Vad är fel?

Nu har de skjutits raketer här i flera dagar. Va fan e då fel liksom?
Några som gått fram för långt i kalendern eller några som bara längtar å smälla upp alla pengar i luften innan nyår eller några som har en jävla massa pengar så de spelar ingen roll om man skjuter i flera dagar innan nyårsafton och sen har värsting raketerna på självaste nyårsafton??
Små barn roar ju sig lätt som de heter... Eller?

A ja, fick slumrat till 20 min på soffan när jag kom hem. När jag vaknade kännde jag mig allmänt dålig och gör fortfarande. Fryser och känner mig hängig. Vore väl i och för sig inte så konstigt om jag åkte på nån skit eftersom nästan alla i min närhet har legat hemma eller ligger hemma med feber/förskylningar/magsjuka.. Hoppas inte bara att jag får de, för jag har fan inte råd å va hemma...

Snart blir de duschen sen får de bli sängen och hoppas på bättre sömn i natt. Annars kommer jag seriöst bli tokig. Förra veckan va de inte mycket sömn på nätterna och inte på dagarna heller för den delen. De håller inte och sova ca 3 timmar per dygn om man ska orka med jobbet också.
Jag vill ha vardag nu.. När allt e som vanligt å man slipper tänka på helg dagar hit å dit.. Dom som har vart lediga i dryga 3 veckor håller säkert inte med ;-)...

Äntligen hemma

Så gött å äntligen va hemma. Dagen har gått jätte fort på jobbet i dag, fattar inte vad tiden har tagit vägen. I och för sig brukar alltid tiden gå fort på jobbet.
Är verkligen jätte trött just nu. Förmår mig inte ens å äta. Vill nog egentligen bara lägga mig å sova just nu. Men ska försöka vara vaken så kanske man kan somna i tid i kväll. Hmm de där brukar ju alltid skita sig rätt brutalt. Men försöka duger ju alltid...

Blev på dåligt humör när jag kom till affären. Hatar verkligen alla folk som armbågar sig fram. Liksom varför såna jävla panik hela tiden??
Men jag fick nog handlat allt jag skulle ha. I dag blir de Jossans special, råa prinskorvar ;-).

Sen har jag bestämt mig för att ha en hel nykter nyår. Orkade fan inte åka till bolaget och i morgon stänger dom kl 15 och jag slutar jobba 16:30. Å sen ska jag ju ändå jobba dagpass på nyårsdagen så spela roll med en öl liksom.

Får nog bli lite soff läge nu....

Trött

Somnade i natt efter kl 4 och vaknade av mig själv 6:20 ungefär. Säg inte att de ska bli som förra veckan. Måste ju för faan gå och få sova.
Kom ut till bilen och den va ju jätte isig. Stod ett bra tag och bara skrapa å skrapa, lite tröttsamt så där. Gillar inte alls å börja dagen sådär. Inte vad mitt morgon humör pallar med efter 2 timmars sömn.

A ja, jobbet flyter på i dag i alla fall. Ska väl snart äta mina mackor med gammel leverpastej på, misstänker att även den har sett sina bättre dagar. 
I dag blir de i alla fall ett stopp i affären på väg hem. 

Sen som sagt "små plocket" hemma blev ju inte gjort heller i går. Datorn tog över min kväll som så många andra kvällar. Kanske gör nåt åt de i dag. Eller om jag bara sätter mig apatiskt i soffan. Vem vet? Känner mig bäst själv så de blir nog de senare alternativet.  
Fattar inte hur man kan va så bra på att få gjort så lite som möjligt på en sån lång tid...??
Självdeciplin va ordet kanske.

Nä nu va nog kaffet klart....

Se på faaan

Jag fick fan städat hemma. Bara lite små plock kvar men de e inte alls mycket. Nu e de ju nästan t.o.m lite mysigt att vara hemma. Har helt seriöst inte städat hemma på 1 månad. Bara tagit toaletten mellan varven.
Och jaaa, den dryga 3 veckors pizzan e slängd , hittade även lite grönsaker efter en taco kväll för 3 veckor sedan som har sett sina bättre dagar för ett bra tag sedan!
Men allt de där tillhör nu de förflutna i mitt liv. Nu ser vi framåt med nya ögon....

Måste ge mig själv dagens ros nu, duktiga Jossan liksom...

Fast jag står fast vid mitt ord, jag vill fortfarande ha ett hembiträde. En som kommer när jag inte e hemma och fixar till allt och som även fixat mat och matlådor till mitt jobb och som sen har försvunnit tills jag kommer hem. De hade vart perfekt i mitt liv...
E du intresserad av ett gratis jobb?? Hör av dig till mig då...


Nu jävlar

Nu får de fan räcka med lathet, nu jävlar ska jag piska upp mig själv i brygga å ta tag i mitt hem. Nu börjar jag tröttna på alla dammråttor som virvlar runt fötterna. Å allt annat äckel som ligger framme och skräpar. Å yes nu känner jag mig mogen för att slänga den dryga 3 veckors gammla pizzan. Om den e kvar. Den kanske har gått ut självmant??
Tar jag de inte i dag så kommer de inte ske denna veckan heller. För jag jobbar resten sen ju. Å jag känner mig själv för bra för att veta att jag inte kommer städa.

Faaan vad jag önskar mig ett hembiträde. Hade tydligen inte vart tillräckligt snäll för tomten kom inte med de!
Så de e la bara å plocka fram piskan å sätta igång.

Sista dagen

Och vara ledig då. Känns lite bittert fast ändå ganska så skönt. Finns ju liksom inget mera och göra nu. Krogbesöken och allt annat e avklarat för denna julen.
Nu väntar bara nyår sen blir allt som vanligt igen. Faan så skönt.. Dock ska jag vara ledig lite längre i slutet på januari. De blir nice de =)...
Skönt å komma hemifrån ett litet tag.

Annars i dag vet i fasen vad som händer. Borde ta och städa lite här hemma. Men ack så tråkigt det är. Men de behövs verkligen.
Får se helt enkelt nu har jag ingen lust och göra nåt annat än å sitta här vid datorn. Så de e precis vad jag ska göra.

Lite kaffe vore ju inte helt fel...

Feeling good

Inga större problem idag. Mår helt okej dock jävligt hungrig så de får snart bli lite frukost.

Förfesten hos Therese va jätte trevlig. Trodde inte att de skulle bli så mycket folk som de blev. Där var de en tjej som trodde jag, Therese och Anna-Lena va systrar haha. Shiit vad jag garvade när jag hörde de.
Sen vad de ju i alla fall middag på w-huset. Jag hade sparat mig och inte ätit nåt mera än fruksot. Först fick vi vänta jätte länge på maten, sen va de hur lite som helst och inte alls varm. Så de kunde ha kvittat. Men vi hade roligt vid bordet ändå.
Sen gick vi därifrån och gick till Petras salong för lite mera dricka. Å sen tillbaka till w-huset för att ansluta med resten av kompisarna som inte hade matbiljett.
Va faktiskt hemma i lagom tid orka efterfester. Börjar nog helt seriöst bli för gammal nu.

Nu blir de soffläge och lite tv zapp.

På G

Yes, nu e första ölen öppnad. Smakade ju inte helt fel om man säger så. Va även ner till mamma o pappa en sväng och fick i mig lite frukost. Måste seriöst gå i genom mitt kylskåp snart. Tror inte att de e mycket som e ätbart där för tillfället. Å yes, pizzan e kvar.

Har förstått på en vis kusin ;-) att han saknar mina "hatar julen" inlägg. Hade säkert kommit en massa om jag inte slutade blogga under 1 månad. Men i dag mina kära vänner e julen slut för denna gången. Visst har de vart bra men har jobbat en hel del under julen. Men nja, jag tycker mest om när allt rullar på som vanligt.
När "ska" man plocka ner stakarna i fönstret??

Häpp nu ska jag rulla vidare.

Ha en bra kväll...


"God Morgon"

Ja jo lite sent e de och säga god morgon. Men jag e trött....

Ska snart hoppa in i duschen för om 2 timmar lite drygt ska jag vara hos Therese och börja festa. Ska bli grymt kul och jag är laddad...

Nä nu ska jag sätta lite fart på mig själv kom på att de finns lite saker nere hos mamma å pappa som jag måste hämta. Å även kanske kan få mig en macka ;-).

Rastlös

Fan nu jag gått och blvit de. Vill göra nåt men vad?
Alla verkar vara bakis och inte alls så sugna på att göra nåt.

Hatar när de kryper i kroppen.
Nä om man skulle gå å retas lite med familjen...

Rehab

De e fortfarande oj oj på den här dagen. Känns som de aldrig går över. Men de måste la de göra?

E i alla fall nere hos mamma o pappa nu och hälsar på lite. Blir väl snart mat här skulle jag tro. Sen blir de hem och hänga upp tvätten. Å när de e klart blir de soffan som gäller för min del.

Undra om man ska ta å städa lite hemma i morgon?
Ser rent ut sagt för jävligt ut hemma nu.  Vet att de står en pizza i kylskåpet som har stått där i 3 veckor nu. Den e nog en stor andledning till lukten som kommer när man öppnar kylen!
Kan ju börja med att plocka ut den i alla fall....
Jag e tragisk, jag vet de.....

En rök kanske?

Oj oj

Middagen hemma hos föräldrarna va trevlig. Trevligt sällskap och massa god mat.
Senare begav jag, Mathilda och Anders hem till Petra för lite sing star. Jag sög fan på de igår. Skyller på alkohol intaget.

Sen vart de ju w-huset som gällde. Va helt okej där. Som vanligt typ....

I dag e de ett väldigt stort ojoj... Ont i huvudet och väldigt seg.

Kom precis på att jag måste tvätta i dag med. Suck för de. Annars finns de nog inga större planer för denna dagen. Skönt de. Blir kanske en kaffe ihop med Therese lite senare. Å så lite mat hemma hos mamma o pappa. Deras kompisar kommer ju dit i helgen. Kan va kul å träffa dom lite. För i morgon finns de nog inte så mycket tid till de. I morgon e de utgång igen. Känns väl inte speciellt aktuellt just nu men de blir andra puckar i morgon. Ska bli grymt kul i alla fall!

Nä om man skulle ta tag i sig själv kanske

Och nej de blev inget akuten besök för mig i går ;-)


Juldagen

Har precis kommit hem i från jobbet. Vart en otroligt lugn dag i dag.

Känner mig hyffsat pigg just nu och laddad inför kvällen. Då de blir först mat hemma hos mamma å pappa med moster å hennes familj. Jag å Mathilda ska festa sen får la vi se vad som händer och sker. Sist jag festade med henne så fick natten tillbringas på akuten. Skadade mjukdelar va diagnosen den gången. Så lite lungnare får de allt bli denna kvällen.

Nu ska jag leta fram nåt ätbart. Har bara ätit massa choklad och julgodis på jobbet i dag.
See ya

Dax att börja blogga igen

Jag saknar min blogg som fan. Saknar att skriva om menningslösa och menningsfulla saker som händer i livet.
Så nu e det dax att börja blogga igen.
Hoppas på att min trogna skara med läsare hittar tillbaka och vill åter igen följa min blogg.

Sen sist jag bloggade har de hänt massa saker i livet. Eller massa å massa. Men jag trivs fruktansvärt bra med ALLT just nu.  

Julafton i dag då. Jag har jobbat mellan 7-16:30. En helt okej dag på jobbet. På nåt sätt e de helt okej att jobba julafton. Visst tjänar man bra men samtidigt e de mysigt. Men samtidigt möter man en del ensama människor och man märker att de e extra tungt för dom en dag som denna.

Efter jobbet åkte jag hem en snabbis och duschade och byte om och sen ner till mormor å morfar för julfirande med släkten. Har ätit massa god mat. Som de känns just nu så tror jag inte att jag behöver äta mera på 1 hel vecka ;-)...

Snart väntar sängen på mig. Jobbar i morgon 7:30-15. Sen väntar 4 dagars ledigt, ska bli jätte skönt..
Hoppas eran julafton har vart bra..


RSS 2.0