Blogg paus

Ja nu har jag bestämt mig, de får bli en paus i från bloggen.
Vet inte alls hur länge de kommer vara eller om jag helt enkelt aldrig mera kommer blogga!

Så vill ni ha reda på vad som händer i mitt liv nu ett tag fram över så får ni helt enkelt ringa mig..

081121

Ja vad ska man säga om denna dagen då?

Sov lite längre i dag, för jag va skit trött. Pallade väl mig upp ur sängen när klockan va 13 ungefär. Sen satte jag mig i soffan och satt där tills jag började jobba kl 15:45. Så nu har jag precis landat hemma i soffan igen efter att ha jobbat fram till 22:30.

Det har gått bra på jobbet. Har ju kört min första ensamna kvälls tur å de har gått bra. Lite jobbigt bara när de började snöa och åka runt ute på landet.

Nu e jag rätt så trött. Ska väl gå å lägga mig om en stund ska kolla lite bloggar först!

081120

Om 6 månader så här dax sitter jag å Therese nere i Turkiet första kvällen. Känns just nu väldigt avlägset men så e de i alla fall.

Hade inget speciellt och blogga om i går, så därför blev det inget inlägg! Jobbade till 15:30 sen va jag bara hemma och slet på soffan.

I dag har jag också jobbat fast bara till 11:30. Efter jobbet åkte jag hem till Helena och träffade hennes lilla son Alvin som snart är 3 veckor. Jätte fin va han...
Asså de måste vara fel på mig eller nåt. Bebisar e jätte söta och goa på alla sätt men jag blir inte sugen på att ha en egen. De går bra en stund men jag vill inte ha någon 24 timmar om dygnet. Räcker å mysa med dom sen får deras föräldrar ta över....

Nu har jag ätit och gjort ett litet röj här hemma. I kväll ska jag bara vara hemma (som vanligt) och ta det lungt.
I morgon börjar jag jobba kl 15:45 - 22:30. Segt pass som fan!

Nu ska jag se vad som har hänt i blogg världen under dagen....

081118

Dax för dagens lilla uppdatering då :-)...

Sjukt seg i morse (som vanligt) de där med att komma i säng på kvällen e inte min grej helt enkelt. Men de e ju mysigt på kvällarna ju ;-)....

Okej så vad har hänt i dag då?
Jobbat till 13:30 en lugn dag som vanligt. Vart ju sjukt segt väder i dag med, mörkt hela dagen, regnat och blåst som fan! Man blir ju inte piggare direkt.
När jag kom hem, kom Kiina förbi en liten snabbis å pratade lite... När hon åkte satte jag mig faktiskt och pluggade lite. Men motivationen e som bort blåst.. I need help....
Men fick gjort lite i alla fall, alltid något...

Nu ska jag rätt så snart fixa nåt å äta sen måste jag faan duscha...

081117

Dax för en uppdatering här då. Bloggen har fått vila under helgen.
I lördags på dagen va jag med familjen inne i Alingsås. Jag köpte inget fick bara panik över att lucia kandidaterna stog och sjöng julsånger. Fan rös i hela kroppen...
På kvällen va de fest i Herrljunga hos Mathilda och Anders. Riktigt trevligt som alltid.

Söndagen tillbringades på soffan. Sjukt seg och trött..

Men i dag e de måndag igen. Va trött som fasen i morse men när väl benen va utanför sängkanten så gick de bra. Jobbet har vart lungt i dag, jobbade bara till 14.

Jag funderar starkt på att ta en blogg paus. Tycker att bloggen har blvit ett "måste" å så vill jag absolute inte ha de. Jag vill blogga för att jag tycker de e kul och just nu tycker jag inte de...
Men jag ska fundera lite till på de....

Helg

Välkommen lediga helg!
Jobbet i kväll har gått kanon. Tror de kommer bli rätt så kul att jobba lite kvällar! Turen jag åkte på i dag va ju inte alltför svår...

Mitt schema som jag fått nu e mycket bättre än de förra. Jag fick bort 3 fredags kvällar, så de tackar vi ju för! Kommer också jobba längre dagar och få mera lediga dagar och det tycker jag också e mycket bättre!

Efter jobbet i kväll åkte jag hem till föräldrarna för där va de kalas för lillebror. Fick mig en bit smörgåstårta, dock vart jag inte så sugen på de så jag åt inte upp den! Men vet att de blev kvar så jag kanske åkte dit på en bit i morgon i stället!

081114

Va riktigt skönt och få sova lite längre i dag.
Chefen ringde och väckte mig strax innan 10 och vill jag skulle komma in till kontoret för och titta på de nya schemat så de ska jag snart göra.

Sen vid 12 ringde Maria och frågade om inte jag va sugen på en pizza. Å de va jag ju inte trög bed på.
Så nu har jag precis kommit hem därifrån..

I kväll e de ju brevidgång på kvällen igen, suck...

081113

Dax för en uppdatering här, de har ju inte gjorts på hela dagen.
Andledninge till detta e väl för att de inte händer så mycket,

Jobbat i dag mellan 7:30-13 vart en otroligt lugn dag på jobbet.
Efter jobbet handlade jag hem lite mat, sen har jag pendlat mellan att stirra in i datorn eller i tv:en...

Rätt så snart blir la de sängen för min del. Gott å få sova lite i morgon. Ska ju gå brevid i morgon kväll igen ju. Så jag börjar jobba 16:30 till 22:30. Så pga de så missar jag min lillebrors kalas.... Men men...

Larm

Inne i samhället va de rätt lungt med besöken. Dock när klockan va 15:30 kom larm nr 1. Å när vi va klara med de så kom larm nr 2 precis när jag slagit ner rumpan inne på kontoret...
Så de blev 30 min övertid i dag. Så typiskt bara när man hade saker å göra hemma.
Men så e de...

Fick i alla fall tvättat en maskin tvätt. Sen åkte jag hem till Maria och tittade på bonde söker fru och åt tacos. Blev en rätt snabb visit där eftersom jag vart sen.
Men de finns ju flera dagar...

Nu ska jag gå å lägga mig faktiskt e trött å seg...


081112

Började ju jobba 9:30 i morse. Även fast jag somnade hyffsat i tid va jag grymt trött i morse när de va dax och gå upp. Va nästan så jag höll på att försova mig.
Jobbet har flytit på lungt än så länge. Har suttit och gjort lite grejer som jag legat efter med nu pga att vårat data system legat nere. Men nu ska jag va i kapp i alla fall.
Har även fått sagt till chefen om mina fredags kvällar. Vi skulle kolla över de i morgon och se om vi kunde hitta någon annan lösning.
Snart e de dax att åka in till samhället för några besök där. Slutar ju 16:30 i dag, segt. Är annigen less på de mesta just nu! Men man ska la ha såna perioder också...

Efter jobbet måste jag tvätta en maskin tvätt. Sen pratade jag med Maria förut. Hon hade köpt strumpor till mig i går. Så jag ska åka hem till henne sen. Sen pratade hon även om tacos i kväll!

Nä fan nu måste jag åka och se vad dom har hittat på för nåt åt mig i Vårgårda!

081111

Somnade ganska så sent i natt, klockan va nog efter 2. Men jag känner mig hyffsat pigg i dag i alla fall!
Jobbade bara till 12. Fick även vart på facket med våra scheman. Hon tyckte verkligen att jag inte skulle gå med på att jobba varje fredag kväll. Å de hade jag ju inga planer på heller ju!

Efter jobbet har jag vart och ätit lunch med Kiina och Alex.
Nu ska jag va hemma en stund innan jag ska åka in till Alingsås å gå ut med Katrins hund. De hade kört ihop sig rätt rejält för henne idag. Så då får man ju ställa upp lite....

081110

Har vart ledig i dag, å de har vart hur gott som helst. Vaknade första gången vid 10 men de regna å blåste som fan så jag bestämde mig för att somna om å sova ett tag till!

Har verkligen inte gjort ett skit i dag på dagen, bara legat hemma.
Vid 16-tiden åkte jag ut till Maria som skulle ha ljusparty. Passade på att åka ut lite tidigare så vi kunde umgås å prata en stund. Å så fick jag busat lite med Wilma.

Ljuspartyt va trevligt. Köpte bara litegrann men de får räcka.
Nu e jag i alla fall hemma å tar de lungt, igen.  Ska kolla lite bloggar nu...

081109

Jobbat idag mellan 7-14. Har dock vart fruktansvärt rastlös idag. Å är väl de fortfarande.

Efter jobbet va de fars dag fika hos mormor och morfar. Sen va de menningen att jag skulle äta hemma hos mina föräldrar men blev så trött på allt tjat så jag åkte hem i stället. 

Så nu e jag hemma och funderar på att åka och köpa mig en pizza eller nåt... 
Undra om de går någon bra film på tv:en i kväll? Får nog kolla upp detta....

081108

Det va inte helt lätt och varva ner i går efter jobbet. Så de blev ganska så lite sömn i natt. Men jobbet har gått bra i dag i alla fall. Rätt så lungt faktiskt om sanningen ska fram.

När jag slutade jobbet klockan 15 åkte jag raka vägen hem. Och här har jag vart sen dess och jag har faktiskt inga planer på att ge mig ut heller. Känner bara för att sitta hemma i kväll och zappa runt på tv:en. Blir väl en rätt så tidig kväll i säng i kväll pga jobb i morgon också!

Jaja, de va en lite uppdatering om min dag de.. Inte speciellt händelserik men jag gillar den i alla fall!

Så där ja

Då har man landat hemma efter å ha jobabt kväll då. Det har gått jätte bra. Dock känns de segt som fan att börja jobba kl 7 i morgon bitti igen. Men de e väl bara att gilla läget, så här kommer de ju va framöver. Om de inte går och disskutera till sig nåt bättre! För 90% vill jag ju jobba...
Samtidigt som de känns drygt som fan så va de kul med lite kvälls jobb också, liksom få se lite annat å träffa nya vårdtagare.

Nu ska jag försöka varva ner en stund innan sängen väntar. För i morgon ringer ju klockan 6...
Säger god natt här i alla fall!

081107

Skulle jag ha fått 10 kronor för varje gång jag vaknat i natt så hade jag nog vart miljonär. De värsta e att varje gång jag har vaknat så har jag vart pigg och legat och vänt och vridit på mig.
Gick i alla fall upp runt 12 tiden i dag, i senaste laget men men, de va skönt där i sängen.

Nu har jag plockat lite här hemma och mamma har vart här och lånat lite kläder.
Nu blir det väl bara och sitta och vänta på att få börja jobba 16:30. Fan så drygt mitt nya arb-schema känns. Jobba varje fredag kväll till 22:30 + en extra helg dag! Men de kanske blir bra när man kommer in i de.
Men i kväll e de brevidgång som gäller.

Nu ska jag hämta mig lite mera kaffe...


081106

Gick upp strax innan 10:30 i dag.
Åkte nästan på direkten ut till Maria och så åkte vi + lilla Wilmisen in till Alingsås. Jag fick äntligen köpt mig ett par nya byxor.
Sen blev de lunch på stan. Eller ja, frukost för min del....

I kväll har jag vart och fikat med en kompis. Trevligt, trevligt....

Jag har verkligen ingen blogg lust längre. Vet inte hur jag ska göra om jag ska lägga ner allt, men jag vill ju inte de heller. Ska försöka få till ett inlägg om dagen i alla fall!

Nähäpp nu ska jag läsa lite bloggar i alla fall!

081105

Då va man hemma igen då. Skönt, ska inte gå ut mera i dag, orkar inte de. E alldeles för trött för att göra nåt mera i dag.
Jobbat i dag mellan 7:30-12. Men sen hade vi möte mellan 13-15:30. Va ett givande möte måste jag säga.

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om just nu. 
Jag mår bra i alla fall, trött men de e jag ju mer eller mindre jämt så de e ju inget nytt....

Nu ska jag kolla lite bloggar!

081104

I natt har jag vart vaken hur mycket som helst och hostat. Så de resulterade ju i att jag va grymt seg när klockan väl ringde.
Jobbet har gått bra i dag. Fick reda på att jag ska gå brevid med kvälls gruppen på fredag. Sen blir de väl 1-2 kvällar i veckan. Ska få se mitt schema så fort de e klart.

Slutade i alla fall kl 13. Åkte då nästan direkt ner till mina föräldrar och lastade i vinterdäcken och åkte och byte dom. Känns lite små surt å köra med de. Gillar de helt enkelt inte. 

Senare ska jag hjälpa mormor och morfar och kolla på sista minuten resor. Men nu e jag hemma och mellan landar lite.

Förresten ni som undrar hur de gick på bowlingen i går, så gick de åt helvete. Förlorade alla tre serier. Surt, har aldrig spelat så dåligt i hela mitt liv...

Läsa lite bloggar nu och vänta på bättre tider....

081103

Va grymt segt och ta klivet upp ur sängen i morse. När man stack armen utanför täcket och kännde hur kallt de va så blev de där klivet enormt svårt! Å kallt va de, har fan frusit hela dagen....

Jobbet har vart helt okej, dock segt. Mycket bil körning fram och tillbaka till Vårgårda pga att vi skulle byta till vinter däck på våra bilar!

Nu e jag i alla fall hemma sen en liten stund tillbaka!
I kväll e de korp bowling. Som den dåliga förlorare jag e så e jag livrädd för att förlora i kväll.. Så de hoppas jag verkligen inte att vi gör!
Later

081102

Nu kommer de en liten uppdatering om vad som har hänt under helgen. Har verkan haft tid eller lust för att blogga!

Kvällen i fredags hemma hos Anna-Lena med Therese och Katrin va jätte trevlig. Åt mat och drack lite vin och tittade på sex and the city filmen.

Lördagen tillbringade jag i sängen större delen av dagen. Va sjukt trött och hade inte stor lust till att göra nåt alls. Senare åkte jag in till Katrin i Alingsås. 
Där gjorde vi i ordning oss och drack vin och öl. Senare tog vi tåget in till Gbg. Där spårade de ur en anning och vi kom i från varandra. Men vi har båda haft de trevligt på varsina håll. Dock e de anningen censur på vissa saker ;-).
Vi träffades i alla fall i Alingsås sen på natten. Tror jag va i säng runt halv 6 tiden!

I dag har de vart otroligt lungt. Katrin vaknade upp i soffan (hon orkade förmodligen inte gå dom sista stegen till sängen) och jag låg gott i sängen. Vi har mest suttit och försökt summera ihop gårdagen och lyckats ganska så bra. Sen har vi även plöjt igenom 2 filmer och ätit pizza. Sånt man gör såna här bakis dagar!

I kväll har jag ätit lite mat ihop med mamma å pappa.
Men nu e jag hemma och ska väl snart hoppa ner i sängen för i morgon e de jobb igen!

RSS 2.0