081031

Då e de sista dagen för oktober då. Sjukt vad tiden går snabbt, känns inte alls kul.

I dag har jag ju jobbat, känndes lite skumt att va på jobbet en fredag har ju inte jobbat någon fredag på 8 månader nu pga mina nätter.
Men dagen har varit helt okej. Mycket kaffe drickande, massa tjöt och skratt. Som vanligt i östadkulle med andra ord.
Dock lite segt och avsluta fredagen med ett städ.

Men nu har jag i alla fall kommit hem.
Mår väl sådär om sanningen ska fram. Kräktes i morse pga allt slem som satt som en propp i halsen när jag vaknade. Nu e jag mest bara jävligt hes och låter som jag vet inte vad och sen är jag rätt så förkyld fortfarande.

I kväll blir de hyffsat lungt. Blir lite mat, vin och film hemma hos Anna-Lena tillsammans med Katrin och Therese.
Skönt med en sån kväll efter en arb-vecka.. Sen ska de blir otroligt skönt med en ledig helg.
Nu ska jag kolla runt på lite bloggar och invänta att tvättmaskinen ska bli klar....

Pluggat

Hat faktiskt fått pluggat lite i dag! Eller inte så jäkla lite, satt väl ett par timmar i alla fall. Så de går framåt, men fan så tråkigt de e...

Nu hör jag typ inget på de ena örat, sjukt jobbigt e va de e och ont gör det också.
Känns lite konstigt att inte åka ut och jobba i natt när de e torsdag. Men rätt så skönt, speciellt i dag när jag inte mår helt okej!

E hemma hos mamma å pappa. Har fått lite mat här också. Dock e inte matlusten den bästa, är ju inget kul och äta när man inte känner någon smak...
Ska la snart åka hem ska ju jobba i morgon igen ju. Men sen e de ledig helg!

081030

I morse va de fan så kallt, - 3 usch å fy... Hatar att börja min morgon med att skrapa sten hård is i från bilrutorna. Halkigt som fasen va de på gatorna inne i Vårgårda. Snart måste vinter däcken på. A ja, bara att gilla läget detta va ju inte sista morgonen som de va så här!

Ut till jobbet kom jag i alla fall dock i sista stund. Men jag hade faktiskt ingen lust å köra av.
Jobbet i dag har vart som vanligt, de har rullat på. Dock var vårat kontor jätte konstigt i dag, hände massa skumma saker där!

Nu e jag i alla fall hemma, ska snart åka ner och hämta mormor och morfars hund ska passa honom lite i eftermiddag. Tror jag packar med mig datorn och medicin boken så jag kan få gjort lite nytta samtidigt! Trots att de e november lov så kan jag ju plugga lite ;-)...

081029

Då va man hemma efter denna dagens arb pass då! De har vart en helt okej dag, lagom å göra! Dom 2 sista timmarna va de möte, de mesta handlade om våra scheman! De ser ut som jag ska jobba 1 kväll i veckan nu för att täcka upp för mina förlorade natt timmar... De blir nog bra! Dock gillar jag inte att vi kommer då jobba 1 helg dag till ute hos oss.. Surt som fan när jag redan har en extra lördag och två hela helger på sex veckor!

Annars e jag förkyld och trött... Så i kväll ska jag bara vara hemma och ta de lungt! Som alla andra kvällar ha ha!

Nu ska jag nog kolla lite bloggar!


081028

Vaknade mitt i natten av att de gjorde fruktansvärt ont i halsen. Trodde först de va halsfluss (som vanligt när jag får ont i halsen, så tror jag de e halsfluss) men de va de inte! Skönt för jag vill inte vara hemma i från jobbet!
Men känner mig inte helt hundra, så de e nog en förkylning på G!

Jobbet i dag har vart helt okej! En del å göra trots allt idag! Så dagen har gått fort... Blev 1 timma övertid i dag pga att jag hade medarbetarsamtal med chefen! De gick kanon, tror jag i alla fall...

Efter jobbet blev det en försenad lunch med Maria och Wilma!  
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen starta en maskin tvätt! Sen blir de bara en slappar kväll hemma! Ska bli otroligt skönt! Hemma gris som jag numera kan kalla mig för!
Hare!

Trevligt

Har haft en trevlig eftermiddag och kväll med mamma i Göteborg. Blev middag och bio =)....

Nu blir de sängen för min del känner mig jätte trött och seg.
Kort blogg inlägg men har inte mera på hjärtat än så!

081027

Blev väckt av telefonen i morse. De va chefen som ringde, tur jag kunde uppföra mig ;-)...
Kommer få ha kvar mina 90% som de ser ut fast dagtid då såklart! Så vi får se hur de schemat blir!

Nu har jag gjort mina räkningar, en bra månad blir de i alla fall!
Men nu måste jag snabba på lite, ska äta och duscha innan jag ska möta mamma om 45 min! Stress stress....
Later

Bakis dagen

Usch vad bakis jag har vart hela dagen i dag då! Kommer inte ihåg när jag mådde såhär efter en fest sist..
Men dagen har bara blivit bättre å bättre i alla fall i måendet!

Dock e jag lite bekymrad för mitt jobb. De blir inga mera nätter för mig nu. Och jag behöver ju ha dom pengarna. Känns inte alls kul å gå från 90% till 78% igen... Får se, har ju ändå avtal på 90% fram till februari. Men jag tänker inte bli omplacerad då går jag heldre tillbaka till mina 78% och är i en grupp som jag trivs kanon i!
A ja, får se vad som händer!

Kalaset va trevligt som vanligt kul å spenadera lite tid med släkten! Dock va inte moster och hennes man närvarande för dom e i italien och gottar sig =)..

Nu blir de lite bloggläsning och sen sängen!

081026

Går dagen va mycket trevlig...
Började med förfest här hemma hos mig. Va väl totalt nästan 10 pers här hemma som trängdes i min lilla lgh!
Men trevligt hade vi..
Sen bar de i väg till w-huset. Va som vanligt där, kända folket och trevligt!

I dag lever jag i alla fall. Va ju lagom kul o vakna och ta hand om alla burkar och flaskor som stog på bordet. Men nu e de gjort i alla fall.
Dock har min ena "blomma" försvunnit... Undra om den ligger utanför fönstret tro? Får kolla upp de sen...

Snart blir de nog midd hemma hos mamma och pappa. Ännu lite senare blir de kalas för kusin Kalle som fyller år i dag! Grattis önskar vi honom....

Om man skulle hoppa in i duschen kanske??!!

081025

Jisses va trött jag va när klockan ringde i morse, somnade alldeles för sent i natt..
Dagen på jobbet har inte vart speciellt bra, jobbig och tung. Men man ska la ha såna dagar också, de e ju trots allt människor jag jobbar med!

Nu e jag i alla fall hemma. Ska alldeles strax ta och göra ett röj här hemma för de kommer folk hit vid 18-tiden på för fest innan w-huset...
Ska bli kul, dock vet i fan hur jag ska orka, men på nåt jävla sätt så ska la de gå =)...

081024

2 månader kvar till julafton då. Känns betydligt mycket längre men men, snart sitter man där i soffan, knäcker nötter och tittar på Kalle Anka. Eller detta året kommer inte jag göra de för jag ska jobba till 16:30. Kul på jul med andra ord...

Natten på jobbet va ju inte den bästa man jobbat, men inte den värsta heller. Dock va jag grymt trött när jag kom hem så jag har nästan precis gått upp...
Måste i väg och handla lite i dag, har inte gjort det sen jag kom hem i från Teneriffa.

Annars ska jag bara vara hemma i dag och göra absolute inget tror jag de lutar åt. Ska ju jobba 7-15 i morgon.
Duschen nu då!

Snart

E de dax att göra sig klar för jobbet. Eller ja, de e ca 1 timme kvar tills de e dax och åka. Känns sådär att jobba i natt måste jag erkänna hade mycket heldre vart hemma. Men så e nu inte fallet, bara att ge sig i väg och gilla läget!

Fick sovit lite små stunder på soffan förut. Välbehövligt va de i alla fall...
Nä om man skulle se om de finns nåt ätbart e rätt så hungrig just nu...

081023

I dag har jobbet vart mycket bättre. Allt har rullar på som de ska göra, sånt e man tacksam för.

E lite så där halv seg i dag, hade svårt å somna i natt av nån andledning. Ska försöka lägga mig strax och sova lite, för i natt e de ju jobb igen. Å jag har märkt att jag måste få sova lite mellan dag och natt passet.

Snart e de lördag, ska bli grymt kul!
Later

081022

Snacka om kaos på jobbet idag. Blir så jävla trött på sånt här. Inget fungerar, komunikationen är hur kass som helst, a ja.. 30 min övertid blev de idag pga altt....
A ja, i morgon e de en ny dag.

I dag har jag i alla fall fått fixat en hel del med min bil, så nu ska den nog rulla ett tag till... Dock behöver den tvättas och vaxas men de får bli en annan dag.

Annars mår jag bra... Har jävligt ont i ryggen efter jobbet i dag, men de ska nog gå över!
Nu ska jag kolla lite bloggar....

081021

Åkte ju hem till Laleh i går kväll. Vi åt tacos och satt och pratade och tog det allmänt lungt framför tv:en!
Sov ju över där, så jag kom hem för bara 2 timmar sen ungefär. Vi vart förbi en sväng hos hennes mamma å blev bjudna på mat innan jag åkte hem! Så därför vart de lite senare hem. Men de gjorde ju inget. Kul å träffa dom igen, va ju där en hel del när dom bodde här i Vårgårda =)....

Nu ska jag byta mitt mobil ambonemang tänkte jag. Fick erbjudande om att betala en fast avgift hos tre (är kund där) på 599 :-. Då får jag 3000 fria samtals min till alla nät och 3000 fria sms och mms. Och eftersom min mobil räkning alltid ligger runt 800 :- så tänkte jag hoppa på detta! Skönt även och alltid veta den exakta avgiften! Och att den e billigare än vad den e nu e ju också ett väldigt stort plus i kanten =)...

Annars e läget bara bra, synd å klaga... I morgon e de även sovmorgon, börjar inte jobba förens 9:30 dumt å klaga på de med!

081020

Då va man hemma i kalla Sverige igen då!

Vi har verkligen haft en kanon resa. Vi har skrattat som tokar allihopa och utmärkt oss på både de ena å de andra sättet!
Har verkligen vart super kul och mysigt och haft 1 vecka i hop med familjen!
Vi har haft kanon väder och badat mer eller mindre varje dag både i havet och i poolen. En dag åkte vi ut på havet med en båt och tittade på delfiner och badade i kristall blått vatten i från båten!

Men som sagt nu börjar jobbet och allvaret här hemma. Mjukstartade lite med att jobba i dag men är ledig i morgon igen. Efter jobbet åkte jag hem till Maria och tog en fika med dom. Va ju tvungen å kramas lite med Wilmsan också ju!

Nu e jag i alla fall hemma och tvättmaskinen snurrar för fullt. I kväll ska jag åka hem till Laleh och va där tills i morgon!

Nu ska jag slänga upp lite Teneriffa bilder på facebook så ni som har det kan ju hålla kollen där. Ska försöka få klart det i dag annars kommer dom i morgon!

Klart

Nu har jag äntligen packat klart. Men OJ, vad mycket de blev. Hmm, ser ut som om jag ska va borta minst 1 år!
Men nu e allt klart i alla fall. Kina mat har vi också ätit, gott som tusan va de! De va ruskigt länge sedan som jag åt de.

Nu blir de några öl och film med familjen.

0801011

Gick upp klockan 10 i dag. Gick med Therese fram och åt frukost med lite andra kompisar. Mysigt faktiskt och träffas så där och äta ihop!

Nu borde jag verkligen ta tag i allt som ska göras. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Men de ger la sig.
Nu ska jag bara kolla lite bloggar sen kallar verkligheten!

Dagen/kvällen

Jag och Kiina åkte ju in till Alingsås i dag. Den enda affären som jag hittade saker i va på systembolaget ;-)...
Alltid ett säkert kort....
Sen fick jag låna en resväska av Kiina. Dock tror jag att jag inte kommer få plats med alla mina grejer där i. Jag e ju lite av en expert på att ta med alldeles för mycket. Men jag måste ha de så! För e det nåt som inte kommer med, så vet jag att jag kommer sakna de! Så jag tar nog min mjuka stora "fjällen" bag.. Mamma sa i alla fall att jag inte fick ta med 2 väskor! Min mor känner mig haha....

I kväll kom Robban hit, vi lagade lite lasange och tittade på Idol! Nu har han precis åkt hem. Jag sitter och njuter av mitt glas vin. Ska väl ganska så snart hoppa ner i sängen. Känner mig fruktansvärt seg i kväll!

Nu ska jag se vem som åker ut i idol!

081010

Första delen på natten va inte speciellt lungt. Men sånt får man räkna med, det blev ju lugnare sen ju!
Nu har jag precis vakat.

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. Sen ska jag åka och hämta ut mina euro och sen åka med Kiina till Alingsås!
Sen blir la de hem och packa och greja lite!
Later


Sovit

Har nästan precis vaknat efter att ha sovit nästan 1 timma. Va verkligen jätte trött, men nu känner jag mig rätt okej igen! Så jobbet i natt ska nog lösa sig!

Just nu håller jag på och tvättar, kom ju på att de e faktiskt en fördel om tvätten hinner torka innan den ska läggas ner i resväskan! Min planerig är som vanligt, inget vidare med andra ord!

Nä om man kanske skulle ta sig en macka och kaffe innan jobbet väntar!


081009

Va grymt trött i morse när klockan ringde. Jobbet har vart lungt i dag, jobbade bara till 11:30. Ska ju iofs jobba i natt med så jag får allt mitt i alla fall....

Stannade kvar en stund på jobbet, för jag skulle mötta Maria klockan 12, så de känndes lite onödigt att åka hem för den lilla stunden!
Så jag och mina favorit tjejer (Maria och Wilma) har ätit lunch i dag. Fick ett jätte fitn kort inramat på Wilmisen!

Nu ska jag strax göra mig klar för att åka med Mamma å Danielle till Allingsås!
Later


Mätt

Jag och Therese har smält i oss 2 burkar med mjuk ost och nästan 2 paket kex. Fan vad mätt jag är!
Innan mat froseriet så blev de 1 timmes promenad. Anna-Lena va inte med för hon va ute på annat!

Känner mig jätte trött nu, så efter bonde söker fru så blir det nog sängen. Får se helt enkelt.
A ja, nu e det 12 timmars jobb kvar sen är det semester!

081008

Vaknade i natt vid 3-tiden och hade sjukt jävla ont i huvet. Allt satt på ena sidan och tryckte som fan! Å jag har ju inga huvudvärks tabletter hemma. Så efter mycket om och men somnade jag om! När klockan ringde hade jag fortfarande ont i huvudet fast då tryckte de där bak!
A ja de försvann under dagen i alla fall!

Jobbat i dag till 15:30.

Nu ringer nog snart Therese skulle jag tro. Då blir det ev promenad med henne och Anna-Lena och säkert lite kaffe också!
Sen får vi se vad som händer under dagen!

S T O L T

Okej, jag skrev ju i inlägget innan att jag inte pluggae så där jätte flitigt. Men de fick Danielle ändrat på. Hon bara nä, nu jossan läser jag dina anteckningar så skriver du på datorn. Efter lite protester i från min sida så fick den ben hårda Danielle igeom sin vilja. Och oj vad jag skrev, i 2 timmar satt jag å skrev å skrev. Så nu e jag en jäkla bit på väg....  Frågan e om de hinns klart tills på söndag morgon??

Det är nog ingen omöjlighet, men nu har jag en hel del planerat efter jobbet onsdag å torsdag. Å de e saker jag vill göra och folk jag vill träffa innan jag åker bort. Å på fredag ska de tvättas å hämtas pengar och börja packas lite smått.... Men vi får se helt enkelt! Jag säger inget så har jag inget sagt!

Nu har jag i alla fall kört hem Danielle, duschat och matlådan e klar inför jobbet i morgon, det blir rester från i dag! Så nu ska jag gå och sova! Blev inte så tidigt som jag hade tänkt de. Men jag har ju gjort nytta under dessa timmar så då e det tillåtet och vara lite trött i morgon på jobbet! Drygt å sitta i möte den sista tiden på arb-passet bara om man skulle vara trött.. Men men...
God natt nu.....

The night

Jag och Danielle har pluggat en hel del i dag! Eller ja, Danielle har gjort de. Jag satt i ca 3 timmar med att lägga ut bilder på facebook. Men de va ju inte mitt fel att det tog så jäkla lång tid. Men lite fick jag i alla fall gjort. Men de berodde nog mest på att Danielle tvingade mig. Jag fick inte kolla nåt annat i datorn än mina medicin anteckningar. Å de gav ju lite resultat i alla fall....

Sen bjöd jag på mat. Kyckling, ris och curry sås. Kanon gott va de, så nu sitter vi båda i soffan å jäser som 2 bull degar!
Snart ska jag hoppa in i duschen. Så får de bli en hyffsad tidig kväll i säng. För i morgon e de lång dag på jobbet!

Love you to gumsan. Längtar också till på torsdag... Du, glöm inte byxorna! Ringer å påminner dig! 

Nu ska jag kolla lite bloggar!


Home

Då va man hemma i soffan efter yttligare en arb-dag.
Nu har jag precis ätit pratat och med Maria i tele och nu e de väl dax å sätta igång med lite måsten skulle jag tro.
Å då det största måstet e plugget nu! So here we go again....

Annars blir det en lugn dag vad jag vet nu i alla fall...

081007

Va rätt så pigg i morse när klockan ringde. Då undrar man ju lite vad de e som e fel. Hoppas bara de håller i sig, har inte riktigt tid för en sån dag som de va i går.

Sitter nu på jobbet och har lunch rast. Dock utan mat, för de har jag ju tyvärr slutat å ha med mig. Fan, en macka hade inte suttit fel just nu! Men en mugg med kaffe får duga....
Ska försöka bli ändring på den punkten!

Nu e de snart dax å dra i väg igen.... Men nu e de inte långt kvar..... Behöver jag säga att jag längtar.
Later

Värdelös

Jag erkänner, jag e totalt värdelös på att plugga! Jag vill men jag orkar inte, vad fan gör man då? Om inte ens viljan kan stå över orken....
Skit samma orkar inte fundera mera på de nu, de e som de e!

Jag skrev i alla fall lite, sen somnade jag på soffan. När jag vaknade hade Robban skrivit på msn så jag svarade honom. De hela lede till mat, kaffe och tv tittande ihop i kväll här hemma hos mig. Lika trevligt som alltid!

Nu e de snart dax för sängen, e sjukt trött fortfarande! Tror kroppen har gått in på semester redan.....
Nu ska jag bara kolla lite bloggar!

081006

I dag va jag verkligen i tid till jobbet. 10 min före jag börjar jobba stämplade jag in mitt smith kort. Fick kommentarer från lite arb-kompisar att de inte va dåligt av mig att komma så i tid en måndag. Nu brukar jag inte va försen, men jag brukar komma med andan i halsen. Å stämpla in på minuten.

Jobbat i dag till 14, en helt okej dag som vanligt på jobbet. Efter jobbet blev det en tur till mat affären.
Nu ska jag alldeles dra i gång och plugga. Dock e jag jätte trött just nu och har huvudvärk. Får se hur mycket jag orkar göra i dag. Men jag måste fan ta mig i kragen nu! Som sagt har ju sagt att jag ska ha skickat in de innan jag åker på söndag. Men just nu vet i fan om jag hinner de! Men ska göra mitt bästa i alla fall, mer kan jag inte göra!


Later


Hemma

I dag har vart en riktig slapp söndag. Bara legat på soffan å slappat. Åkte hem till mina föräldrar sen på kvällen och fick mat där. Mormor ocg morfar va där också.
De blev en liten disskution om religon. Fick frågan vad jag trodde på. Jag sa att jag tror på mig själv. Å de va enligt mormor en döds synd eller nåt. Hängde inte riktigt med där. Men jag fick förfinat de lite å sa att man måste ju tro på sig själv annars kommer man ju inte långt här i livet. Sen orkade jag inte snacka om de mer så jag satte mig vid datorn.

Nu e jag i alla fall hemma hos mig igen. Snart blir de sängen här, jobbet väntar ju i morgon igen. 4 dagpass och 1 natt pass ska jobbas sen e de semester!
Blir lite film strax, kommer nog inte somna än på ett bra tag eftersom jag har sovit så mycket i dag!


081005

Först i går va de ju förfest hemma hos Iva. Riktigt kul, vi va totalt 9 personer.
Sen tog vi tåget ner till Gbg, gick och åt mat på lilla London! Sen va de dax för scandinavium och ladies night. De va bra, men dock måste jag säga att de va bättre förra gången. Men de får helt klart ett godkänt.

I dag e de bara slapp hemma, åker nog ev ner till mamma å pappa sen i kväll! Funderar på om jag ska plugga lite i dag. Får se...

Om 1 vecka så här dax e jag + familjen nere på Teneriffa. Jag längtar som fan. Ska bli skönt å komma bort från vardagen ett tag!

081004

Therese ringde och väckte mig 10. Då gick vi fram och mötte Anna-Lena och Veronika på påtåren. Blev lite frukost där.
Satt där å prata ett bra tag.

Nu e jag hemma och ska strax hoppa in i duschen. Sen ska jag ner till Danielle så får hon fixa i ordning mitt yttre! Sen blir det förfest och sen tåget ner till Göteborg.
Ha en bra lördag...

Kvällen

Har tillbringats hos Katrin. Först blev de korv med mos på stockslycke grillen. En besvikelse om sanningen ska fram, inte alls lika gott mos som de brukar vara.
Efter de gick vi och tittade på "lights in Alingsås". Även det en besvikelse. Men det var skönt med en promenad i alla fall. Vi gick och hyrde 2 st beck filmer i stället. Dom va helt okej...

Nu ska jag strax gå och lägga mig. I morgon lutar det åt frukost ute med Therese och Anna-Lena. Även Katrin kanske ansluter. Vi får se....
God natt på er....

Nu får de räcka

Med pluggandet alltså. Har totalt tappat insperation till de nu. Tycker de e fruktansvärt tråkigt å segt. Men de e väl bara å ta sig i genom det.

Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar. Då ska jag hänga upp tvätten sen ska jag åka in till stan och träffa Katrin. Vi ska äta och sen gå och kolla på "Ljus i Alingsås" som börjar i dag. Trevligt trevligt...

Nu låter de som maskinen e tyst. Får kolla den...

Äckligt

Skulle ställa in mina öl på kylning nu. Då hittar jag nåt i kylen som en gång har vart en gurka. De va ta mig fan de vidrigaste jag någonsin har sett. Hade även gammal mjölk i kylen som gick ut 18 sept. Hittade också nåt som en gång vart tomater. Allt detta e sen mitt födelsekalas den 9 sept.




Behöver jag säga att de luktade??

Nu ska jag ta å skriva lite på medicin kursen.


081003

Natten på jobbet har vart bra! Å nu e de ledigt fram tills måndag morgon. Så jäkla gött.

När jag kom hem gick jag raka vägen till sängen å somnade på 5 röda. Maria ringde å väckte mig vid 12-tiden. Så de blev en lunch med Maria och Petra.
Sen gick jag och Maria en sväng. Jag fick handlat tåg biljetter tills i morgon och även alkohol!

Nu blir det lite blogg läsning tills mamma kommer hit med bilen.
Later

Lista =)

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Ja de måste vi göra.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ok, kan ju hända iofs fast det hoppas man ju inte :-P

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ha ha, jävla oturs ställe.

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
ajajaj, du måste ta det lite lugnare med knivarna, take care så länge kramar

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ni är så jävla lika.

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag ville bara ge dig lite kärlek :-D

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ha ha ha, nja hade hellre velat vara turk :-D

8. Vad vill du höra mest av allt?
VA vad fick du då?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Kan du ringa mig puss

10. Din romantiska replik?
Gomorgon gomorgon, vilken härlig dag ;-).

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Ha ha ja tack puss

Promenix

Risk för att låta gammal nu, men vilket härligt väder de är ute! Hösten har helt klart sina fördelar med sånt här väder och färger ute i naturen! Fint... Hua, där steg min ålder en anning! Men de e sanningen, jag tycker det!

Promenaden med Carin va lika trevlig som vanligt. Va väl ute ca 1 timma å gick.

Nu ska jag strax ringa Maria och kolla vad jag ska handla med mig hem till henne. Hon ringde förut å ville att jag skulle köpa med mig Semper droppar till Wilmsan. Men jag å Maria ska ju ha i oss lite mat också! Så de får kollas upp...

Dåligt samvete för mina studier just nu. Har blivit väldigt dåligt med pluggande under veckan. Men som sagt i bland måste man göra annat också! Kanske kan plugga lite i morgon bitti när jag kommer hem i från jobbet. De beror lite på!

Nä ringa Marja Lisa va de!

081002

Precis landat en snabb vissit i soffan. Jobbat i dag mellan 7:30-13. En helt okej dag, rätt underhållande. Efter jobbet åkte jag hem till mamma å pratade lite med henne innan hon skulle åka till jobbet.
På vägen hem stannade jag till på banken å beställde pengar till resan.

Nu ska jag ta de lite lungt. Klockan 15 ska jag möta Carin för en promenad!


Modevisningen

Morfar va grym på catwalken ;-)... Kul å se allt faktiskt. Alla kläder kom i från hjulet. Dom sa att vero moda har mest gifter i sina kläder! Där stog jag å kom ihåg gårdagens shopping i just den affären. De va ju ett X antal hundra som försvann där!
Höll även på å få fångat en brud bukette, som tur va hamnade den raden före mig. Fan den vill jag ju inte ha. De sägs ju att man kommer bli nästa att gifta sig då eller nåt. Å jag har ju inte tänkt å gifta mig överhuvudtaget. Så de va lika bra att den hamnade raden före!

Nu e jag hemma hos pappa, tänket tigga till mig lite mat här innan jag åker hemåt.
I morgon e de jobb till kl 13. Sen fylls dagen på med lite blandade planer innan de e dax och jobba natten!
Sen är det ledig helg =)..

081001

Första oktober i dag då!
Jobbat i dag mellan 9:30-16:30. Har jobbat i 3 olika grupper i dag. Men de har varit en helt okej dag i alla fall.

Nu har jag i alla fall ätit. Ska snart göra mig klar å åka hem till pappa. Sen ska vi åka på morfars modevisning. Ska bli grymt kul å se morfar på "catwalken" haha....
Later

RSS 2.0