Städat

Fick värsta rycket när jag höll på med disken. Så de blev tom städat rätt så grundligt här hemma :-). Riktigt skönt...
Snart blir de grill och öl drickning för hela slanten väntar bara på att Marie ska bli klar...

Välkommen ledig helg...

Torsdag

Å jag tycker de känns som fredag hela tiden. Kan bero på att jag har jobbat min sista dag för denna veckan. Nu väntar 5 dagars ledigt med massa skoj inplanerat på schemat.

På jobbet har de vart en hel del att göra så dagen har gått jätte fort. Sånt gillas :-)...

Nu ska jag ta tag i disken, va tydligen min tur upplyste Marie mig om igår när jag suckade över all disk. Såna där små detaljer glömms rätt så lätt bort ;-)..

Sen när Marie kommer hem blir de bolaget och sen handla lite mat. Tycker inte vi gör annat än handlar hem mat men de finns aldrig nåt och äta.
I kväll blir de grill, förmodligen ihop med lillebror och Danielle...

Nä disken va de ja....

Tisdag

Precis kommit hem i från jobbet. Har egentligen delad tur i dag men eftersom jag hade ett möte nu i eftermiddag så byte jag bort mitt kvälls pass. Riktigt gött faktiskt.

Jobbet har vart växlande i dag, från bra till att man får psyk bryt till att de blir bra igen. Men de e la så de ska vara antar jag..

Nu väntar jag mest på att Marie ska komma hem, så vi kan äta en pizza och sen boka våra biljetter hem och till Stockholm. Annars blir de nog inte många mera knop gjorde i dag.

Såg precis att de e en hel timma kvar tills hon kommer och jag e sjukt hungrig redan nu.
A ja, de som väntar på nåt gott heter de ju....

Måndag

Och ledig dag, har sovit riktigt gott i natt.

Nu har jag precis gjort mina räkningar. Alltid lika bittert, men de kommer ju nåt bra av de.
Nu snart ska jag åka och betala min metallica biljett. Annars vet jag inte riktigt vad som händer i dag. Förmodligen inget.

Mår bra gör jag i alla fall :-)...


Lördag

Å jag sitter på jobbet.
Typiskt nog e de verkligen kanon väder när man jobbar. I och för sig har de ju vart fint en massa dagar men jag vill vara hemma och ledig nu som alla andra. Men men, bara och gilla läget.

I dag har nog fan vart bästa lördagen på länge på jobbet. Vi drog in till Vårgårda och handlade korv + tillbehör och har suttit i solen utanför kontoret och grillat och lyssnat på live musik. Nice som faan... Bara ett gäng kalla öl som fattades för att de skulle vara komplette.

Ca 20 min kvar och jobba.
Fick ett sms av Marie förut där hon skrev att hon höll på att städa hemma. Me like, skönt och komma hem efter en "hård" arb dag till en ntystädad lägehet. Hon får gärna flytta hem permanent till mig ;-)....

I kväll lutar de åt grill hemma på mamma och pappas altan. Tråkigt och stitta inne i min lägenhet när de e så gött ute ju. Mamma och pappa drar för övrigt ner husvagnen till Falkenberg i dag. Så nu börjar den säsongen, lovely ♥...

Fredag

Ett tag sedan som bloggen vart aktiv ser jag.
Men inte händer de så mycket här.

Typ fram och tillbaka till bilverkstaden och till däckirman. De e väl de jag sysslat med under en veckas tid. Sjukt irreterande. Sen jobbat extra på en ledig dag.
Trött som ett jävla mongo e jag också. Har inte fått sova ut på hur länge som helst känns de som. Fast jag vet att de inte e sant.
I kväll e de kvälls jobb som står på programmet. Snodde en powerking av Marie nu som stog i kylen. Hoppas att den gör lite susen.

Annars jobb hela helgen....
 
Kan ju annars berätta att jag och Marie ev ska åka på Metallica konserten. Bara allt går i lås som vi har tänkt det. Biljetter finns redan ska bara få få lite pussel bitar på plats.

Nä om man skulle leta fram lite arb kläder. Om man nu kan hitta nåt här hemma, de ser änna ut som jag vet inte vad här hemma hahaha...
Men Marie pratade nåt om att säda i helgen när jag jobbar, vi får la se :-).. Gulligt vore de i alla fall.


Onsdag

Vet i fan inte riktigt vad jag ska blogga om.
Jobbat i dag, som vanligt. Skulle egentligen slutat 16:30 men fick gå hem klockan 15 i stället pga att mötet va kortare. De tackar vi ju för.

Idag tänker jag bara vara hemma och ta de lungt. Vart lite mycket fläng nu ett tag känns de som. Blir väl i alla fall soff läge tills Marie kommer hem. Sen får vi se. Troligen blir de lungt även då..

Annars e läget bra. Snart ledig helg ju :-)... Bara ett dubbel pass i morgon och jobba sen väntar 3 dagars ledigt.
Om man skulle ta sig nån macka...


Tisdag

Tisdag igen och en vecka sedan som de uppdaterades här. Kasst av mig men har haft annat för mig än att sitta här vid datorn.

Då va påsken över för denna gången. Fest på påskafton i Herrljunga hos Mathilda och Anders. Jätte trevligt som alltid, blev även en snabb sväng bort till Kenny.
Påskdagen tillbringades här hemma bakfulla som jag vet inte vad. Var längesedan jag va så kass. Men på kvällen när man blev människa igen så blev de grill och bingolotto ihop med mamma och pappa.
 
I dag e de vardag igen och jobbats har de gjort. Dock bara till 13. Ska va i Borås kl 16 och vara hårmodell. Danielle hade nåt test om färgning och behövde någon som kunde ställa upp. Ska bli spännande och se hur man ser ut sen...

Nä nu ska jag ta tag i hemmet här. De börjar änna gro igen....
See ya...

Tisdag

Sista dagen ledigt då... Gött och vara hemma men nu börjar de suga lite i jobb tarmen. Eller e de för att jag vet att de vankas fika på jobbet i morgon som jag e extra jobb sugen??

I dag har inte hänt allt förmycket. Sovit lite längre som man måste göra när man e ledig. Sen satte/sitter jag och pluggar lite. Men i dag fanns ingen motivation till de så de e "tvingar plugg" i dag som gäller.
Ska väl hålla på tills Marie kommer hem i alla fall. Sen får vi se vad som hittas på.

Robban kan du spänna en sån vajer? Jag fattar faaan inget hehe...

See ya some day...


Måndag

Dax för en uppdatering då...
Frågan e ju bara vad som har hänt sen sist...??

Marie kom hit i fredags i alla fall. Trevligt trevligt :-)..
Annars har jag jobbat hela helgen.
I går va vi nere en snabbis i Gbg och kollade vart Maries praktik plats låg. Å tro de eller ej men vi hittade faan. Sen tog vi en öl på Pullmans innan tåget gick hem.

I dag har jag besiktigat bilen. Den gick inte igenom, surt. Handbromsen måste fixas. Någon som kan spänna en sådan??
När jag kom hem sten somande jag, vaknade inte ens av ett sms som jag alltid brukar göra. Vaknade i alla fall starx innan 13.

Nu har jag plockat lite här hemma, diskat och dammsugit. Ska snart åka fram och lämna in min mobil och fixa pengar. Jag och Therese ska åka in till stan och betala våran resa när hon slutar sitt jobb...

De va la vad som hänt här i stora drag...
See ya...


Kvällen

Min huvudvärk vägrar och ge sig. När jag va klar med första rundan i kväll på jobbet åkte jag ner till pappa och tog 2 alvedon. Då blev de lite bättre...
Men sen började ju allt strula och huvdvärken e tillbaka.
Ett hårt arb-pass har de varit så de va jäkligt skönt att få komma hem.

Marie kommer hit i morgon för att stanna här i 6 veckor ungefär. Ska bli jätte kul.
Nu blir de sängen och en film, i morgon e de ledigt som står på schemat..

Nu säger vi godnatt...


Nice

Då va de färdig städat här hemma då, känns riktigt skönt. Måste ju vart ett tag sedan eftersom fötterna va svarta under när jag hade gått här ett tag...
Så de fick bli en dusch också...

Nu e de bara att invänta jobb dax.

Yeah...!!

Fick tillbaka min medicin kurs nu och den va godkänd =)... Faaan så skönt, va ju lite orolig att nåt skulle behövas kompliteras. Men inte då, allt va jätte bra =)....

Fortsätta städa va de ja...

Torsdag

Bloggade visst inte igår.
Va så förbannat trött så jag somnade när jag kom hem från jobbet. Sen på kvällen kom Sebban, Pappa och Danielle och tittade på hockey. Hv - Färjestad som spelar final och dom har inte den kanalen. A ja, fick mat i alla fall, grillad kyckling och potatissallad...

I dag vaknade jag runt 9 tiden.
Tanken va ju att börja och städa här hemma, har plockat lite och startat en maskin tvätt men sen fastnade jag här...
Har jävligt ont i huvudet i dag också...

Jobbar kväll idag.
Nä nu snart ska jag ta tag i mig själv och mitt hem....


RSS 2.0