Tisdag

Å jag går mest runt och lufsar trots att jag har en del att göra. Men jag har i alla fall fått diskat och grejat lite hemma. Finns det något värre och komma hem efter en resa och det ser ut som fan? Dock e det faktiskt inte så farligt eftersom Marie va gullig och städade i lördags.
 
Om ca 30 min ska jag och Therese åka till Alingsås och handla på oss lite grejer. Sen e de kalas kl 18 för mormor. Helst innan det ska väskan vara packad och mina räkningar som har kommit ska göras resten får pappa sköta om.

Blev jätte sugen på kaffe nu också. Dock tog jag det sista så jag får väl försöka klara mig.

Undersköterska

I dag fick jag tillbaka min sista kurs så from i dag, eller ja när betygen kommer så e jag faktiskt undersköterska på riktigt och behöver inte plugga nåt mera. Fatta så skönt :-)... Inget mera som hänger över mig längre.

Va borta hos Therese en sväng förut och hämtade mina pengar. Den token hade ju fan redan tagit fram kläder som hon skulle åka i på onsdag morgon. Å jag har precis tvättat klart allt (tror jag). A ja, bara och inse att jag ligger ett par steg efter.  
I morgon e det full fart som gäller för min del. Men det ska nog gå bra. Dock försvinner ju kvällen eftersom mormor fyller år och jag ska dit på kvällen. Behöver ju faktiskt inte bli så sen därifrån. Allt löser sig vet ni :-)...

I´am happy, allt känns så jävla bra just nu ♥

Måndag

Vaknade runt 10-tiden i dag. Måste ha sovit jätte hårt för jag hade inte vaknat av ett sms i morse. Ändå låg mobilen precis brevid mig..
Startade i alla fall en maskin tvätt. E ju lite på tiden och börja nu eftersom vi åker snart.

Sen blev de en lunch ihop med Maria. Fick bli en sallad för min del eftersom magen har blivit lite väl rund. Men de e ju kul och går runt och vara blek fet, ska nog köra på våtdräkt i Turkiet ;-)...

Sen va de någon utbildning på jobbet 13:30 - 16:00. Den gav väl inget alls. Men skit samma får ju betalt i alla fall...
Nu e jag i alla fall hemma och tänker väl så förbli..
Shit vad de e tomt och tråkigt att bo själv igen ju. Man vänjer sig så fort vid sällskap hela tiden ju....

Söndag

Då börjar denna helgen lida mot sitt slut då...
Men vet ni? De rör mig inte i ryggen, mohahahaha... För jag har semester och börjar inte jobba förens den 5 juni igen :-)..
Åker ju till Turkiet på onsdag och ska vara där i 2 veckor.
Dock vet jag inte riktigt hur jag ska få ihop mina 2 dagar som e kvar här hemma. Jag pratade med Therese förut och då sa hon att hon redan hade packat klart. Shit, tänkte jag för jag har ju inte ens börjat tvätta än. Men a ja, de ger sig.
Har lite mycket på schemat så jag vet inte riktigt i vilken ända jag ska börja i bara. Så i stället för att börja tvätta så satte jag mig här i stället.

Helgen har vart bra. Jobbade i går till 14. I går va jag och Marie hos lillebror och Danielle och såg eurovison. Sjukt dåligt de gick då. Sen hamnade jag och Marie nere hos mamma och pappa. Va väl hemma runt 4-tiden i natt skulle jag tro.

I dag har Marie åkt hem. Fattar inte vart dom här 6 veckorna tog vägen. De har gått så sjukt jävla fort. Saknar ju henne redan inte alls kul och bo själv igen så tomt och tyst.

Tack för dom här veckorna gumman, de gör vi om snart miss you...

Tisdag

Jag suger på att uppdatera min blogg just nu jag vet... Sorry!!

Som vanligt e de alltid lika svårt att komma ihåg vad som har hänt sen sist.
Jobbat på som vanligt.
Ett fylle kalas i Falkenberg i helgen har vi också hunnit med. Lilla fjortisen kom nog fram i oss alla, fanns liksom ingen hejd på öl och shot flödet. Lyckades i alla fall med bravaden att supa sönder mina skor.
A ja, såna kvällar måste man också ha, kalla mig omogen men jag hade kul i alla fall... Trevligt va de hur som helst...

I dag har jag blivit klar med mina studier också. Hoppas bara på att kursen blir godkänd nu sen e de klart :-)...

Kommer inte på så mycket mera att blogg om för tillfället.
See ya...

Onsdag

Vad har hänr sen sist då?
En jävla massa öl drickande och en jäkla massa fest. Det samman fattar väl det i stora drag..
Har ju vart ledig i 5 dagar men i morse va det dax och pallra sig i väg till jobbet igen..

Ett stockholms besök har det också blivit av. Metallica konsert, hur grymt som helst :-)...

Nä faan om man skulle göra lite nytta kanske?
Men mest har jag lust att åka hem och lägga mig under filten och se någon film.
Änna sånt väder för det i dag..

RSS 2.0