Äntligen

Helgen har ju bestått av jobb för min del. Jobbade fredags kväll och sen åkte jag hem till mamma och pappa och hämtade hem Marie som hade vart där med dom och ätit och druckit vin. Kul att andra får roa sig medans jag jobbar ;).

I lördags va de jobb för min del till 15. Sen hem snabbt duscha och åka hem till föräldrarna igen, åt mat och tittade på hockey. Sen sov vi faktiskt över där, orkade inte gå hem.

Söndagen bestod också av jobb fast till klockan 14. Hem och sova sen ner till föräldrarna igen för bingolotto spel och mat. Ingen vinst för någon av oss, tyvärr. Efter 12 i natt blev det champange och paket öppnade för Marie som fyller år.

I dag e de ledigt för min del. Gick upp i hyffsad tid, åt frukost och sen åkte jag till vårgårda bostäder och hämtade nycklarna till våran nya lgh. Sen åkte vi dit och tittade lite. Senare blev det en tur till Alingsås för att titta på tapeter. Shit så mycket de finns och välja på, blir ju fan knasig i huvudet av de. Men tapeter till 2 rum är i alla fall klart.
Sen har jag vart på banken och fixat lite grejs. Så gött när allt löser sig till de bästa.

De e väl vad som har hänt här dom sista dagarna.


Torsdag

Nu e de på tiden för en uppdatering här tycker jag.

Vart ledig nu i 2 dagar, helt okej. Dock har jag vart och är fortfarande förkyld. Hostar mig igenom nätterna och mår allmänt kasst. Kanske en biverkning på gris sprutan. Vad vet jag? Förkyld e jag i alla fall.

Har precis insett att allt går super fort med flytt och sånt. Får nycklarna till den nya lgh redan på måndag och vi har inte packat ett skit här hemma än. Dock håller jag på och inbilar mig att de e lungt och att de e gott om tid för vi ska ju tapetsera i den andra lgh först. Men med tanke på att jag är lite av en tidsoptimist så lär det inte vara så gått om tid.
A ja, om flesta samtalen som ska ringas e ringt och även adress ändringen e gjord. Så de löser sig säkert.

I eftm har jag vart på möte för oss planeringsansvaringa, gav väl inte sådär jätte mycket. Men de blev 2 timmar att kvittera ut i pengar.
I kväll ska vi ner till mina föräldrar, Marie ska se på hockey där och jag följer med som moraliskt stöd.

I morgon e de jobb igen, delad tur. Sen e de jobb hela helgen.
Har väl inte så mycket mera och tillföra just nu...

Onsdag

Allt rullar på. Fick veta igår att jag blir av med min lgh tidigare än väntat. Så flytten för våran del blir redan den 1/12. Ska bara försöka tapetsera i så mycket i den nya som möjligt innan vi flyttar dit alla möbler. Sen åker ju Marie hem en sväng den 15/12 och då ska denna lgh va tom. Men kul som fan ska de bli i alla fall :).

Annars så jobbar jag på som vanligt. Dock e jag ledig nu fre-sön. På lördag åker vi till Linköping för att kolla på hockey. Kul med en liten road trip sådär.

Just nu spelar Marie fifa 10 som jag tycker e mindre kul. Så då passar jag på och slänger in ett blogg inlägg. Känner mig lite små trött och har även nickat till en del på soffan här i kväll. Så de blir nog snart sängen för min del i alla fall. Delad tur väntar ju i morgon.


Lördag

Gris sprutan gjorde mig rätt så kass faktiskt, trodde inte att den skulle de.
Samma kväll som jag hade tagit den så fick jag ont i armen där jag fick sticket även kroppen började värka. I går va de ännu värre. Hade värk inne i kroppen, leder gjorde ont, nacken va stel och kännde mig jätte dålig. Kroppen ville liksom aldrig vakna och börja fungera normalt. Jag ville helst av allt bara ligga i sängen och sova, vilket jag gjorde så fort de fanns möjlighet.
Envis som jag är och eftersom jag inte hade någon feber så jobbade jag mina 2 pass. Först 7:30-11 och sen 16:30-22:15. De fick helt enkelt bara gå och de gjorde de ju också.

I dag e de jobb igen, 7:15-15. Sen väntar 2 dagar ledig. Ska bli jätte skönt. Mamma och pappa kommer hem från Teneriffa i morgon kväll. Har faktiskt saknat dom lite. Kanske inte hade träffat dom men dom ska liksom alltid vara hemma så man kan träffa dom om man vill de hehe. Skämt o sido, dom verkar ha de bra där dom är i alla fall.

I kväll vet jag inte riktigt vad som händer. Får la se om Marie vill göra nåt speciellt, annars lär vi bara vara hemma och äta nåt gott. Jag e sugen på tacos. Kanske blir de en film eller kanske lite SOS Gute som vi just nu följer maniskt hemma.

Nä om man skulle fortsätta med de som man e här för, jobba. Trots allt därför man e här ju.
Have a nice day.

Torsdag

Då va de redan torsdag då. Veckan har gått fort, antar för att de e för att jag började med 2 lediga dagar. Jobbade ju i och för sig extra 17-20 i tisdags. Dock va de dubbelbokat så jag hade inte behövt jobba, men eftersom dom vet att jag hade tagit bertalt för dom 3 timmarna ändå så fick jag allt va på jobbet.

Annars e de lungt på fronten. Fick gris sprutan idag. Letar efter symtom på mig själv, haha. Dock verkar de inte ha kommit några än, ja, jag e störd jag vet. Har även haft medarbetarsamtal i dag, de gick bra.

Slutar jobbet snart. Blir nog rätt så lugnt efter jobbet. Skulle behöva byta till vinter däck men de får nog vänta en dag eller två. Eller så kanske jag gör de, vem vet?

Måndag

Helgen har vart väldigt lugn. Jag har jobbat hela helgen. I lördags kväll va vi hemma hos mina föräldrar och åt mat och sa hejdå till dom eftersom dom åkte till Teneriffa i igår. Måste ju säga att jag e lite lätt avundsjuk på dom. Spelade bingolotto igår kväll. Vann dock inget. Anars under helgen har jag haft 3 olika människor som har vart här och tittat på min lgh.

I dag har jag vart ledig. Har gjort minsta möjliga idag, mer eller mindre vart hemma hela dagen och luffsat runt i mysbyxor. Med undantag för en sväng till affären och sen ner till mamma och pappas hus där larmet hade gått så jag va tvungen att kolla upp de.

Nu tittas det på hockey här, eller Marie tittar och jag sitter framför datorn och tittar runt lite. När den e slut ska jag titta på den där serien om Ullared :P.

I morgon ska jag vara ledig med ett undantag på ett extra pass mellan 17-20. Pengar behövs alltid.
Hörs när vi hörs :).

RSS 2.0