Lördag

Å jag sitter på jobbet hoho...

Kvälls passet gick bra i går, fick en ny runda igen. Kul med samtidigt jobbigt att behöva tänka extra mycket (tänka e inte min favorit syssla) men de gick bra.
Kom hem i från jobbet strax efter 22:30. Då va de bara att göra smörgåsarna till dagens arb-pass och sen hoppa ner i sängen. Somnade efter ett tag, lite svårt att bara komma hem och somna med en gång.

Men fy faaan, vad trött och seg jag va när klockan ringde i morse. Första tanken va: Varför i helvete ringer klockan nu, jag e ju ledig.. Andra tanken va: Nej faan, jag har försovit mig.
Men sen fick jag ordning på tanke verksamheten och snoozade om i ca 40 min med min 4 olika alarm. Lika arg varje gång nåt av dom ringde.

Men i alla fall, nu e jag ute på jobbet och allt flyter på som de ska.
Nu ska jag ta mig en mugg kaffe innan de e dax att dra vidare på nästa besök..


Oj

Sitter just nu och känner efter hur trött jag är egentligen. De e inte så lite de, men om knappt 1 timma e de dax att åka till jobbet igen. Hade gett mycket för att bara få vara hemme just nu.  Bara att gilla läget antar jag, ojoj...

I alla fall, så e räkningarna betalda nu och pengar finns de kvar, skönt de. Handlat  har jag också fått gjort. Inte min favorit syssla som ni vet, men nu e de gjort.

Om man skulle göra sig ett par smörgåsar som jag kan äta i kväll på jobbet. Måste bli en skärpning på de här med att köpa ute mat och färdig mat i affären.

Näää, fy fan vad jag inte vill åka till jobbet nu då... Kan ni förstå mig??
Jag vill vara hemma....

Fredag

Då va de fredag då och många som åker hem i från jobbet och ser fram emot helgen. Kan la inte säga detsamma här precis.
Har precis kommit hem i från jobbet och börjar jobba 16:30 till 22:30 igen och sen jobbar jag i morgon 7-15. Men sen efter, då e jag ledig 2 dagar.

I morse när klockan ringde ångrade jag mig bittert att jag hade valt att jobba ett kortare dag pass.
Men de har i alla fall gått bra

Nu ska jag äta lite sen måste jag skriva mina räkningar och sen åka och handla lite innan de e dax att jobba igen...

Torsdag

Finns väl inte så mycket att säga om denna dagen.
Jobbat 7:30-15. När jag kom hem la jag mig på soffan och åt upp ett paket råa prinskorvar och tittade lite på desperata hemmafruar. Somnade rätt så fort där och vaknade upp strax innan 19-tiden.

Då beställde jag en pizza och åkte hem till mina föräldrar. Här är hela familjen samlad.
Men nu ska jag åka hem, duscha och lägga mig.

I morgon skulle jag ha jobbat 14:30-22:30 men kommer i stället att jobba 7:30-11:30 och sen 16:30-22:30. Så de blir 2 timmar extra att kvittera ut i pengar. Tack för de =)...

Nä hem till dusch och säng....
 

Onsdag

Då har de blivit mitten av denna veckan då.

Va grymt sur i morse när klockan ringde. Kom på mig själv att ligga och sparka i sängen och svära som värsta barnungen när jag insåg att de va tajm att gå upp. Men som sagt mitt morgon humör e inte de bästa. Men de finns dom som har värre morgon humör ;-)...

Som tur e  va jag på gott humör sen när jag kom ut till jobbet. Har jobbat 7:30-16:30 i dag. Har gått bra. Dock va de nog första gången som jag har varit rejält rädd i mitt jobb. Men som tur va löstes det tillsammans med 2 andra kollegor...

Efter jobbet åkte jag raka vägen ner till mamma och pappa.
Mamma har precis bjudit på middag. Pannkakor blev de, har vart grymt sugen på de alldeles förlänge nu. Har till och med övervägt att köpa dom färdiga i affären. För laga de själv kommer jag aldrig att göra. Ser alldeles för  komplicerat ut. Hade säkert fått psyk bryt innan jag hade knäckt ägg nr 2 (de är väl ägg i pannkakor??).....
Men nu fick ja de i alla fall av lilla mammsen =)....

Är kvar än hemma hos dom. Blir nog kvar en liten stund till skulle jag tro.


Tisdag

I dag ringde klockan 6:30 men eftersom jag egentligen inte behövde gå upp då låg jag kvar nästan 1 timma och snoozade. Grymt skönt va de i alla fall..
Åkte ut till jobbet och hämtade allt material som jag behövde för dagens utbildning.

Utbildningen har gått bra, man börjar få kläm på de nya systemet. Men man känner ändå att de e massa kvar att lära sig. Men de ger sig med den saken som med allt annat...

Å så hade kronprinssesan och Daniel förlovat sig också såg jag. Faaan vilket trams de e med detta jävla kungahuset då. Vi lever väl för faan på 2009-talet. Ehh sånt där e trams och tillhör sagornas värld.

Nu har jag i alla fall ätit och fixat matlåda för i morgon så nu blir de bara slapp hemma.

Drömmar

Har suttit och tittat runt på hemnet och då på lägenheter och hus värda bra mycket mera än vad som finns på mitt bank konto.
Varför e inte jag rik?
Varför är inte jag så smart så jag kunde komma på värsta affärs ideén och tjäna massa miljoner varje år?

Men nä då, här sitter jag i min lgh på ca 51 kvm och jobbar 78% inom vården och dummare blir man för varje dag och måste spara för att kunna köpa de jag vill ha.
Nej då, jag e inte alls bitter om ni nu trodde de. Jag tror på nåt sätt att man lär sig och uppskatta saker och ting mera om man måste spara och kämpa för att ha råd med de man vill. Rätt eller fel?
Jag har de jävligt bra ändå och är tacksam för de i alla fall...
Men de e kul att drömma lite i alla fall, de måste man få göra...

Ska ringa min telefonbank nu och kolla efter en extra gång om de inte har kommit in pengar där. Under sker ju har jag hört ;-)....


Ledig

Då va de måndag igen och jag är ledig. Dom ringde dock från bemanningen och undrade om jag kunde jobba kväll. Först sa jag ja, men sen kom jag på att jag e ju inne i morgon på min lediga dag. Så jag får inte jobba i dag. Så de vara bara att ringa och avboka de. Surt, för jag skulle behövt dom pengarna.
Tycker den där regeln e lite dum med att man bara får jobba 6 dagar i rad. Jag hade ju faan orkat att jobba i dag med.

I dag vaknade jag av att jag hade jätte ont i huvudet och har det än... Sån där jobbig huvudvärk som pulserar och gör ont extra mycket för varje steg man går...

I dag har jag i alla fall vart hos mutt doktorn och tagit ett cellprov. Denna gången gjorde de inte alls ont. Men jag gör helst inte om de. Men nu e de saken ur världen i alla fall...

Nu blir de lite slapp hemma...

Söndag

Dirket när jag klev upp i morse så gjorde sig min onda rygg sig påmind. Trött och jävlig gav jag mig fan på att ta mig igenom denna dagen.
Jobbet har gått bra i dag, mycket och göra. Men arb-dagen gick jätte fort.

Stack i från jobbet 2 timmar för att gå på parentation i kyrkan för farfar. Kyrkan e ju inte min grej alls. Men vad gör man när nån närstående har gått bort?

Sen va de ut till jobbet igen för att jobba de sista tills klockan va 15 så man fick åka hem. Då va de raka spåret hem till mamma och pappa på middag. Även Sebastian och Danielle va här.
Och vi e kvar än. Mysigt att umgås med familjen, sitter och pratar och bara umgås allmänt.

Nu spelar dom övriga bingolotto och jag funderar på att ta min onda rygg och snart åka hem till mig.

I morgon e de ledig dag. Planer för den dagen är att gå till mutt doktorn och åka ut till jobbet och hämta matrial innför tisdagens utbildning...

Nu ska jag umgås lite mera med familjen innan de e dax för hemgång...
 

Sängen?

Har precis kommit hem i från Therese. Hon bjöd på kyckling wok, jätte gott. Sen har vi sett melodifestivalen. Tyckte faktiskt att de va många bra låtar med denna gången.

Fasen vad de snöar ute i kväll då. Kommer bli intressant och köra på alla små skogs vägar i jobbet i morgon. Men de får bli morgon dagens lilla problem.
Nu börjar min huvudvärk som kommit och gått hela dagen göra sig påmind igen. Även ryggen gör ont i dag. Känner mig trött i den. Så nu får de bli en varm dusch innan sängen väntar....

God natt...

Lördag

I dag när klockan ringde 6 va jag jätte trött. Men de va inget å göra, bara ta sig i kragen och åka i väg ut till jobbet.
I dag har de verkligen vart och göra på jobbet. Besöken har tagit lång tid och sen har de vart en hel del och göra inne på kontoret. Tror vi fick sitta ner 30 min och prata om annat.
Fast de har gått bra i alla fall, dagen har gått fort och jag e inte alls trött just nu.

Snart kommer Danielle hit och ska färga mitt hår. Mamma har skällt lite på både mig och min bror att vi ser hemska ut och måste fixa till oss innan kyrkan i morgon och till begravningen.
Tror aldrig vi får bli helt vuxna någon gång, dock kommer hon ju inte och torkar oss om munnen med en sur disktrasa som hon gjorde när vi va små. Så de e ju ett framsteg i alla fall ;-)...

Om man skulle ta tag i disken innan Danielle kommer.
I kväll blir de mat och melodifestivalen ihop med Therese. De va ju egentligen jag som skulle bjuda henne på mat i en vecka om jag inte hade pluggat klart och de har jag ju inte. Men i dag ska i alla fall hon bjuda på de :-).

Disken va de ja...
Btw: Tjänsten som mitt hembiträde/slav e fortfarande ledigt om någon är intresserad...

Huvudvärk

Shit vilken huvudvärk jag har då. De har nog vart lite förmycket i dag. Mamma trodde dock de va för jag har mössa på mig. Hon e lite knäpp i mellan varven ;-)...

E kvar hemma hos familjen än. Fick mat här, skaldjurssoppa och någon toast, jätte gott va de =)...

Ska väl snart åka hem till mig. Å varva ner och ladda för jobbet i morgon. För i morgon ringer klockan 6. Kan inte säga att jag längtar speciellt mycket... Men de e bara att gilla läget.

Promenad

Kom ner till mamma då skulle hon precis gå ut och gå, så jag hängde på henne.
Jobbigt och gå med henne då hon går så jäkla snabbt så man får typ halv springa efter henne.
Sen blev det en lunch ihop med mammsen.

Nu sitter jag hemme hos dom och slö surfar lite. Ska försöka få Danielle att färga mitt hår i kväll. Kan inte se ut såhär när man ska till kyrkan på söndag på parentation för farfar och sen kommer ju begravningen lite längre fram. Så man kan ju försöka se lite mera vettig ut i alla fall.

Annars e de jobb som gäller hela helgen. Känns helt okej faktiskt. Har ju bara jobbat en lördag på 6 veckor så de e la dax nu igen.

Jaja...

Fredag

Kvällens jobb i går gick bra. Åkte en helt ny runda bara för att de va bara jag och en till som hade insulin deligering. Men de va kul och se lite nya ansikten.
När jag kom hem la jag mig nästan på en gång och somnade.

Vaknade klockan 8 i morse av att mamma ringde och talade om att farfar hade dött.
Låg kvar i sängen och tittade på lite film och sov lite till.

Nu har jag i alla fall ätit lite för en stund sedan och ska snart hoppa in i duschen och åka hem till familjen.

Annars händer absolut inget i dag...


Torsdag

Och i dag innebär de att jobba kväll.
Så de blev en "liten" sovmorgon. Dock känner jag mig fortfarande fruktansvärt trött. Men har ändå sovit ungefär 12 timmar i natt.

Började i alla fall dagen med en pizza ihop med Maria hemma hos henne. Smakade väldigt bra och kul och se henne och Wilma igen.

Sen va de raka spåret till jobbet, och här e jag nu och kommer vara till 22:30.
Nu måste jag återgå till jobbet. På nåt konstigt vänster så e de ju därför jag är här ;-)

Funderingar

Nu kommer de ett sånt där tragisk blogg inlägg som jag tror jag e ensam om att kunna skapa ;-)...
Pappa älskar dom, han kan komma och titta på på mig när jag e hemma hos dom för att tillslut efter att jag har frågat massa ggr vad han vill: Hur mår du egentligen Jossan? Jag läste på din blogg bla bla....
Jag svarar alltid: Passa dig så jag inte blockar dig från bloggen så du aldrig mera kan läsa den....

Men hur som helst...
Jag satt här och funderade en massa, eller har gjort i ett par dagar.
Jag tycker man bara går runt och väntar och väntar. Men va faan väntar man på egentligen? Man borde ju verkligen ta vara på nuet och leva där i.
För allt har ju ändå ett slut. De e ju faktiskt så. Allt har ett slut. Å de skrämmer mig. Jag vill ju inte att saker och ting ska ta slut. Men samtidigt e jag inne i en fas just nu där jag inte orkar ta tillvara på nuet heller. Gör liksom de absolut viktigaste för dagen, jobba, äta och sova.
Jag vill att allt ska vara som de e precis just nu. Jag vill att alla människor som finns i mitt liv just nu och betyder en massa alltid ska vara där. Men så kommer de ju inte alltid att vara.
Å då när jag tänker på de så får jag dåligt samvete för att jag inte uppskattar nuet och allt som hör de till mera...


Ehh va fan, jag håller på och bli knäpp. Så måste de ju vara. Måste sluta och fundera så jäkla mycket som jag gör just nu...
Jag har i alla fall kommit fram till att alla personer som e nära mig, betyder fruktansvärt mycket och jag älskar er och ni har och kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta ♥....

Ojoj....


Onsdag

Händer inte allt för mycket i livet. Har saker som måste tas tag i, men jag orkar verkligen inte. Har inte lust med något faktiskt...
Trött hela tiden ändå somnar jag i bra tid på kvällarna. När jag kom hem i dag tänkte jag plugga (min chef frågade i dag igen hur de gick) dock va jag så trött så jag tänkte jag lägger mig och vilar en stund. Men fick inte ens ro till de..
Så ja, här sitter jag........

Väntar just nu på att tvätt maskinen ska bli klar..
I morgon ska jag jobba kväll.

Nä nu låter de som maskinen tystnat får kolla de..


Tisdag

I dag e en sån där sovar dag. De e mörkt, man fryser och man e grymt trött och bara vill sova.
På jobbet har det vart mycket och göra. Men gått bra i alla fall. Får väl se i morgon hur allt går...

Efter jobbet va det dax för ett nytt försök att lämna blod. Den här gången gick de inte alls i första armen men sen i andra armen så lyckades dom. Så nu e jag lite blod fattigare.
Efteråt åkte jag hem till Therese och tog en kaffe med henne och prata om ditten å datten. Va ett bra tag sedan jag träffade henne.

Nu e jag i alla fall hemma och lär så förbli hela kvällen...

Mätt

Ojoj vad mätt jag e. Har lagt mat hemma för en gångs skull, i och för sig "bara" snabb makaroner och mamma scans köttbullar. Men gott va de hur som helat. Blir till och med en matlåda till jobbet i morgon också.

I morgon efter jobbet e de dax att göra ett nytt försök och lämna blod igen. Får se om de kommer nåt blod denna gången eller om jag blir tvungen att sluta som blodgivare. De återstår och se..

Vet inte än vem som vart gullig mot mig. Men jag har mina aningar...
Nä nu blir de duschen. Känner mig jätte trött så de blir nog en rätt så tidig kväll i säng skulle jag tro...

Måndag

Då va de måndag igen då.
Va rätt så trött i morse när klockan ringde. Men dagen har rullat på, har haft en del och göra.

När jag kom hem låg de ett post avi i brevlådan att jag hade ett paket att hämta ut. Undrande drog jag med en gång fram och hämtade det...
I paketet vad de choklad och en nalle. Hur gulligt som helst. Men den stora frågan e ju vem som skickat de??

Nä om man skulle ta och äta lite kanske...

Konstigt

Fick ju för mig att plugga lite.
Det gick bra dom första 30 min. Innan min dator blev knäpp och bilden blev först upp och ner och sen la sig på sidan.
Men de ordnade till sig efter ett telefon samtal.
Men efter den pärsen så va plugg motivationen borta. Den e lätt å bli av med när de inte går som jag vill.

Sen va pappa här och tog sig en titt på min tvättmaskin som vart trasig jätte länge, jag har vart slappa och inte orkat säga till om de till min hyresvärd.
Men när han testar den så fungerar den perfekt. Han trodde att jag tvättat för mycket tvätt på en och samma gång.

Nä nu ska jag åka och köpa mat. Lutar starkt åt att det blir sibylla...

Söndag

Kvällen hos Mathilda och Anders va mycket trevlig. Blev melodifestivalen och några öl.

I dag känner jag mig en aning söndags seg. Halsen ger jag fan i. De e nog lite bättre än i går. Men tänker inte söka för den, de får gå över av sig själv helt enkelt.

I dag blev de frukost ihop med mamma och pappa. Sen körde mamma mig till herrljunga så jag fick hämtat hem min bil. Nu funderar jag lite på att plugga faktiskt. Får se hur jag gör...


Ryck

Vet inte varför de alltid är så när jag e sjuk att jag får värsta städ rycket. Man kan ju tycka att e de inte bättre och få såna ryck när man e frisk och sen när man e sjuk så kan man ligga och vila på soffan i stället.
Men så e inte jag funtad, detta e inte första gången detta händer.. Men de e la bara att vara glad åt dom små rycken.
Nu sitter jag i alla fall och väntar på att golven ska torka.

Halsen känns så där. Bättre ena stunden och sämre andra stunden. Kan inte bestämma mig om jag ska åka och sätta mig på jouren i morgon när jag ändå e ledig. Eller om jag ska ta en karens dag på måndag. För e de inte halsfluss (vilket jag e rätt övertygad om) så förlorar jag ju en arb dag om jag åker till läkaren på måndag.
Eller så skiter jag i allt vad läkare heter och hoppas på att de går över av sig själv. För inte kan man dö av halsfluss eller??

Lördag

Somnade halv 5 i natt. Gick bara inte och somna, allt gjorde så fruktansvärt ont. Sen vaknade jag klockan tio idag. I dag är halsen värre. Men vi talar inte om att jag har halsfluss ;-).
För i kväll ska jag till Mathilda och titta på melodifestivalen.
Och de va som mamma sa när jag sa vad jag skulle göra:
Gör du så de kanske inte blir bättre i halsen men det blir ju roligare i alla fall...
Min mamma e klok hon ;-). Hon vet la att de e ingen ide och argumentera i mot mig, för jag gör i alla fall som jag vill.

Alla hjärtans dag i dag då. Jag älskar i alla fall alla mina nära året om, tycker inte de behövs en speciell dag för att visa det. Men de e ju vad jag tycker i alla fall...

Om man skulle åka ner till mamma och pappa och bjuda in sig på frukost? Dom lär ju ha bättre pålägg än vad jag har hemma i alla fall...
Så får de bli..


Time

Nu e de time att åka och köra hem Katrin.
Skönt för jag e jätte trött.

Å som vanligt i dag så måste jag gnälla om att jag inte mår bra. Halsen gör skit ont nu igen, kanske kan äta mera av dom där halstabletterna i alla fall... Orka ha ont liksom... Kanske får bli jouren im i alla fall? Men vem vill sitta där en ledig lördag....
Sen blöder jag i munnen också. Fattar fan inte nåt vad som e fel i dag.

Time to say goodbay...??

Treo + halstabletter

Is the shit...
Fick jätte ont i huvudet i kväll på jobbet. Hem till mamma och pappa för att ladda med en ny dubbel dos av treo. Mamma fick titta mig i halsen och hon trodde att jag hade halsfluss.
Fick halstabletter som tydligen skulle vara jätte bra. Knaprade i mig 4 st, sen såg jag att man bara fick äta 3 st av dom per dygn. Som vanligt med andra ord så överdoserar jag...
Men faaan heller att halsfluss ska få förstöra min lediga helg. Ser de likadant ut i halsen på måndag så får jag väl ge mig och gå till vårdcentralen.

Jobbet i kväll har gått bra i alla fall.
Nu e jag hemma hos mamma och pappa igen. Ska nog vänta här tills Katrin ringer och vill hem. Sen blir de hem till sängen.

Jobbar

Då sitter man på jobbet ännu en fredag em/kväll då.
När man väl e här så känns de skönt att vara här. Bättre än att sitta hemma och inte göra nåt vettigt.

Väldigt lungt just nu. Så då passar man på att göra "vettiga" saker på jobbet ;-)..
Mår i alla fall bättre av den dubbla treon.

Dax att ta tag i jobbet igen kanske...

Vad gör ni en fredag kväll då?
Tycker gott ni kan ägna mig en tanke som måste jobba..


Hoppas

Nu e jag nere hos mamma och har tagit mig en dubbel treo och hoppas på att jag snart mår bättre. Annars kommer de bli grymt segt att jobba.
Har ingem större lust att jobba alls om sanningen ska fram. Men pengar måste jag ha och man ska väl vara glad att man har ett jobb överhuvudtaget i dessa tider.

Jag som hade tänkt att städa hemma i dag på fm. Det behövs verkligen men skiten lär la ligga kvar. Så får ta det en annan dag.
Ledig helg så då kanske man kan få gjort nåt vettigt hemma..

Nu ska jag ladda för jobbet

Sjuk?

I går kväll när jag hade somnat vaknade jag till 2 gånger av att jag inte fick någon luft och hade ont i halsen. Har sovit väldigt oroligt i natt.
Vaknade klockan tio och mådde inte alls bra. Så jag sov lite till och jag mår fortfarande inte bra.
Ont i huvudet, halsen gör ont och jag har även vita prickar i halsen, halsfluss? Snuvig och ont i kroppen... 
Men va faaan, jag ska jobba i kväll så e de bara...

Lite frukost kanske?


Lagad mat

De ni... De e inte varje dag jag äter de ;-)

Åkte ju ner till mamma och pappa och mycket riktigt stog de grytor på spisen. Dock sa mamma med en gång att de va pappas och att hon inte kunde laga mat till 4 personer (Sebastian är också här). Jag tyckte dock att hon visst kunde göra de. A ja, pappa va inte så hungrig (förmodligen hälsat på i gatuköket) så jag fick resten...  Sjukt gott va de i alla fall.

Mamma erkännde faktiskt nu att hon tycker de e roligt att båda barnen är hemma i kväll. Att man får en annorlunda relation
till sina barn när dom har flyttat. Fatta inte riktigt de där...

Ska väl snart hämta hit Danielle också. Tänkte även kolla in deras lgh och äntligen få låna hem säsong 4 av desperata hemma fruar...
Skönt att börja jobba 14:30 i morgon i alla fall...

Torsdag

Dagen på jobbet har gått hur snabbt som helst. Har haft rätt så mycket och göra.
Annars e jag jävligt trött på mitt jobb. Känns inget kul längre bara. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är....
Men de e la så, allt går ju upp och ner.

Funderar på om jag ska åka ner till mina föräldrar lite. Å få i mig lite mat ;-).
Nämen seriöst, har inte träffat dom på ett bra tag. Får man mat så får man ju se de som en liten bonus...

Så får de bli...


Skit dag

Denna dagen faller ju inte mig på läppen i alla fall.
Dagen börjar med att låset har frysit igen på bilen. Men efter inte allt för stor möda så får jag upp de. Men de resulterade ju i lite försen ankomst till jobbet.
Rätt så mycket att göra på jobbet så de har rullat på hela dagen.
Hade möte i eftermiddag. Fick reda på att mina 89,4% inte blir förlängt. Utan from 1 Mars jobbar jag 78% igen. Och de suger som faaan verkligen. Mina kvällar ska vara kvar men jag kommer jobba kortare pass. Vet helt ärligt inte riktigt vad jag ska göra nu. Man vänjer sig snabbt vid ett par extra tusen i månaden.

Sen e jag fruktansvärt trött att personer man hade inne i sitt liv  för ett bra tag sedan och inte längre har någon som helst kontakt med och vill inte ha någon kontakt med heller fortfarande kan ställa till de på ett negativt sätt. Dock e jag väldigt medveten om att jag gjorde jävligt fel men blev så satans paff. Min vanliga tur antar jag..
Ångesten för de e fruktansvärt stor just nu...
Förlåt ♥


Som vanligt

Då sitter man i sin soffa, framför datorn igen då, precis som vanligt.
Trött som faaan e jag också. Får bli en tidig kväll i säng. Dagen i dag känns otroligt lång. Kanske beror på att de inte riktigt har blivit nån natt för mig. Måndag och tisdag har liksom flytit ihop...

A ja, tvättat har jag fått gjort, även en lunch med Kiina blev de.
Fick även handlat bröd. För de brödet jag hade hemma hade jag glömt att stoppa in i frysen innan jag åkte så efter 2 veckor så kan ni ju gissa hur de såg ut...
Å sen att de ser ut som faaan här hemma de e ju en annan femma. Får se när jag tar tag i de, inte i dag i alla fall....

Hemma

Då va jag hemma i verkligheten igen. Känns faktiskt inte alls så kul. Hade lätt velat vara kvar. Men men, som sagt verkligheten kallar igen.

Har i alla fall haft de jätte bra.
Även tåg resorna på 17,5 timme har gått bra. Dock e jag väldigt mör i rumpan just nu, eller inte bara i rumpan utan hela kroppen värker en anning.

Kiina va och hämtade mig i Herrljunga i dag på morgonen. Blir nog en lunch med henne sen.
Annars blir de väldigt lungt i dag.

Nu ska jag slänga in en maskin tvätt.

RSS 2.0