Sista dagen...

I min älskade lägenhet då! Känns anningen vemodigt om jag ska erkänna. Fan har ju bott här i 3 o ett halvt år. Mycket har det hänt innanför dessa väggar, men nu e den epoken slut. Har faktiskt lite separationsångest just nu.

I kväll kommer Mathilda, Anders o Robban hit. Ska dricka lite öl. Kanske även eller inte kanske MÅSTE packa lite till. För i morgon kl 11 drar vi i gång. Då ska allt köras bort.

Natten på jobbet var rätt okej. Så jobbigt bara när man känner sig otillräcklig... Man gör allt man kan och ändå räcker det inte...
Fick semester i morgon efter mycket om o men. Jävla chef det ska han få höra nästa gång jag träffar honom.

Greja lite nu, kanske.....

Alingsås...

Har nyss kommit hem i från Alingsås med mamma. Har handlat lite grejer.

I natt har jag i alla fall fått sova lite mer än dom tidigare nätterna. Så det känns ju bra med tanke på att jag ska jobbba i natt. Bara den jävla hostan ville ge med sig så vore allt kanon ju. Köpte massa grejer på apoteket men det hjälper ju fan inte...

Nä nu ska jag äta lite....

Natten...

Va precis lika hemsk som den förra. Drömmer massa konstiga saker och när jag vaknar e det som att jag e kvar i drömmen i alla fall. Så sjukt. Har tänkt på det hela dagen, nu har det nästan blivit så att det e jobbigt att behöva gå o sova på kvällarna. För man e rädd för ännu en sån natt.

Hostan och förkylningen vill inte ge med dig heller. Kanske måste inse att jag behöver gå till apoteket o inhandla diverse saker.

Började jobba 1 timma tidigare idag, för det va utbildning på förmiddagen. Helt okej. Nu e det rätt lungt på jobbet ett tag. Sen ska jag åka in till Vårgårda o jobba mina sista timmar där, slutar 16.30 i dag, suck.... Vill bara hem nu o inte göra nåt....

Blir så trött...

På denna förbannade hostan!! Kan den inte bara ge sig nån gång??
Man kanske ska gå o lägga sig o försöka få sova några mera timmar än vad jag gjorde natten som va....

I dag har jag som vanligt inte gjort nåt vettigt alls. Bara suttit framför datorn och tvättat 2 maskiner tvätt. Orkar i och för sig inte göra så mycket mera heller! 

Nä sängen nu så man orkar med jobbet... Hoppas inte hostan e så farlig i natt igen.... 

Det håller i sig...

I dag e förkylningen ännu värre. Har knappt sovit nåt i natt, har varit vaken varenda timma när jag väl hade somnat, bara hostat o haft en jävla huvudvärk. Sen ringde dom från jobbet o väckte mig kl 11. Då gav jag upp, tyckte det va lika bra o gå upp då. Så i natt hoppas jag verkligen att jag ska vara trött o få sova. För i morgon ska jobba ett dag pass igen, jobbar då mellan 8.30-16.30.

I dag blir det väldigt lungt läge eftersom jag mår som jag gör. Ska tvätta en maskin tvätt till e det tänkt. Kanske försöka göra ett röj i lgh. Även fast jag ska flytta snart behöver det ju faktiskt inte se ut det gör just nu i alla fall... Usch van trivs ju i skiten. Så det e nog lite därför jag e så mycket hemma hos mamma o pappa också!

Förkyld...

Det börjar komma mer o mer nu :-(... Tjock i halsen, o nyser typ hela tiden o en jävla hosta... Fan också, sånt här trams har jag ju inte tid med!
Men det kanske e ett pris man får betala när man jobbar som jag gör just nu! Det e ju verkligen inget hälsosamt liv jag lever. Men det e bara denna veckan med!

Fan vad det e kallt ute då! 8 grader stog det i bilen när jag åkte hem! Fan vill inte ha höst än ju. Kallt som fan e det hemma också. Hade visst en massa fönster öppna här så det va 17 grader här hemma.... Smart Jossan....







Vill vakna...

Det verkar vara omöjligt att vakna till liv i dag. E som en jävla zombi i dag. Känner mig lite små sjuk med. Ont i huvudet, halsen o fryser som fan....

Har en del saker som jag borde ha gjort i dag men orkar fan inte ta tag i det. Sitter kvar nere hos mamma o pappa. Borde egentligen ta o göra nåt men det verkar ju som alla jobbar eller har andra saker för sig.

Fick i alla fall mat här nere. Gott :-)....


Trött...

I dag e jag riktigt seg o trött. Natten på jobbet har varit helt okej. Ställde klockan på13 i dag, men vart alldeles för trött för att gå upp då. Så jag låg o halv sov i 30 min till. Men jag e jätte trött än...

I dag vet jag inte vad som händer. Få la se. Ska inte åka hem än. För då kommer jag bara somna. Det ända jag kan göra hemma e o kolla på film o då lär jag ju garanterat somna.

Prata lite med mamma o pappa nu....

Hmm...

Va ett tag sedan jag bloggade ju...
Wärdshuset på fredagen var jätte kul. Träffade massa roligt folk.
'i går på dagen jobbade jag mellan 7-14. Väldigt segt med tanke på att jag bara sov 3 timamr på natten. Direkt efter jobbet åkte jag till Alex. Han fyllde 4 år i går. Direkt efter det kalaset åkte jag hem o byte om snabbt för att åka hem till Madde o Marcus.
Sen vart det 25-års fest för Patrik. Den festen va riktigt lyckad. Fick jätte god mat och sen sjöngs det karioke. Fan vad roligt det var...

Somnade runt halv 5 i morse. E ju sådär pigg i dag måste jag säga. Ska börja jobba kl 22 i kväll vilket jag inte känner för. Men det ger la sig.

Undra om man skulle ringa mamma o pappa och fjäska till sig lite mat där hemma i kväll???

Jobbat i natt...

Natten gick hur bra som helst o jobba. Det var skönt o komma hem o få lägga sig i sin egna säng. Dock ser min lgh ut som ett enda kaos just nu. Allt är nerpackat i kartonger. Jag o Maria röjde som fan i går. Så det va lika bra att få gjort så mycket som möjligt när vi ändå var i gång.

Nu ska jag åka fram till bolaget. Ska ta nån öl i kväll o sen gå fram till wärdshuset o kolla läget. Blir dock väldigt lungt eftersom jag ska jobba i morgon kl 7. Pratade med Annelie på jobbet i dag när jag hade vaknat. Då har vi fortfarande inte fått in vikarier till i morgon som vi beställde i tisdags. Fan vad dåligt säger jag bara. Dom har haft nästan hela veckan på sig och så börjar dom leta det i dag på middags tid. Sånt blir man ju bara lite arg på...

Nä dra sig nu då!

Jaha...

Snart kommer Maria, då ska vi börja packa lite i min lgh. Det e ju bara 1 vecka kvar tills jag ska flytta. Tiden går så fort ju...
Vaknade strax efter kl 15 i dag av att massa ungar höll på och gapade o skrek utanför här. Jag vet att jag har ett hemskt morgon humör men det va fan inte bättre av att vakna av det där! Fan om dom håller på sådär i morogn bitti när jag kommer hemifrån jobbet och ska sova. Då äter jag nog fan upp dom....!!!!!

Vart nere hos pappa en liten sväng nu. Mamma har jag inte träffat på hela veckan för hon jobbar ju sent. Så vi går om varandra nu.

Nä om jag skulle sätta lite fart här hemma nu. Så Maria tror att jag har gjort lite när hon kommer sen....

Denna dagen...

Då var det kväll igen då. Tycker inte att det e annat än morgon o kväll. I morse var jag hur trött som helst när klockan ringde. Somnade som vanligt runt 2. Satte mig tyvärr vid datorn när jag kom hem i från Laleh. Fattar inte varför man e så dum o inte tar till vara på dom 2 extra timmarna som man får sova när jag börjar 9.30.

I dag har jag som sagt jobbat mellan 9.30-14. En helt okej dag på jobbet. Sen när jag kom hem la jag mig o sov lite. Senare på eftermiddagen ringde Maria. Så jag åkte bort till henne. Va ute och gick en sväng, Therese var också med. Det blev en pizza på vägen också. Har nog hittat en ny favorit nu. Sen satt vi ute i deras trädgård och tjöta skit.

I kväll blir det att försöka hålla sig vaken så länge som det går, så jag kan sova länge i morgon. För jag ska ta en extra natt i morgon. Det är änna ryckit att jobba såhär nu. Ena dagen e det dag pass som gäller och dagen efter e det ett natt pass. Det går nog inte att hålla på såhär länge. Men ett tag ska det allt gå bra. Men det blir ju inga som helst sovrutiner. Men det e bättre betalt i alla fall, o sånt gillar ju jag...

Tidsfördriv...

Som vanligt e denna listan snodd av Mathilda. Bra tidsfördriv när man inte kan sova ;-)...

Vad heter du: Josefine Hulth

Var bor du: I Vårgårda

Trivs du där: Jodå det fungerar väl. Men gräset e alltid grönare på andra sidan..

Brukar du läsa horoskop: Nja det kan jag väl inte direkt påstå men det händer.

Har du körkort: Ja det har jag haft i snart 6 år.

Favoritdjur: Hund.

Festar du mycket: Ja det gör jag. Just nu lite väl mycket men det har ju varit semester. Men nu ska det bli ändring på den punkten.

Sprit, cider, vin eller öl: Allt fungerar på Jossan. Jag e inte den som e den.

Brukar du bli för full: Det händer allt.
Antal kuddar i sängen: 2 st.

Äger du ett busskort: Nej jag har ju körkort.

Vad åt du till frukost: Åt ingen frukost. Sällan jag gör det.
Har du haft sex idag: Ha ha nej..

Nästa mål i ditt liv: Fixa mina studier till hösten.

Hur svarar du i mobilen: Beror på vem det e som ringer.
Antal timmar sömn inatt: Nästan 5 timmar lyckades jag väl skrapa i hop.

Sov du ensam: Ja det gjorde jag.

Din hobby: Ehh va e det?? Inget för mig... 

Vad är det för veckodag? Onsdag har det väl hunnit att bli nu eftersom klockan e efter 24.00.

Vad åt du senast: 4 uppvärmda bullens pilsnerkorvar doppade i ketschup. Ja, jag e tragisk.

Vem fick du sms av senast: Laleh
Vem ringde dig senast: Helena

Godaste ölen du druckit: Mariestad

Vilka hårfärger har du haft: Blont o brunt

Vad såg du senast på TV: Repris avsnitt på Livräddarna.

Vad läser du för bok just nu: Läser inte böcker.

Längd: 173 cm

Skostorlek: 40 typ

Hårfärg: Brunt med ljusa slingor i. Dock har den bleknat en anning nu.

Är du kär i någon: Nej det kan jag inte påstå.

Vad gör du om ett år: Säkert samma som nu. Fast jag bor i en annan lgh och är färdig undersköterska.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja i bland gör jag det.

Dricker du: Ja

Vilken parfym använder du: Laura e väl den som används mest.

Vilka skor använder du: Mina "pisse" tofflor. Annars mina converse skor.

Dagens klädsel: Blåa jeans, en randig tröja, underkläder o strumpor.


Den rann ut i sanden...

Motivationen alltså! Blev inte mycket gjort. Satte ju mig i soffan när jag kom hem. Och där satt jag kvar men senare blev det en liggande position i den. Somnade nog till en stund och vaknar av att Maria ringer på dörren. Men att jag sov erkände jag ju aldrig, för jag sover ju aldrig på eftermiddagarna, ha ha....

Vart på fotboll i kväll med Maria. När jag kom hem lagade (?) jag mat som jag ska ha med till jobbet i morgon. Det har verkligen inte hänt på år o dagar. Dock bara makaroner o korv men bättre i alla fall än som i dag när bara ett äpple var med....
Det kanske finns hopp för Jossan till o med trots allt ;-)...

Nu ska jag åka bort till Laleh o ta en natt cigg med henne. Sen blir det hem till sängen. Skönt att börja 9.30 i morgon i alla fall....

Motiverad...

Just nu känner jag mig väldigt motiverad till det mesta. Allt e faktiskt inte så farligt. Känns som om allt kommer att går bra till slut i alla fall. Bara man tar det lite lungt och tar tag i sakerna så går det ju faktiskt bra.

Jobbat i dag mellan 7:30-15. En helt okej dag på jobbet kul o träffa alla igen. Dock har dagen varit rätt seg även fast att jag har haft o göra hela tiden.
Va dock väldigt trött i morse när klockan ringde. Kunde verkligen inte somna i går kväll. När jag tittade på klockan sista gången i natt va den ungefär 2.

Så just nu k'änns mina 2 extra timmar i sängen i morgon bitt riktigt skönt.
Ska i väg o titta på fotboll i kväll med Maria. Sen när jag kommer hem ska jag sjunka ner i soffan o bara ta det lungt.

Nu ska det grejas lite här hemma. Måste smida medans motivationen finns kvar..

Lite små trött...

Det gick bra och jobba i natt. Somnade som ett barn vid halv 7 i morse. Sen ringde kl 12. Då kom Maria, sen har vi hållt i gång hela dagen!

Nu är min lgh fylld med kartonger så nu e det väl bara att ta tag i allt. Usch känns lite jobbigt. Antar att det e alla måsten som spelar in där. Men sen ska det blir grymt kul med, bara allt blir klart...

Snart dax för sängen. Ska ju upp o jobba dag i morgon!

En bra dag har det varit i alla fall....


Snart dax...

Nu e det snart dax att bege sig i mot jobbet. Har grillat hemma hos mamma o pappa nu.
Sen kom Maria hit.
Just nu sitter jag med en kopp kaffe. Känner mig lite slö, men det ska nog gå bra i natt. Det e bara att ge sig fan på det.

Nu e allt klart med lägenheten. Så nu blir det flytt för min del den 1 sept och Calle tar över min den 14 sept. Så nu e det bara o börja packa. Jag o Maria ska åka o hämta massa lådor. Sen e det bara att böra packa o ta tag i allt rnt omkring.
Ska bli kul faktiskt. Hoppas att allt kommer gå bra...

Nä dricka upp kaffet nu sen e det bara att åka ut o sätta fart på detta jobb passet...

Jobb ångesten...

Är total just nu! Fan om 5 timmar e man ute på jobbet och har precis börjat sitt pass. 8 långa timmar kvar tills klockan blir 6 och jag får åka hem och lägga mig o sova.

Går dagen va helt okej. Vi hade förfest hemma hos mig, trevligt som vanligt med dessa underbara människor. Sen åkte vi till stommens. Det var menningen att jag o Mathilda skulle gå in. Men när vi ställde hos i den enormt långa kön insåg vi att vi kommer inte vara inne före kl 24. Och betala 160:- för 1 timma o 30 min känndes inte så där kul. Så vi åkte hem till mig i stället och åt bullens pilsnerkorv o drack öl/vin.

I dag har jag medvetet sovit länge så jag ska orka vara vaken hela natten! Ska strax åka ner till mina föräldrar o grilla med dom. Men först ska tvättmaskinen bli klar o jag ska göra lite grejer innan det e dax att åka ner till dom!

Varför??

- Varför har jag det som jag har det?
- Varför e jag som jag är?
- Varför kan inte jag tycka om alla som dom tycker om mig?
- Varför bråkar du med mig?
-  Varför kan det inte va som förut?

Antar för att det e jag, Jossan... Massa problem hela tiden, fan vad jag hatar det. Vill ju men ändå går det ju inte... Fan vad jag hatar det....



Tidsfördriv...

Snott av Mathilda ;-)...


VAD GÖR DU: Sitter och väntar på att mina vänner ska komma.

NÄR DRACK DU SPRIT SENAST: Hmm, sprit. Va i onsdags när jag blev bjuden på det på hotellet.

HAR DU LUGG: Ja, det har jag.

FEST ELLER SLACKING: Givet fest.

GILLAR DU SPORT: Beror på, hockey e helt okej och fotboll går la an. Men då ska man se det i verkligheten.

VILL DU HA BARN: Nja, jag vet faktiskt inte. Inte i dags läget i alla fall men man kanske ändrar sig.

VILKA SPRÅK KAN DU: Lite engelska, tyska o väldigt lite teckenspråk.

BORDE MAN RÖKA PÅ PUBAR: Nej det tycker jag inte även fats jag röker själv. Finns många som har ont av det o dom ska också kunna gå ut.

ÄR DU STOLT ÖVER DITT LIV: Nja det vet i fan. Men jag e rätt nöjd, men det finns även mycket som jag vill ändra på.

VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: Runes Orkester-Vårgårda

VILKEN STAD VILL DU ÅKA TILL I SKRIVANDE STUND: Där det e varmt o där jag kan slippa alla mina måsten som har kommit i kapp mig nu.

HAR DU NÅGOT DJUR? Nja, familjen har en hund som bor hos dom. Så han e la lite min i alla fall.

HAR DU NÅGRA TRUMMOR? Nej men det vore grymt o kunna spela det.

TITTAR DU MYCKET PÅ TV? Nja det går i perioder. Just nu ser jag väldigt lite på tv:en.

HAR DU VARIT MED I LOKALTIDNINGEN: Klart jag har jag e ju Master Jossan ;-)

VAD KOSTADE DET DU HAR PÅ DIG: Min tröja kostade 149:- på gina. Jeansen kostade 500:- på gina. Bh:n, trosorna o strumporna har jag ingen anning om va det kostade.

VILKEN FÄRG HAR DINA VÄGGAR: Här inne e dom ljus berge (eller hur fan det stavas).

VAD GÖR DU NÄR DU INTE KAN SOVA: Tittar på en film eller sitter vid datorn.

HAR DU DUSCHAT IDAG: Ja det gjorde jag när jag vaknade i "morse"

VAD GÖR DU OM ETT ÅR: Jobbar kvar men då som undersköterska. Bor i den lgh som jag ska flytta till. E singel o lever mitt tragiska liv ;-)....

BRUKAR DU LÄSA HOROSKOP, ISÅFALL BRUKAR DOM STÄMMA? Nja läser jag e n tidning som det står i så läser jag det men jag tror inte så mycket på det där.

BRUKAR DU SVÄRA MYCKET?: Ojaaa, alldeles för mycket, måste försöka lägga av med det där.

BÄSTA FIKAT: En kaffe o macka. E inte mycket för bullar o kakor

DET DYRASTE DU ÄGER: Just nu min lgh men det äger jag inte så länge till.

FAVORITPÅLÄGG: Maikrill i tomatsås eller räksallad o kokt skinka.

VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG: Blåa jeans.

VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU: Mp3 i datorn.

VAD ÅT DU SENAST: 3 ost mackor.

HÅRFÄRG: Ljusbrunt det har bleknat en anning nu.

FAVORITMÅNAD: Alla sommar månader.

FAVORITDAG I VECKAN: Dagen innan jag e ledig o så den dagen jag e ledig.

CHOKLAD ELLER VANILJ: Choklad

VAD HAR DU FÖR FÄRG PÅ TANDBORSTEN: Vit, grön med lite blått i tror jag. Brukar inte studera mina tandborstar. Huvudsaken e att dom fyller i sin uppift...


Snart...

E klockan 20...  Då kommer "Herrljunga folket"... Sen kommer ev Mikael, Jerry, Micke o Elin upp. Sen blir det i väg ut på nya galna upptåg.
Ska i väg o lyssna på Björn Rosenström inte min favorit men det ska bli kul i alla fall!

Nu va vinet slut så nu e det dax o fylla på det sen kankse man ska fixa i ordning sig...

Ger snart fan i det...

Det spelar ju liksom ingen roll hur man än gör o försöker så blir det fel i alla fall. Fan vad jag börjar tröttna på det här nu! Lika bra att jobbet drar i gång i morgon. Då slipper man tänka så mycket...

I går kväll va jag först hemma. Sen ringde Maria o ville jag skulle komma bort till henne o Stefna o prata lite o ta ett par glas vin så det gjorde jag. Sen skulle dom sova så jag drog mig bort till Malin. Va ett tag sedan vi träffades o pratade. Så även där blev det lite mera vin.

Va la hemma hos mig strax efter 3 då blev det sängen.

I dag vaknade jag på tok försent. Hade ingen ork att kliva upp. Så jag låg kvar i slummrade tills klockan va strax efter 17. I kväll vet jag inte vad som händer. Vet bara att jag vill göra nåt roligt o inte vara hemma. Får la börja ringa runt o kolla läget med kompisarna!

En cigg nu!

Fan också...

I dag har nog verkligheten kommit till mig. Fan vad dåligt jag mår. Har ångest för typ allt nu, flytten, studierna o jobbet. Hela mitt liv med andra ord. Kommer ju ingenstans med något ju. Så jävla slö orkar inte ta tag i det.

Det ända jag vet e att jag vill inte vara här. Vill åka bort, långt bort. Där inte verkligheten kan hitta mig.... Men den hinner väl i kapp mig där med...

Hur fan lyckas jag med allt egentligen???

GT

Va inne på GT:s hemsida. Å naturligtvis var ju ju tvungen o titta på sidorna om sex o kärlek.
Hittade ett test där. Det handlade om man va värdig knullborgarmärket.

Det var 10 frågor och jag fick 8 rätt...

Så jag klarade av kravet för att få knullborgarmärket, ha ha ha... Undra liksom hur det ser ut??

Är jag en snuskis nu eller vad?

Ja ja, lite tidsfördriv var det och självförtroendet gick upp en nivå...
Måste kolla om det finns mera roliga test, ha ha....

// Master Jossan

Dagen...

Hotellet i går var lyckat, hade kul som alltid. Ett blåmärke rikare i alla fall. Jävla skor för det kan ju inte vara alkoholen, det e jag helt övertygad om.

Nä jag vaknade i "morse" hade laleh ringt och skickat mess allt för att jag skulle vakna, men jag sov som ett barn o hörde inget. Hon ville åka till Alingsås för det var slut rea. Så det gjorde vi. Orkade inte ens tänka på att handla kläder när jag väl kom dit. Huvudet känndes 10 storlekar för stort.

Efter Alingsås åkte vi till Malin o tog en kaffe med henne. Bestämde att vi skulle ses lite senare i kväll och dricka lite vin o äta lite gott. För det har ju inte jag pysslat med hela min semester, äta lite gott o dricka alkohol. Hmm, skumt liv jag lever just nu. Konstigt att jag inte har pajat än.

Nu börjar det ta på semestern. 3 dagar kvar eller 2. Går ju på söndag kl 22.00. Fan jag börjar änna känna lite ångest för det. Sen har jag lite små ångest för att jag strax ska flytta och inte har gjort nåt åt det än. Bara frågat massa folk om kartonger. Mer än så e det inte... Ska ta tag i allt nästa vecka när jag har börjat jobba igen. Nu vill jag bara ha kul dom sista dagarna av semestern.

Shopping...

Har vart med Laleh i Trollhättan i dag. Skulle handla lite skor och lite kläder. Men det fanns ju fan inget som ens va värt o prova.
Så vi åt på McDonalds och åkte hem!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen sen blir det utgång i Alingsås med Maria, Laleh o Karin!


Va fan...

Det går verkligen inte o sova. La mig vid halv 1. Men kunde inte sova så jag gick upp o satte mig vid datorn igen. Nu e klockan redan snart 3.
Jag e jätte täppt i näsan, har världens jävla hosta och har ont i halsen. Fan också, det får inte komma nu!
Måste verkligen sova nu.... Jävla John Blund som inte vill komma till drottninggatan då! Eller han kanske tror att jag redan har flyttat???

Kanske ska se en film.....

Tråkigt...

Fan vad jag har tråkigt då!!!
Första ensamma kvällen denna semestern. Och jag måste säga att jag verkligen hatar det! Usch vad hemskt det är. Har alltid haft massa o göra ju men inte i kväll! Kompisarna har börjat jobba o ska sova tidigt.

Gjort i dag då?
Klippt gräset hemma hos mamma o pappa och vattnat deras blommor. Tvättat 2 maskiner med tvätt här hemma. Även fått plockat undan lite här hemma. Så nu ser det inte för jävligt ut bara jävligt ut.

Sen cyklade jag bort till Maria. Va ute o gick en liten sväng. När vi kom tillbaka satt Therese o Karin ute. Så vi satte oss med dom o pratade och drack kaffe.

Och nu e jag hemma... Sova lär ju inte gå på ett tag eftersom jag sov länge i dag.

I morgon blir det ev utgång i Göteborg med Frida o Laleh. Bara tåget går som vi vill, hoppas på det i alla fall. Annars lär vi ju göra något annat!

Lista...

Snott denna listan av Mathilda.


Vilken svordom använder du mest? Fan, jävlar eller Helvete. Svär alldeles för mycket.


Äger du en iPod? Nej, men ska köpa en snart.


Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 6,30.


Använder du flip-flops även när det är kallt ute? Har inga, men använder mina "pisse" tofflor fram tills snön
kommer. I alla fall i jobbet.


Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Sånt skiter jag precis i. Är rätt dålig på att änvända min kamera.
Så jag hamnar mest på bilder.


Vilken var den senaste filmen du såg? Hundtricket. Kunde inte sova en natt :-P...


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Det hade nog blivit en resa.


Har någon någonsin kallat dig lat? Händer typ dagligen. Men jag tar det för jag e lat..


Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej det behöver jag inte.


Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? I blien ligger det väl nån med blandat på som jag själv brännt ut.
Hemma lyssnar jag bara på musik genom datorn.


Föredrar du vanlig eller chokladmjölk? Hatar allt vad mjölk heter. Så båda går bort.


Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Har säkert hänt. Kommer inte ihåg. Så jag e ett säkert
kort om nån vill dela en hemlighet med mig.


Använder du huvtröjor? Heter det inte luvtröjor? Men om det e det som menas så ja, nån gång när jag fryser.


Har du någonsin deltagit i en demonstration? Nej det har jag inte, vad jag kan komma på i alla fall.


Är du blyg inför det motsatta könet? Nej det kan jag inte påstå...


Vilken film kan du alla replikerna till? Alla repliker kan jag väl inte påstå att jag kan. Men kan många ur sällskapsresan.


Äger du några band T-shirts? Nej det gör jag inte.


När flög du senast? 4 år sedan tror jag. Om det inte räknas med den flygturen som jag tog med cykeln :-P...


Pratar du några andra språk? Kan väl lite engelska, tyska o väldigt lite teckenspråk.


Har du gråtit offentligt? Ja, det har väl hänt.


Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop.


Försöker du alltid lära dig nya saker? Nej man lär sig det man behöver.


Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? Ja det kan jag allt tänka mig. Va nära förra måndagen o tatuera mig. Men det var väldigt mycket inpuls så det fick vara. Men det hade varit väldigt typiskt mig om jag hade gjort det.


Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Inget måste.


Kan du kasta macka? Ja, fast inte så bra!


Har du någonsin varit på Jamaica? Nej


Vad har du med dig in på bion? Popcorn och någon dricka e inte fel.


Vem var din favoritlärare? Ehh ingen.. Har la haft en o annan som varit okej.


Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar? Ja det e ju inte tatueringarna som jag ska dejta.


Gillar du att flyga flygplan? Nja, blir så jävla rastlös bara.


När sov du senast på golvet? Måste ha varit första advetnt förra året. Då somnade jag under soffbordet efter ett X
antal öl för mycket.


Gillar du din boendesituation? Ska flytta om 1 månad. Så jag återkommer med svaret där...


Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna? Ofta o ofta vet jag inte. Men det hände fler en 1
gång i alla fall.


Vilken är din favoritfrukt? Äter sällan frukt. Men i så fall äpple.


Hur gammal blir du nästa födelsedag? 24 :-S


Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ha ha ha nej, för jag e jätte dålig på det där! Speciellt
gramatik.


Tror du på liv på andra planeter? Det vore konstigt om vi e den ända planten med liv på i hela universum.


Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Kommer jag inte i håg. Min bror skulle jag tro...


Tror du att Gud är man eller kvinna? Tror inte på gud.


Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det vet jag inte. Umgås med båda
delarna.


Hur valde dina föräldrar ditt namn? Vet inte. Men förhoppningsvis så tycker dom väl att det e ett fint namn.


Gillar du senap? Japp på korv o julskinka e det gott.


Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Säger väl inget, svär kanske en ramsa.


Sover du på sida, mage eller rygg? Sidan eller magen. Sover nog mer o mer på magen nu.


Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Vet faktiskt inte. Nån vellig person är det väl i alla fall :-P...


Tycker du om att krama folk? Ja det e mysigt. Självklart beror det ju med vem.


Skulle du säga att du är trendig? Ha ha ha bryr mig faktiskt inte så mycket. Använder kläder som jag trivs i.


Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars? Hatar Star Wars.


Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja i bland. Beror på vad det är.


Vilka böcker har fått dig att gråta? Inga, läser inte böcker.


Vad är du allergisk mot? Gräs


Får du dåligt samvete efter att du ätit kött? Nej. Varför skulle jag få det?


Om du var född av motsatt kön, vad hade du hettat då? Andreas eller Alexander


Skara sommarland...

Det var skit kul där. Badade en massa. Piratlandet för barn var absolut roligast. Varför kan det inte finns sånt för vuxna??? Skit samma jag var där o hade roligt i alla fall :-P... Vägrar och se mig som vuxen!!

När vi kom hem på kvällen åkte jag upp till Malin. Där var Laleh! Dom satt o drack vin så jag tog ett par glas vin med dom och även lite öl. Blev anningen för mycket. När jag kom upp i morse har jag typ hela skogen inne på min toalett. Så vilken väg jag gick hem det har jag ingen aning om....

Mamma ringde förut. I bakgrunden ropade pappa och frågade om jag hade klippt gräset! Va fan, jag e gräs allergisk! Men jag e ju redan täppt och har ont i halsen så det e la lika bra att åka ner till dom och göra det. Men det e ju verkligen inget jag ser fram i mot. Speciellt inte efter vinet/ölen i går...


Sjuk??

Fan det får jag fan inte bli!
Har ont i halsen o känner mig allmänt risig. Hinner ju inte vara sjuk på min sista sem vecka. Har ju massa saker som jag ska göra då!

Just nu väntar jag på att Maria ska komma! Vi ska åka o äta något. I morgon ska jag, Maria, hennes syster o Tobias åka till Skara sommarland. Fan vad jag ska leka runt, ha ha...

Nä nu får fan Maria komma jag svälter ju....

Måste...

Göra något men vad???
I dag är det egentligen perfekt väder (regn) för o städa o plocka i ordning här hemma. Men hur kul e det då?
Nä får börja ringa runt lite till kompisarna så ska nog detta lilla problemet snart vara löst!

Har precis vaknat så börja med frukost kanske inte skadar... Ingen go frukost hemma bara. Får åka ner till Sebastian där finns det gott pålägg i alla fall :-P.....

Okej...

Klockan e efter halv 5 och det börjar ljusna ute. Kanske dax o sova?? Men jag e inget trött ju! Eller det kanske jag är.... Jag  vet inte....


Göteborg o Liseberg var hur kul som helst. Dock en förlust för mig i 5-kamp! Men va fan jag tar det. Det var hur kul som helst. God mat o öl blev det i alla fall ;-)...
Åkte tåget hem 0.32, vi bestämde hos för o inte gå hem o sova. Så vi åkte till Jerry o Elin på fest. Kul o träffa lite kompisar o bara tjöta runt....

Nu får det fan bli sängen... Hoppas ingen ringer o väcker mig i morgon. I morgon ska jag o Laleh boka hotell rum i Göteborg. Så vi kan festa runt där under kalset o komma o gå som vi vill :-)...  Hell yeah...

Snart dax...

Att bege sig mot tåget! Laleh ville ha öl så hon kommer nog upp en snabbis innan vi drar!

Fan satt och summerade vad min lön har gått till, hmm.... Fan inget roligt. Eller jo roliga saker har man ju gjort men det e inte kul när man inser till VAD pengarna har gått till egentligen....
Öl, cigg o skräpmat... Fy skäms Jossan. Nu får det bli lite skärpning. Kanske ska följa min mammas råd. Att börja leva i verkligheten... Men då inebär det ju att man måste bli vuxen. Och det verkar inte roligt....
1 vecka kvar på semestern. Då ska jag leva såhär också, sen blir det ändring. Det lovar jag.... I alla fall när jag jobbar :-P....

Fan vad klockan går då! Måste nog leta reda på mina grejer o fixa i ordning mig lite! Sen e det dax för Göteborg...

Seg...

Fan vad jag är seg i dag då!!!
Kräftskivan hemma hos Mathilda o Anders var helt okej! Jag o Mathilda rockade såklart ;-))... Spelade Nintedo Wii för jävla roligt...
I dag e det mindre kul men va fan det ger sig...

Skulle åkt med på Rally i dag men tyckte inte det var lägligt just i dag. Speciellt inte på morgonen! Fan vad jag e störd. Maria ringde o väckte mig kvart i 9 eller nåt i morse. Då svarade jag tydligen kebabrulle, ha ha ha... Måste ha drömt nåt.. Eller så e jag allmänt störd helt enkelt....

I kväll ska jag o Laleh ner till Göteborg o Liseberg. Blev lite hastigt bestämmt. Men det e sånt som e roligt ju!
Så vi åker med tåget 18.17. Sen tar la vi sista tåget hem till Vårgårda. Ska verkligen inte vara ute till halv 7 som det blev sist vi var ute i Göteborg, ha ha ha.... 

Fick även klartecken med att få sälja min lägenhet i dag. Fan jag e faktiskt lite rädd. Man vet vad man har men inte vad man får. Men det var som Laleh sa, det e ju bara en lägenhet. Det e ju inte livet det gäller... Eller????
Rädd e jag i alla fall.....

Nä om man skulle äta något i dag kanske...

2 öl...

Är sänkta och fler lär det bli. Det brukar det nämligen bli när jag o Mathilda "umgås", ha ha...

Nu kommer Kalle så nu e det dax o dra!


Kom på en sak...

Jag måste vara extremt rolig o skoja med!

I går kom det ett vykort utan avsändare. Med någon som har skrivit min adress med förvrängd stil. På framsidan var det en bild på en apa. Det e inte första gången jag får ett sånt vykort. Men denna gången vet jag inte vem det är!

I går när jag kom till Borås o öppnar min väska för att ta fram en cigg. Då ligger det en gammal disktrasa i som dom dessutom har torkat fågelskit med. Mina älskade föräldrar är så roliga :-P....

Undar vad som kommer härnäst på posten?

Hittils:
- 2 vykort utan avsändare.
- En bricka med bullens pilsnerkorv.

Borås...

Hamnade i Borås i går kväll med Maria, Mathilda, Anders, Robban o Mikael. Det var Bo Kaspers Orkester som spelade. Inte min smak. Men jag o Mathilda gick o satte hos o drack 2 öl var i stället. Mycket trevligare så! Sen åkte vi som vanligt efter kvällens bravader till Max för att äta.

I dag ringde Maria o väckte mig 13:30. Som vanligt på min semster blev det frukost på McDonalds. Hmm, nyttigt värre.

I kväll blir det kräftskiva hos Mathilda o Anders.

6.23

Va klockan i morse när jag la mig i sängen!
I dag känns det som en ångvält har kört över mig. Det e nog lättare o säga vad jag inte har ont!
Men fy fan vilken rolig kväll det var i går :-D....
När vi kom till Göteborg skulle vi äta sushi (eller hur fan det stavas). Soppan var god men det andra kunde kvitta. Men  nu har jag testat det o vet vad det är!

Efter maten velade vi runt lite. Fick för oss sen att gå o disco bowla. Så det gjorde vi! Fan vad kul! Dock en förlust för mig, men jag tar det!
Efter bowlingen gick vi upp till avenyn o drack en cosmopolitan. Sen velade vi runt ännu lite mera, ha ha ha...

Men sen hamnade vi på bryggeriet. Där blev vi kvar tills det stängde. Fan vilket bra ställe! Dansade runt o drack o hade skit kul verkligen! Träffade massa folk som vi snackade runt med...

Sen åkte vi hem med tåget som gick 5.17. Så pappa var o hämtade oss kl 6 i morse i Alingsås.

En kanon kväll helt i min smak!

Nu kommer Maria...

Göteborg...

Snart dax att göra i ordning sig och åka bort till Laleh o ta en öl innan tåget går strax efter 19 :-)... Ska bli grymt kul!

Så vad har jag gjort i dag då??
Gick bort till Maria som klippte sig. Va där strax efter 11. Sen åkte vi o åt lunch på Rasta. Eller frukost va det för min del.
Sen har vi åkt runt o gjort diverse saker. Som alltid en trevlig dag när det tillbringas i goda vänners sällskap! 
 
Titta mailen nu sen e det dax o göra i ordning sig..

Just nu...

Sitter det en gräshoppa i mitt tak... Va fan liksom... Jävla djur som kommer in hela tiden då! Dom e födda ute o ska vara ute o dö ute.... Å inte dö i min lägenhet...

Nåt positivt e ju att jag inte behöver sova själv i natt, ha ha... Man måste se det positiva i allt var det visst nån klok människa som sa!

Fan vad jag längtar tills i morgon då! Vill ut i Göteborg nu ju!

Kan fan inte sova heller, speciellt inte nu när det sitter en STOR GRÖN GRÄSHOPPA i mitt tak... Scarry....!

Mario Cart...

Mario Cart i kväll då!! Å vem ägade då?? Master Jossan så klart, vem annars liksom ha ha ha....
Maria o Danielle åkte precis hem!

Dagen har varit helt okej. Började med frukost (?) kl 14:30 på nyfiket med Laleh. Sen låg jag o Maria o kollade en film. Orkade inte ta oss för något i det otroligt varma vädret!

I morgon blir det utgång i Göteborg med Laleh. Vi ska testa massa öl sorter. Men först ska jag försöka komma upp tidigt. Maria o jag bestämmde att vi skulle äta lunch ute efter att hon har klippt sig. Ska möte upp henne klockan 11, ryser fan i hela kroppen bara av tanken att gå upp så tidigt....

Ska faktiskt strax gå o lägga mig, eller ja får la se... Men e rätt trött nu faktiskt!

Lurad...

Jag gick in på pressbyrån i dag för att handla cigg...
Då frågade gubben där om jag hade cyklat. Jag bara ja det har jag gjort för det hade jag ju gjort. Sen frågade han mig hur det hade gått o jag sa att det hade gått jätte bra. Då frågade han vilken placering jag hade kommit på. Då trillade pengen ner i huvudet på mig, ha ha ha... Men jag sa inget utan sa att jag hade fått en placering någonstans i mitten ha ha ha...

Så han tror jag är en elit cyklist som röker, ha ha ha..

Grill hemma hos mamma o pappa i kväll, trevligt och en del trams... Har verkligen saknat våra familje stunder nu när dom har varit på semester... Skönt o ha dom hemma igen, ska aldrig växa upp!

Sen har jag varit en sväng hos Laleh. Satt ute o tjöta så nu fryser jag som fan ska strax krypa ner under täcket o se en film och invänta John Blund :-)...

I morgon åker jag eventuellt till Rebecca har inte riktigt bestämt mig än! Ska sova på saken...


Cykelfestivalen...

Ja vad ska man säga??
Hur rolig som helst har denna helgen varit!! I dag känns det att man lever kan jag lova. E gött trött på fest just nu!
Stackars Therese bröt fotleden i går :-(... Bortsett från det så har allt varit hel lyckat... Men om 1 år gör vi en favorit i repris :-D....
Har varit hes nu sen i fredags, då sjöngs det singstar, fan vad roligt det är. Singstar äger helt klart...

Är just nu hemma hos mamma o pappa. Ska åka bort till Laleh om en stund. Sen blir det hem till sängen... Sjukt trött just nu....

Tack alla vänner för en kanon helg!!!!

Kvällen...

I går var hur skoj som helst!
Började med förfest hos Maria. Sen gick vi till Petras salong o fortsatte festandet. Efter det gick vi till tältet. Massa roligt folk där.
Tjötade runt med massa folk o hade allmänt trevligt :-))...

I dag känns det att man lever kan jag lova. Ska strax ta mig en dubbel treo. E ju sådär sugen på att börja festa klockan 17 i dag igen. Men va fan det e cykelfestival!

Nu blir det lunch ute med Maria, Terese o Petra!

Ost o Bacon korv...

I bland blir man så trött.... Skulle handla cigg på mitt kredit kort på Statoil. Då fungerar det inte utan mitt kort e spärrat. Va fan tänker jag, åker hem anningen irreterad o laddar för att skälla på dom på kundservice, och fråga va FAN dom sysslar med egentligen! Kontentan av det hela är att killen i andra sidan luren säger att jag har överstigit min kredit. Sen summerar han i hop min summor o säger att det överstiger 4000 kr som alltså e min kreditgräns. Fattade inte vad han pratade om för räkingen var ju "bara" på ungefär 2500 kr. Men spärren skulle hävas så fort mina pengar hade kommit in på deras konto.
Tack säger jag med en tår i ögat o inser att nu e det slut med ost o bacon korv på Statoil *snyft*... En epok i Jossans korv värld har gått i spillror!!!

Dra täcket över huvudet nu o drömma om den underbara ost o bacon korven!

Good Morning...

Då har man vaknat till ännu en dag då :-)...
Va vaken 8:43 första gången va rätt pigg då o tänkte gå upp. Men sen när jag såg vad klockan var så tvingade jag mig själv o somna om. Det går ju bara inte att gå upp så tidigt när man har semester :-P...

I kväll e det öltältet som gäller. Ska till Maria kl 17 o börja festa. Äntligen är helgen här som man typ längtat efter i ett helt år nu!

I morgon kommer mamma o pappa hem, skönt! Då e ordningen återställd!

Nä om man skulle fixa lite så man e klar till 17...

Jobbigt...

Usch vilken jobbig dag det e i dag då!
Det går verkligen inte att komma i gång. Har vänt på typ allt. Vet knappt vad det är för dag. På dagen sover jag o på nätterna festar jag typ så mitt liv ser ut just nu!
Ingen koll på nåt... Det e anningen jobbigt. Men nästa vecka får det bli en ändring på det! Kan liksom inte hålla på såhär. Det pallar ju ingen. Det e ju menningen att man ska vila upp sig på semestern o inte som jag, ta ut sig fullständigt.

Mitt resonemang just nu i alla fall.....

I Göteborg gick det bra med Kivi. Jag lyckades guida Katrin rätt. Inte en ända felköringt! Jag e lite grym om jag får säga det själv ;-)....

När jag kom hem somnade jag på direkten på soffan. Fan måste sluta använda min soffa som säng när jag e ledig.

Undra vad man mer ska göra i dag då! Någon gång i dag måste la jag vakna till liv o då kan jag ju inte sitta här hemma själv. Det fungerar ju bara inte..... Men det får bli lungnare i kväll än vad det var i går, ha ha.. Men kul som fan hade vi, jag o kusin Kalle!

Pigg?

Nej knappast efter 12 timmars festande o 4 timmar sömn på soffan!

Ska strax åka ner till Göteborg med Karin. Vi ska ta bort stygnen på Kivi. När jag kommer hem ska jag nog sova lite till. Känns som det vore en bra ide.

Måste köpa cigg...

Förresten...

Dunka mig gul o blå.....!!!!!!!

Dax att sova?

Kalle gick precis hem!
Kul som fan att festa med honom!
Det blir en repris på det i morgom....


Nu e jag full kanske dax att dricka upp ölen o sova??



RSS 2.0