hade fan skvätt ända långt bort till tv:en!
Som sagt man kan ju bli galen för mindre!

I morgon börjar jag jobba 9:30. Dock ska jag vara inne och lämna blod i Alingsås kl 8:00. Så de blir ingen sov morgon...
Nu blir det alldeles strax sängen för min del! Undrar bara lite hur de ska gå å sova efter den "lilla" powernapen! Att man aldrig lär sig liksom!

Måste tilläga att jag mer å mer gillar sångerskan Duffy! Kan inte sätta fingret på vad de e jag gillar med henne, absolute inte min stil! Men nu har jag suttit å lyssnat på lite låtar på youtube med henne!
Låten Warwick Avenue har verkligen fastnat hos mig just nu!


Now you know.....


Powernap

Okej jag erkänner, jag har aldrig kunnat haft ett normalt förhållande med powernapen... I dag tänkte jag ta en liten sådan, men den varade ju i 5 timmar! Vaknade av att de va mörkt överallt och jag trodde jag hade försovit mig, yrade runt här ett bra tag innan jag fattade att jag inte hade gjort det!

Men när jag väl hade vaknat till liv, fick jag ett litet ryck och plockade undan och diskade här hemma!
Så nu e de fint igen, har även fått duschat...

Så nu har jag gjort det mysigt här hemma med lite ljus! Skadar ju inte å ha lite mysigt även fast det bara e tisdag liksom!





Testade även å sätta in lite ljus i min kakelugn..

080902

Då har jag landat hemma, tagit igen vad jag har missat i blogg världen under dagen och natten!
Jobbar i dag mellan 7:30  - 13:00, vart en rätt intensiv dag i dag, känner mig sjukt trött i huvudet! När jag va på väg hem ringde Maria å sa att hon va inne i Vårgårda. Så jag och hon å lilla Wilma tog en lunch på Valentino.
Å nu e jag alltså hemma igen...

Ska nog inte gå ut något mera i dag, känner inte för de, nu vill jag bara vara hemma å göra minsta möjliga! Mina studier får nog vila i dag, känner att koncentrationen inte finns där just nu! Men vem vet, den kanske kommer senare...

Nu ska jag slita lite på soffan!
Later

Jätte trött

Nu har jag fått pluggat i drygt 1 timma, inte så mycket men de går ju inte bakåt i alla fall! Nu har jag precis ätit, e super mätt....

Blev verkligen akut trött nu. Inte så konstigt med tanke på att jag somnade halv 4 i natt å vaknade halv 5 igen och sen vaknade jag väl säkert 10 ggr fram tills klockan ringde 2 timmar senare!

Funderar väldigt starkt på att åka hem, ta en dusch och lägga mig för natten!

Resa?

Nu va jag tillbaka hos mamma å pappa efter en snabb visit i Alingsås!
Anna-Lena å Therese hade tittat på resor till Turkiet i går. Så de lutar väldigt mycket åt att vi bokar en denna veckan. Vi åker i så fall i maj och jag å Therese stannar i 2 veckor! Vi ska försöka träffas alla nu i veckan och kolla på det noga!

En sak till som jag har fått gjort i dag de är å kollat upp mitt anställningsavtal. Har helt för mig att det gick ut nu sista augusti så att jag ska gå tillbaka till mina 78%. Men behovet med mina natt pass e kvar så de kommer bli förlängt 6 månader till! Å de tackar jag för!

Nä nu ska jag plugga lite innan pappa kommer hem å fixar mat!

080901

Då va de september nu då! Å i dag har jag exakt en vecka kvar som 24-åring... Hua, ålders tecknen kommer sakta men säkert krypandes!

Jobbat i dag mellan 7:30 - 16. En helt okej dag, hade ju sällskap av  gamle mor precis hela dagen!  Underhållande som vanligt!

Jag e lite stolt med, har  gjort alla mina punkter på to- do- listan i dag! Utom plugget å  middagen! Men de ska jag ta sen! Ska med Therese en snabbis till Alingsås, måste få prata lite med henne!
Fick tid å lämna blod på onsdag morgon innan jobbet å platser fanns de till zone 2 passet på torsdag!

Nu ska jag stoppa i mig en macka innan Therese kommer å plockar upp mig här hos mamma å pappa!
Later

RSS 2.0