Tisdag

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om idag.
Har vart en vanlig tisdag. Jobbat till 14. Efter jobbet bjöd Maria mig på lunch som tack för att jag körde och hämtade henne i fredags..

Sen har jag bara vart hemma å lära så vara. Såg att klockan e ju rätt så mycket, man lurar sig på att de e ljust ute. Så jaa, jag ska vara hemma..
Tänker ju inte åka ner till mamma o pappa i alla fall för dom hade tydligen magsjuka..

E nog med svamel.
Ska ta en dusch nu...


Måndag

Och jag e känner mig jätte trött och seg.
Jobbat i dag till 16. Vart en rätt så lung dag på jobbet..

Efter jobbet åkte jag raka vägen hem och fixade mat och nu sitter jag här och gör minsta möjliga.
Funderade ett tag på att plugga lite. Men helt seriöst så får nog de vara i dag. Kan göra det i morgon när jag inte jobbar lika länge som idag.

Annars händer inte allt för mycket, skönt de också...

Söndag

I dag vet jag inte riktigt vilken tid jag vaknade. De e aningen förvirrande med detta snurrandet fram och tillbaka på klockan. Skit samma, vaknade i alla fall av telefonen vid 10-11 någon gång...
Spelar ju egentligen inte så stor roll, jag e vaken nu i alla fall och det är huvudsaken...

I dag har jag som vanligt pluggat som en blå dåre och tro de eller ej men jag Josefine Hulth är klar med medicin kursen och har skickat i väg den till skolan. Känns så jävla skönt. Nu väntar psykologin innan jag e helt klar med mina studier.
Sen ska böcker brännas och jag ska skåla i champange och lova mig själv att aldrig mera i hela mitt liv plugga....

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag åka i väg och handla hem lite mat och tanka bilen.
Undra om man ska unna sig något gott i kväll??


Behöver jag säga att jag mår för jävla bra just nu??


Plugg

Fått gjort riktigt mycket med mina studier i dag. Känns så jävla bra, så ni fattar inte :-)....
I morgon e de nya tag igen. Kommer få klart hela medicin kursen i morgon. Hur gött e inte de då?

Tittade bara lite på hockeyn i dag, prioriterade plugget framför de. Kännde på mig att de skulle gå åt helvete för frölunda och de va ju precis de, de gjorde.
Bara att gratulera alla hv fans då... Även fast de tar emot..

Nu har jag tittat lite på robinsson. Ska väl se lite på fotbollen nu innan sängen kallar..
 


Lördag

Å ledigt =)...
Började dagen med en "liten" sovmorgon. De fååår man när man e ledig. Så klockan 13:30 satte jag fötterna utanför täcket.
Gick å satte på kaffe och gjorde några mackor.

Sen dess har de vart plugg för hela slanten och ska så fortsätta hela dagen. Siktet e inställt på 1 april. Känns anningen omöjligt. Men wtf, de ska gå...

Hockey i dag också. Tur de går på 5:an så jag slipper ta mig ut. Kan sitta och små titta på de samtidigt som jag pluggar.
Nä, mikroorganismer va de nu ja....

Hemma

Då va man hemma efter kvällens jobb då. De har gått riktigt fort i kväll. Nu väntar ledig helg, gött. Dock kommer den innebära massa plugg, men ändå. Behöver ju inte springa upp okristet tidigt för att dra ut till jobbet. Dock behöver man ju inte göra som jag gjorde idag och ligga och sova fram tills 13:30.
En balans i mitt liv skulle sitta fint...

Annars har jag åkt på att vara fylle chaffis i natt. Maria som först skulle ut och sen inte ut men sen skulle ut i alla fall. Ska hem efter w-huset senare..
Känner mig inte alls lockad till nån krog runda.. Skönt och bara vara hemma.

Annars läget bra...

Fredag

Vaknade till 6:45 i morse av att bemanningen ringde och undrade om inte jag kunde jobba inne i vårgårda i dag på dagen. Dom hade tydligen inte vårat "nya" schema för jag ska ju jobba i kväll.
Somnade i alla fall om, och de va nog de dummast jag har gjort. Vaknade väldigt sent. Men skit samma, behövde la få sova.

Nu har jag i alla fall gjort mina räkningar. De va inte riktigt så farligt som jag trodde att de skulle vara men ändå inte speciellt roligt.
Kan man bara inte få ha 2 månader som e räknings fria??
De röstar jag på i alla fall..

Nä om man skulle hoppa in i duschen. Om knappt 2 timmar e de jobb dax.
Eller ska man stress plugga lite innan?


Torsdag

I går va ju Lillebror och Danielle här och tittade på hockeyn. Dom bjöd på pizza, gott som fan va de.
Hockeyn va ju inget vidare slutade 6-1 till hv. Funderar starkt på att bojkotta hockeyn i kväll. Får se hur jag gör.

I dag har de jobbats i vanlig ordning, slutade kl 14. Vart en helt okej dag som vanligt.
Nu e jag i alla fall hemma. Ska väl plugga lite nu tror jag.


Annars har jag inte mycket att tillföra....


Onsdag

Mitten av veckan då :-)... Tiden går fort och våren e på väg, gött. Dock jävligt kallt här hemma i min lgh. Vred ju ner värmen inne när de va så varmt ute så i morse va de 15 grader varmt inne. Verkligen inte så lockande att gå upp då.

På jobbet har de vart kanon lungt verkligen. Skönt med såna dagar också, man behöver få sitta ner och bara prata skit med sina arb-kompisar också ;-)....

Nu e jag i alla fall hemma, kom hem lite tidigare än vad som va tänkt. Så nu blir de plugg fram tills Sebban och pappa kommer hit och tittar på hockeyn.

Annars blir de en tidig kväll i säng. Känner mig som vanligt jätte trött. Spelar ju ingen roll när man lägger sig känns de som...

Kaffe och plugg nu då...

Tisdag

Vinst i går i hockeyn, nice :-).. Även fast jag vet att de finns dom som inte håller med mig ;-). Men jag e glad åt de i alla fall. Somnade dock rätt så sent i natt. De gick verkligen inte att komma till ro.
Så när klockan ringde va jag sjukt trött och hade verkligen ingen ork att gå upp. Men de va ju bara att bita i de sura äpplet och dra i väg.

På jobbet har de vart helt okej i alla fall. En hel del trams, som vanligt med andra ord.
Slutade klockan 14 i dag. Men kom i från jobbet 30 min senare pga planering och ett larm som skulle ut och de gamla larmet in till Vårgårda.
Sånt som händer.

I kväll va jag bjuden på smyckes party hemma hos Maria. Men tackade nej till de, då de absolut inte finns någon ekonomi till de + att jag sällan använder smycken.
Lite synd men what to do?

Känner samtidigt att jag måste vara hemma och plugga nu. Sen behöver jag verkligen ta hand om kaoset som råder här hemma. De har änna blivit lidande här nu när jag suttit och pluggat på så duktigt som jag faktiskt har gjort dom närmsta dagarna...
Nä sätta lite fart nu då...


Måndag

Drömde om folk i natt som tog livet av sig. Å när jag väl vaknade upp så vet jag inte vad jag trodde, men jag ville gå ner och sova hos mamma och pappa. Tittade runt och tyckte inte alls de såg ut som hemma i mitt gammla rum. Sen kom jag på att jag faktiskt är 25 år och inte alls bor hemma och att man kan absolut inte vid min ålder gå och sova mellan mamma och pappa i deras säng bara för en läskig mardröm.

I dag har jag återigen fått pluggat en hel del. Annelie har även mailat över frågorna till den sista kursen så jag kan dra i gång med den direkt när denna kursen är inlämnad. Skönt och slippa vänta och förlora massa tid på de.
Tack Annelie för de..

Nu för en liten stund sedan ringde bemanningen och hade lite problem. Det behövdes en extra personal i kväll mellan 17-19:30 och eftersom jag har gått ner i tid helt ofrivilligt så va jag inte sen med att tacka ja till dom extra timmarna. Inte många men man får vara glad för de lilla...

Efter jobbet blir de ner till mamma och pappa för att se på hockey. 1-1 i matcher nu, så de blir spännande. Hoppas frölunda vinner i kväll så har dom 2 raka hemma sen. Å så hoppas vi på vinst där med så e dom i final sen :-)..
Lätt som en plätt ;-)..

Nä om man skulle avsluta nu och röra sig mot jobbet.

Promenad

Ujuj, hur ofta händer de att jag går ut och går liksom?
Tänkte gå lite längre än bara ner till mamma och pappa men jag fatta rätt snabbt att jag hade för mycket kläder på mig. Så jag gick raka vägen dit i stället.

Annars har jag inte gjort ett skit i dag, rätt skönt. Dock inget pluggande. Men tar igen de i morgon i stället. E ju ledig då också. Faan så mycket ledigt de har vart ett tag nu.

Annars ska jag bara sitta här hemma och skava på soffan i kväll.
Over and cut

Söndag

Och jag känner mig jätte slapp och slö i dag. Sov rikstigt dåligt i natt  pga olika saker.

Pluggade verkligen jätte mycket i går. De börjar äntligen ta på de :-).
På kvällen var de ju hockey nere hos mammi och pappi. Även faster och Per va där. Va kvar där typ hela kvällen.

Satt precis och tittade på massa gammla kort. Kul de va :-).. Längtar nästan lite tillbaka till dom tiderna. Fast ändå inte, har de jävligt bra just nu också ju.

Annars vet jag inte riktigt vad mer jag kan skriva om.
Mår väl hyffsat i alla fall. Blev riktigt besviken och ledsen igår. Men tänker släppa de nu, sagt e sagt och gjort e gjort. Går liksom inte att ändra på de nu.
Tänker se framåt och jag längtar ruskigt mycket nu. Snaaart snaaart..
Can´t wait..


Lördag

Å jag sitter med näsan i min medicin bok. Och varenda gång jag bläddar blad och sidan pryds med en STOR bild och ingen text blir jag lika glad som ett barn på julafton. Det betyder alltså att den sidan skippas och jag inte behöver skriva ett ord och e en sida närmare slutet. Man måste se de positiva i bedrövelsen.

Annars då?
Blir en kanon lugn lördag. Pga av obefintlig ekonomi och en jäkla massa plugg. Kommer i alla fall förflytta min enorma rumpa ner till mina föräldrar sen för att se hockeyn.
Men fram till dess, PLUGG....

See ya hoes...

Tummen

Min led i tummen är faan inte okej. Gör ont så in i helvete och stel e den också. Varenda liten rörelse eller att jag måste trycka bara lite lätt gör fruktansvärt ont. Känns som de e en kraftig stukning men de kan de inte vara för jag har ju inte slagit i den.

Den va rätt okej i "morse" när jag vaknade. Men så fort jag vart i gång bara en liten stund så gör de jätte ont igen.
De går väl över. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. För såhär kan jag ju inte ha de livet ut..

Har inte riktigt kommit igång med plugget än. Laddade ner de nya msn:et och vart fast i alla nya funktioner som finns där. Grymt kul va de, lätt road jag vet ;-)...

Men nu blir de till att plugga i alla fall....

Fredag

Hann aldrig blogga igår.
Jobbade till 14 sen hem och göra minsta möjliga.
Strax innan 19 kom pappa, Sebban och Danielle hit. Vi kollade på hockey. Desvärre behöver vi ju inte prata resultat här, de blir så tråkigt då ;-)...

I dag e jag ledig, hur skönt som helst. Dock kom jag väl inte riktigt upp som jag borde ha gjort. Dock gjordes 2 tappra försök att få upp mig. Gick väl sådär, va vaken en stund men somnade sen om. Men de uppskattades i alla fall :-).

När jag väl hade kommit upp hur sängen blev de bestämt med Maria att vi skulle ta en lunch. Kännde mig nyttig som åt en sallad (har ju en kebab i bröd liggandes i kylen hehe)...

Nu e jag i alla fall hemma och tänkte börja plugga lite smått.

Onsdag

I dag va jag verkligen sjukt trött när klockan ringde. Å de blev ju inte bättre när jag kom på att jag skulle jobba ända till 16:30. Men de har gått bra på jobbet i dag i alla fall. Dock börjar man lite fundera på när denna verksamheten kommer att rasa ihop. Allt e ju kaos och ingen vet nåt.

Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa för att vara med hunden då dom jobbade. Va där ett bra tag.
Men nu e jag i alla fall hemma och har duschat och ska alldeles strax krypa ner i sängen för att sova. I morgon väntar ännu en arb-dag. Veckans sista dessutom, sen väntar 4 dagars ledigt. Som ska spenderas ihop med mina studie böcker.

Så vad tror ni, e jag klar med medicin kursen efter dessa 4 dagar ledigt??
De e mitt mål i alla fall, nu jävlar kör vi...!!!!!

Häpp, sängen va de ja...


Tisdag

Och i dag jobbar jag dubbel pass. E inte alls pigg på de i dag då jag somnade halv 3 i natt. Men bara att gilla läget och palla sig i väg till jobbet igen om knappt 20 min.

Slutade ju första passet kl 14 och då va de bara att åka och plocka upp mormor som körde mig till Alingsås så jag kunde hämta ut min bil som äntligen e klar. Riktigt skönt =)...
Mycket mera än såhär händer inte i dag..

Nu blir de en snabb kopp kaffe...

Måndag

Och dax för en uppdatering här.
I går orkades de inte med något bloggande från min sida. Mådde jävligt dåligt efter lördagens festligheter som va menat att vara lungt. Men så vart ju inte riktigt fallet denna gången. Men nu e jag grymt mättad på festligheter för ett tag framöver. Man e ju inte 20 längre ;-)...

Så i dag då..
Gick upp strax efter 10 någon gång, åt frukost och kollade runt lite på nätet.
Sen satte jag i gång och började plugga. Och tro de eller ej men de va faktiskt roligt i dag. Har fått gjort en hel del och är äntligen klar med uppgiften om diabetes.
Ska strax fortsätta men måste åka fram och handla lite.

Annars mår jag bra och e laddad för en ny arb-vecka som drar i gång i morgon med en delad tur. Jobbar faktiskt bara 3 pass denna veckan. Eller 4 kan la man säga eftersom de e delad tur i morgon då i och för sig.

Nä affären va de ja...

Lördag

Somnade rätt sent i natt och vaknar upp av världens hemskaste mardröm. Har nog aldrig i hela mitt liv drömt så hemskt :-(. Dock så kommer jag inte ihåg allt just nu, lika bra de kanske....

I alla fall så e de arbets lördag, jobbar 7-15. Trött som jag vet inte vad men de löser väl sig.
Dock får jag snart psyk bryt på vårat nya planeringssystem. Datorn åker snart genom fönstret så jag valde att ta en paus i från det.
Annars har dagen på jobbet vart lugn..

Planen för i kväll sen rätt så luddig ut. Vet i alla fall att vi ska va nere på tånga runt 19:30 för mat och melodifestival. Men som de känns nu så blir de tidig hemgång för min del.

Nä om jag skulle våga mig på att öppna systemet igen för om knappt 30 min e de hemgång. Vore skönt och få jobbat undan de värsta...

Fredag

Då va de fredag igen då. Veckorna springer fort i väg och jag får inte gjort nåt av de jag borde ha fått gjort under mina lediga dagar denna veckan..

De gick bara inte att somna i natt. Så när de va dax att gå upp i morse så gick de bara inte utan jag stängde av alarmet och somnade om.
Nu har jag i alla fall ätit frukost och duschat.

Ska strax ta och fylla i lite jobb papper som jag inte har fått gjort än. Sen ska jag hämta bilen som jag ska låna av mamma och pappa.
Annars händer nog inte så mycket mera än jobb mellan 16:30-22:30 i dag.

Lite mera kaffe får de nog bli nu i alla fall...

Torsdag

Och jag e fortfarande ledig, men tro de eller ej nu börjar de suga i jobbar tarmen.

Så vad har hänt i dag då?
Sov till strax innan 11..

Sen kom Kiina och Helena och deras bebisar hit och fikade och pratade skit kul och se dom igen.
Helena va de ju evigheter sen jag såg. Hennes lilla Alvin hade vuxit grymt mycket sen sist jag såg honom.

I kväll blir de e lugn hemma kväll. De e ju hockey i kväll igen =). Så den ska ju såklart ses.

I morgon e de jobb igen, fast ett kvälls pass. Skönt och inte chocka kroppen med en tidig morgon de första man gör..
Annars läget lungt....

Damm

Min lilla fråga e, vart faaan kommer allt damm i från??
Jag dammsög för 1 vecka sen och nu låg de stora dammtussar igen. Fattar de fan inte.
Konstaterade att de e skönt att jag inte bor större i alla fall så de går fort att ta ett varv med dammsugaren.

Nu va nog maskin nr 2 färdig med tvätt....

Onsdag

Och jag e ledig i dag också. Börjar vänja mig vid att inte jobba, vart ledig hur mycket som helst det sista känns de som. Rätt så skönt också i och för sig. Bara att njuta och de gör jag, tro mig =)...

Så vad har hänt/händer i dag då?
Sov bra i fram tills i morse då jag har vaknat och somnat och drömt massa skit.
Vaknade i alla fall någon gång efter 10.

Nu e jag uppe och grejar lite smått med tvätt och sånt trams (ja, jag tycker hushållsarbete är trams). Tur att man inte levde förr, då kvinnan skulle stå vid spisen och göra allt inom hemmet. Jag hade fan dött då. Tack för 2000-talet liksom =)..

Så fort min maskin med tvätt e klar så ska jag åka fram och lämna in min mobil. Känns som allt jag äger och har går sönder, mobil och bilen.
Sen hoppas jag pappa ringer i skaplig tid så jag kan möta upp honom i Alingsås och lämna tillbaka min hyrbil som jag har just nu.
För jag ska vara hemma till 19 och titta på hockey, spännande nu ju. Blir nog någon öl också för jag e ju ledig i morgon igen...  

Tisdag

Ställde klockan på 7:30 i dag men va grymt trött så jag låg kvar 45 min till. Fick stressa på lite eftersom lillebror och Danielle va typ på väg till mig då.

Hem till mamma och pappa för att äta frukost med dom och vissa från släkten.
Klockan 11 började begravningen för farfar. Den va jätte fin. Efter va de minnestund.

Åkte hem till mamma och pappa direkt efter begravningen och här e jag kvar än. Vi ska äta lite. Sen ska jag åka hem till mig. Nu e de ledigt i yttligare 2 dagar. Känns skönt.


Annars händer inte så mycket på fronten...


Äntligen...

... hemma efter denna dagen som kommer gå till historien.
Har inte vart nåt roligt alls.

Dagen började ju med bärgning av bilen. Fick åka med till alingsås. Pratade med verkstaden om felen på bilen och sen va de bara att gå och kvittera ut en hyrbil.
Känner på mig att de kommer bli en dyr historia och laga min bil :-(.

Kom väl ca 15 min sent till jobbet. Har jobbat inne i 2 olika grupper i samhället i dag. Där va de rörigt som faan, telefoner som ringt mer eller mindre hela dagen och ingen ordning på vart jag skulle. Men tillslut vart de lite mera ordning i alla fall.
Nu börjar jag inte jobba förens på fredag 16:30.

Nu ligger planen på att snart åka hem till mamma och pappa och sen åka med dom och hjälpa till att duka till minnestunden i morgon. Kommer inte bli någon rolig dag i morgon. Men de e nåt man bara måste gå igenom.

Undra om jag e lite hungrig??


God Morgon

Usch och fy vad jag hatar "God Morgon" uttrycket. De e väl ingen god morgon när de e måndag och jag e uppe extra tidigt än vad jag behöver för att sitta och vänta på bärgnings bilen.
Aja, skit samma... God morgon i alla fall..
Har sovit lite halv bra sådär, vart vaken mycket under natten. Liksom somnat vaknat och somnat..

Sitter i alla fall och väntar på att bärgnings bilen ska ringa och tala om körtider för mig. Eller nåt i den stilen.
Känns surt att sparka i gång veckan på de här sättet. Men what to do??

Undra vad mer för skit som händer i dag  MÅNTRO???

Bara de som fattades

Har ju vart i Borås med Robban och ätit på max. Trevligt, suttit och pratat om allt mellan himmel och jord.
Allt va bra tills jag kommer hem...

Kom på att min front till radion i bilen måste tas in. Sagt och gjort, knallade ut igen. Tar ut den, och vad händer sen tror ni??
Joo nyckel helvetet fastnar i låset och jag drar "lite lätt" så plast hyllsan på nyckel går i sär. Där står jag och vet i fan vad jag ska göra. Ringer stackars pappsen och gnäller och går in och hämtar en tång och drar ännu mera men inget resultat där förutom en blodblåsa i handen som gör ont som faaan...
Pappa säger att jag ska ringa assistans som jag har nåt avtal med. Men då kommer jag på att jag tog en öl tidigare och kan inte åka med dom för att kvittera ut en hyrbil...
Så nu måste jag gå upp mycket tidigare i morgon och fixa detta. Faaan så trött jag blir fattades bara detta också liksom...

Och nyss ringde Marie och lät bedrövad. Då hade dom stått och köat länge för metallica konserten och när dom väl hade kommit in så visar de sig att den va inställd :-(...
Tycker synd om henne... Så drygt och se fram emot nåt så mycket och sen blir de inte så. Snacka om besvikelsen. Jag hade i alla fall vart jätte besviken...




Satt och tittade på allternativ till bil på blocket. Detta va de bästa jag kom fram till. Stadig och fin och köra när man e onykter och diverse saker får plats i korgen. Och de bästa e att de finns inget lås och ingen värme som kan paja. Me like alot. Ska faaan köpa en sån. Skit samma om man får starta lite tidigare för att ta sig mellan punkt A till B...
Den blir riktigt het med flames på sidorna och kanske ett par tuffa fälgar, den kommer passa perfekt till ett mongo som mig..
Eller vad tror ni??


Max

Pratade med min vän Robban på msn.
Vi båda kom fram till att vi va hungriga (jag kom väl mest fram till att jag inte ätit nåt på hela dagen) så då kom Robban med den utmärkta ideen att komma och plocka upp mig så vi kunde åka till max och äta där..

Å jag va ju inte sen på de, eftersom jag pratade om max och va grymt sugen på de.
Så de e vad som händer här näst. =)...


Jag vill forfarande va i Stockholm på Metallica konserten ♥....


Bästa

Kom på att de bästa med det nya utseendet på min blogg här headern.
Jag ser smal ut och mina bröst ser stora ut hehe...

Eller ser ut, de e ju verkligheten en bild ljuger aldrig ;-)...
Eller.....???


Back

Nu ska e jag tillbaka till blogg världen igen.
Så vad har hänt sen sist då?

Jag hade utbildning i onsdags och torsdags. De har gått bra och jag fattar systemet, helt otroligt :-P...
I torsdags kväll va de hockey framför datorn med Marie. Kamp om liv och död då hon håller på Luleå och jag på Frölunda. Fick dock en luleå halsduk av henne, vet inte riktigt vad hon har i tanken. Att jag ska börja heja på luleå eller nåt i den stilen?
Men efter frölundas förlust med 5-1 så började även jag tvivla på frölunda. Skönt i alla fall att nån av oss va nöjd och glad här hemma...

Fredagen tillbringades i soffan mer eller mindre hela dagen och lite filmer blev sedda. Gamla såna också.
I går åkte vi ner till Göteborg och tittade på hockey i scandinavium. Eftersom vi hade biljetter i Luleås hejarklack så kom min halsduk väl till pass.
Dock vann ju frölunda den matchen och jag va mest förvirrad. Skulle jag va glad åt Frölundas seger eller skulle jag va besviken på förlusten för Luleå??
Jag är fortfarande förvirrad. Tycker i alla fall om min luleå halsduk den e varm och skön :-)...
Efter matchen blev de mat och ännu mera öl.
Va i alla fall hemma i skaplig tid då sista tåget gick hem 21:32. Lika så bra de för annars hade de blivit yttligare öl. Öl e i alla fall gott :-)...
I dag har jag vart aningen bakis. Eller bakis kanske e synd och säga men är jävligt seg.

Körde i alla fall Marie till tåget i Alingsås. Skrattade gott åt henne när vi kom fram till Alingsås och jag fatta att de va de vanliga tåget som hon skulle åka med och de stannar ju här i Vårgårda. Men de va ju trevligt med en utflykt till Alingsås. Men nu e hon på väg i alla fall upp till Stockholm för att se på Metallica. Jag e grymt jävla avis på henne. Vill ju också göra det..  Men nåväl, vad e en konsert med Metallica uppe i Stockholm när man kan sitta hemma i soffan och bara glo..??

Nu e jag i alla fall hemma igen. Rastlös som faan, går bara runt och får inte mycket gjort. Man vänjer sig riktigt fort vid att ha någon här hela tiden. Sjukt tråkigt att sitta här ensam.

Ett annat lite problem som jag har är kaffe fläckar. Om de e någon som vet hur man får kaffe fläckar att försvinna från en duk så vore jag tacksam för svar. Har tvättat den i maskinen men de e ju fortfarande kvar. Fattar faan inget så jag tvättar den en gång till....

Annars då?
Veckan ser ut att bli väldigt lugn. Jobbar måndag, semester på tisdag p.g.a farfars begravning. Sen e de ledigt onsdag och torsdag. Jobbar fredag kväll och dag på lördag.
Måste faan plugga också. Har verkligen ingen lust till de, men de e la bara att göra de. Dead linen på de börjar sakta men säkert närma sig och jag har en del kvar.. Aja, de löser sig...

Nä fasen vad jag bara svamlar på här om allt och inget nu får de va bra..
Risk för att låta tjatig: Men faaan vad jag älskar min bloggs utseende då ♥.
Återigen TACK MATHILDA =)...


Jätte nöjd

Mathilda har gjort om utseendet på min blogg. Jag är verkligen hel nöjd, så jävla snygg. Tack så mycket Mathilda =)..

Jag vet att jag har vart dålig på att blogga dom sista dagarna. Men jag har helt enkelt för bloggen denna helgen.
Det kommer ett blogg inlägg i morgon eller nåt,

Nu ska jag ta mig en öl och åka ner till Göteborg med 12-tåget och titta på hockey. Frölunda möter Luleå.
See ya...


Tisdag

Dax för ett blogg inlägg..

Va rätt så trött i morse när klockan ringde, som vanligt med andra ord. Jag kommer aldrig tycka om att gå upp tidigt. Kommer alltid ha kvar mina "tonårs" fasoner...  

Jobbat i dag mellan 7:30-15. Vart rätt så mycket att göra på jobbet. Så dagen har gått väldigt fort.
Annars har jag fixat lite hemma och sen ätit middag med familjen minus mamma som jobbade. Gott och trevligt.

Kvällen har spenderats framför tv:en och datorn.
I morgon e det utbildning som står på programmet och även löneförhandling.

Det va min dag de...
Hoppas ni haft en bra tisdag...

Otroligt

Jag förtjänar faktiskt en guld stjärna i dag. Jag har fått gjort allt på min to- do- lista för denna dagen. När hände de liksom att jag fick gjort de jag har tänkt??

Mitt avlopp i duschen va faaan de vidrigaste jag någonsin sett, fick massa kväljningar.
Och nu när jag har snabbare internet, så blir jag stressad. Måste få in i huvudet att jag inte behöver skriva snabbare pga av att internet e snabbare. Inte lätt alla gånger...

I kväll har jag vart och träffat Herrljunga folket. Robban bjöd på smörgåstårta, de va sjukt gott i alla fall.
När jag kom hem tittade jag på dragningen för slutspelet i hockeyn. Frölunda möter Luleå, de kommer bli en hård kamp, på både de ena och de andra sättet. Herrgud, jag e nervös......

Nu blir de snart sängen. I morgon väntar jobbet och jag har ingen aning om hur länge jag jobbar pga av att jag börjar nytt schema from 1 Mars... De ger sig när jag kommer till jobbet i morgon.

Måndag

Somnade rätt så tidigt i gåt kväll trots allt.
Va längesedan som jag sov såhär gott. Huvudvärken e borta och jag e nyduschad. Faan vad go den duschen va. Kom på att jag inte duschat sen i torsdags. A ja, man får va lort gris i mellan åt...
Men nu e jag ren och redo att anta nya utmanningar.

Nu ska jag åka upp till Kiina. Sen ska de tas tag i alla måsten...

Gud vad jag älskar måndagar som innebär ledigt. Så nu kan ju ni som retade mig i fredags kväll för jag skulle jobba lördag skratta om ni vill. Hur har ni de på jobbet/skolan i dag??
Mohahahaha

Orkeslös

Känner mig helt jävla orkeslös i dag, helt färdig. Har inte orkat ta mig för nåt, antar att de beror på den här jävla huvudvärken som vägrar ge sig.
Så i dag har jag bara suttit i soffan och vart mer eller mindre apatisk.
Tänkte ju åka ner till mamma och pappa men de får fan vara. Har absolut ingen lust till de.

Nu har jag satt i mig ett paket råa prinskorvar igen. Sjukt att de kan vara så gott. Lätt e de också, bara att riva upp paketet och äta. Dock e de lite jobbigt att dom sitter ihop med varandra ;-)...

Morgon dagens to- do- lista ser ut såhär:
- Ringa telia och fixa snabbare hastighet på bredbandet.
- Köpa ny internet sladd.
- Fixa avloppet.
- Fixa duschen.
- Träffa Kiina, Alex och lilla Tuva.

Ojoj, de blir en hård dag i mitt liv i morgon de ser jag och förstår nu.
Nä om man skulle dricka lite kaffe och hoppas att de gör underverk för mitt huvud....

Söndag

Va hemma hela dagen och kvällen efter jobbet i går. De va faktiskt skönt och bara sitta i soffan och göra minsta möjliga.
Tittade lite på melodifestivalen, men tyckte väl inte att de va så där jätte mycket och ha denna gången.

I dag vaknade jag av telefonen strax innan 11. Men orkade inte gå upp så jag låg och filosoferade (läs sov) i nån timma till.

I dag ska jag göra minsta möjliga. För morgon dagens to- do- lista e rätt så lång. Så då får man ta de lungt i dag.
Sen har jag värsta jävla huvudvärken också som vägrar ge sig.

Ska väl åka hem till mamma och pappa sen och låna deras andra bil, för min bil har ju förvandlats till ett kylskåp. Måste ringa och få den lagad. Å där fladdrade dom pengarna i väg.. När kommer bilen som aldrig går sönder?

RSS 2.0