Jag lever

Tänkte bara berätta de.

Allt rullar på. Har en hel del och stå i just nu. Jobbar på dagarna och även en del kvällar i veckan. Den övriga tiden går åt till att hjälpa lillebror och Danielle med att renovera deras lägenhet. Elller a, Marie tapetserar och jag e väl mest i vägen. Men jag gör så gott jag kan :).
När man e där och tapetserar så längtar man ännu mera tills vi flyttar. Känner på mig att jag kommer stortrivas i våran nya lägenhet.

Kissebebisen har också kommit till oss nu. Ur söt och full med bus. Konstigt att hon alltid ska busa när man ska sova. Tur hon e så söt annars hade de nog blivit en ute katt ;).

Nä nu ska jag jobba. Nu vet ni i alla fall att jag lever.
Hörs när vi hörs :).

Tänkte...

... skriva ett blogg inlägg här (de verkar som att jag gör det). Men eftersom klockan e efter 1 på natten så kommer ni bara tror att jag suttit och druckit en del öl (vilket jag iofs har gjort). Så de kommer bara bli massa svammel.

Så jag hoppar över det. Jag ville bara tala om att jag lever och mår jätte bra.

Och vet ni någon som vill ha min lgh så säg till. Vill bli av med den typ NU..

Dax kanske...

För en liten uppdatering här. Mathilda ville ju ha lite koll på mig ;).

Har ju vart ledig nu i 8 dagar, så jävla skönt.

Marie har kommit hit igen, nice som fan. Har ju saknar min lilla sambo.
Vi har vart på hoceky, Frölunda mot Luleå de behöver vi ju inte prata vidare om (2-6 till Luleå slutade de i alla fall), om de nu e någon som bryr sig. Jag gör de inte i alla fall. Dock gjorde jag världens pinsamatse vurpa där inne. Så att mina knän fortfarande gör skit ont, men de pratar vi inte heller om. Ölen va god i alla fall ;).
Sen har vi vart på bio, tittade på flickan som lekte med eller i elden. Nåt gjorde hon med elden i alla fall. Den va bra, dock inte lika bra som ettan. Så vad har mera hänt då? Jo en 42´´ LCD tv pryder numera mitt vardagsrum. Jo just de, sen ska jag och Marie bli "sambos" på riktigt. Har fått en 3:a här i vårgårda. Fin som fan e den, den va inflyttinigsklar -07. Så allt va såklart jätte fint, dock ska vi tapsetsera om lite här och där. Men blir man sambo men en målare så e ju de inga större problem ;).
Hm, hänt mera då? Tror faktiskt inte de va så mycket mera. Eller jo kan ju berätta att vi har vart på avslutnibgsfest för oss som e klara uskor. Eller a fest o fest e la synd och säga. Fick smörgåstårta och en ros. Min ros ligger kvar i bilen kom jag på nu. Den mår nog bra, har hört att dom gillar och ha de kallt.

Har ju jobbat kväll i kväll. Förjävligt va de i alla fall. Tror nog faktiskt de va värsta kvällen hittills. Men vi fick nog till de till slut. Dock vore de ju skönt om cheferna kunde vakna och inse hur mycket vi faktiskt har och göra.

Nä nu blir de snart sängen här. Börjar ju jobba klockan 7 i morgon bitti.

RSS 2.0