Så..

Nu har jag duschat, hur skönt som helst.

Ätit har jag också hunnit med, blev några råa prinskorvar. Köpte ett stor paket av hemköps egna. Tycker de e sjukt irreterande att dom har bundit ihop alla korvar med ett ej ätbart snöre.

Just nu sitter jag i soffan och bara mår så jävla bra :).
Love my life ♥

Tisdag

Då va denna dagen snart slut då.
Jag har jobbat fram till 13. Dirket efter jobbet åkte jag och slängde massa skräp och handlade. Sen har jag hållt på och städa fram tills nu ungefär. Så nu kan man faan operera här på golvet. Kom även på att min dammsugare kommer under min soffa. Tog bara nästan 7 år och komma på detta.
Men nu e de fint här hemma :).

Snart ska jag hoppa in i duschen. Sen händer det inte så mycket mera. Blir nog hyffast tidigt i säng. Sov lite förlänge i dag och har vart trött större delen av dagen.

I morgon e det jobb fram till 16:30. Sen ska jag försöka hinna med djuraffären i Alingsås för att köpa ny sand till Milla. 17:25 (tror jag) landar Maries flyg, så då ska jag va nere på landvetter och hämta henne. Ska bli kul och få hit henne igen :). Har ju saknat henne.

Nä duschen va de ja...

Måndag

Jobbat extra i dag till 14:00. Vart en helt okej dag på jobbet.

Efter jobbet träffade jag Maria och Wilma. Blev en lunch ihop med dom på donken. Sen åkte jag hem och slappade lite.
Sen gick jag till Therese på en fika. Även Karin, Andreas och Linus kom dit. När dom åkte tittade jag och Therese på idol. Satt och kommenterade precis allt.

Nu e jag hemma och små tittar lite på svenska hollywood fruar. Dom verkar ju inte ha alla paddlar i vattnet om man säger så. Blir man så jäkla korkad med ett fett bank konto eller??

Snart blir de väl sängen och en film i morgon e det jobb igen. Sen när jag kommer hem har jag typ tusen saker som ska göras. Tur jag slutar kl 13.

Lite

Har fått gjort lite här hemma i dag i alla fall. Diskat en hel del och även fått tvättat ett par maskiner tvätt.
När de va klart åkte jag fram och handlade lite och sen köpte jag med mig en pizza hem. Va faktiskt rätt så länge sedan som jag åt de (tror jag i alla fall).

Sen blev det film, Johan Falk-Vapenbröder såg jag. Dock va det den sista filmen jag började med. Men skit samma. Jag e ju som jag e. Bra va den i alla fall.
Vart en lugn söndag med andra ord.

Nu ska jag väl rätt så snart göra smörgåsar till jobbet och sen blir det sängen.

Bitch?

I bland blir jag så fruktansvärt trött på alla jävla telefonförsäljare.
Precis just nu ringde de en från spärrlinjen.
Samtalet gick ungefär såhär:

Hon: Hej jag ringer från spärrlinjen.
Jag: Jaha, suck.
Hon: Har du körkort?
Jag: Ja de har jag.
Hon: Vet du hur de går till när du ska spärra ditt körkort om de skulle bli stulet eller om du tappar bort det?
Jag: Nej de vet jag inte men skulle de hända så tar jag reda på de.

Sen la jag på luren. 
Och inte hörde man vad männsikan sa heller. Hon verkade ha alldeles för mycket saliv i munnen.

Kalla mig bitch, what ever. I don´t care.

Söndag

Vet att jag svamlade igår om lgh och tvätt men tror jag hoppar de. Hade tänkte ligga i sängen med myskläder hela dagen och bara slappa.

Har precis ätit frukost här i sängen. För ligger jag i sängen så slipper jag se alla röra i resten av min lgh. Man får inte va dum för då blir man enhetschef i hemtjänsten ;).

Vet egentligen inte vad mer jag ska blogga om, så de får nog vara.

Done

Då va kalaset avklarat för denna gången då. God mat och tårta och såklart var det trevligt :).

Dock har min mage totalt ballat ur efter för mycket av allt. Att man aldrig lär sig.
Snart blir de väl sängen, dock kommer jag nog inte somna på ett tag för de blev även för mycket kaffe.

I morgon e de ledig dag och jag ska sova ut. Sen får vi se vad som händer och sker. Borde ta tag i både tvätt och lägenhet.
Men de blir morgon dagens problem.

Lördag

Arb-dagen över för denna dagen då. Vart otroligt lungt. Blev till och med ca 30 min sömn på soffan innan de va dax och åka hem. De va välbehövligt för jag har väl sovit ca 1 timme på hela natten och den timmen va inte ens hel.

Snart dax och åka hem till mamma och pappa. Jag och pappa ska ju fira våra födelsedagar i kväll. Skönt och åka hemifrån för de ser verkligen förjävligt ut här hemma. Tur Marie kommer på onsdag och styr upp min vardag igen, med matlådor till jobbet, tvätten och städningen ;).
She is the greatest :)

Nä om man skulle dricka upp kaffet och hoppa ur arb-tröjan. Den känns ju inte så "kalasig" om ni förstår vad jag menar.

Hemma

Kvällen på jobbet har vart hyffsat okej. Dock en hel del larm, men på de stora hela har det vart bra. Sen har jag vart hos Kiina och hälsat på henne på henens jobb. Hade dock inte tänkt stanna där så länge men så blev de.
Nu e det hög tid att hoppa i säng för klockan 7 i morgon bitti ska jag vara på jobbet igen.

Natti..

Bra affär?

Tror jag har gjort en rätt bra affär i dag. Har fixat så mitt hem nummer går till min mobil i stället. Så slipper jag ha telia och betala dyra pengar till dom för nåt som jag inte använder speciellt mycket. Utan kommer bara ha kvar mitt bredband hos dom, tillsvidare i alla fall.
Känner mig rätt nöjd.

Nu ska jag byta om till arb-kläder. Känns bittert och åka till jobbet nu.
Ha en trevlig kväll alla som roar sig.

Jaaa jag e less på att jobba speciellt en fredag kväll...

Fredag

Fredag igen då. Veckan har verkligen gått super snabbt. Jobb i kväll och jobb i morgon på dagen sen e det ledig söndag. Skulle vart ledig på måndag också, men tar ett extra pass då. Blivit en hel del extra denna månaden. Kommer kännas skönt när lönen kommer nästa månad.

Sovit jäkligt skönt i natt. På morgonen har telefonen ringt 3 ggr. Först ut va Marie som ringde halv 8 ungefär och skulle ha min adress. Sen vid 10 ringde någon försäljare då la jag bara på luren, orka dom liksom.
Sen drömde jag så sjukt verkligt.
Drömde att jag va på någon kändis fest och åkte dit med någon grym sport bil. Sen träffade jag på hon som spelar Bridget Jones. Hon hade gått ner 20 kg och vi skulle dricka öl ihop. Så jag går fram till baren och ska beställa då säger bartendern hej norge till mig. Jag tyckte de va konstigt eftersom jag är svensk. Men sen tänkte jag att de e ju skit samma för vi ser ju nästan likadana ut som norrmän. Men sen när jag skulle beställa ölen så pratade jag norska. Sen vet jag inte vad som hände mera för då ringde Marie och väckte mig igen.

A ja, nu e jag uppe i alla fall och har gjort mina räkningar. Ska strax hoppa in i duschen sen ska jag åka och handla lite. Sen e de dax för jobbet.

Antar att de e Johanna eller Marie som kommenterat mitt förra inlägg.
Kommer aldrig ge mig. Kolla bara gårdagens resultat. Behöver inte utveckla det mera känner jag.
F R Ö L U N D A....

Hockey

Då har elitserien dragit igång på allvar igen då :).
Frölunda vann ju sin första match borta mot Modo. Gammle gubben foppa kan ju bara ta och gå i pension. Men va väl kul för honom och får göra mål i alla fall :P. Dock stoppade ju inte de frölunda som vann med 4-2 :).
Nu ser vi fram emot en kanon säsong :)..

Känner mig lite trött i kväll ska erkännas. Vaknade med huvudvärk i morse och den har förföljt mig mer eller mindre hela dagen. '
Skönt och får sova lite längre i morgon för jag jobabr ju kväll i morgon.

Nä nu ska jag titta vidare på lyxfällan.

Torsdag

Jobbat till 13 i dag. Vart en helt okej dag på jobbet, dock ännu en dag med disskutioner om vikarier.
Fick även reda på att vi som har validerat till undersköterskor ska få gå på någon träff. Skulle nog bli mat och lite tal (?).. A ja, får man inte högre lön för slitet så e de ju de minsta dom kan göra för oss. Hoppas bara det e god mat :).

Är så jäkla rastlös just nu. Som tur va loggade Kiina in på msn och räddade mig från detta tillståndet då hon bjöd upp mig dit. Så ska åka dit alldeles strax och umgås.

Onsdag

I dag fick jag rycket på min chef och ringde upp henne. Men va faan hjälpte de, 10 min senare va de samma visa igen. Trött jag blir.
Någon som råkar ha en tjänst ledig till mig??

Slutade jobba 16:30 i dag. Tänkte gått tidigare pga att kommunen e skyldig mig en timma. Men så blev det inte. Vart kvar helt enkelt.

Annars händer inte så mycket i dag. Ska se idol sen och sen blir la det kanske duschen. Får se om jag orkar det sista. Duschade ju trots allt i går...


Så där ja..

Då va denna utbildningen över då. Skönt och slippa de, har inte vart speciellt roligt. Men har ju fått lite extra betalt i alla fall. Alltid något :)...

Annars vet i fan hur jag mår egentligen.
Jag e less på de mesta, trött på att knappt aldtig ha pengar. Jag vill jobba mera och lösa penga frågan men de finns ju inget och om de väl finns så infaller de så jävla dumt. Som nu förra veckan då fick jag ju jobba 7 dagar.
Är less på att hålla på med planeringen. Men gör ett bra jobb (tycker jag) och ligger ett par dagar i förväg och vikarier e beställt. Man går hem och tror man kan släppa de. Men neeej, då har chefen vart och gjort om allt. Detta e andra veckan i rad detta händer. Och de har även hänt en massa gånger förut. Lika bra att hon gör de så slipper man själv sitta och ödsla onödig tid på sånt som ändå ska göras om sen. Blir fruktransvärt irreterad på de...

Sen får man skit från andra håll (utanför jobbet). Man gör så gott man kan men nog fan e de fel i alla fall. Man hör inte av sig osv. Så jävla less..

Tyvärr går mitt dåliga humör just nu ut över såna som jag absolut inte vill ska få ta den skiten. Men de bara blir så. Lovar mig själv gång efter gång att nu va de den sista men sen e jag där igen. Och beter mig som ett jävla svin.
Så jävla lessen för de, förlåt, förlåt förlåt ♥..

What to say?? I´am stupid...


Tisdag

Vaknade faktiskt redan 8:30 i dag. Men somnade såklart om lite. Då hann jag drömma dom mest konstiga sakerna. Min mobil fick massa mess men när jag skulle kolla dom hamnade jag rakt i ett krigs spel som jag inte kunde styra. Så jag tog bort batteriet och när jag skulle sätta tillbaka de, va de en grävmaskin och ett hjul så skulle dom haka i varandra. Så va en fot som skulle fästas på en metall bricka. Frågade om de inte behövdes nåt lim med de gjorde de inte för min mobil va inte så avancerad.
Ja jag e frisk, på pappret i alla fall ;).

Gick i alla fall upp strax efter halv 10, så nu har jag ätit frukost.
I dag e det utb mellan 14-16. Kunde seriöst kvitta men nu e det sista gången och man får betalt så de får la gå då.

Nu ska jag hämta lite mera kaffe.


Måndag

Vaknade 10.30 i dag, riktigt gott och få sova och slippa vakna av klockan.

Dammsugit och duschat på fm sen kom Kiina och Tuva. Vi gick och åt en lunch på La Gusto, gott som vanligt :).
Sen följde Kiina och såklart Tuva med upp hit en sväng.

Nu har dom åkt för en stund sedan och jag ska väl inte göra så mycket mera denna dag vad jag vet.

Förresten så har min ur snygga mössa kommit i dag med. Den kommer bli kanon :).

Söndag

Natten med hundarna har vart sådär även i natt. Challe har vart ute 2 ggr. Har vart vaken sen strax innan 5 i dag, så yes, jag e liiiite trött i dag.

Jobbat till 15 i dag, vart helt okej. Har ätit majskolvar i dag på jobbet. Dock kom vi på att dom ev är av en sån sort man odlar för att ha som foder till tex höns. För dom va hårda och smakade inte som "vanlig" majs. Men nu vet vi vad djuren äter.

Efter jobbet åkte jag till hundarna en sväng. Mamma och pappa kom ganska så snabbt efter det att jag kommit dit. Så då åkte jag på en gång hem till mig och Milla.

Eftersom jag e trött i dag så va jag inne och la in om semester i början på oktober. Får jag semester dom 3 dagarna så kommer jag samanlagt att vara ledig 8 dagar :).

I kväll e de verkligen lugna gatan här, stekte på en burre sen har jag bara suttit i soffan och här lär jag sitta tills de e dax att förflytta sig över till sängen. Nu väntar ledigt i 2 dagar :).


Seg...

... lördag kväll.

Nu e jag i alla fall tillbaka i huset hos hundarna. Fick både tvättat, duschat och gett Milla kärlek :).
Snart e klockan lagom för att gå och lägga sig med ett par mackor i sängen och en film. Får väl vänta till klockan blir 22 i alla fall.

I morgon finns de väl inte så mycket planerat. Mer än jobba fram till 15 och sen umgås med hundarna till mamma och pappa kommer hem. Dom skulle inte bli så sena i alla fall. Ev ska jag åka med ner till Gbg och hämta mormor och morfar på kvällen.

Nä om man skulle sysselsätta sig med lite blogg läsning.

Lördag

Och jag har ju jobbat. Vart rätt så lugnt på jobbet i dag.
Känner mig dock rätt så trött just nu. Somnade sittandes i soffan med datorn i knät förut. Så det blir hyffsat tidigt i säng i kväll.

Hundarna har ju inte vart så där jätte lugna i natt. Challe har hoppat lite upp och ner och Magnum har vart gnällig i största allmänhet.
Tycker synd om min lilla Challe pojke som inte riktigt mår hundra i sin lilla mage :(. Hoppas han snart blir bra igen.

Nu e jag hemma i min lägenhet och ger Milla lite kärlek. Håller även på och tvätta en maskin tvätt ska även passa på och duscha när jag ändå e hemma.
Sen blir de tillbaka till hundarna igen.

Sikket flängande de är då. Längtar riktigt mycket till i morgon igen när allt återgår till de normala.

Bara för att...

... det va ett jävla tag sedan och för att jag inte har nåt vettigare för mig.

Var/Vad/Vem...

1. Din mobiltelefon? Sony Ericsson C905.

2. Din (o-)äkta hälft? Va...? Ursäkta, fatta inte frågan.

3. Ditt hår? Ser ut som Kalle på Kalles kaviar tub. Gult och kort hår, bedrövligt.

4. Din mamma? Har den magen som jag en gång har legat i.

5. Din pappa? Gjorde min mor på smällen, twice.

6. Det bästa du vet? Ojoj de e mycket det.

7. Din dröm inatt? Drömde nog inget.

8. Din dröm/ditt mål? Tar de som de kommer. Lättast så, då slipper man bli besviken.

9. Rummet du är i? Mitt "vardagsrum".

10. Din hobby? Äta.

11. Din skräck? Att en fågel ska komma in i min lägenhet.

12. Vill du vara om 6 år? Mätt.

13. Var du igår kväll? På jobbet.

14. Vad du inte är? Religös.

15. En sak du önskar dig? 100.000 kr på ett ica kort.

16. Var du växte upp? Vårgårda.

19. Det sista du gjorde? Svarade på frågan ovanför.

20. Dina kläder? E gjorde av tyg.

21. Din TV? Tjockis tv med plant bildrör, en highscreen helt enkelt.

22. Ditt/dina husdjur? Har inga egna, dock 2 hundar och 1 katt denna helgen.

23. Din dator? Duger precis som den är.

24. Ditt humör? Just fine.

25. Saknar någon? Såklart jag gör.

26. Din bil? Bättre begagnad.

27. Något du inte har på dig? Austronaut dräkt.

28. Favoritaffär? Hemköp eller ica.

29. Din sommar? Fantastisk.

30. Älskar någon? Yes I do.

31. Favoritfärg? Blå.

32. När skrattade du senast? Idag.

33. När grät du senast? I går.


Värre?

Tror nästan de e mer och hålla reda på när man e hundvakt än vad det e på jobbet. Den ena hunden ska ha en halv tabl varannan dag och den andra ska ha en hel tabl varje dag. Sen får bara den ena äta 5 dl mat på en hel dag pga allergi och de fodret ska blöt läggas i lite vatten. Och den andra har kli på tassarna...
Challe har även strimlat mammas äkta kanin päls i remsor. Dock inte under min tid som hundvakt, som tur e.
Ska tacka min lyckliga stjärna när jag får lämna över hundarna igen på söndag.
Låter som jag passar ca 10 st hundar men det är "bara" 2 st.
Ska bli lungt och skönt och få gå till jobbet i morgon! Tacka veta jag mina vårdtagare som har sina mediciner i apodos rullar och äter mat som värms i micron i ca 3 min!

Nu ska jag åka ut till Maria och Wilma och titta på idol och umgås. Sen ska jag hem och umgås med Milla och packa ner lite kläder och arb-saker som ska med till jobbet i morgon.
Sen blir de hit igen och krypa ner i sängen och se en film.

Fredag

Sista veckodagen på denna veckan då tjoho. Nej just faaan jag skulle ju jobba HELA helgen, suck!!! Egentligen spelar de ingen roll för jag har inga pengar och göra nåt ändå.
Sen har jag ju ett eget lite zoo och ta hand om i helgen. 2 hundar i mamma och pappas hus och Milla kissen här hemma i min lägenhet. Och så va det jobb, de kommer bli ett jäkla fläng denna helgen för att tillgodose alla djurens behov.
Ska bo i huset i alla fall.

I dag på min enda lediga dag denna veckan så har jag jobbat, 7:30-13:30. Har ju vart......öhh.....skoj. Ehh behöver ju pengarna så varför inte liksom.

Nu ska jag ringa min mammi och kolla när dom ska åka. Tänkte försöka åka ner innan dom åker så pappi kan få en grattis kram. Gubben fyller ju år i dag ;)...

Snart..

... dax och åka till jobbet. Börjar om lite mindre än en timma. Har fortfarande ingen som helst lust till de, men de e la bara och göra de.

Inte har jag fått gjort speciellt mycket heller. Millas kattlåda e ren och jag har fått duschat. De e la de som hänt. Annars har jag zappat runt på tv:en och bara gjort absolut inget.

Nu ska jag fixa mina mackor till jobbet och sen leta upp lite arb-kläder.

Missing nasse sooo much...

Torsdag

Då va de torsdag då. Tycker egentligen att tiden har gått ganska så snabbt, fast ändå inte på nåt sätt. '
Skit samma, torsdag e de i dag vare sig tiden går fort eller inte...

I dag ska jag jobba ett kvälls pass. Känns lagom roligt men de va skönt och få sova ut i alla fall. Tänkte FÖRSÖKA att göra ett litet röj här hemma. Millas kattlåda behövs fixas till i alla fall, de e prio ett.
Även jag själv skulle behöva göra ett besök i duschen. Får se vad som blir gjort i dag. 

I går hittade jag en jäkla snygg mössa på nätet. Så den klickade jag hem. Även Marie ville ha en.
Såhär ser den ut i alla fall och kommer från www.nelly.com.



De står i alla fall "bad hair day" på den.

Nä nu ska jag fixa någon macka till mig och ge Milla lite mat.

Onsdag

I dag har det vart en sån där seg jäkla dag. När man tittar på klockan och tror de har gått ett tag så har den knappt rört sig.
Jag e jätte förkyld nu. Blivit värre nu i kväll, allmänt less e jag också. Vill att nåt ska hända men vad liksom?
I och för sig svårt att nåt ska hända när det inte finns någon tid för de. Känns som man bara jobbar, äter och sover just nu. Jobbar 7 dagar denna veckan. Och eftersom man blir borttagen ur systemet om man tackar nej fler än 5 gånger kände jag mig mer eller mindre tvingad att tacka jag även fast det va på min enda lediga dag denna veckan. Vaför kan dom inte ringa och erbjuda mig mer arb-pass när man e ledig några fler dagar på rad?? Men nähä då, vi gör de på Jossans enda lediga dag.
Ja jag e en bitterfitta i dag. Tror dock mest att de beror på att jag inte är i form. Om jag bara tänker efter så händer de massa bra saker hela tiden :). Gäller bara att ta tillvara på det och uppskatta det. Jag vet att jag kan vara rätt dålig på att göra de. Man tar mycket saker för givet.
Herregud vad djupt de blev... Let´s move on.

Får i alla fall sova ut lite i morgon (har kvälls pass), och det är nåt jag verkligen behöver. Känns som jag vaknat till klockan nu varje morgon ett bra tag. Ska bli grymt skönt :).

I kväll ska jag vara hemma och sitta i soffan och snyta mig. 
Hur mycket snor finns det egentligen?? 

Nä nu ska jag fylla på kaffe muggen.

Jossan ger svar på tal...

... fick en kommentar av Marie ang juicen (Marie ville tydligen vara anonym eftersom hon inte skrev sitt namn, varför vet jag inte).. Hehe...

Juicen va drickbar, men bara för att jag vet att det e morot i den så går de bara inte. De e vidrigt. Morötter har man i sallad och inte i juice. PUNKT SLUT...

Hoppas du blev nöjd med ditt svar. Återkom gärna till "Jossan ger svar på tal" igen om du nu undrar över något. Annars om du vill vara anonym (som du nu iofs va, men jag visste att de va du) så kan du maila mig. Min mail adress hittar du på din msn.

Tisdag

Och jag vaknar upp med intorkat snor på kinden. Kul och inse att man e förkyld. Dock inte så dålig så jag inte kan jobba.
Så de har jag gjort i alla fall och på eftermiddagen va de utbildning. Tråkigt som skam, men får ju betalt i alla fall. Alltid något...

Annars har jag bara vart hemma och slitit på soffan.
Blir väl sängen rätt så snart. Känner mig seg.

Irreterande

Tänkte jag skulle ta mig någon macka nu med kalkon kött på och till de tänkte jag dricka juice till som jag köpte i dag. Trodde de va den juicen som jag brukar köpa. Men när jag häller upp den så tycker jag att färgen e konstig. Tittar då på paketet för att se vad de verkligen va för juice. Då innehåller den bland annat morot. Morots juice e bland de värsta jag vet. Men sen blev jag lite kluven för juicen va god men jag kan fan inte dricka den, allt pga denna förbannade moroten.

Vet faktskt inte vad jag vill få fram med detta blogg inlägget. Skit samma.
Känner mig sämre nu i kväll igen. Huvudvärken har kommit tillbaka och jag e nu täppt i näsan hela tiden och nyser lite titt som tätt. Milla tittar upp på mig som att jag vore någon utplacerad utomjordning som sitter här i soffan när jag nyser. Stackarn, måste ju undra vart hon hamnat.

Ehh får väl äta ett par råa prinskorvar och ta ett glas vatten till.

Snart blir la de sängen för min de och hoppas på att få vakna upp såpass frisk att man kan jobba i morgon. Dock börjar ju bigbrother snart. Men orkar nog inte hålla mig vaken tills de slutar runt 1-tiden...

Måndag

Måndag i dag då, värsta på länge skulle jag tro. Jag va jätte trött och verkligen jätte hängig när jag kom ut till jobbet. En kollega frågade varför jag såg så sur ut.
Till och från under dagen har jag haft huvudvärk. Näsan e konstig, de sticker i den och de e varmt i den (ni fattar precis eller hur) sen i mellan åt e de täppt. Sen fryser jag lite och kroppen gör lite små ont. Nu när jag e undersköterska har jag ställt mig diagnosen svininfluensa light. Duktig jag e va??

Jobbet har vart helt okej. Jobbade dom sista timmarna inne i samhället. Men när klockan va 16 och jag fick gå hem så kunde ingen va gladre än vad jag va :). I dag va de helt enkelt inte roligt att vara på jobbet.

Annars har jag bara vart hemma och gjort absolut inget. Pratat lite med Marie i telefon annars slappat på soffan.
Och nu sitter jag här ska la snart vandra i väg till duschen...

Söndag

Liten uppdatering om helgen:

Fredag: Slappade större av delen av dagen innan de va dax för att jobba kväll. Jobbet gick bra dock va jag hur trött som helst eftersom jag hade vart vaken 25 timmar dygnet innan. Fråga mig inte varför, bara blev så.
När jag kom hem från jobbet blev de slapp i soffan och så tittade vi på bigbrother.

Löagrd: Uppstigning klockan 8 för att sedan åka ner till mamma och pappa och äta frukost med dom. Sen åkte vi till jönköping och gick på husvagns mässan. Det va verkligen hur mycket folk som helst. Så tillslut blev jag och Marie en aning less så vi gick till baren och drack öl i stället.
På kvällen åt vi mat ihop med mamma och pappa. Sen hem och ta de lungt i största allmänhet.

Söndag: Även i dag va de uppstigning runt halv 9 tiden. Maries flyg hem gick kl 11. Så körde henne till landvetter. När jag kom hem därifrån la jag mig på soffan och tittade på lite tv och myste med Milla. Marie har ju lämnat kvar henne eftersom hon kommer ner om 3 veckor igen. Så nu ska jag ha ansvar för Milla ett tag, mysigt.
Sen kom Laleh och umgicks med mig ett litet tag. Va och åt och pratade. Skönt och umgås med någon. För just nu känns de jätte tomt och tyst här hemma. Man vänjer sig verkligen fort att bo med någon. Eller fort och fort Marie har ju ändå bott här i 10 veckor. Så de hade ju vart konstigt om man inte hade tyckt att det va tomt. Men 3 veckor ska la jag klara av att bo själv. Jag har ju trots allt Milla :).

Ska väl rätt så snart åka hem till mamma och pappa för att äta och spela bingolotto ihop med dom. Nu jävlar ska jag vinna.....


Å N G E S T

Om lite drygt 4 timmar lämnar jag livet som 25 åring och går in i livet som 26 år. Har lite ålders nojja.
Nu e de slut med ungdoms biljetter på flyg och tåg. Nu e man VERKLIGEN vuxen....

Annars så e läget väldigt lungt.
Har vart ledig i 4 dagar nu. Kommer inte ihåg när jag bloggade sist och jag orkar inte kolla efter heller. Men i alla fall. I fredags va Anna-Lena och Therese här och tittade på fotbollen och drack några öl. I lördags va jag och Marie hos min moster och firade hennes man som hade fyllt år. I går gjorde vi inte allt för mycket. Ända planen var bingolotto på kvällen och där vanns de en ny lott. Så nu e man fast i träskigt och blir "tvungen" att spela de igen på söndag.
I dag har det kollats på lite film sen nu i kväll har vi ätit mat på Max i Borås. Man fååååår åka långt för god mat :)..

Nu blir det nog nån mera film. Och jag inväntar 12 slaget så jag får öppna mitt paket från Marie som har legat på köksbordet i ca 2 veckor :).

Lördag

Lördag idag då, och jag e ledig i 4 dagar, fre-mån :).

I går kväll åt vi tacos. Sen kom Anna-Lena och Therese och vi tittade på fotboll och hade de allmänt trevligt.

I dag har de vart lungt. Vaknade fram emot "elvakaffet". Gick upp åt frulle och sen spelades de lite Metallica GH. Just nu lyssnar vi på lite musik och gör oss i ordning för att gå ner till min Moster på kalas :).

Jag spelade nyss göingeflickorna - barnatro för Marie, de gillades inte, så jag satte på göingeflickorna - ovan där i stället. Då tittade hon allvarligt på mig och sa att hon seriöst va rädd för mig.
Jag fattar inget.............???

Nä nu ska jag glida vidare.


RSS 2.0