Heeeey

Nu tänkte jag att det va hög tid för ett litet blogg inlägg.

Nu har jag haft mina 2 veckors semester. Piss väder har de ju vart. Vart e solen?? De e ju den STORA frågan. Men nu e det skit samma för jag har börjat jobba i dag, dubbel pass dessutom. Lika bra att köra i gång hårt på en gång...

Så vad har jag gjort då?
Jag och Marie har vart i Falkenberg några dagar. Ett lisebergs besök har också funnits på schemat. En hel del mat och öl drickande har de ju så klart också hunnits med.
Annars har det blivit myckert film eftersom vädret har vart som det vart. Men jag klagar inte, skönt och bara vara.

I dag e jag jävligt trött pga jag har vänt på dygnet. Somnade väl runt 4 tiden i morse.
Annars mår jag bara bra.

Uppdateringen här kommer nog va dålig ett tag. Eftersom jag bor nere i mamma och pappas hus just nu. Och pappa har med sin dator + att jag inte hittar lincens koden till internet. Så just nu lever jag ett internet löst liv.

Nä fasen nu måste jag jobba lite. De va ju ändå därför jag med tunga steg har släppat mig hit.
Faaan, så skönt det hade vart legat i sängen just nu...

Är jag ensam?

Om att mina tänder isar en lång stund efter att jag har klippt mina tånaglar??
Just nu håller en fluga på och envisas med att sitta på fötterna med, grymt irreterande....

Nasty inlägg jag vet..
Nu ska jag åka och handla....

Tisdag

Har sovit sådär i natt, har aldrig kommit ner i någon djup sömn. Vaknade strax innan 11 av nåt som smällde. Åskan??
Lika bra och gå upp och sparka i gång den här dagen då.

Har fått dammsugit och skurat golven. Så nu slipper de så ut som att man har raggsockor på sig under fötterna av allt damm, hehe.. Inte riktigt så farligt med lite åt de hållet va de faktiskt ;-). Dock va de ju knappt 2 veckor sedan som jag dammsög, fattar inte vart allt jäkla damm kommer i från, ilands problem...

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen ska jag handla. Har fått in en beställning av tacos i kväll så de kommer de serveras här i kväll.

I morgon bär det troligtvis av till Falkenberg. Kommer hem på fredag kväll eller nåt sånt. Så min uppdatering här kommer ligga nere ett tag. E de semester så e de...

Ta hand om er så hörs vi när vi hörs...

Update

Så vad har gjorts i dag då?

Åkte till Alingsås med Sebastian och Danielle. Jag köpte ett flak öl och ett par nya jeans. Såna jeans som jag köpte har jag haft förut i 2 olika omgångar, älskade dom. Sen har dom inte funnits fören i dag och dessutom kostade dom bara 199,50 :-. Så dom köpte jag ju på en gång.

Annars har jag tävttat 3 maskiner tvätt och fått diskat.
I morgon blir la de att fortsätta med städningen. Sen ska bilen lämnas på verkstaden i Herrljunga och sen på kvällen blir det att åka ner till Landvetter och hämta Marie :-)...

Nu ska jag återgå tll mitt lilla beroende spel på facebook...

Måndag

I går kväll åkte jag, lillebror och Danielle ner till mamma och pappa och grillade med dom. Försökte få dom att bjuda oss på pizza men de hade dom ingen lust med så vi fick snällt hoppa in i affären och köpa de vi ville äta.

Nu på morgonen har jag fått ringt till verkstaden så att min lilla ljuddämpare ska bli fixad. När jag ringde till Alingsås så hade dom ca 2 ½ veckas vänte tid. Ehh nej tack sa jag.
Men Herrljunga kunde fixa den tidigt på onsdag morgon.

Ananrs vet jag inte riktigt vad som står på programmet. Behöver va hemma och greja. Har i alla fall startat en maskin tvätt. Sen funderar jag på att vara snäll och köra lillebror och Danielle till stan i dag. Men har inte riktigt bestämmt mig för om jag e snäll eller inte i dag.

I kväll blir de i alla fall mat med pappa. Stackarn e ju ensam när mamma jobbar sent och de e ju tydligen jätte läskigt, cry baby som han e hehe...
Men e det bara mat inblandat så va ju verken jag eller lillebror svår övertalade på att äta med honom.

Söndag

Jobbade ju i går, från 7-11 i "min" grupp och sen 11-15 inne i samhället. Dock har ju min ljuddämpare på bilen helt gått sönder nu så jag kännde ju mig som rally kalle när jag körde runt och det lät som faaaan. Va kul i början men sen vart de bara jävligt irreterande. Så jag åkte hem och snodde mammas bil. Så nu blir det att ringa verkstaden igen, suck..

Efter jobbet åkte jag och vattnade hos mina föräldrar och även hos mormor och morfar. Sen fick de bli en burre från sibylla.
Sen sten somnade jag på soffan. Vaknade väl strax eefter 20:30. Då gick jag bort till Therese och drack lite vin med dom. Även Anna-Lena, Veronika och fam Edrud va med.
Sen tänkte vi att vi skulle gå till w-huset och ta en öl. Men väl där så hade vi ingen lust att betala 100 spänn för att gå in i 50 min. Möte i alla fall upp Liz och Anders.
Så jag åkte med dom till Södergården på Mc fest. Kännde inte en käft där men de va helt okej. Va hemma kl 4 i morse. Så större delen av dagen har jag tillbringat i sängen...

I dag blir de väldigt lungt. Åker ev ner till mamma å pappa sen när dom kommer hem.
Har egentligen en del och göra men orkar inte ta de i dag, kanske i morgon...

Förresten: Jag har semester nu :)))

BTW

Mitt avgassystem på bilen verkar ha pajat....
Bilen låter gööööött nu :P...

A ja, blir att ringa verkstaden på måndag. Kan nog skaffa klippkort där nu.
Eller så e det dax och köpa en ny bil...

Pappa *blink blink*

Snart

Dax att hoppa i arb-kläderna och åka i väg och jobba ett kvälls pass. Känns lite drygt, men de e bara att gilla läget ju.

Just nu åskar det lite och regnar till och från. Faktiskt skönt med lite regn just nu, det behövs. Hoppas luften blir bättre. Just nu går det ju knappt och sova på nätterna för luften här hemma står ju helt still. Men ska bo 4 veckor nere i mamma och pappas hus medans dom har semester och är i Falkenberg.

Nu e jag i alla fall hemma. Har kört mamma och hunden till tåget. Nu blir de lite kaffe och vänta på jobb dax. Hoppas kvällen går fort och smärt fritt så jag kommer hem fort till mitt nya beronde, ett spel på facebook.

Ska spela lite nu igen....


Fredag

Nu tycker jag mest att dagarna kryper fram i snigel fart. Antar att de e för man väntar på så mycket och vet att man ska göra massa roliga saker.
Men 2 arb pass återstår sen e de semester :-)...

I går kväll va jag hos Katrin och grillade. Även Anna, Emelie, Maria och Frida var där. Jätte trevligt var de verkligen :-)...

Nu e jag återigen sällskapsdam åt hunden. Så nu funderar jag på att gå och titta i deras kylskåp om det finns nåt ätbart.
Frukost vore inte helt fel just nu.

Torsdag

Jobbat i dag till 13. Dock jobbade jag över en timma pga planeringen. Men nu e de så gott som klart i alla fall. Får göra de sista på lördag. Sen e det semester :-D....

När jag slutade kom Kiina och Tuva med mat. Satt här ute och åt de och bara slappade och pratade skit.
Nu om en timma kommer Maria och hämtar mig. Då ska vi åka och grilla hos Katrin.
Kommer lite folk som jag inte träffat på evigheter känns det som, så det ska bli kul.

Nyss när jag kom in, så hittade jag totalt 6 getingar döda på golvet. Vet inte vad jag sysslade men, la allihopa i en hög på golvet. Fråga mig inte varför, men där ligger dom i alla fall....
Får väl ta upp dom sen någon gång..

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, har en känsla av att jag inte direkt luktar hallon...

Onsdag

Jag vet att mina rubriker inte e nåt och ha, men liksom egentligen passar dom ju bra, för de e ju liksom onsdag idag. A ja, ett litet sido spår..

I natt hade jag värsta mardrömmen om att det spökade här hemma hos mig. Va lite rädd när jag vaknade vid halv 3 tiden.
Men somnade tillslut om.

Idag har jag jobbat till 16:30. Fick planerat en vecka i alla fall, bara en kvar. Hoppas på att hinna det i morgon. Annars e de trubbel i paradiset....

Annars blir det en hemma kväll. Ska inte göra ett skit mera i dag..

 

RSS 2.0