Torsdag 28/1

Då tyckte jag de va dax att uppdatera bloggen igen då. Även fast de inte hänt så mycket.
Har jobbat några extra pass på mina lediga dagar som har varit. Gött med extra pengar :).

I går va vi på bio och såg snabba cash, den va helt okej. Lite bittert slut bara.
I dag har jag jobbat. Sen tog jag en power nap på soffan när jag kom hem, dock gjorde Marie likadant så den lilla power napen varade i drygt 2 timmar. Men de va skönt och sova lite va grymt trött när klockan ringde i morse.

Vi skulle ha åkt till Alingsås och handlat men struntade i de då klockan blev lite för mycket för de. Så vi åkte till ica här i stället. Har ju skaffat ica kort nu, så de e väl lite vuxen poäng på och ha de ;)??

Nu väntar en lugn hemma kväll. I morgon e de delad tur igen och så ett dag pass på lördag sen e de ledigt i 2 dagar :).

Trögt

De går väldigt trögt med min blogg som ni märker. Egentligen vill jag uppdatera oftare men de finns egentligen inte så mycket att skriva om. Allt liksom travar på :).

Våran lägenhet börjar äntligen bli klar med allt vad tapeter och möbler heter. I morgon kommer förhoppningsvis Maries saker också.
Jag stortrivs verkligen här, ångrar inte en sekund på att jag flyttade hit.

Annars e de som vanligt. Går dock upp i procent på jobbet nu, kommer hamna på ca 83% (nu har jag 78%) alltid bra med extra pengar. Inte mycket men de e lite och välkommet i alla fall.

I morgon e de ledighet som står på programet. Tuva kommer runt 10-tiden och ska vara här några timmar med oss. Sen åker vi nog in till stan en sväng för att handla kattsand.

Nu vet ni att jag lever och mår bra i alla fall. Ska försöka uppdatera lite oftare men de lovar jag inte. Utan jag lovar bara att försöka gör de ;), så får vi se hur de blir med den saken.

Vi hörs när vi hörs :).  

Dax för en liten uppdatering...

Ja då va julen och nyår avklarat då och 2010 har börjat.
Har haft en bra jul och nyår med lite ledigt och lite jobb. Har väl inte hänt nåt större mest umgåtts med familjen och haft de bra.

Nyårsafton spenderades hos mamma och pappa med mormor och morfar. Va lugnt för min del eftersom jag hade delad tur dagen efter.

Hela denna helgen har jag jobbat. I går va vi hemma hos mamma och firade hennes födelsedag.
I morgon e de ledigt ev blir de barnpassining åt Kiina i morgon annars händer nog inget större.

Har inte så mycket mera och tillägga, jag mår bra helt enkelt.

RSS 2.0