Bruten arm?

Dom ringde precis från någon studio nere i Göteborg och ville jag skulle komma och ta såna där modell bilder!
Dom hade nåt erbjudande om att man fick ta med sig 5 kompisar och så va de gratis!

Telefon samtalet
Hon:
Hur tycker du de låter? (Efter att hon rabblat en massa saker!)
Jag: Ja jo, de låter ju bra, men nu e de så att jag bröt armen i förrgår och ska va gipsad i 6 veckor ungefär. Å de e ju inte så snyggt och ha en gipsad arm på bilderna!
Hon: Nej de förstår jag verkligen, men du får ha de så bra då!

Ha ha, undra va fan jag får allt i från egentligen! 
Mitt lilla nöje här hemma....

Nu har jag även fått röjt lite här hemma, så nu ska jag hoppa i mina arb-kläder och åka upp till Laleh på hennes jobb innan jag ska börja jobba! Bara 8 timmars jobb kvar nu =).....

Snygga cykel ben

Nu e dom här, cyklisterna! Nu blir de att sitta i väg kanten med kalla öl och spanna in dom snygga benen!

I går efter jobbet, cyklade jag ner till Danielle där va även Mathilda satt ute en stund sen gick vi och kollade in cyklisterna!
Sen va de tillbaka till altanen som gällde, även Kalle och Mikaela dök då upp!
Ännu lite senare drog vi oss fram till öltältet! Va bara där en kort stund eftersom jag skulle upp o jobba!
Men de hann bli en liten försmak till vad som komma skall ;-)...

I dag har de vart jobb mellan 7:30-13... Jag o Laleh gick till bolaget, köpte på oss vad som e nödvändigt till helgen, alltså öl! Sen tänkte jag sova en stund men de gick ju fan inte, alldeles för varmt eller så e jag för pigg...

Nu har jag precis vart ute och gått en liten sväng, följde Laleh en bit till jobbet!
Dom flesta ska la ut till öltältet i kväll, men inte jag för jag ska jobba.... Men när jag går av kl 6 i morgon bitti så e jag ledig fram tills tisdag morgon! Ska bli så jäkla skönt så ni anar inte! Har liksom vart helt ledig 4 dagar under juli månad!

Nä nu ska jag fixa mig lite mat, brödet hade ju möglat så jag måste ställa mig vid spisen.....

Orka

Jag orkar helt enkelt inte skriva mer än detta i dag!
Kommer en uppdatering i morgon, så håll ut...


Natti på er....

Gömma sig för polisen

Jag och Laleh cyklade bort till Heidi i kväll!
Satt ute och tjöta skit och mådde allmänt gott!

Nu på hemvägen ser vi att polisen cirkulerar runt här och eftersom ingen av oss hade cykel lampa så fick de bli att hoppa av cykeln och ta en annan väg hem! Liksom vem vill ha böter???

Nu blir de strax sängen, börjar i och för sig 9:30 i morgon! Men de kan ju va skönt att få vara pigg i morgon! Ska bli så skönt att sova i sin egna säng i natt!

Säger natti nu....

Bröllops tankar

Låg och funderade i natt på jobbet. Vilka jag skulle bjuda om jag skulle gifta mig! Hmm, den listan blev jäkligt lång... Å den man skulle gifta sig med har ju säkert också lika många ungefär!
Hmm, bäst och låta bli och gifta sig tror jag! De blir dyrt ha ha ha.....
Om inte personen man gifter sig med e snuskigt rik ;-)...

Asså fattar inte ens varför jag tänker på detta!

No 1: Jag har ingen att gifta mig med .
No 2 : Vet inte om jag vågar lova att älska någon tills döden sklijer en åt!
No 3: Jag passar inte i klänning ;-)

Är det den biologiska klockan som tickar, som gör att man tänker så här????
Tacksam för svar...

Gott humör

Känner mig på jäkligt bra humör! Snart helg, bara 2 dag pass och 1 natt pass kvar innan de e ledigt i nästan 4 dagar! Å så e de ju helgen med stort H nu också! Den man har längtat efter i typ 1 år!

Blev inget Alingsås, men en promenad och sen till affären! Jag har fått nya favoriter nu, FINDUS djupfrysta rätter sååå bra....  Bara värma i stekpannan! Me like....
Ska testa 2 nya varianter nu, en med kyckling och en med lax. Pasta och grönsaker e de i dom, behöver liksom inte göra nåt förutom värma dom då! Sån mat gillas skarpt av mig.... Varför krångla mer i köket än vad man behöver??

Nu blir de slö surf....

Dagens låt e: Kid Rock - All summer long



Tisdag 29/6

Natten på jobbet va bättre än den förra!
Det värsta med att jobba nätter som jag gör är: när man lägger sig vid 23:30 och är pigg för att man ska kunna vara vaken hela natten om det så krävs. Då ligger man där i mörkret och kan inte göra något. Då kommer alla tankar alla funderingar på val man har gjort och val man inte gjort....
När jag e hemma och ska sova, så har jag alltid med mig datorn till sängen, just för att slippa tänka så mycket....
A ja, detta va ett litet sido spår.... Fattar inte ens varför jag skrev det ha ha ha....

Nu e jag i alla fall vaken sen ett litet tag tillbaka! Jag och Laleh åker till Alingsås om en liten stund.
Nu ska jag ta mig lite frukost innan de e dax att åka!


De tar sig

Nu har jag tvättat 2 maskiner med tvätt, skönt.. Skulle behöva tvätta en till, men de finns inte plats å hänga den någonstans och sen hinner jag inte det innan jobbet för den delen heller...

Laleh vill hitta på något nu innan jag börjar jobba! Får la se vad vi kan ta oss för... Har ju lite drygt 1 timma kvar innan jag ska åka...

Nu va maskinen klar så nu ska jag hänga upp den.. Sen får la de bli en fika eller nåt...
Jag vill inte jobba i natt igen, jag vill vara hemma, sova i min säng... Å bara få vara hemma!

Hörs i morgon mina blogg läsare...

V A R M T

Nu e de verkligen varmt ut! Jag orkar helt ärligt inte vara ute, orkar inte ta mig för något heller för den delen!
Har i alla fall vart och ätit med Maria, min tjockis kompis ;-)... Sikken magen hon har nu, så fint!

Nu ska jag strax dra i gång och plocka i ordning lite här hemma! Det behövs tvättas och lite annat! Orkar inte, men jag MÅSTE!!
Ska bara sitta ner lite...

Måndag

Natten på jobbet va rätt okej!
När jag kom hem somnade jag inte sådär jätte fort utan klockan va väl närmare halv 8. Å nu har jag la vart vaken 30 min eller nåt sånt!

Ska strax hoppa in i duschen! Ska träffa Maria om en stund.. Ska bli kul och se hennes magen nu! Om en vecka går hennes BF ut... Spännande!!

Aaa just de, jag måste gå till apoteket, vidriga ställe! Tycker verkligen inte om de där... Men jag måste så de e la bara att bita i de sura äpplet å göra de... Denna punkten på to do listan går inte att ignonera!

Later

Söndag

Lyckades sova i nästan 4 timmar! Hörde inte ens när Laleh åkte till jobbet!
Therese ringde och jag gick dit efter att jag vaknat till! Tog en kaffe och satt ute och pratade! Skönt där i skuggan! Vi bestämde oss för att grilla lite korv..
Gott som fasen va de =)...

Nu ska jag strax gör mig klar för att åka ut till jobbet igen... Behöver jag säga att jag e jätte trött??
Undra om de verkligen e värt det! Jag har ingen som helst sov rutin överhuvdtaget längre... Sover lite här o där när de passar typ... De börjar kännas nu! Men efter denna veckan så drar de ner på tempot, lite i alla fall!
Längtar som fan tills fredag och cykelfesten!

Nu ska jag se om jag hittar mina arb-kläder!

30,5 grader varmt

De va vad det stod i bilen när jag åkte till mitt sista besök i dag! Sjukt varmt... Men härligt ändå, hade vart skönt och få vara ledig bara så man kunde njuta av de vid havet eller nåt!

Jobbat i dag mellan 7-13. Vart en helt okej dag...
Så nu har jag precis landat hemma, ska väl ta mig lite och äta strax... Sen ska jag försöka sova, måste försöka sova 3 timmar ungefär så jag orkar jobba i natt!

Later


Så ja

Fan känner mig lite duktig... Andra dagen i rad jag lagar mat till jobbet.. Även smörgåsar har jag gjort både i dag och i går för att jag ska få i mig lite frukost!
I dag blev de nån wok med cous cous och räkor, luktar gott i alla fall! Får la se hur de smakar i morgon :-)...

Många blogg inlägg har det blivit i dag!
Nu blir de alldeles strax sängen för mig, känner mig dock inte så trött. Men klockan ringer ju 6 i morgon! Nu e det "bara" 3 dag pass och 3 natt pass kvar innan jag e ledig... Så när jag går av fredag morgon så e jag grymt glad för då e jag ledig i nästan 4 dagar... Hoppas på att vädret håller i sig så jag får njuta lite av det också!

God natt......

Kväll

Skönt att det är kväll, börjar bli en mänsklig temeratur både ute och inne!
Nu har vi kommit hem igen, vart och ätit mat... Kycklingspett, bakpotatis och tsatziki (?), jätte gott!
Sen vart det affären som gällde! Va en massa saker som va slut här hemma!

Va hemma och vattnade hos mamma o pappa förut! Våra biljetter till Teneriffa hade kommit... Längtar som fan! Kanske inte efter värmen just nu, men att få komma bort. Å bara umgås med familjen, ser fram emot de som fan nu! Men de kommer gå fort dit, bara lite drygt 2 månader kvar!

Nu ska jag fixa lite mat till jobbet i morgon, sen får de bli en dusch! Skulle nästan vilja gå och lägga mig sen. Men jag måste sova efter jobbet i morgon eftersom jag ska jobba natt i morgon!

Komiskt

Asså de e lite komiskt måste jag erkänna, la mig ju och vilade lite förut. Under den timman som jag låg i sängen hann det ringa 3 ggr liksom! Det har fan inte ringt på hela dagen. Men den ynka lilla timman som jag ansåg mig värd att få vila på, då jäklar liksom!
Visst kan man stänga av telefonerna, men de va ju liksom inte livsviktigt att jag skulle sova! Men komiskt i alla fall....

Låg och funderade den natten jag jobbade när jag inte kunde sova! Fan vad bra det hade vart om man kunde plocka ur sin hjärna och lämna in den och ta bort allt man inte vill komma ihåg, sånt man vill slippa fundera på! Å sånt man ångrar att man har gjort.... A ni fattar säkert grejen! Sånt ligger jag och funderar på ;-).... Men det skulle va så jäkla skönt om man kunde de! Fast de e väl i och för sig av såna saker som gör en starkare i sig själv.....

Träffade Therese och Anna-Lena en snabbis förut, dom gotte grisarna skulle åka och grilla och dricka öl!
Nä nu ska jag och Laleh se till att få oss lite mat i magen!

Orkar inte

Jag orkar faktiskt inte ta till vara på det fina vädret i dag!
Jag kom hem i från jobbet för en liten stund sedan! De e så sjukt varmt att jag inte ens orkar vara ute!
Va inne på kontoret en liten sväng innan jag åkte hem, träffade våran sjuksköterska för helgen där inne, hon frågade om inte jag skulle åka och bada nu när jag slutade... Äh, hade vart gött, men nä jag vill nog sova en stund....
Nej jag gnäller inte, jag konstaterar bara lite... Man får faktiskt vara trött och inte vilja göra nåt när man jobbar...

Har ställt upp det stora fönstret mot skuggan nu! Men jag tror fan jag ska stänga igen de igen... De e så att det flyger massa kajor utanför... Liksom tänk om en flyger in här??
Vem ska jag då ringa???

Borde tvätta också och göra ett litet röj här hemma... Men nä, skyller på värmen igen....

To do listan e lång men de går sååå bra att ignorera den ;-)

Göra lite mat kanske och sen ska jag vila en stund.....


Självservice

Tror fasen jag lyckades göra ett turbyte! Såg att det låg gamla turbyten från förra året på mig som va samma som den jag skulle göra nu! Lite stolt över mig själv att jag lyckades tänka så långt, de hör ju inte till vanligheten ;-)...
Stolt över mig själv. Nu återstår det bara och se om de stämmer med min lön i augusti månad!

Eftermiddagen ganska lung på jobbet. Ett larm blev de i alla fall, inte så vanligt men det händer!
Nu e det snart dax att åka hemåt!

Avundsjuk

Fick precis ett telefon samtal från min arb-kompis. Hon satt i solen och grillade och drack öl! Fan vad avundsjuk jag blev, här sitter man liksom i värmen inne på jobbet!
Hade lätt velat ha en repris på gårdagen i Falkenberg!

Känner mig förövrigt lite bränd efter gårdagen i solen! Är jag naken på överkroppen så ser de ut som jag har en vit BH på mig, ha ha....

Har i alla fall vart en helt okej dag på jobbet!
Undra vad man ska ta sig för när man slutar i dag?
Hade gärna åkt och badat, men jag antar att dom som e lediga i dag redan ligger och har det gött någonstans! Å Laleh jobbar ju...

Nu ska jag försöka mig på att förstå hur man gör turbyten i självservicen!
Kan väl inte va så förbannat svårt! Eller???


Fredag 25/7

Natten på jobbet har vart helt okej, dock knappt någon sömn för min del eftersom jag sov så mycket på dagen i går!
När jag kom hem somnade jag till i ungefär 2 timmar sen ringde Mathilda och väckte mig!
Vi hade ju bestämt hos för att åka ner till Falkenberg i dag!

Har haft det kanon där. Badat i havet och mycket sol! Trevligt sällskap i form av moster, Anders, mamma, pappa, mormor och morfar.
Dock va vi ju tvugna att åka hem i kväll för att båda skulle jobba i morgon!
En väldigt mysig dag! Skönt att få komma i väg och bara vara!

Mår rätt okej i dag, dock funderar jag på om inte min mage ska börja jävlas med mig nu igen! Krampar och håller på! Hoppas fan inte de e tillbaka nu, har inte tid med detta nu liksom! A ja, det ger sig som med allt annat!

Nu e jag som sagt hemma, ska fixa lite mat till jobbet i morgon. Jobbar 7-15 så snart blir det sängen för min del!


Kärringar

Asså, de finns 2 st kärringar här där jag bor som jag absolute inte klarar av! I dag lyckades jag stötta på dom inom loppet av 15 min! Inte min dag i dag! Asså, dom där 2 e såna där nyfikna saker, som ska lägga sig i allt och påpeka allt!
Den ena e nog värre. För den ska hela tiden påpeka saker om mitt jobb, och om våra rutiner vi har. Å så när jag talar om hur tex våra larm fungerar så flinar hon bara och ser skeptisk ut!
Det positivaste va att jag lyckades undvika att prata med dom i dag i alla fall!

Jag och Mathilda har bestämt oss för att åka ner till Falkenberg i morgon! Ska försöka komma i väg runt 9:30 tiden! Så jag hoppas på en lugn natt på jobbet så jag slipper sova så mycket! Å skulle de inte vara så, att det inte blir så mycket sömn, så skit samma.. De är ju vid havet man ska vara när det är sånt här underbart väder! Så det får bära eller brista!
Skönt att få komma i väg lite bara!

Nu har jag vart och vattnat nere hos mamma o pappa! Även tagit in deras post! Ni ser, jag sköter mig!
Om knappt 1 timma är det dax att åka ut och jobba! Så nu ska jag bara vara hemma och ta det lungt! Fan att kaffet är slut här hemma! Orka åka och köpa nytt. Tänkte inte på de när jag va i väg förut! Inte lätt att tänka på allt!

Nu tycker jag återigen att ni e super dåliga på att kommenetera mina inlägg!
Så kom igen nu ;-)


Tankar

Ska ju vara bra har jag hört ;-)...

Jag känner nog en vis hat kärlek till sommaren! Alla har liksom semester när jag jobbar å när jag är ledig jobbar alla andra!
Förra sommaren hade jag ju dock 3 veckors ledigt. OMG så mycket dumt jag hann och hitta på då! Å så mycket pengar det gick åt. Allt rasade i slutet på semestern, inte så konstigt med tanke på det livet jag levde då!
Som tur va fanns Maria där då, och stöttade upp mig  ♥...

Denna sommaren valde jag att inte ta någon semester, just för att det va ingen som va ledig samtidigt som mig! Så jag har valt att jobba hur mycket som helst! Dock rasar ju allting i alla fall. De som jag trodde på!
Å dumma saker har jag ju hunnit med och göra också.... Fan vad jag ångrar mig! 
Stupid Jossan liksom.... 

Framtiden skrämmer mig! Hur ska de bli med allt? E det menningen att det ska vara såhär? Jag orkar helt ärligt inte börja om längre! Orkar inte bli besviken fler gånger nu! Botten e nåd på den punkten!
Jag vill bara få vara! Jobba och umgås med mina fina vänner, som betydet everyting för mig...

Till hösten ska jag försöka dra ner på jobb tempot lite. Dock vänjer man sig snabbt med dom extra 1000-lapparna som rullar in på kontot varje månad pga min nätter som jag jobbar...
Så förmodligen kommer jag ha kvar de jag har, men inte jobba så mycket extra som jag gör just nu!
MÅSTE bli klar med mina studier i höst också! Har liksom ingen motivation till de, men till hösten måste jag hitta tillbaka till den motivationen om fanns där när jag började plugga för 1½ år sedan. Kan ju inte bara stoppa huvudet i sanden och strunta i det! Det är en för bra chans för att bara ge upp! Jag tillhör ju inte familjen struts som andra verkar göra! Tänker inte stoppa huvudet i sanden och lägga ner allt!

Nu kom Laleh hem =)...
Over and cut

Torsdag

Har vart vaken lite till o från sen kl 10. Men eftersom jag ska jobba i natt så låg jag kvar! Sen varför gå upp? Vad finns det och göra??
Skulle vilja va ute, men mina ögon gör jätte ont och har gort i ett par dagar nu! Undra om de e gräs allergin? Kanske ska testa och köpa såna där ögon droppar som e mot allergi! A ja får se!

Nä om man skulle ta sig nåt och äta??!!


Mätt på rätt sätt

Efter att jag och Laleh har suttit och stirrat in i varsin dator sen jag kom hem i från jobbet. Bestämde vi oss för att åka och leta upp lite mat!
Valet blev rasta, vad annars liksom! Blev korvstroganoff för min del! Gott va de. Va jätte längesedan jag åt de!

Sen åkte vi hem till mina föräldrars hus och vattnade och tog in deras post!

Nu blir vi nog hemma resten av kvällen!  Finns inte så mycket mera o göra faktiskt!

Konversation

Laleh gör allt för att lätta upp livet... Ehh not...
Vi satt ute på min trappa och pratade lite...

Jag: Life sucks, yesterday, today and tomorrow....
Laleh: Vem vet, postkordsmiljonären kanske kommer och ringer på dörren...

Nu har jag precis ätit i alla fall, ska gå och kolla om min tvättmaskin e klar än!

Onsdag

Började jobba 9 i morse, 30 min tidigare än schema och det blev även 30 min övertid i dag. Så 1 timma extra att plocka ut i pengar. Tack för de!
Vart en helt okej dag, har haft och göra hela tiden verkligen! Men dagen har gått fort och sånt gillas!

Så nu e jag hemma igen.. Funderar på om man ska hitta på nåt eller om man bara ska sitta hemma och glo. Med tanke på ekonomin så här precis innan löning är nog det sista allternativet att föredra ;-)....

Äta lite kanske? E hungrig och nudel woken med chili smak och mina räkor känns rätt lockande just nu!
Later

Mätt

Jag och Laleh åkte upp till Rasta och fick i oss lite mat nu i kväll!

Annars inte gjort nåt, vart hemma hos moster och lämnat hennes nyckel. Blev kvar en stund och pratade lite med dom!
Sen när jag kom hem satt jag och stirrade i datorskärmen lite!

Nu e vi som sagt hemma igen, jag har duschat de va välbehövligt! Ska faktiskt snart gå och lägga mig. Varför va vaken liksom? Ingen menning med det!
I morgon börjar jag jobba 9, skönt! Dock tråkigt att jag nog inte hinner träffa Monica efter hennes semester!
Men men, får ses nästa vecka i stället!

Säger god natt....


Jävligt trött

På människor som kommer in i mitt liv påverkar mig på ett bra sätt och sedan försvinner ur de!
Liksom tack och hej ha ett bra liv..... En nyhet kanske, men jag har faktiskt känslor......

Känns som de händer mig lite ofta! Å vad fan kan jag göra åt det? Inte ett jävla skit!
Dock vet jag att det gör lika ont varje gång!  

Nu har jag i alla fall fått sovit några timmar. Känner mig ännu segare! Ska försöka sova tidigt i kväll!
Nu ska jag åka hem till min moster och lämna hennes nyckel.....

Thanks for the memories

Tisdag

Ännu en dag på jobbet....

Mår inget bra, mycket som snurrar runt i huvudet! Har sovit totalt 6 timmar nu på 2 nätter. Kan liksom inte få någon ro i kroppen! Alla tankar bara mal runt, fan också.....
Lika bra o jobba....

Hur fan ska det bli med allt???

Grillade i går med Therese, Johan och Björn! Verkligen jätte trevligt....Skönt och bara få vara...

I dag har jag ingen anning om vad jag ska hitta på.... Försöka sova lite kanske?

Måndag

En ny vecka är i gång sparkad! Kommer jobba en hel del nu resten av månaden!
Just nu vill jag bara vara ledig och få vila upp mig! De e inte mycket och bara få vara ledig en dag i taget! Man hinner inte ladda om batterierna!
Men jag vet mitt val, mitt dumma val....

Lungt på jobbet i dag! Slutar kl 16, då ska jag träffa mamma o pappa som e hemma under dagen! Snart 25 år och saknar mamma o pappa liksom ha ha..
Men just nu känner jag mig anningen vilsen.... Å då e det skönt och träffa dom!

Gud vad jag svamlar...


Händer inte mycket

Gör absolute inget i dag! Sitter bara här framför datorn och tittar på allt och inget...

Känner mig besviken på mig själv! Som fan också!
Men kommer väl över det också! Men trodde jag hade mera förstånd än vad jag hade!! Men icke....

Funderar på om jag ska ta en dusch nu, är äcklad av mig själv just nu! Sen måste jag äta också!

Vad ska man säga?

Åkte till Herrljunga i går till min kusin Mathilda. Där drack vi öl och sjöng singstar! Trevligt :-)...
Sen åkte vi till Vårgårda och hem till min bror. Där va de fest! Hmm, säger inget mera om de....

I dag känns det att jag lever kan jag lova! Usch....
Så i dag blir det en väldigt lugn hemma dag!

Lördag

I går kväll åkte jag hem till Petra, där blev det grillning och annat trevligt i hop med Anna-Lena, Therese och Verra!
Senare på kvällen åkte vi till Trollhättan! Jag var nykter så jag fick köra! Inte mig emot eftersom det har vart jobb tajm i dag....
Trollhättan som sagt va trevligt, hamnade i ett öl tält där de spelades covers! Det va verkligen MYCKET folk ute...

Va där ett litet tag sen drog vi oss till Alingsås och in på tallhyddan....
A ja mycket köra bil i går men trevligt var de!!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka hem till Mathilda. I kväll e det min tur och dricka öl :-)...


Borås

Vakande kl 12 av klockan och gick faktiskt upp då, den ni ;-)...
Helena kom 1 timma senare och vi åkte till Borås.. Jag köpte inget förutom lite öl då! Kan va bra o ha hemma, man vet ju aldrig vart man hamnar ;-)... I kväll blir det dock lungt eftersom jag ska jobba 7-13 i morgon!
Sen e de fritt fram :-)...

Nu ska jag vänta på att Therese ringer sen får vi se vad som händer och sker...

Skönt

Jag hade ju ställt in mig på en jobbig natt på jobbet, men i stället blev det den lugnaste natten jag någonsin har vart med om! Hur skönt som helst!

Känner mig rätt så pigg nu men ska gå och sova en stund nu i alla fall! Liksom vad ska man göra så här dax på morgonen hemma??

Klockan 12 ska jag i alla fall gå upp och ringa Helena och kolla hur vi ska göra med Borås i dag!

Så... God natt

Soon time

Att dra sig ut till jobbet igen...
Sov rätt bra efter jobbet förut faktiskt. Borsett från 2 olika drömmar, som va så verkliga... Sjukt...

Nu har jag ätit och sitter med mitt kaffe och inväntar jobb time! Laleh e ute och kommer hem i morgon igen!
Hoppas på en lugn natt på jobbet, men helt ärligt tror jag inte att de kommer att bli de! Men men, får la ta det då!

Nu ska jag hämta mig lite mera kaffe!

Sushi

Har gått och kollat på den där sushi tallriken länge nu på hemköp! I dag köpte jag den, och blev ju inte direkt besviken, den va jätte god!

Jobbat till 11:30 i dag, en helt okej dag. Dock börjar mina arb-kompisar räkna ner till sin semester nu, dom börjar ju den nu på måndag! Måste medge att jag e också lite sugen på semester nu! Men men, fick ju i alla fall semester den lördagen när de e cykel fest här....

Nu har jag bäddat ner mig i sängen. Ska sätta på en film sen ska jag sova så jag e fit for fight till jobbet i natt!
Later

Lista

En lista jag hittade hos Mathilda


Vad..
Hade du på dig idag?
Jeans, arb-tröja, underkläder och strmpor. Men nu e arb-tröjan utbytt mot en svart tröja.
Har du gjort under dagen? Jobbat till 15:30 sen vart i Lidköping.
Har du för frisyr? Hmm, skulle inte kalla de frisyr. Men jävligt ovårdad just nu! Orka klippa sig!
Ska du göra innan dagen är slut? Ska inte göra så mycket mera i dag. Bara vara hemma.
Har du inte hunnit med idag? Jag har gjort de jag har tänkt att göra i dag.
Ska du göra imorgon? Jobba till 11:30 sen hem och sova sen börja jobba igen kl 22.
Vill du göra i helgen? Något roligt men jag jobbar lördagen, sen får vi se vad som händer.
Åt du senast? Ris och räkor hos Lalehs mamma.
Allra bästa med dig? Hum, att jag är omtänksam kanske!
Ogillar du hos dig själv? Att jag har dåligt tålamod och är anningen för mycket envis!

När..

Vaknade du i morse? 06:58, höll på och försova mig!
Är du rädd? FÅGLAR
Grät du senast? Det kommer jag faktiskt inte ihåg. Va faktiskt ett tag sedan.
Skrattade du senast? 5 min sedan!
Var du på fest senast? I lördags.
Var du kär senast?   Hmm, de kommar jag inte ihåg.
Gjorde du senaste något du egentligen inte ville? Jag gör saker varje dag som jag inte vill, men antar att vuxenlivet e så här!
Gav du en komplimang senast? Hum... I dag?
      
Vem..
Kramade du senast? Lalehs mamma.
Saknar du? Alla som jag inte kan träffa när jag vill!
Kysste du senast? Hum, kommer jag fasktiskt inte ihåg.
Vill du spotta på? Ingen
Skulle du vilja se ut som? Grinchen ;-)
Gjorde dig arg senast? De va säkert nåt på jobbet som irreterade mig senast! Arg blir jag sällan!

Antingen eller..
Glass eller Godis?
Godis
Morgon eller kväll? Kväll
Skidor eller pulka? Skidor
Julafton eller födelsedag? Julafton, vem vill liksom bli äldre
Häst eller hund? Hund
Hjortron eller blåbär? Hjortron
Sola eller bada? Bada
Röd eller blå? Blå

Kan du..
Simma fjärilsim?
Ehh nej, onödigt kunnande i min värld.
Stå på ett ben? Japp, ett litet tag i alla fall.
Sjunga riktigt höga toner? Nej det kan jag inte.
Baka? Nja, räknas bake and shake??
Göra volter? Nej, har iofs aldrig testat!
Hoppa upp på en häst med sadel? Är det inte lättare om sadeln sitter på hästen innan man ska hoppa upp? Men vad vet jag, jag brukar inte rida!
Ditt eget mobilnummer? Ehh ja.....

Har du..
Pallat äpplen? Så klart jag har.
Tagit en främling på rumpan? Haha hmm, av misstag kanske.
Tappat något värdefullt i toaletten? Nej, inte vad jag vet om i alla fall.
Sett en hel porrfilm? Hahaha, måste faktiskt svara ja på den frågan!
Skrikit åt en lärare? Ja, det har allt hänt....
Blivit dumpad? Ja
Förlorat någon nära vän? Inte någon som har dött, men man har glidit i från några som man har haft som nära vänner!
Varit i Asien? Ja, va där senast i feb.
Kysst någon och sedan ångrat dig? Nja, eller jo de har jag visst gjort....

Onsdag

Jobbat i dag mellan 7:30 - 15:30! Vart en helt okej dag på jobbet, har inte suttit så mycket i soffan i alla fall!
När jag kom hem åkte jag nästan direkt till Lidköping och hämtade hem Laleh!
Så nu är ordningen återställd här hemma, ha ha ha......

Annars vet jag inte vad som händer i dag! Känner mig trött och seg, så jag känner för att bara vara hemma och göra minsta möjliga!
Så får de bli....

Seriöst

Satt och tittade lite på ztv. Det satt 3 tjejer och pratade om när dom typ "råkat" ha sex när dom haft mens och hur de såg ut! Å sen satt dom och klippte varandras tånaglar. Liksom hallå eller? Vem fan kommer på att göra ett sånt program, e då min fråga?

A ja, pga detta så fick jag diskat och plockat upp lite här hemma!

Sitter och funderar starkt om jag ska sätta på en film och lägga mig i sängen!
Jobbar ju till 15:30 i morgon och med tanke på att jag vet vad jag ska göra i morgon på jobbet! Så borde jag vara pigg!
Sen ska jag åka och hämta hem Laleh när jag har slutat!

Nu säger jag god natt här i alla fall!

Tisdag

Sov ungefär 2 timmar i natt. Kunde verkligen inte somna...
Men va faktiskt rätt pigg ändå på jobbet i dag! Har faktiskt haft och göra i dag! Ett larm fick vi också! Inte ofta vi får de på vårat område. Men i bland händer de!

Slutade klockan 14, bara vart hemma och tvättat i dag! Sen kom Therese och tog en kaffe och tjöta lite skit!
Nu gick hon hem och jag har duschat... Nu blir la de lite tv och data innan de blir dax för sängen! Har sovit ett tag i eftermiddag men e trött och seg än! Känner mig liksom orkeslös just nu!

Gräs änka??

Heter de så när kombon e borta också??
Antar att de inte gör de...
A ja, nu e i alla fall Laleh i Lidköping och stannar där ett par dagar och har egen tid som hon själv kallar de, ha ha!
Känns lite konstigt att vara själv hemma måste jag erkänna!

Hann även träffa Rebecca, kul och se henne igen, de blir inte så ofta längre, tyvärr....
Nu e jag i alla fall hemma och vet inte riktigt vad jag ska ta mig för!
Ingen hemma, alla är på semestrar, till och med mormor och morfar är i väg...
Stackars mig :-(....

Ehh får la sysselsätta mig med och läsa bloggar då!

Måndag

Ja vad ska man säga om denna dagen då?
Jag har precis gått upp i alla fall, gjort kaffe och satt mig här!

Nu ska jag väl strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att åka till lidköping med Laleh. Ska även hinna med och träffa Rebecca va det tänkt!

Later 

Still sunday

Ja jag har dåligt fantasi ang mina rubriker!

Har inte gjort nåt vettigt i dag! Bara luffsat runt här hemma. Enda gångerna jag vart utanför dören i dag e när jag hämtat Laleh och när jag har vart och sett till min mosters katter!
Laleh ligger typ och sover nu, innan hon somnade satte hon på discovery på tv:en, tycker inte om den kanalen! Så jag tänkte byta nu men hon måste typ ha fjärrkontrollen under sig för jag ser den inte... Å de e ju dumt och väcka den björn som sover ;-)....
Så discovery får la va på ett tag till då....

Känner mig rastlös just nu, vet inte vad jag ska hitta på riktigt....
Får la tänka ut nåt bra.....

Söndag

Göteborg i går va jätte trevligt!
Vi började med att samlas vid korsvägen. Sen gick vi mot Liseberg och spelade 5-kamp. Även en öl på Tyrolen hann vi med :-).. Dock lite otur med vädret för de kom en stört skur med regn! Men men....
Senare va det bord bokat på trädgården för vårat sällskap på 25 personer. Åt och drack got, sen kom ju nattklubben i gång så då vart vi ju kvar där!
Va hemma strax efter 2 i natt, så jag känner mig väldigt fräsch i dag faktiskt!

Så i dag har jag faktiskt gjort lite grann redan! Matat katterna och kört Laleh till jobbet! Nu funderar jag på om jag ska tvätta lite eller om jag gör det lite senare! För jag måste nog ha mat först!

Later

Snabbis

Blir ett snabbt blogg in lägg i dag!
Håller på att göra mig klar för Johanna, Krisitna, Rebecka och Charlottes 25 års fest! Ska ner till Göteborg :-)....

Vaknade lite små sent i dag, åkte ner och matade min mosters katter...
Nä nu måste jag se till och få nåt i magen!

Ha en bra kväll...

Kvällen

Åkte ner till min lillebror och hans tjej Danielle! Åt lite och drack ett par öl!
Sen kom Robban, Mikael och Veronika dit. Trevligt värre...

Eftersom Robban blev sugen på öl, åkte vi alla till honom i Herrljunga utom Veronika....
Där blev de sing star och lite mera öl! Har dock haft ont i huvudet hela dagen så jag har tagit det väldigt lungt....

Nu är jag i alla fall hemma, så nu får de bli sängen och sova....

I can´t wait.... Längtar ♥ 

Fredag

Så skönt!
Jag vaknade dock inte när jag hade tänkt, lika trött som vanligt när jag har jobbat natten... Är väl i och för sig förståligt, man e ju ingen superwomen direkt! Fast att jag e jätte duktig på att tro att jag inte behöver så mycket sömn!
Skit samma...

Va i väg med mamma och fixat lite grejer! När jag kom hem klippte jag gräset här hemma....
Nu känner jag mig mer död än levande... Ska nog fixa mig nåt å äta och sen vila lite...

Äntligen

Nu äntligen e klockan de som jag har gått och längtat efter i flera dagar! Äntligen ledig efter 2 veckors jobb!
Nu har jag precis kommit hem i från jobbet och lagt mig i sängen! Är jätte trött, har vart en okej natt men mycket vaket!

Så nu blir det skönt att få sova! Ska försöka komma upp runt 12 för jag ska hem till mamma, hon ville låna min bil i dag!
God natt säger jag nu....


Dagens (glömde ju den)

Dagens frukost: En nutrilet.
Dagens klädsel: Tröja, jeans, strumpor och underkläder.
Dagens godis: Nada godis.
Dagens dryck: Vatten och kaffe.
Dagens längtan: Till klockan 6 i morgon bitti när jag slutar jobbet.
Dagens låt: Celine Dion- All by myshelf (gammal som gatan men jätte fin)
Dagens plagg: Mina sov shorts
Dagens avundsjuka: På mamma som började sin semster i dag.
Dagens sämsta: Telefon försäljare
Dagens bästa: Att det bara är 8 timmars jobb kvar innan ledigt.

Torsdag

Som vanligt en torsdag har jag jobabt 7:30-13 sen hem och sova för att börja jobba 22-06 igen!
Så i dag har det inte hänt så mycket...

Laleh åkte till Borås nu! Så då åkte jag ner till mamma o pappa. Dom åker ju på semester i morgon så de kan ju va kul att träffas dom lite. Dock e pappa ute med sina kompisar och äter.

Bara klockan kan bli 6, då e jag lite lång ledig börjar inte jobba förens 7:30 på tisdag morgon! Ska bli sååå gött.. Jag behöver de nu! Har inte vart ledig ett helt dygn på 2 veckor! Det känns nu, jag e trött....

Nu ska jag va lite social mot mamma och ta en kopp kaffe med henne och ladda för jobbet!

En rolig historia

En blondin ropade på sin pojkvän:

- Kan du komma och hjälpa mig med ett pussel, jag kommer inte på hur jag skall börja.


Pojkvännen svarade:

- Vad skall pusslet bli?


Blondinen svarade:

- Enligt bilden på kartongen skall det bli en tiger.


Hon visar honom pusslet, utspritt över bordet.


Han studerar pusslet och tittar en stund på kartongen och vänder sig mot henne.

- För det första, vi kommer aldrig att kunna sätta ihop det här till en tiger, för det andra så tycker jag att vi skall lägga tillbaka alla Kelloggs Frosties i kartongen.


Onsdag

Va med Laleh och åt på pizza house när jag kom hem i från jobbet, tog ett nyttigare allternativ!
När vi kom hem har vi inprincip suttit med våra datorer i knät....
Skönt och bara vara hemma och inte göra nåt speciellt!

Min mamma va så rolig förut!
Hon ringde upp mig på mobilen av misstag, så jag la på och ringde upp henne igen! Så då svarade hon (hon jobbar) så vi pratade bara lite. Sen sa hon att hon slutade sitt jobb tidigare i dag, för dom hade lite o göra så dom skulle gå till kinan och dricka öl nu och fira att deras semester börjar nu! Men jag fick inte säga nåt till pappa om jag pratade med honom.
Pratade med pappa på MSN förut, då skrev han att mamma gick på semester redan i dag!
Jag bara jaha, frågade honom när hon slutade i dag (för att kolla om han visste nåt)...
Han bara, hon slutar som vanligt vid elva tiden....

Min pappa e så lurad ha ha ha.....
Mamma is my girl ;-)....

Segaste dagen ever...

Fattar inte vad det har vart med den här dagen, klockan har knappt rört sig!
Annars brukar mina arb-dagar gå jätte fort...

Behövde inte åka in till vårgårda och jobba mina sista timmar där! Så när jag va klar med mina besök ute på mitt område så tänkte jag göra lite nytta på kontoret i form av att dammsuga ur våra arb-bilar.. Men då började de ju spö regna! Så de va ju bara att glömma!
Men jag fick i alla fall fixat lite i smith systemet!

Nu e jag i alla fall hemma, så nu ska jag o Laleh snart gå och äta nåt!


Dagens

Dagens frukost: En nutrilet.
Dagens klädsel: Arb-tröja, jeans, strumpor och underkläder.
Dagens godis: Blir inget godis i dag heller.
Dagens dryck: Vatten och kaffe.
Dagens längtan: Hem till min lägenhet.
Dagens låt: FloRida - Low
Dagens plagg: Jeans
Dagens avundsjuka: På alla som har sol, här regnar de ju!
Dagens sämsta: Att jag slutar jobbet 16:30
Dagens bästa: Att det bara e ett dag pass och ett natt pass tills 3 dagars ledighet!

Sista...

Blogg inlägget för i dag då!
Promenerade faktiskt hem i från mina föräldrar...

Har verkligen inte gjort nåt vettigt när jag kom hem förutom att duscha då!
Snart kommer väl Laleh hem i från jobbet!

I morgon jobbar jag 9:30-16:30... Skönt o få sova lite längre :-)....


Snäll??

Maria ringde förut och frågade om inte jag skulle åka med henne till McDonalds... Klart jag skulle de ha ha.... Sitter här o babblar om att jag inte ska ta några chips men en meny där äter jag upp glad i hågen!
Men sen ville jag ju såklart träffa henne också! Va ett tag sedan! Hon har så fin mage nu, bara 3 veckor kvar nu tills bebisen kommer!

Maria frågade mig om jag kunde gissa hur mycket hon hade gått upp! Visst tänkte jag och skulle vara lite snäll (trodde jag) så jag sa 15 kg...
Hon sa tack och såg faktiskt rätt glad ut, sen frågade hon om jag vill gå hem. Så då fattade jag ju att jag hade gissat "lite" fel....
Hon hade bara gått upp 8 kg.... 

Förlåt gumman, du vet att jag älskar dig i alla fall ♥


Nu ska jag nog strax gå hem till mig....

Tunnt

Nu har Danielle tunnat ut mitt hår! Va jätte mycket hår som låg på golvet efteråt men ändå e de massa kvar! Så jag lär ju inte bli flintis på ett bra tag i alla fall ;-).....

Som ni förstår så e jag hemma hos mamma o pappa! Men de e bara Sebban och Danielle hemma!
Ligger 2 chips påsar på bordet här! Såååå sugen på att kasta mig över dom! Men de ska jag verkligen inte göra!
Fick ätit nudel wock med räkor i dag också, riktigt gott e de i alla fall!
Sen såg jag att de inte regnade när jag åkte ner hit så jag tog faktiskt en promenad ner hit!

Hmm, rörigt inlägg de blev, skit samma!
Undra om pappa kommer hem snart eller om jag ska knalla hemåt?
Blir nog kvar en liten stund till i alla fall.....

Slav

En slav e född!! Hennes namn e Laleh ;-)...
Nu när jag kom hem i från jobbet va en maskin tvätt startad, de va diskat och dammsugit :-)...

Men nu ska ni inte tro att jag inte gör något... För jag hjälper också till, kanske inte just nu men jag har gjort och kommer göra!
Å de e la ändå huvudsaken??

I dag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på! Ska försöka få Danielle att tunna ut mitt hår lite! För jag börjar tröttna på att de ser ut som en stor pälsmössa uppe på huvudet nu! Men längderna ska vara kvar i alla fall, för jag vill ju ha de lite längre. Men de behöver ju inte se helt oklippt ut för de :-)

Just de banken måste jag till med! Får åka dit nu med en gång när jag tänker på de! För dom kommande dagarna hinner jag inte! För dom stänger ju så tidigt.....

Tisdag

Då var tisdagen igång sparkad då! Känner mig rätt så pigg i dag faktiskt! Vaknade dock kvart i 5 i morse och trodde att de va eftermiddag! Så jag svor lite över mina arb-kompisar för att dom inte hade ringt och väckt mig! Men efter ett tag klarnade allt och jag somnade om! Jag kan verkligen få till de när jag e nyvaken ;-)...

Nu ska jag fixa mig lite kaffe innan de e dax att jobba igen! Slutar 12 i dag, sååå skönt!
Slänger in en "dagens" som jag hittade på Mathildas blogg när jag rotade runt där ;-)....


Dagens frukost: En nutrilet, annars äter jag ingen frukost men på de här visset får jag i mig något i alla fall!
Dagens klädsel: Pike tröja (arb- tröja), ljus blå jeans, strumpor och underkläder.
Dagens godis: Äter inte godis i dag!
Dagens dryck: Vatten och kaffe.
Dagens längtan: Till Teneriffa i oktober!
Dagens låt: Inte kommit så långt i dag! Blev lite NRJ i bilen förut men fastnade inte för någon speciell låt!
Dagens plagg: De jag har på mig??
Dagens avundsjuka: Jag e inte avundsjuk på nåt speciellt faktiskt!
Dagens sämsta: Det regnar i dag!
Dagens bästa: Att jag trivs bra som de e just nu!

Måndag

Då börjar denna dagen lida mot sitt slut! När jag kom hem strax efter 16 sten somnade jag, vaknade till när Laleh kom hem men somnade om lika fort igen! Vaknade runt 20:30.
Gick upp och tog en promenad till affären!
Fixade lite mat till mig när jag kom hem, nudel wok med chili smak och räkor blev de! Va jätte gott dock lite starkt :-)....

Nu har jag precis duschat ska väl snart gå och sova igen..... E jätte trött fortfarande och i morgon e de ju dax att jobba igen!
Nu ska jag lägga in min övertid i vårat data system så jag inte glömmer av de! Vill ju liksom ha pengar för denna dagen när man jobbat 8 ½ timme på sin lediga dag!
Så får de bli!

Trött

I dag va de verkligen inte kul när klockan ringde (eller kul e la de aldrig när den ringer)! Va verkligen jätte trött....
Nu när jag kommer hem ska jag sova ett tag, det har jag bestämmt!

Då har man tillbringat 8 ½ timme på jobbet då, skulle ju som sagt vart ledig i dag men men, pengarna behövs!
Vart en jätte lugn dag på jobbet! Skönt de när man e såhär trött!

Nu e de bara 30 min kvar innan de e dax att åka hemåt!
Längtar.....

Kvällen

Efter jobbet la jag mig på sängen och va apatisk för ett par timmar. Somnade dock inte utan bara låg där med min dator!

Sen åkte Laleh till en kompis! Jag blev helt själv hemma faan vad de va tråkigt. Inte för att vi pratade och umgick eftersom jag ¨låg på sängen och hon i soffan! Men de blev så tomt. Man vänjer sig snabbt vid att ha någon här hemma hela tiden!

Så jag ringde mamma o pappa och kollade om dom hade kommit hem i från Falkenberg och de hade dom ju gjort!Så jag åkte hem till dom och åt mat med dom och satt och pratade om allt o inget!

Nu har jag precis kommit hem! Ska väl snart dra mig mot sängen och försöka sova eftersom jag ska jobba i morgon igen!

Hemma

Då va man hemma efter dagens arb-pass.
Dagen har flytit på i ett lagom tempo!

Vet inte riktigt vad som händer i dag! Blir nog rätt lungt! Ska jobba extra i morgon! Kunde fått jobba i natt. Men eftersom jag inte va förberedd på de så valde jag att ta ett dag pass i morgon i stället! Lättare med tanke på min dygns rytm som jag har nu! Gött och få 8 timmar extra betalt i morgon!

Sov så jäkla konstigt i natt, antar att de e därför jag e trött i dag. Jag la ju mig strax efter 22 i går. Men vaknade vid 1-tiden och va precis genom varm och hade snurrat runt som fasen i hela sängen! Måste ha drömt men vad vet jag inte, kankse lika bra de ;-)...

Lördag

Efter jobbet i dag la jag mig och vilade ett tag! Somnade väl till en liten stund....
Sen kom Kiina förbi en sväng! Vi bestämde hos för att gå till La Gusto och äta mat. Laleh följde också med!
Jag åt en plankstek och tog en öl till.... Så gott, förutom ärtorna men dom pillades bort!

Nu e jag hemma igen, funderar starkt på att gå och lägga mig snart, e verkligen jätte trött. Å med tanke på att jag sov 3 timmar i natt och att klockan ringer 6 i morgon bitti så e de nog en rätt så klok tanke!

Jag säger god natt här i alla fall....


SMS

Sms:ade till 118100 nu och frågade: " Vem är Josefine Hulth?"

Fick detta svaret:
"Vi på 118100 tror att Josefine Hulth är en glad och go tjej som man blir riktigt glad av! Vi tror att hon har en charm och humor som får de flesta munnar att le. Vi tror att hon är lagom intresserad av sport och att hon tycker om naturen."

Vad säger ni som känner mig, stämmer det????

VARMT

De e verkligen kanon väder ute, varmt och skönt! Å vad gör man? Man sitter liksom på jobbet!
De e varmt hos alla vårdtagre för en del har värmen på fortfarande. Mår nästan illa när de e så varmt! Svårt och andas e det också!

Nu e jag i alla fall tillbaka på kontoret och har lunch rast! Här inne e de rätt okej faktiskt!
Later

Work

Konstigt nog e jag inte trött i dag! Antar att jag e inne i en period med väldigt lite sömn nu! Somnade väl närmare runt 3 i natt!
Låg och hörde på alla förbannade lastbilar som va tvugna att tuta mitt i natten!

I dag blev de inte som de va tänkt på jobbet pga sjuk personal! Så jag får vara själv större delen av dagen på området då Annelie sitter still på samma ställe! Tråkigt som fan....

Nä nu ska jag åka och göra mina sista morgon besök!

Kombo livet

Tänkte skriva ett inlägg om kombo livet!

Efter 1 vecka så lever vi båda 2, inte slagit ihjäl varandra i alla fall!
I går började vi as garva åt varandra! Jag va värsta hemmafrun när Laleh va på jobbet. Jag la in massa tvätt, diskade och plockade här hemma!
Sen kom Laleh hem satte sig och åt, jag satte mig mittemot henne och vi pratade om hur dagen hade varit, ha ha ha..

Sen satte sig Laleh med sin dator i knät och jag tog en kaffe och fick fram nål och tråd för att sy i en knapp i ett par byxor!
Kombo liv på hög nivå ;-)....

Jag har kommit på att vill man ha i genom något så kör man med hot! Lalehs sushi pinnar har legat risigt till ett par ggr! Men de fungerar, ha ha.....
Sen fick hon köpt en ny tandborste i går, vet inte riktigt vad hon trodde jag hade gjort med den! Hon tyckte nog de va bäst att inte chansa i alla fall!

Just nu har vi en väldigt lugn kombo fredags kväll! Sitter och tittar påm en film och har ätit lite chips (ja, jag har fuskat, men de e fredag ju)...

Nu ska jag återgå till filmen....

Regn =(

Jag hade precis tänkt gå ut och gå en sväng men då börjar de regna!

Känner mig rastlös, vet inte riktigt om jag vill göra nåt eller bara vara hemma! Känns som om jag bara går och väntar på att få gå och lägga mig så de kan bli en ny dag så jag kan åka till jobbet!

Tråk med andra ord....

Äntligen

Nu har jag fått fixat till allt!
Dom på boxer trodde de va fel på själva boxern och inte kortet! Så jag åkte fram till Audio video och naturligtvis fungerade de som de skulle då, ha ha...
Hem och koppla i allt igen och då fungerar de! Nu har jag även fått kopplat in de med min video/dvd. Så nu fungerar de precis som de ska! De e första gången de gör de sen jag flyttade in 1 september -07, ha ha....

Jag fick till o med stannat till på Bogal för att sätta in mitt nya minne i datorn! Först lät min dator jätte skumt och Mikael trodde vi skulle va tvugna att skicka in den! Men de visade sig bara vara min film som låg i datorn som lät!

Så nu finns inga mörka moln på Jossans himmel :-)...

Thank god it´s friday!´
Men jag jobbar hela helgen ha ha... Men ändå!
Jag e glad och nöjd och de e huvudsaken!

Sikken natt

Har vart vaken hela natten på jobbet! Tur att jag va pigg hela tiden annars hade mitt tålamod legat på noll!
Somnade ganska så fort när jag kom hem! Sen vaknade jag någon gång runt 11 när Laleh kom hem!
Sov lite till o från 1 timma till!
Sen bestämde jag mig för att gå upp. eftersom jag måste kunna sova i natt!

Nu ringde jag precis till boxer för att få hjälp! Han sa att jag skulle dra ut alla sladdar och vänta någon sekund! Så de har jag gjort nu men allt e ju lika grönt och lila fortfarande så jag får ringa dom igen nu!

Ringa boxer nu då, suck....

Snart dax

Om knappt 1 timma e de dax att åka ut till jobbet!

Nu har jag och Laleh vart och tankat min bil, fyllt på spolarvätska och olja! Vi e duktiga... Sen blev de ett stopp på ica för att handla hem lite nödvändigheter!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan de e dax att hoppa i arb-kläderna!

Ps: Ni e fruktansvärt dåliga på att kommentera min blogg....

Skit system

Jag har alltid sagt att de här med digital tv e skit. Nu har min jävla boxer lagt av! Laleh tittade på tv förut och då fungerade de och jag har också tittat i dag. Men nu när jag satte på skiten, e allt grönt... Trodde först de va tv:en som lagt av men jag satte i en film och då fungerade de som vanligt....
A ja, får la ta hit någon teknisk person som kanske kan hjälpa mig!
Alltd e de nåt....

Jag har i alla fall vart ute och gått 60 min! Gick min vanliga runda fast lite längre måste ha gått fortare då eftersom de tog lika lång tid!

När jag kom hem åt jag pasta sallad! Sen kom Katrin förbi en sväng!
Nu ska jag nog fixa mig lite kaffe och ta tag i den torra tvätten....

Torsdag

Har sovit lite längre i dag! Som jag iofs måste eftersom jag ska jobba i natt, så jag har inget dåligt samvete för de!
Nu har jag "ätit" lite frukost...

Annars vet jag inte vad  som händer i dag! Kombo jobbar just nu!
De verkar i alla fall va jätte fint väder ute.....

Jag ska gå ner och kolla om de kommit någon rolig post!

Sovit

Somnade på soffan vid 20-tiden och vaknar när Laleh kommer hem 23:30... Sååå seg nu!

Det har vart en bra dag i dag i alla fall!
I morgon ska jag ta mig en lång sovmorgon behöver de!
I morgon e de natt pass som gäller för min del!

Nu ska jag uppdatera mig lite om vad som hänt i blogg världen innan de e dax att sova för natten!
Natti

Inlines

Nu har jag vart ute och åkt 30 min på inlinsen!
Hade tänkt åka ut mot Hoberg en bit, men där landsvägen började va de riktigt grov asfalt. De e verkligen jätte jobbigt att åka på!
Så jag vände och åkte ner till mamma o pappa och sa hej till dom! För att sen åka hem igen!
De bästa e att åka i samhället på alla gång vägar, men nu e de rätt mycket folk ute så de e änna jobbigt då!
Får helt enkelt åka ut och åka senare en kväll i stället!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen vila lite tror jag....

Pasta sallad

Har jag precis ätit.. Sååå gott :-)....

Nu ska snart min kombo åka till jobbet och lämna mig själv för några timmar! Undra vad jag ska hitta på då??
De återstår o se....

Jag e lite små trött.. Somnade till lite förut, men då ringde dom i från Nordens Ark och frågade om jag ville ge 200 :- till foder åt djuren!
Ehh nej tack....

Efter de kunde jag inte somna igen!

Onsdag

Jobbat till 12 i dag! Väldigt lungt på jobbet för vi skulle ha team möte, men de kom inga! Brukar vara så när de e semester tider!
Efter jobbet gjorde jag pasta sallad! Ska bli gott och sätta tänderna i den senare i kväll!

Sen har jag diskat och dammsugit av här hemma! Även en maskin med tvätt e startad! Har massa enegi just nu som jag inte vet riktigt vad jag ska göra av!
Väntar på att de ska bli svalare ute så jag kan ut och åka inlines! 

Annars mår jag bra, börjar dock känna av min gräs allergi igen nu när de har blivit bra väder ute! Alla verkar vilja klippa gräset då!

Over and cut

Denna dagen

Efter jobbet försökte jag vila en stund! Men va inte riktigt sugen på de! Så i stället väckte jag upp Laleh och frågade henne om vi inte kunde köpa sushi och äta i kväll! Hon bara: men de får du ju inte!
Men jag håller på bli galen på dom här jäkla drinkarna!

Så när jag och mamma va i stan köpte jag med de hem till oss!
Gud va gott de va =).... 

När vi hade ätit de hos en kompis till Lalehs mamma. Körde vi hem henne till Lidköping och tog en kaffe där...

När vi kom hem gick jag ut på en rask promenad i 45 min! Hade tänkt gå längre men min mp3 spelare bestämmde sig för att lägga av! Batteriet tog slut!
I morgon får de bli inlines, är grymt sugen på de just nu. Men tyckte klockan va lite för mycket i kväll!

A ja, som ni förstår så har jag alltså inte fixat mina drinkar. Men nu tänker jag köra på 4 st om dagen och ett mål mat om dagen! Så får vi se hur länge de håller, ha ha...

Nu ska jag uppdatera mig i blogg världen!

Tisdag

Känner mig trött i dag, kan ju bero på att jag kom i säng lite för sent! Annars mår jag bra, dock vill förkylningen inte riktigt släppa!

I dag e de jobb fram till kl 13. Sen ska jag hem och vila en stund tror jag innan de e dax att åka till stan med mamma!
Ska även försöka gå en promenad i kväll också!
Sen får vi se vad som mer händer under dagen!

Nu ska jag fixa med lite grejer som har med jobbet o göra. E ju trots allt därför jag e här ;-)...
Later

RSS 2.0