To- do- listan

Nu har vi ätit hemma gjord pizza här, eller ja de va för ett tag sedan! Men gott va de hur som helst!
Ska väl snart åka hemåt, måste tanka bilen först!

Morgondagens to- do- lista ser ut såhär:
  • Jobba 7:30 - 16.
  • Ringa blodcentralen och få en tid för att komma och lämna blod.
  • Ringa gymet och boka in mig och Johanna på spinningen som är på torsdag.
  • Plugga
  • Äta middag med min pappa som klagade för att han skulle va ensam hemma i morgon! Å jag vill ha mat så jag va inte svår övertalad på den punkten!
Nu ska jag alldeles strax röra mig hemåt! Blir väl att somna till SATC avsnitt!

Familjen

De e hemma hos dom jag befinner mig nu! Dom sitter och spelar bingolotto, till och med Sebastian och Danielle sitter och spelar de! Jag har aldrig fattat de roliga med det hela. Kommer i håg när jag å Therese skulle spela i julas. Vi fick ju fan inte ens upp lotterna, Therese fick pussla ihop sin lott med tejp igen!
Jag har ju aldrig någon tur med spel. Dock har ju min pappa de, å de tackar vi ju för. Annars hade inte hela familjen åkt till Teneriffa!

Så jag sitter här i stället å väntar på att maten ska bli klar!

Skulle ju hämta upp biljetterna till Ladies night. Men nähä då, de fanns ju inte ett enda ATG ombud som var öppet i Vårgårda. Men dom andra skulle fixa det i morgon!
Blir bara lite trött när man har tänkt en sak å så blir det inte så! Men jag får väl skylla mig själv, men jag trodde faktiskt inte att det stängde så tidigt som det gjorde!

080831

Klockan ringde 8, då vaknar jag med att jag själv säger "jag lever ju i alla fall" undra vad jag drömmde egentligen!
Kanske lika bra å inte veta de!

Då gick jag i alla fall å hämtade mormor å morfars bil på stationen! Tog den ner till dom för att hämta deras hund!
Tog en promenad från dom upp till mig. Kan ju säga så här, vid den tiden på dygnet en söndags morgon, e de inte en käft ute! Bara hund folk... Så jag passade in.....

Hela dagen i dag har jag legat å somnat å vaknat för att sen somna igen! Har ont i huvudet i dag och känner mig seg... Nästan som bakis hur man nu kan göra de när man inte har druckit alkohol på ett tag!

Nu ska jag strax gå å möta några och så ska vi hämta ut biljetterna till ladies night. Sen ska jag åka hem till mamma å pappa, äta lite med dom och lämna hunden!

Home again

Fick pluggat ett par timmar i dag också! Känns verkligen sjukt bra å va i gång igen! De e ju faktiskt ganska intressant när man väl kommer i gång! Å inte heller så svårt... Men de e mycket å skriva!

Efter de tillätt jag mig i alla fall å somna en stund på soffan innan jag skulle vara hos Therese! Körde ut henne, Anna-Lena och Ekan till simenäs. Dom skulle på kräftskiva där...
Sen åkte jag hem till Katrin, vi lagade tacos och hyrde film! Å bara tog de lungt å umgicks.... Har saknat dom film kvällarna med henne.

Sen va de dax å hämta hem kräftskive folket... När jag va på väg hem ringde Sebban å Danielle å vill åka till Herrljunga. Så jag körde hem dom till Robban, å gick in där å sa hej till dom en snabbis!
Men kännde att jag va alldeles för trött så jag åkte hem.

Så nu har jag svarat lite på några mail, å ska strax hoppa ner i sängen. I morgon ringer klockan 8, då ska jag gå och hämta mormor å morfars hund som ska vara med mig under dagen i morgon!
Så nu säger jag god natt!

080830

Somande hyffsat sent i natt, halv 3 ungefär för att vara lite mera exakt... Men de va helt okej att gå upp i morse i alla fall, dock va de ju ett pucko (de vill säga jag) som hade glömt å stänga fönstret, å eftersom min termometer visade 3 grader varmt ute så kan ni ju gissa hur de känndes å lämna den varma sängen!

Jobbat i dag mellan 7-13. En helt okej dag... Fick lära mig en ny grej i dag!

Jag å Monica åkte förbi en hage med massa kossor i...
Jag: Titta vilka fina kotletter de ligger där (allt i mitt liv handlar om mat typ)...
Monica: Mmm men annars kommer ju kotletterna i från grisen..
Jag: Jaha..... 

Slut på den disskutionen! Kanske e tur man inte jobbar som slaktare!

Nä nu ska jag plugga lite. Ska börja läsa om njurar, urinvägar och vätskebalansen! Kan ju kanske bli intressant.. Hmm, vill bara få klart de här nu...
Later....


Trevligt

Kalaset hemma hos moster och Anders va jätte trevligt. Fick god mat och tårta!
Sen körde jag hem Mathilda och Anders till Herrljunga.

Så nu har jag precis nästan landat hemma, suttit i tele med Katrin en stund...
Alldeles strax blir de sängen här, ska ju jobba 7-13 i morgon! Ska faktiskt bli skönt å krypa ner i sängen å somna till lite SATC avsnitt...

Nu ska jag göra smörgåsarna till jobbet, så jag slipper göra dom i morgon bitti, för då e risken väldigt stor att jag inte tar med några alls, jag känner mig själv liksom!

God natt nu...

Förresten, så har jag världens bästa svägerska! Love ya gumms ♥.....

Se på fan...

Jag har fan suttit och pluggat i lite drygt 2 timmar nu!
Hade lite problem när jag skulle börja eftersom de va alldeles förlänge sedan som jag pluggade så de va lite svårt å hitta vart jag var någonstans.... 
Det svåra med att läsa denna medicin kursen är och plocka ut de viktigaste, känns som om allt e lika viktigt. Sen tycker jag bara att jag skriver av allt, försöker ändå skriva med egna ord men de e jätte svårt! Men skit samma, dom får ta de för vad det är! Jag gör ju mitt bästa i alla fall och det måste ju ändå vara huvudsaken....

Men nu e jag på G...  Känner mig duktig i alla fall!

Nu ska jag strax göra mig klar för kalas hos moster hennes man fyller år!

Lunch

När klockan va ungefär 12:30 ringde Maria! Hon hade tydligen skickat ett mms på wilma å frågade om inte vi skulle ta en lunch ihop. Men eftersom Maria känner mig för bra så anade hon att jag sov än och att jag vill egentligen komma upp den tiden.
Så tack för väckningen Maria =)

Så nu har jag precis kommit hem från en lunch med Maria å Wilma.
Riktigt gött väder i dag, så de fick faktiskt bli en promenad fram å tillbaka.

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska fördriva tiden tills jag ska hem till min moster. Funderar lite på å plugga!
Får se.. Har i alla fall startat en maskin tvätt. Så nu så jag kolla lite bloggar sen ska jag ta mig en allvarlig funderare på mina studier!

God Morgon

Nu har jag precis landat hemma efter ett natt pass på jobbet! Har väl slumrat ca 2 timmar. Det har vart lungt å skönt i alla fall. Men nu e jag jätte trött, tänkte ju egentligen vart vaken nu, men helt ärligt jag måste jag få sova några timmar i min egna säng å få lite riktig sömn. 

Så nu bli de först en macka sen tar jag med mig datorn till sängen och somnar till lite SATC... 

Snart dax

Det har blivit väldigt mycket SATC i dag! Tycker verkligen om den serien...
När klockan va runt 19 blev jag fruktansvärt trött, somnade å sov fram tills 21 nu! Drömde lite skit, som vanligt.. Fan vad trött jag blir på detta!

Nu har jag i alla fall precis ätit, å sitter nu med en mugg kaffe! Ska alldeles strax gå och göra mig klar för jobbet och åka!
Ha en bra kväll!

Bokat

Kiina kom hit när hon slutade jobbet..
Så nu e Ladies night bokat, vi blir totalt 9 personer...

Peter Stormare, Martin Stenmarck och Henrik Hjelt är med i år.. Blir de lika lyckat som de blev förra året så e jag mer än nöjd!



Nu ska jag slänga mig på soffan och titta på lite mera SATC. Å kanske även försöka somna till en stund eftersom jag ska jobba i natt..

080828

Äntligen en natt med bra sömn! Sååå skönt...

Jobbat i dag mellan 7:30-11:30, dock kom jag inte i från jobbet förens kl 12, satt å pratade med gamle mor!
Nu ska jag fixa lite mat, sen blir de lite SATC skulle jag tro...

Klockan 22

Är det god natt för mig!
Då ska jag ligga i sängen och titta på den nya SATC boxern som jag så snällt fick låna av Danielle!
Känner mig behagligt slö efter en varm dusch, hoppas verkligen att jag kan sova gott i natt! De skulle va så skönt!

Känner mig rätt nöjd med denna dagen! Har fått gjort de som jag låg å tänkte på i natt!

Nä knappt 15 min kvar.. Ska kolla dom sista bloggarna nu innan sängen väntar!
God natt

5 timmar

De e vad jag har sovit på 2 dygn ungefär! Men konstigt nog känner jag mig inte jätte trött... Fattar inte vilken låga jag går på just nu! Ren jävla vilja kanske?
Jag vägrar å ge mig.....

De e ju inte första gången dom här sömnlösa perioderna är hos mig å när jag väl sover så drömmer jag mardrömmar! Jobbigt bara å va typ rädd för att sova.. Men jag har ju alltid kommit ur dom förut! Å de e precis vad jag tänker göra denna gången också!

Har jobbat till 15:30 i dag! En helt okej dag på jobbet. Tycker verkligen om min arb-grupp, de slår mig mer å mer vilken jävla tur man har haft som har hamnat där man har liksom! Som i dag när vi sitter å tok skrattar åt egentligen inget :-)...

Efter jobbet kom Kiina hit, va ute och åt på pasta resturangen, så gott å trevligt! Har väl egentligen mer eller mindre bestämmt oss för att de blir ladies night i höst igen. Hoppas hela gänget som va med förra året hänger på igen! Då de verkligen va en hel lyckad kväll! Så i morgon blir de nog bokining av biljetter!

Nu ska jag försöka få tag i Danielle å fråga om inte jag kan få låna den andra boxern av SATC. Har liksom sett första boxern nu 3 ggr ungefär. Kan ju va kul med lite varierat också =)...
Later

Denna kvällen

Therese kom över på en kaffe....
Annars har jag bara vart hemma å gjort de jag e bäst på, absolute inget...
 
Ska väl snart söka upp sängen, men just nu känner jag mig ändå ganska så pigg... Antar att de e allt kaffe som gör sitt just nu! Men måste i alla fall försöka sova några fler timmar än vad de blev i natt!

Irreterande facebook e nu då! Kommer inte in där igen... A ja, men skam den som ger sig.. Får väl uppdatera mig lite i blogg världen innan jag gör ett nytt försök!

Dyr i drift?

Gjorde precis mina räkningar för denna månaden! Hade totalt 14 st räkningar som skulle betalas. Snacka om att vara dyr i drift eller??
Har nog aldrig vart uppe på denna summan någon gång, en jävla tur att jag jobbade som en idiot i juli månad så jag fick en bra lön!
Men de e la så vissa månader kommer de en massa räkningar helt enkelt! Lite knäckande bara...
Men denna månaden måste levas snålt för jag måste lägga undan lite pengar till resan i oktober! Men de ska nog inte vara några större problem!

Jag överlever i alla fall...

Tisdag

E fruktansvärt trött i dag! Somnade runt halv 5 i natt... Vet inte riktigt varför sömnen e som den är, men de e la för mycket som rör runt i huvudet på mig just nu!
I bland saknar jag den gamla tiden så fruktansvärt mycket... Känner mig rastlös på nåt sätt... Samtidigt som jag bara vill sova... Känner mig bara så besviken på en del saker just nu!

Jobbat i dag till 14. När jag kom hem tänkte jag att jag skulle ha vilat lite, men inte ens de får jag ro till! Kanske lika bra å försöka sova i tid i kväll i stället!

Blir nog en hemma dag i dag också!


Mys kväll

De e vad jag har i kväll, tyckte jag behövde de å dessutom va värd den... Å sen e de mysigt med en ny städad lägenhet också...
Fick även testat mina nya doftljus, luktar jätte gott! Mysigt med ljus, å speceillt nu när de börjar bli höst ute :-)....

Till kvälls mat fick de bli en Karins lasange! Inte så tokigt, snabbt å lätt och dessutom gott!
Nu börjar jag dock känna att huvudvärken börjar komma! Så snart får de bli sängen!
Hoppas bara att få slippa mardrömmarna i natt! Usch dom e så hemska å stannar kvar i mig hela dagen.. Orkar liksom inte gå och fundera på dom också, känns som de e mer än tillräckligt med allt de andra nu!

Säger god natt till bloggen nu....

Mycket inlägg

Ja de har blivit en hel del bloggande i dag! Inte för att jag har nåt vettigt att skriva, men de e ju som vanligt! Händer ju inte så mycket vettigt i mitt liv så av naturliga skäl så blir de inget vettigt bloggande... Logik. ehh ja!
I bland e jag så fruktansvärt smart (?)....

Nu e de i alla fall färdig städat här hemma, så nu vågar man ju ta hem folk igen! Jag har till och med tvättat en maskin med tvätt. Så lite duktig har jag allt vart i dag!
Nu har jag precis duschat och sitter å lurar på vad jag ska äta.. Blir nog en Karins lasange, skulle jag tro...

Städning

De e ju inte de roligaste som finns å göra, men nu börjar de ta på de i alla fall, bara trappan ner och hallen! Å så lite små saker till... Men på de stora hela e de faktiskt klart snart!

Therese ringde förut å undrade om inte jag vill komma bort till henne på en fika! Men jag avbjöde faktiskt, nu ska jag fan göra klart de jag har påbörjat.. Jag e i alla fall stolt över mig själv att jag tackade nej! Får ta den där fikan en annan dag!

Nu ska jag bara vänta på att golven torkar, sen ska jag ta tag i resten!

Alex

Kom ju på att min gud son fyller 5 år i dag =)...  De e på sådana som honom som man märker att tiden går fort, de va ju inte längesedan som han va bebis ju! Eller när Kiina ringde å sa att hon väntade honom! Men men, 5 år har gått...

Ska i alla fall ringa å säga grattis till honom sen, pratde med Kiina förut men han va hos Jocke, antog nästan att de va så! Så jag får ringa dit i stället =)

Nä nu ska jag sätta lite fart här hemma, nu e de fan på tiden att jag tar mig själv i kragen! Inget blir ju bättre av att bara sitta här å inte göra nåt!
Skärpning tack!!

Mardröm

Tog som vanligt en liten stund innan jag somnade, sen vaknar jag 1 timma senare precis kallsvettig, å börjar komma i håg vad jag har drömt! Fan vad otäckt de va, kan ju inte åter berätta allt här men jag sov i alla fall hos en vårdtagare å sen va de massa turer runt om kring där! Ryser bara jag tänker på den nu med....
Usch vad otäckt de e när man drömmer så å sen e livrädd för att somna om igen!
De e inte konstigt att jag aldrig känner mig pigg och utvildad när jag ska hålla på å drömma hela tiden!
Å oftast e de drömmar när jag bråkar med folk! Vad betyder de egentligen?? Jag brukar ju aldrig bråka med kompisar å familjen....

Nä nu ska jag åka fram å fixa en grej, sen ska jag hem till mamma å pappa å hämta lite av min pan pizza....
Later

Ett erkännande

Jag vet att jag i massa andra inlägg har svamlat nåt om att jag skulle plugga i helgen! Ja de va min tanke jag va peppad å dra i gång igen..  Men återigen så blev de inte så, pga olika andledningar! Jag e besviken på mig själv. Men i bland orkar man helt enkelt inte! Vet bara inte när jag ska orka! Känns lite som att alla mina planer å ideer stannar just där! De blir liksom inte mer än en tanke......
Vet inte hur jag ska bryta de där bara!

Skäms faktiskt över hur slö jag har blivit....

A nu vet ni i alla fall......

Satt å funderade lite nu, den här helgens händelser å nattliga drömmar har totalt flytit ihop för mig, vet inte riktigt vad som e sant å inte sant! Detta e ju iofs ett ganska vanligt tema i mitt liv!
Hade hopptas på att speciellt en sak som jag har fått reda på bara kunde va en otäck dröm, men så e inte fallet, tyvärr... Tänker i alla fall på dig!


Dax för en uppdatering

Kvällen i går hos min faster va jätte trevlig... En mysig kväll var de i alla fall!

I dag sov i alla fall jag lite längre, orkade inte gå upp! Vädret har dock vart fint i dag i Falkenberg! Så de fick bli en lång promenad tillsammans med mamma å pappa! Skönt å röra på sig lite!

Sen var de inte mycket mera än att åka hem!
Så nu e jag alltså hemma igen! Dock kvar hos mamma å pappa! Har inte vart hemma än!

Ledig i morgon igen! Tror att storstädning står på programmet för min del i morgon! De behöv verkligen nu...

Har inte så mycket mera å skriva de händer inte allt för mycket....


Snålhet

Min mamma e rolig hon! Vi skulle äta lite nu...
Jag å pappa fick varsin liten ost och skink paj, medans hon själv hade köpt sig en portion med ris och kyckling!
Jag och pappa fick äta oss mätta på hårt bröd =)....

Annars lungt läge här än! Ligger mest å slö surfar, då regnet inte verkar ge med sig!
Skönt å inte va hemma i alla fall!

Regnar

Regnet öser ner här i Falkenberg inte speciellt roligt! Men vad gör man! Tur att jag hittade internet då ;-)...
Har i alla vart i någon köttbutik med min faster å handlat kött till kvällens grillning...

Hmm vet att jag sa nåt om plugg, men e inte så sugen på de just nu! Får se om lusten kommer någon gång under dagen! Usch har dåligt samvete, men ska bli klar snart ju!

Later

Bloggen e inte död

Har ju internet här i Falkenberg ju!
Kvällen har vart trevlig, har vart på beasch house (?) och ätit gott... Nu ligger mamma å pappa å sover, ska la med snart göra de! Men har vänt lite på dygnet!

Ska läsa lite bloggar nu i alla fall!

Packat

Okej! Kom ju inte upp när jag hade tänkt! Utan snarare 3 timmar senare! Men nu har jag fått gjort de jag hade tänkt å göra! Men fick inte klippt gräsmattan men den skiter jag i rent ut sagt! Ryggen gör fortfarande ont!

Nu sitter jag hemma hos mamma å pappa! Å väntar väl på att vi ska åka! Men mamma slutar inte jobbet förens 18 så de e en liten stund kvar! Ska i alla fall gå och lämna hunden hos mormor å morfar sen!

Nu kommer bloggen vara "död" fram tills på söndag kväll! Så ni får ha en bra helg!
Nu ska jag se om de finns något gott man kan äta här =)...

Min rygg

Fan vad den gör ont då! Undra vad de kan vara?
Aldrig kan de få va bra någon gång! Hoppas på att de e lite vanlig träningsvärk så att de går över snart!

Jobbet i natt har vart lika lungt som vanligt, för ja de börjar bli en vana nu! Å de e ju ingen nackdel!
Hade ju tänkt vara vaken nu men jag får nog allt gå å sova ett tag! De blir ingen gräsmatta klippt i dag i alla fall, inte med denna ryggen! Så då kan jag lika gärna sova!

Nu blir de en macka sen blir det sex and the city å lite sömn! Ska försöka (igen) att komma upp vid 12-tiden! Denna gången kanske de går, hmm, svårt å tro de med de e värt ett försök!

Later

Kaffe

Sitter med en mugg kaffe nu och laddar för jobbet i natt! Känns faktiskt helt okej att jobba i natt antar att de e för att jag vet att de e lite lång ledigt sen!
Ska försöka å inte sova när jag kommer hem i morgon för jag känner att jag har lite å göra, å sen kan jag somna i tid i morgon kväll! Antar att inte mamma å pappa vill sitta uppe med mig halva natten!
Ska faktiskt bli skönt å komma i väg i helgen!

Ni får ha en trevlig kväll!



Precis vaknat

De va skönt att få sova några timmar nu! Utan att gamle mor ringer å väcker mig ;-)....
Satt och funderade på om jag skulle ta å klippa gräset nu innan jobbet. Men eftersom jag kan må rätt dåligt så e det nog bäst att vänta tills i morgon!

Ska ta å ringaTherese sen åker jag nog hem till pappa! Mina pan pizzor e ju där! Lika bra å äta upp dom innan träningen drar i gång om 2 veckor!

Vimsig vad namnet

Jag håller ju alltid på å snoozar en längre stund innan de e dax å gå upp! Men i dag vet jag inte vad jag sysslade med, ringde upp Therese när klockan va 6:50 (hon skickade ett sms senare på förmiddagen och undrade vad jag ville), i alla fall har jag lyckats med att stänga av alla mina 3 klockor och somnat om! Annelie ringde och väckte mig 7:35, tur jag har gamle mor ;-)... Då blev det en jävla fart! Andra försovningen inom en vecka detta e inte bra! Lägger mig ju inte så sent men de tar en jäkla tid för mig och somna å komma till ro! Å sen e de alltid nån dröm som kommer under natten som jag blir väckt av!
Nu ska de i alla fall bli skönt å få vara ledig i 4 dagar! Bara ett 8 timmars pass kvar i natt! Behöver nog vara ledig å vila upp mig tror jag!

Jobbat i dag till 13. Vart en helt okej dag på jobbet, lite halv lugn sådär! Efter jobbet åkte jag hem till mamma å åt en av mina Karins lasanger!
Så nu har jag precis kommit  hem å ska alldeles snart lägga mig på soffan å sova en stund så jag orkar vara vaken i natt, om de så krävs de av mig!

Later....

Onsdag

Det blev en promenad med Carin i dag! Kom bara en liten regn skur när vi va ute! Vi va i alla fall ute i drygt 1 timma å gick i raskt tempo!
När jag kom hem va jag rätt frusen så jag tog en varm dusch, startade en maskin tvätt å fixade lite mat. Sen somnade jag till på soffan en stund!

Nu e tvätten hängd å jag sitter å gör absolute inget! Känns rätt så skönt faktiskt!

Äntligen hemma

Usch vad seg denna dagen har varit, speciellt nu på eftermiddagen!
Känner mig små trött i dag, vädret gör la sin del med. Mörkt å regnit... Men nu e de bara ett dubbelpass som ska jobbas i morgon sen e de ledig i nästan 4 dagar!

Nu ska jag ta mig en smörgås eller två sen ska jag höra med Carin om vi ska ta en promenad!!

Kvällen

E kvar hemma hos mamma å pappa än! Har inte orkat åka hem än! Men de e trevligt här så varför åka hem då ;-)...
Man kanske skulle flytta hem igen hahaha...
Nä fy då hade jag blivit galen tror jag!

I helgen lutar de åt att jag åker till Falkenberg. Känner mer å mer för det! Ska ta med mina böcker och börja plugga! Tror just nu att de e det enda stället som kan få mig att börja igen! Där kommer de vara lungt! Ska snart va klar med de där nu! Vill ju kunna löneförhandla på underköterske nivå nästa gång!

Säger god natt till bloggen nu för i kväll i alla fall....

Sovit

Åkte hem till mamma i stället i dag! När hon åkte till jobbet, tog jag med hunden till deras säng å la mig där å sten somnade! Sov tills pappa kom hem 5 timmar senare! Va verkligen jätte trött å less på allt! Nu e jag bara less på allt!

Nåt som e bra e att Johanna ringde mig i dag på jobbet! Hon hade sett att kommunens träning drar i gång i september! Så vi bestämde att vi skulle börja med det! Har ju tränat en hel del ihop förut. Men inte nu på ett tag pga olika andledningar!
Men nu drar vi i gång igen! 2 ggr i veckan får man tydligen träna. Å de e precis vad jag ska göra!!
Nu blir de andra bullar!

Nu ska jag nog äta lite! E ju kvar å nu hör jag pappa hur han grejar i köket!

Avskyr skatt

Blir så förbannat trött på detta jävla landet! Hur allt fungerar..... Å då menar jag inte bara att man får skatta!  
Kom hem i dag å hade fått brev från skatteverket! Yes, tänkte jag nu kommer dom där 4000 :- som jag hade räknat med att få tillbaka.... Men nähä då, då ska jag betala lite drygt 700 spänn i stället!

Så ett råd från mig till er! Köp för fan ingen lgh, när ni säljer den å går med vinst så får man betala skatt på skiten!
Aldrig någon gång kan de få gå bra! Helvete också e så jävla förbannad nu! Hade ju ändå dragit av vinsten på min lgh när jag räknade ut allt, å fatta då att jag skulle få dessa pengar....

Jävla skit system, liksom få betala för att de går bra för en nån gång!

Ända som e positivt i dag e att regnar så jag slipper klippa gräsmattan!
Nu ska jag lägga mig på soffan å sova... Vem fan orkar vara vaken liksom???

En bra dag

Somnade väldigt sent i natt!
Gick i alla fall upp strax innan 11 och åkte till Lidköping för att hälsa på Rebecca!
Vi började men en lunch på spiken! Så gott åt lax, sik och potatis sallad! Sen har vi åkt runt i stan å handlat lite! Jag fick köpt mig 5 tröjor....

Nu e jag hemma hos pappa å mamma..  Va tvungen att lägga ner all mat jag köpt i deras frys får liksom inte plats med allt i min! Har köpt 5 påsar med billys pan pizza, i varje påse ligger de 6 st såna pizzor och sen köpte jag 4 st Karins lasange... Allt detta för 130 :-... Kommer la växa pan pizza ur öronen på mig tillslut ;-)...

En mysig dag har det vart i alla fall :-)
Nu ska jag prata lite med pappi innan jag ska åka hem :-)

Mina smaklökar

Dom finns nog inte mera, dom va bra å ha, men vila i frid mina älskade vänner!
Lalehs mat var god men super stark! Verkligen JÄTTE stark, a ni har nog fattat mitt budskap nu!

Nu ska jag kolla tv:en å slö surfa lite innan de blir dax för sängen! Så skönt å bara sitta såhär å njuta å veta att man inte behöver gå upp å åka i väg till jobbet i morgon!

Väldigt lungt

Japp de e vad denna kvällen är! Verkligen skönt och välbehövligt känner jag!

I morgon står Lidköping på programmet! Ska åka dit och träffa Rebecca! Längesedan som vi bara umgicks en hel dag! Ska bli trevligt!

Nu har Laleh maten klar så nu ska jag nog gå å smaka av den lite! Min hushållerska e så duktig ;-)


Lyx

Jobbat i dag mellan 7-14. Morgonen kunde ju ha börjat bättre, hatar å stressa. Men sen när jag väl kom ut till jobbet va de lugna puckar :-)....

Efter jobbet åkte jag raka vägen till Therese. Hon hade fixat mat till mig! Så lyxigt att bara få sätta sig vid dukat bord! Sen åkte vi fram å handlade och slängde massa skräp. När vi kom hem igen blev det en liten promenad! Skönt å få röra på sig lite mellan varven!

Kvällen i går hos Carin va jätte trevlig. Åkt gott och mådde allmänt bra!

Nu e jag hemma igen och har fått ploclat undan lite.. Men de e långt i från bra här hemma. Men de lär väl ligga kvar!
I kväll blir de nog bara till å vara hemma och inte göra nåt, känner mig anningen små seg!


Grabbarna grus

De va dom jag tillbringade hela kvällen i går tillsammans med! Lika trevligt som alltid även fast Robban hade seriösa planer på att skrämma ihjäl mig ;-)... Men han får igen å de vet han!
Åkte även förbi Mathilda och Anders en sväng!

Kom hem strax efter 24 men kunde fan inte somna! Har väl sovit knappt 2 timmar i natt! Har seriösa planer på att inte sova efter att jag har jobbat natt när jag ska gå upp tidigt på lördag! De här går ju inte....
De e nog bäst att vara lite halv seg på fredagen och kunna sova natten till lördag i stället... A ja, får testa detta!

I dag e de jobb fram till klockan 15 som står på programmet! Sen i kväll ska jag hem till Carin på lite tjej fest! Ska bli jätte trevligt :-)...

Nu ska jag ta tag i de jag är här för, jobbet!

Pip....pip....pip....

Nu börjar jag snart få seriösa hjärn skador av allt pipande!
Å jag kan verkligen inte hitta va de e. De måste va grannens brand varnare! För jag slängde min å satte upp en helt ny med nya batterier! Men lik förbannar så piper de....
Skit samma....

Nu har jag tittat på fotbollen. Sverige va duktiga men de räckte inte helt enkelt! Men all heder åt dom som stod pall för tyskarna soppas länge som dom gjorde :-)...

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe å sen styra kosan mot Robbans place!

Weird

Vakna nu av att brandvarnaren har slut på batteriet, så jag tar ner den jag har här uppe, plockar ut batteriet efter stor möda. Men när batteriet e ute piper de än!!
Va fan, har jag en till som jag inte vet om eller?

Sjukt irreterande å höra på i alla fall!

Tog ett bra tag innan jag somnade efter jobbet i morse. Men sen har jag sovit gott i alla fall :-)....
I dag vet jag inte riktigt vad som e planerat, får se helt enkelt!

Nä nu ska jag leta upp den där brandvarnaren innan jag bli galen helt enkelt!

Sådär ja

Då va yttligare en natt avklarad på jobbet! Denna va också jätte lugn! Vart väldigt många lugna nätter nu, å jag klagar inte på de :-)....

Nu ska jag ta mig lite å äta e jätte hungrig verkligen, sen ska jag sova ett par timmar så jag e fit for fight senare under dagen!
God natt! (heter de god natt nu med även fast de egentligen är morgon??)

Snart dax

Att åka ut till jobbet.. Känner väl inte riktigt för de, men vad tusan ska man göra åt de??

Dagen har vart lika seg å tråkig som den började! Men a ja... Skit samma....

Allt kommer att bli bra, jag vet de! Å jag hoppas de, de måste bli de!
Nä jobba va de nu ju!

Höres i morgon!

Tråkig dag

Ja fy fasen, rastlös till tusen å vet inte vad jag ska ta mig för....
Känns som att man bara sitter å väntar på att de ska bli dax att åka till jobbet! Å hur kul e de då?

De ser förjävligt ut här hemma, men jag orkar inte ta tag i de just nu! Vill hitta på nåt....

Men man kanske skulle göra ett ryck! Ta tag i disken å sen hoppa in i duschen...
Hmm får se....

Trevlig kväll

I går pratade jag med min vän Robban på msn en stund, han frågade om inte jag hade lust att bjuda honom å Kenny på kaffe!
Absolute, dom kom hit å vi satt å snackade sen kom även Mikael...
Efter en stund frågade Robban mig om inte vi skulle ta en öl.. Å eftersom jag e ledig i dag så va ju inte jag så sen med att hänga på de!

Vi åkte till Herrljunga, hämtade Robbans öl å lämnade av Kenny. Sen åkte Mikael, jag å Robban hit igen! Tog även med oss lite mat på vägen!
Sen satt vi här hemma å bara tog de allmänt lungt...

När dom åkte hem, åkte jag med Laleh till Alingsås för hon skulle hämta hem lite folk som hade vart ute på hotellet.
En trevlig kväll helt enkelt!

Onsdag

Somnade verkligen jätte sent i natt, fastnade i en diskution på msn haha, men kul va de ;-)...
Men jag va faktiskt rätt så pigg i alla fall i morse när jag skulle gå upp!

Jobbet i dag har vart helt okej, jobbade ju bara till kl 12! När jag kom hem åt jag lite sen somnade jag till en stund!
Nu har jag precis startat en maskin tvätt.. När till och med reserv kläderna börjar ta slut så e de verkligen dax å tvätta!

Snart kommer Robban och Kenny hit på lite kaffe och umgås lite....
Later

Tekniska mig

Åkte ner till mamma o pappa! Vagnen dom hade köpt sig va jätte fin verkligen... Luktar så gott i helt nya vagnar!
Fick även hjälpt pappa och installerat min gammla boxer. Jag fick lite beröm där för att jag va teknisk ;-)...

Nu har jag landat hemma igen och duschat har jag också fått gjort! Inte dumt..
Nu blir de slö surf å lite tv innan sängen väntar! Jobbar ju ännu ett kort pass i morgon!

Blogg torka?

Känns som om jag inte har nåt vettigt att blogga om! Allt e lite små tjatigt.... Men ni väljer ju å läsa den i alla fall!

Jobbat ett kort pass i dag bara till 12, haft en lugn dag på jobbet i dag! När jag kom hem tillätt jag mig faktiskt att sova en stund på soffan! Kan inte komma ihåg när jag låg där efter jobbet å somnade till tv:en skönt va de i alla fall!
Sen kom Laleh hem å väckte mig men hon åkte lika fort igen!
Så min to- do- lista e ignonerad i dag igen!

Funderar på om jag ska åka hem till mamma o pappa idag i stället eftersom de inte blev nåt i går!

Kväll

Då va de kväll igen då!

Har verkligen inte gjort nåt mera än att surfa å titta på tv:en! Mamma ringde precis å sa att dom va hemma, men jag åker nog ner i morgon och tittar på deras nya vagn!
Jag orkar inte ta mig ut, e sån hemma gris just nu så de finns inte!

Ska försöka komma i säng i hyffsad tid i kväll! Orka va så här trött en dag till! Men de där brukar jag ju säga å ändå e jag uppe sent... Går inte lära gamla hundar att sitta har jag hört ;-)....

I morgon e de jobb igen, men bara en 4,5 timmars dag! Anningen menningslöst om ni frågar mig! Men men, e man schemalagd så, så e man bara till å jobba!


Måndag!

Å jag e verkligen ap trött i dag! Fattar de fan inte... Somnade rätt tidigt i går men sen vaknade jag till när ett avsnitt med sex and the city va slut å sen låg jag å kunde inte komma till ro igen... Sjukt irreterande!

Dagen på jobbet har vart bra!
Efter jobbet blev de en fika med Maria och världens sötaste wilma! Så fin, å hon somnade nästan i min famn, så mysigt :-)...
Sen efter de gick jag bort till Therese och tog en kaffe med henne å pratade lite....

Nu e jag bara hemma å ska väl snart åka hem till mamma o pappa och titta på deras nya husvagn!
Annars blir de en mycket lugn dag i dag med...

Orka gör nåt.....

Söndag

Va ju hemma hos Liz o Anders i går. Anna-Lena, Therese och Johan va också med!
Vi åt lite och drack lite vin! Trevligt va de i alla fall!

I dag har de vart lite halv segt! Mest degat hemma framför datorn hela dagen!

Nu e jag hemma i alla fall hos mamma o pappa... Ska äta lite med dom sen blir la de till att åka hem!
Jobbet väntar morgon igen!

Lördag

Jag å Katrin va ute och åt i går på Musses. Först blev de en öl på hennes ballkong innan vi gick till Musses! ´
Där va de ju som vanligt otroligt god mat!
Sen gick vi hem till Katrin en stund till innan mitt tåg gick hem!
En otroligt trevlig kväll i alla fall!

Idag blev de kombinerad frukost å lunch på McDonalds med Kiina och Alex.. Så kul å träffa Alex igen, va ett tag sen, min gud son! Men får la försöka bli en ändring på den punkten!

Nu e jag hemma igen å ska snart gå bort till Therese! Vi ska gå ner till Lis å Anders och grilla med dom! Å ta nåt glas vin å bara njuta antar jag!
Lungt å skönt å trevligt precis vad jag behöver!

Ha en bra lördag!

OS - invigningen

Jag och Laleh sitter här och har på OS - invigningen. Tittar väl till de i mellan varven!
Tänk allt detta stå hej nu för att sen "slängas" i morgon! Folk som har fått flytta ur sina hem!
Allt pga OS.... Idrott liksom...

Sen satt vi och funderade på hur Sveriges OS - invigning skulle vara!
Jag tror typ att Nick Borgen skulle stå och sjunga "we are all the winners" medans en sam med en ren hade gått runt lite inne på arenan! Med sina dräkter å så....
Nån som sitter och täljer dala hästar.. Eller en stor dala häst som rör sig inne på arenan, som "kina draken" gjorde precis!

Men vad vet jag! Vad har vi mera att erbjuda liksom??

Good Morning

Nu har jag nästan precis gått upp! Sovit bra, i alla fall om man tänker på att jag har sluppit drömma.
Men pratat i sömnen har jag gjort (som vanligt).
Laleh berättade när jag kom upp att jag hade sagt "Nej Challe du får inte går ut, Laleh ta honom", hahahaha....

Natten på jobbet har vart jätte lugn å bra =)...
Hade en sån go känsla i kroppen när jag åkte hem i morse. Va så skönt å sätta sig i bilen och veta att man e ledig nu tills på måndag!

I kväll ska jag å Katrin gå ut i stan och äta! Blir nog ett glas vin eller två ;-)...
Prata lite gamla minnen å så! Har bestämt oss för att göra lite vuxen grejer, haha...
Men de lär la inte hända brukar bli anningen flumigt när vi hamnar i varandras sällskap!

Nu ska jag ta mig lite frukost! Sen ska jag dra fram å fixa lite med diverse grejer!
See ya...

Bara 8 timmars...

... jobb kvar sen e de ledig fram tills måndag!
Fick sovit en massa när jag kom hem, inte dumt de! Så nu ska jag nog fixa natten utan problem på jobbet!

Nu har precis Therese vart här å sagt hej! Så nu ska jag å Laleh se till att få i oss lite mat innan jag börjar jobba!
Vet inte vad jag vill ha bara...
Ha de bra kväll!

Torsdag

Somnade rätt sent i natt, vilket gav ett resultat i morse av att jag va jätte trött! A ja, de va bara att gå upp och palla sig i väg till jobbet!
Känner mig lite bättre i från min förkylning, gött de!

Jobbat mellan 7.30-13... Haft å göra hela dagen i dag så den här dagen har gått fort!

Nu har jag precis landat hemma å ska väl gå och lägga mig och sova en stund så jag orkar jobba i natt!
Later


Trött och förkyld

När jag kom hem orkade jag va vaken i ungefär 30 min! Somnade hur fort som helst när jag la mig och vaknade inte förens efter 19... Då hade Laleh åkt i väg.. Hade lite dåligt samvete för att jag e så jäkla tråkig just nu!
Så jag skickade i väg ett förlåt sms....

Nu har jag precis ätit, samma som i går... Me love findus maten, såååå gott, hahaha.. Tror de i alla fall, känner ju ingen smak, så när jag blir frisk kanske de blir värsta chocken :-)....
Så nu sitter jag här framför datorn och nyser som en idiot... Fryser för att sen bli kanon varm... Men har ingen feber, så de får allt bli jobb i morgon med. Känns väldigt skönt att vara ledig i helgen igen!

Undra om man skulle ringa mammsen lite?? Nån mer än jag kan ju få tycka lite synd om mig....

Home sweet home

Äntligen hemma, trodde jag skulle avlida i morse... Hade sjukt ont i halsen, va tvungen att kolla om de va vita prickar i halsen men de va de inte! Så de va bara att gå i väg till jobbet, så sjukt envis... Tänkte ta alvedon (världelös tabl för övrigt) innan jag åkte men de glömmde jag ju av!
Men dagen har genomlidits i alla fall!

Mår i alla fall lite bättre nu, brukar va så när man kommer i gång. Dock ganska så bra förkyld.....

I dag ska jag bara va hemma skulle jag tro.. Orkar inte göra så mycket mera om sanningen ska fram!
Vila lite kanske?


Mäster kock

Asså jag har ätit de godaste på länge, å jag själv har lagat det!
Efter att ha ätit smörgås hela dagen, bestämmde jag mig för att göra lite riktig mat....

De blev pasta, lax i en spenat/ost sås... Hur gott som helst verkligen!
Sen att de va findus djupfryst mat behöver vi ju inte prata om och att den bara värmdes i stekpannan...

Men ack så gott de va, så den rekomenderas verkligen!
Sen har jag även gjort mat till jobbet i morgon, då blir de sweet chili nudel wok med räkor. Inte dumt de heller! Även de findus som värms i stekpannan. Dock måste räkorna köpas separat!
Behöver jag säga att jag e ett stort fan av findus just nu????

Nu har jag duschat och tvättat en maskin... Så nu ska jag inte göra så mycket mera i dag! Känner mig dålig än, men de går la över tids nog...

En bra vändning

Jag gick å la mig lite till och somnade och naturligtvis ringde telefonen!
Denna gången va de Maria som ringde! Som jag har väntat på hennes samtal hela dagen!

Hon och Stefan har fått en liten dotter, Wilma ska hon heta! Så mysigt med en liten bebis ju :-)....

Pratade med mamma förut! Dom hade precis hjälpt en hund som en gubbe hade "tappat" ur sin bil medans han körde! Hur nu fan man lyckas med det??!! Han hade glömt att stänga bagageluckan, men ändå liksom! Tog en stund innan han hade märkt det och kom tillbaka!
I bland kan man ju undra hur folk e funtade egentligen!!

Undra vart min Kombo har tagit vägen då?
I och för sig förstår jag om inte hon vill komma hem nu heller så som jag beteede mig i telefonen!
Får nog ringa till henne i alla fall......


Å fick precis ett mms på Wilma av Maria... Sååå fin!
Later


Dålig kombination

Okej jag vet att jag får skylla mig själv, men blir så förbannat trött på telefon jäveln som ringer konstant när man sover! Okej jag kan stänga av skiten, men som sagt min kompis ska ha barn när som helst och jag vill inte missa det samtalet för allt i världen!
Under 1 timme som jag försökte sova hann de ringa 3 ggr innan jag gav upp......

Annars kan de fan gå en hel dag utan att de ringer på hem telefonen... Men nu vet jag har man tråkigt så kan man ju lägga sig och sova för då e de ju alltid någon som ringer!
Jag tar la i lite nu med det är för att jag mår som en potta skit!

A ja, nu har jag ringt och bett om ursäkt för mitt dåliga beteende till dom som ringde....

Fan nu e jag på extremt jävla dåligt humör.... Hatar mig själv när jag e sån här.......

Sjuk?

Usch, känner mig inte alls i from just nu! Mådde kanon när jag vaknade i morse, men sen har allt gått utför typ... Täppt i näsan, nyser, svettad och fryser om vart annat!
Detta har jag ju ingen lust med alls.... Blir la som vanligt, inget som bryter ut till fullo utan jag får gå så här ett par dagar å må halv kasst!
Surt.....

Jobbet har vart helt okej, jag har haft lagom å göra i dag...

Nu ska jag gå och krypa ner under täckte en stund och hoppas på att må bättre när jag vaknar!


McDonalds

De fick de bli.. Lite lagom nyttigt vid dennna tidpunkten.... Men e man lat så e man ;-)....

Usch har ingen vidare lust men att  jobba i morgon! De e förbannat gött å vara ledig... Ska nog ta mig lite semester sen, har ju trots allt 38 dagar kvar detta året! Undra vad fan man ska hitta på bara?
Teneriffa tar ju lite men långt i från allt....

Har nog lite lust att åka bort en sväng men vart?? Å med vem??
Skulle va skönt att få byta miljö ett tag!

A ja, får fundera på de....
Nu ska jag slö surfa lite innan sängen!

Trevlig kväll

Robban har vart här och underhållit mig medans Laleh har jobbat....
Har inte gjort allt för mycket, druckit kaffe och ventilerat lite...

Nu har han precis åkt hem och jag funderar starkt på lite mat... Börjar bli hungrig, men va ska man hitta på? De e ju frågan....

En mycket lugn dag har de blivit i alla fall, bara suttit hemma... De jobbigaste jag har gjort i dag e la när jag gick ut med soporna... Man behöver såna dagara också... Men inte för många bara, för de blir jag för rastlös för...

Nä mat va de, å snart kommer Laleh hem igen....

N E R V Ö S

Pratade precis med Maria i telefonen, hon e typ på väg och födda barn nu!
Jag e nog mer nervös än vad hon är, hahaha....

Tänk den dagen jag själv ev ska ha barn, kommer aldrig fixa de ;-)....
Kommer inte våga svara mer om hon ringer nu hahaha.....

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag sparka igång min kombo, hon snacka nåt om mat affären!

Skit väder

De e så jäkla typiskt att de ska regna nu när jag väl e ledig ett par dagar i rad....
Känner mig riktigt rastlös å vet inte riktigt vad jag ska ta mig för....

Sitter inne o bara glor på antingen datorn eller spelar guitar hero!
I dag går jag och Laleh in på sista veckan som kombos också!

Nä om man ska försöka få i sig lite frukost! Sen kommer i alla fall Robban hit och dricker lite kaffe!
Later


Herregud

Min kombo sitter och spelar guitar hero nu!

Hon: De kan inte va lätt för färgblinda att spela detta!
Jag: Ehh va??
Hon: Jaaa, dom måste ju ha svårt att se färgen röd ju....

Ja jag säger då de...
Nu har vi precis delat en vitlöks baguette... Gott som fasen, dock luktar min ugn rengöringsmedel, undra varför för jag har inte gjort rent den..... A ja, baguetterna va goa i alla fall.....

Nu blir de snart sängen här....

Guitar Hero

Japp de e vad som liras här i kväll, så underhållande... Tyvärr gick jag i från de ett litet tag å då snodde Laleh åt sig de på direkten!
Vart å fikat hos Heidi, men nu e vi hemma igen.. Snart kommer Kalle å hämtar GH....
Så  vi spelar för fulla muggar här hemma nu =)....

Apropå lillebror så skickade han ett gulligt sms så då kan man ju inte annat än förlåta honom för att han leker med mina golf klubbor....

Nä nu ska jag försöka mig på att sno GH i från Laleh innan Kalle kommer å hämtar de.. Tror de kommer bli mycket lugnare på hemmafronten när han har hämtat de ;-)....

Bilddagbok

I bland e det tur att folk har bilddagbok, satt precis och tittade på min brors kompis sådan!
Fick då se att mina kära golfklubbor och bollar har agerat leksaker på en fest!
Sagt och gjort, ringe upp honom och skällde lite...

Fan vad jag hatar när folk "lånar" mina saker utan att fråga om lov.... Blir riktigt förbannad över sånt här!!!!

STUPID LILLBROR!

Over

Då va denna helgen med cyklingen över för denna gången då! Nu får man vänta ett år tills nästa gång ju!
Som vanligt har de vart en kanon helg!

I går va de förfest hos Therese men lite folk! Satt ute och hade de trevligt...
Sen vart de ju öltältet, dock tyckte jag att de va för mycket folk. Tillslut hade man ingen anning om vilka man pratat med och vilka som va där...
Va hemma i hyffsad tid i alla fall! Jag och Laleh fick tjatat till oss en kebab/kyckling tallrik på pizza house... Så den va ju inte fel och sätta tänderna i när vi kom hem!

I dag har de inte hänt så mycket än! Vart och pantat massa flaskor och burkar, tyvärr hade nog alla samma tanke som oss så vi fick stå i kö ett bra tag!

Nu ska jag ringa till Therese och kolla när vi ska gå och äta på La Gusto...

Party like a rockstar

Vill aldrig att denna helgen ska ta slut! De man har väntat på i 1 år är här nu!

I går va de förfest hemma hos mig. Va la ungefär 10 stycken som sen gick fram till öltältet!
Där va de trevligt som vanligt! Massa folk man känner som man prata med...
Efterfest hos Therese. Bara jag, Therese och Johan! Satt ute och snackade om allt å inget....

I dag när jag vaknade blev de mat på McDonalds med Maria! Sen gick jag ner till mamma o pappa. Pappa va flaggvakt så jag å mamma tog oss en öl och kollade tävlingen. OMG dessa ben.. Sååå fina hahaha....

Detta blev en liten snabb uppdatering om vad som hänt....
Nu ska jag göra mig i ordning för att gå bort till Therese.... Förfest där i kväll! Sen blir de tätet igen...
Me love denna helgen ♥....

Dax

Att hoppa in i duschen kanske?
Uäck, känner mig äcklad av mig själv just nu! För såhär kan jag ju knappast gå ut!
Bara Laleh som får se denna "dåliga" sidan av mig ;-)...

Frulle blev det med, dock va ju nästan makaronerna slut så de fick bli en torr fralla med som jag hittade i frysen, dom har nog legat där sen jag fyllde år.. Å de e snart 1 år sedan! A ja, jag e inte kräsen. Till de fick de bli en kall öl!
Nu e de liksom cykel fest här då e detta livet tillåtet!

Nähäpp nu va Laleh klar så nu e de min tur att hoppa in i duschen!

Äntligen

Är jag ledig, börjar inte jobba förens på tisdag morgon! Skulle jobbat dag pass i morgon men tog semester!

Natten på jobbet har vart jätte lugn, skönt... Somnade när jag kom hem och vaknade för ungefär 60 min sedan! Pratade med Katrin och insåg att jag missat en del av gårdagen framme i tältet... Men men, i kväll e jag där i alla fall!

Nu ska jag äta lite frukost, dock finns inget bröd hemma så de får nog bli en tallrik snabb makaroner! Inte dumt de heller ;-)...

RSS 2.0