Ledig lördag

Och de e verkligen hur skönt som helst :).

I går kväll jobbade jag. Va väl sådär, konstaterade i alla fall att de kan vara fruktansvärt mycket gnäll över saker som egentligen inte e nåt och gnälla för.
Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa. Där va även Marie. Fick mig 2 glas vin :).

I dag va de skönt med sovmorgon. Åkte till bolaget och sen har vi tömt dom sista kartongerna och ska åka och slänga de när hockeyn e slut.

Marie e ju också helt otrolig :P.
Hittade bruksanvisningen till den nya tv:en och frågade henne om det e nåt som hon vill spara eller om jag kunde slänga den. Då svara hon att jag kan slänga den. Men efter ca 60 min frågor hon om jag har sett bruksanvisningen till tv:en.
Eller som när jag hittar bruksanvisningen till den nya boxen så frågar jag henne om hon vill spara den. Och då säger hon att den kan vara bra och ha. Så jag lägger den på bordet för att sedan lägga den i en låda. Men stunden efter hittar jag den i soporna och frågar då varför den ligger där. Då svara hon att den behöver vi inte ha. Vet inte om de e jag som fattat fel när hon svarat på mina frågor eller om de e hon som inte har hört vad jag sagt :P...

Annars e läget bra. De börjar äntligen bli lite ordning här. I morgon e det julbord i sollebrunn med familjen + bihang (Marie, Danielle och Gabriel).

Nä om man skulle plocka hur diskmasiken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0