240 mil på knappt 48 timmar

Yes, de e vad vi har sysselsatt oss med i helgen. Har hämtat hem Karu, Maries hund. Så nu börjar de allt mer likna ett zoo här hemma ;).
Vi åkte klockan 6 i fredags morse. Va framme i Luleå 21:00. Sov över hos en kusin till Marie och sen åkte vi och hämtade Karu. Sen började våran resa hem igen strax efter 12 på lördagen och 3:15 svängde vi in på parkeringen här hemma. Gick faktiskt över förväntan att köra hem.

Som nybliven hundägare förvånas jag över att andra hundägare tror att om deras hund skiter i snön så e de borta när snön sen smällter. Sikka puckon, de ligger ju för fan hund skit precis överallt. Riktigt äckligt!

Annars e läget bara bra här nere på smörtinan. Jobbat i dag och ska jobba i morgon igen sen väntar de 2 dagars ledigt.

Nä nu ska jag hoppa i säng och titta på dagens avsnitt av saltön på svt play.
Natti.

Tisdag

Och jag e verkligen helt slut, så jävla trött.

Jobbade ju i fredags kväll och när jag kom hem så va Maries mamma och hennes faster här på besök. Blev lite små sent då vi satt uppe och pratade ett bra tag.
På lördagen jobbade jag 7:15-15. När jag kom hem duschade jag snabbt och sen åkte jag, Marie och hennes mamma in till Gbg för att möta upp Maries faster ute på stan. Tog ett par öl och sen hem till Rita och hennes familj på middag och mera alkohol. Vi hade ju egentligen tänkt åka hem på kvällen men i stället sov vi över och festade fram till 4 på morgonen.

Kom hem på söndag eftermiddag helt slut körda så vi sov mer eller mindre hela kvällen på soffan.
I går jobbade jag extra 3 timmar och sen åkte vi in till Gbg igen för att umgås med Maries mamma. Vi möte upp henne på hennes hotell och sen gick vi ut för att leta upp en kina resturang. Till slut hittade vi en, och då känndes de som om vi hade gått runt halv Gbg. Men de va de fan värt så jävla god mat där så de va inte sant. När vi satt där på kom även Rita och joinade oss. Sen gick vi vidare ner till dubliners för någon öl. De e fan de bästa och bara sitta så, 4 st ta en öl och prata om allt och inget.
Kvällen avslutades i alla fall på Maries mammas hotell med en öl uppe i skybaren med utsikt över hela hamn inloppet. Sen belv de tåget hem för våran del och sängen.
I dag väntade ju jobbet igen.

Jobbat en kort dag i dag, skönt. Handlat lite, fixat med lite ärenden och sovit på soffan.
I kväll känner jag för att bara vara hemma, så de får de bli.

De va en liten uppdatering de :)

Hellooo

I´am alive.

Jag har ju jobbat hela helgen. Vart bra, dock inte som vanliga helger då jag har vart i samhället och hjälpt till ett par timmar varje dag, surt som faan.

Annars har jag blivit förkyld som fasen. Flög väl mer eller mindre på mig i lördags kväll. Men nu e de ledigt måndag och tisdag. Skönt och få vara hemma när man inte e hundra och slippa sjukanmäla sig.

Sov riktigt länge i dag och sen somnade jag yttligare 1 timme på soffan efter frukosten. Sen kom mamma hit och tog en eftermiddags fika med oss.
När hon gick hem åkte vi fram och handlade lite grejer som vi behövde till maten.
Vid 19-tiden kom Katrin och Johan på en fika, trevligt trevligt :).

Nu har vi precis ätit en kanon god kyckling gryta. Fick receptet av en arb-kompis men la i lite andra grejer också. Rätt kul faktiskt med grytor, man kan ju göra dom precis som man vill. Har inte bott hemma på typ 6-7 år och nu går de upp för mig att man kan göra rätt mycket i köket hehe. Bättre sent än aldrig och de e ju faktiskt rätt så kul med matlagning.

Nu blir de lite tv tittande.


Nu kör vi...

Nya lips e nerladdat, nu KÖR vi!!!
Glömde visst och säga att herr öl joinar oss i kväll. Fasen vad jag gillar semester!

På lördag börjar allvaret igen med jobb med de e glömt sen länge.

Let´s go!

Då va de dax igen

Tar tid mellan blogg inläggen. Skulle egentligen vilja blogga mera och om intressanta saker men mitt liv e väl inte så intressant hehe..

Helgen som va, va jätte bra på alla sätt. Umgicks ju med Mathilda och Anders på lördag kväll. Alltid lika trevligt :). Roligast va nog när Mathilda och jag härmade han killen som tog brons i utförsåkning (fråga mig inte om de va stor slalom, slalom eller störtlopp). Han pratade i alla fall sjukt roligt. Höll på att bryta ihop dagen efter när jag fick se samma intervjuv med honom.

Annars har jag jobbat måndag och tisdag.
I går åkte vi till bollebygd och uppgraderade Maries xbox så nu fungerar de att spela alla brännda spel. Sen blev de stor handling på maxi och en mos bricka på stockslycke.

I dag har jag gått en promenad med Kiina. Skönt väder ute faktiskt. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag pysa en öl. Vi ska åka till jönköping och titta på hockey.
Härligt att vara ledig såhär 3 dagar mitt i veckan.

RSS 2.0